• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

,leynnn beni de ekleyinnn ,
senysen sende , ne buuuuuuuuuuuuu cık cık cık :27::27::27:
bende hatırlıyorum buradan bir arkadaşın bebeği için d vitamini fazlalığı sebebi ile böbrek taşı denmişti hatta sanırım ek gıda nın ilk dönemleri idi, bol bol su konuşması geçmişti çünkü,

biz iyiyis buaralar ama , şöle saçma bir durumumuz var, poyraz herşeye ve herkese durmaksızın anennnnnee annneee anneeeeeeeeeeeee anni nanneee diyor, sanırım günde 180 milyon kez, ve sürekli bir şeyler istiyor, sürekli bir şeyleri gösteriyor, :52::52::52::52:her şey ve hepsi deeeeee anneeeeeeeeee annnee annee annee, birde bana aşırı yapıştı ,nedir sizde böyle bir durum varmı ?????

canım face de eklesene beni numaranda yok ki bende nasıl ekleyecem :52: poyrazda anneci bebelerden desene lina da b ana yapışmış durumdaydı son 2 gündür falan biraz daha düzeldi şükür.. bizim kızda herkese abiii dioo bazen babasına bile abi dio sonra ay dio gülüo bilerek yapıo yani zilli.. biizmki de herseyi gösterio ıhhh dio yani ben çözdüm onu bu ne demek istiyor bende anlatıom gösterdikçee

ne zamandır eklemiyordum fotooooooooo ekledim sizeeeeeeeeeee:33::33::33::33:
didocum cepten giriyorum fotolara tek tek yorum yazmak imkansız.. kocaman bi dünyalar güzelî olmuş fıstık.. uzun saç ne tatlı bir şey, ddarısı başımıza..özellikle çubuk krakerli pembe yelekli fotoğraf hepsinden güzel milyon kere maşallah kuzu kıza:)

didocum cepten giriyorum fotolara tek tek yorum yazmak imkansız.. kocaman bi dünyalar güzelî olmuş fıstık.. uzun saç ne tatlı bir şey, ddarısı başımıza..özellikle çubuk krakerli pembe yelekli fotoğraf hepsinden güzel milyon kere maşallah kuzu kıza:)

çok tesekkür ederim canım.. amin diyeyim ama uzun saçın da zararları varya dün kestirdik walla küçük besleme oldu şimdi:52: saçları gözünün içinde sürekli ne toka taktırıo ne düzeltiyor mecbur kestirdik

ne zamandır eklemiyordum fotooooooooo ekledim sizeeeeeeeeeee:33::33::33::33:

Topikcanlar günaydın:)
Kaç gündür okuyorum ama yazamadım..
Çevre-en geçmiş olsun umarım basitçe atlatır Melek..
Diğer hasta bebeklere de geçmiş olsun.
Msoe, İce-daisy haklısınız valla.. Benim kv. de benzer.. Benim ki allahtan yemek yerken filan bakıyor şimdi emeğini inkar etmeyeyim ama bayram da gittik ya 3 gün, görseniz sanki bebek uzmanı.. Çocuğu toplasan bir ay görmedi aslında ama eline havuç vermiş Ela da yemiş bir kere. Sonra tutturdu Ela havucu çok seviyor havuç verelim.. öyle bir söylüyor ki ben bilmiyorum çocuğumun ne sevdiğini de o biliyor.. kıyafet vs. de aynı şekilde, kalın oldu, ince oldu.. Ben ben araştırdım böylesi doğru diye kestirip atıyorum ama susuyor çok konuşamıyor.. Neyse ki uzakta..
İris sen de kv ile barıştın demek, en son bir daha görüşmem bir süre diyordun ama işte kv.ler atsan atılmıyor, satsan satılmıyor.. Zaten bazen düşününce vicdan yapıyorum onlar da çocuklarını bizim gibi ne zorlukla büyüttü kim bilir ama tabi onların da şimdi akıllı olmaları karışmamaları lazım.. İnşallah biz kv. olunca bu günleri unutmayız.
Dün mercimekten bahsetmiştiniz, ben yeşil mercimekli erişte çorbası yapıyorum, yani bildiğimiz mercimek yemeğini biraz daha sulu yapıp az erişte katıyorum seviyor Ela. Bu arada kalsiyum demiri bağladığı için mercimeğin yanında da yoğurt vermemek daha iyi..
Bize gelince, işlerim çok yoğun her zamanki gibi.. Yol yoruyor bir de beni.. Ev değiştirsek mi diye düşünüyoruz bazen ama bilemiyoruz da.. Şimdiki evimiz çok güzel, çok geniş, sitemiz çok güzel havuzu, saunası herşeyi var.. Kullanıyor muyuz, hayır tabiki de zamanımız yok.. Bu sebeple en azından annemlere ve e5'e daha yakın bir yere mi taşınsak diyoruz ama oralarda da bizim ev gibi ev bulmamız mümkün değil. Ya normal apartman dairesine gideceğiz ya da ataköy tarafına eski ama sadece otoparkı olan sitelere.. Bu taşınma olursa bana günde toplam 1 saat kazandıracak.. Kafam çok karışık..
Unutmadan Ceyda eğer iş kariyerin için iyi bir adım olacaksa kal bence, zaten gitmişsin. Çocuklar da orda ingilizceyi iyice ana dili gibi öğrenir..

