Eki Görüntüle 306840 maşallah maşallah bu benım ilk düzgün kesem sac 6.3 mm yanı bebeğim olusmaya baslmaıs 10 gun sonra kalp sesı duymayı beklıyoruz ınsallah... :)
cok sukur cnm cok sukur .. doktorumuz 4 haftalık dedi ultrasona göre ilerleyen zamanlarda degısım göstereckmı bakalım :) gec döllenme olmus olabılır dedi :)
Süt içebiliyormusunuz ? Süt benim midemi bulandırıyor ama eşim zorla içiriyor
herkese merhaba..çok okuyamadım..malum kız var ilgi bekleyen...bugün midem bulanıyor biraz ama ben çok mutluyum..çünkü bu bulantılar bebeğimin benimle olduğunu gösteren işaretlerden biri...minnoşlarımız bir an önce büyüsünde tekmelerini hissedelim..kızımda en çok o zamanlarımı özlüyorum..çünkü o tekmeler sadece bebeğiniz ve size özel..anlatımı yok tarifi yok..muhteşem bir duygu..dilerim hepimiz tadarız bu duyguyu...
günaydınlaaar;
uyu uyu ne olacak bu halim ya!! saat 20:30'da film kopmuş dün gece, tabi sabah da 5 te dikildim ayağa :))
normale ne zaman döneceğiz; 9 ay beklemem mi lazım :)))
Herkese günaydınn..
Bir haftadır kasık ağrılarım var..
Dün akşam canımı sıkan bir olay oldu sanki daha da şiddetlendi..
Adet olacakken yumurtalıklarda ağrı olur ya o şekilde değil ama sanki rahmimin içinde ağırlık varmış gibi..
Aynı şeyi yaşayan var mı
merhaba güzel adaylar..
benim haftaya randevum var doktorumda.. ne kadar yavas ilerliyor zaman böyle ya.. gecmiyor resmen..
bulantim had safhada.. sabah illa cikacak o mide suyu.. yoksa tüm gün bi parmak midemi deseliyor sanki..
aksamlari da bulaniyor aslinda.. ama onu nasil oluyorsa bu sekilde gecistiriyorum..
anne olmak zor zanaat..
ama bugünlerimizede sükür..
merhaba kızlar beni de listeye ekler misiniz. yaş 37, son adet tarihi 8 kasım, beklenen doğum tarihi 14 ağustos.Geçen hafta adetten sonra 32.gün yaptırdığım kan tahlilnde beta hcg 3497,73 çıktı ancak ultrasonda gebelik kesesi görünmedi.Benimle aynı tarihte olup ta kesesini görenler var mı ? :44:
ilk gebeliğimde bir buçuk sene önce kalp atışı duyulmadığından kürtaj olmuştum.şimdi yine aynı şeyi yaşamaktan çoook korkuyorum :18:
cok sukur cnm cok sukur .. doktorumuz 4 haftalık dedi ultrasona göre ilerleyen zamanlarda degısım göstereckmı bakalım :) gec döllenme olmus olabılır dedi :)
kaç gün adet gecikmen vardı bu deger çıktıgında?? karından baktıysa gözukmemiş olabilir tatlım. hemen kötü düşünme degerin çok gzl
meltemcim öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.normalde 29 günde bir adet olurdum.32.gün adet olmayınca önce idrar tahlili yaptım çift çizgiyi görünce o heyecanla hemen hastaneye koştum ama dr.alttan muayene etti ve henüz gebeliğin erken olduğunu bu güzden kesenin görünmediğini söyledi.beta hcg değerine de bakalım dedi.ben çalıştığım için kan tahlilimi verip işyerime döndüm.Tahlil sonucumu üç saat sonra aldım ve pozitif sonucu görünce dr. göstermeyi falan hiç düşünemedim.
cuma günü aynı dr. gitmeyi düşünüyorum.geçen hafta görünmeyen kese herhalde bu hafta görünür değil mi? inşallah bir sorun yoktur Allahım bu kez ne olur birşey olmasın diye dua ediyorum.benimle aynı durumda olan var mı ?
:26: senin kaç haftalık meltem?
canım öncelikle tebrik ederim ben 6 hafta 3 günlük hamileyim. ilk muayneye gittigimde günüm 5 gün geçmişti. karından baktı bişiy gözükmedi. vajinal baktıgında bile zor gördü ama gördü kese var dedi. bhcg degerimde o gün 2600 falandı öyle hatırlıorum. yane üç günlük gecikmeyle görünmemiş olması çok dogal bi kaç gün içinde mutlaka görülür. sakın korkma yane dış gebelik falan olabilirmi diye çünkü degerin yüksek bu çok az bi ihtimal. herşey yolunda gözüküo kendini boş yere strese sokma yane
canım benim mide bulantısının ne kadar çekilmez ve zor bişiy oldugunu biliorum. bende de tam tersi tık yok herşeyi yiyebiliorum:)) insan herşeyi çekmeye razı oluo yeterki yavrum saglıklı olsun diosun onu kaybetme fikrini bile aklının ucundan geçirmek istemiosun. Allah hepimize bebeklerimizi kucagımıza aldıgımız günleride görmeyi nasıp etsin inşallah
ay gözlerimi zor açıyorum ya napsamda uykum açılsa acaba
yapcak bisi yok canim.. anca kendi iradenle kalkarsin, zira insanin yattikca yatasi geliyor..
aslinda bosver yat bu zamanlari degerlendir demem lazim benim dimi.. yat sen yat.. kalkmani gerektiren bisey yoksa yat en iyisi (<--kararsiz anne adayi)
canım benimde son adetim 8 kasım..ben 8 aralıkta 3 gün gecikmeyle gittim.bhcg değerim 1000 çıktı.doktorum daha çok yeni görünmez dedi bakmadı bile.1 hafta sonra çağırdı,aç gel hem testlerini yapalım hem keseyi görürüz dedi.yani yarın sabah.meltemcim öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.normalde 29 günde bir adet olurdum.32.gün adet olmayınca önce idrar tahlili yaptım çift çizgiyi görünce o heyecanla hemen hastaneye koştum ama dr.alttan muayene etti ve henüz gebeliğin erken olduğunu bu güzden kesenin görünmediğini söyledi.beta hcg değerine de bakalım dedi.ben çalıştığım için kan tahlilimi verip işyerime döndüm.Tahlil sonucumu üç saat sonra aldım ve pozitif sonucu görünce dr. göstermeyi falan hiç düşünemedim.
cuma günü aynı dr. gitmeyi düşünüyorum.geçen hafta görünmeyen kese herhalde bu hafta görünür değil mi? inşallah bir sorun yoktur Allahım bu kez ne olur birşey olmasın diye dua ediyorum.benimle aynı durumda olan var mı ?
:26: senin kaç haftalık meltem?
evde olsam çoktan yatmıştım da işteyim :))) biraz pencereyi açtım su içtim dolandım açıldı uykum
desene sende aksam evde yattigi yeri begenenlerdensin
bende esim eve gelince tüm sorumluluklari ona yüklüyorum..garibim söylene söylene yapiyor herseyi.. "aksama kadar aksam eve dinlenmeye gel evde calis..erkek olarak gelceksin bu dünyaya tabii tabii " diye sesi geliyor arada bi