Evet canim, iyi olck isim icin. Oglanin okulu etkilenir diye endiseleniyodum. Uyum saglar artik napiim, genel fikir bu yonde topikte.
Tasin gitsin guzelim. Ev o kadar onemli diil bence, yani temiz ve aydinlik olsun da luks olmasa da olur. Gunde 1 saat kar edeceksen bnce deger. Ben burdaki eve alistim baya, ama tasincaz heralde. Eger calismaya baslarsam gidir donus 1.5 ar saat. Cekilmez o yol. Cocukalri gormek daha onemli bence.

Genel kani calismam yonunde, heralde caliscam. Isallah bi aksilik cikmaz. Hayirlisi artik. Yorum yapan arkadaslarim sagolun, mucks. Seviyom sizi. :16:
Dideeeeem, e ben sana nasi istek , gondercem ozelden face adresini atsana. Arayan beni bulamiyo da ben istek gonderiyom genelde.

Genel kani calismam yonunde, heralde caliscam. Isallah bi aksilik cikmaz. Hayirlisi artik. Yorum yapan arkadaslarim sagolun, mucks. Seviyom sizi. :16:
Dideeeeem, e ben sana nasi istek , gondercem ozelden face adresini atsana. Arayan beni bulamiyo da ben istek gonderiyom genelde.

gönderdim şekerim özeldenn

günaydın topik kardeşler ay nedense bugn cuma moduna girdim sabah kot spor ayakkabısı giyinip geldim işe herkes hastamısın die soruyoır piskolojimi bozdularrr yaaaa

Dido senaysen benide ekleyin gıı :1: ozelden yazarim..
Feliz yesil mercimegi bende eristeli yapiyorum cocuk olmadanda oyleydi:34:
Felixi bende sandim 75 kelime biliyor ama hicbisey soyleyemiyor yine soylicem daha erken bu beklenti icin benim arkadasim vardi cocugu 2,5 yasinda cumleler kurup konustu tabi o konusana kadar kizin psikoloji bozuldu dr bile soyledi kafaya takmayin diye simdi diyo ki cocuk 4 yasina geldi hic susmuyor vidi vidi bosuna girmisim o psikolojiye diye gulusuyoruz :)))
Bizde durumlar normal smdilik asayis berkemal dusme kalkma yok :nazar:

Hı ceyda bencede kal zaten bi duzen olustu iyi kotu hem senn hemde yavrularin icin iki uc sene deger..
Kim yazdiydi unuttum belkide bebelerin istedigini hemen veriyoruz ondan konusmuyor diye kendi adıma soylim vermede goreyim:)))cingar kiyamet kopuyor

Hı ceyda bencede kal zaten bi duzen olustu iyi kotu hem senn hemde yavrularin icin iki uc sene deger..
Kim yazdiydi unuttum belkide bebelerin istedigini hemen veriyoruz ondan konusmuyor diye kendi adıma soylim vermede goreyim:)))cingar kiyamet kopuyor

bende veriyorum canım ama verirken mutlaka adını söylüyorum mesela suyu gösterio ıh ıh dio evet kızım su lina çok susamış oyüzden annesinden suyunu istio annesi linaya suyunu verio lina suyunu içio ve çok mutlu oluo gibi cümleler kuruoruz gün içinde... Lina neler dio bak sayayım normalmi azmı bilmiom ama... anne baba dede teyze abi memmi nennen cıs, böh (korkuyoz güya), ayyy, Allah, hav hav, ürüüü gibi bişe o da horoz sesi yazamamadım:) bu kadar şimdilik annem az dio ama ne yapimm

bende veriyorum canım ama verirken mutlaka adını söylüyorum mesela suyu gösterio ıh ıh dio evet kızım su lina çok susamış oyüzden annesinden suyunu istio annesi linaya suyunu verio lina suyunu içio ve çok mutlu oluo gibi cümleler kuruoruz gün içinde... Lina neler dio bak sayayım normalmi azmı bilmiom ama... anne baba dede teyze abi memmi nennen cıs, böh (korkuyoz güya), ayyy, Allah, hav hav, ürüüü gibi bişe o da horoz sesi yazamamadım:) bu kadar şimdilik annem az dio ama ne yapimm

daha ne desin didom , muhabbet mi etsin çocuk :7: yakında susmuyo bunlar diye dertlenicez az kaldı :24::24::24::24::24:

Günaydın hatunlar
kızım babasibdan grip kaptı 38.5 39 derece atesi var...cok telaslaniyorum...kucucuk bi yerdeyiz ufff uffff :((

Nasil seyrediyor bu grip denen hastalik yaaa :(((

Günaydın hatunlar
kızım babasibdan grip kaptı 38.5 39 derece atesi var...cok telaslaniyorum...kucucuk bi yerdeyiz ufff uffff :((

Nasil seyrediyor bu grip denen hastalik yaaa :(((

geçmiş olsun canım doktora götürdünmü ateşini düşürmeye çalış canım calpol yada dolven ver dönüşümlü direk çok geçmiş olsun

Back