2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde son adetim 8 kasım..ben 8 aralıkta 3 gün gecikmeyle gittim.bhcg değerim 1000 çıktı.doktorum daha çok yeni görünmez dedi bakmadı bile.1 hafta sonra çağırdı,aç gel hem testlerini yapalım hem keseyi görürüz dedi.yani yarın sabah.
merak etme değerin benimkinden bile yüksek.inşallah herşey yolundadır.

Tebrik ederim, bak buna sevindim haftalarımız aynı süper... seni listede de görmüştüm zaten :KK52:
dr. gelir gelmez yaz lütfen merak ederim.Allaha emanet olun :KK49::emir_bebek:

kızlar beni 6+3 bugun bulantım felan yok henüz hersey normal ama sol tarafındaki kramp bugun daha şiddetli normaldir dimi?:18:

selam arkadaşlar ben 2011 ağustos annesıyım 24 kasım sat gecen sene bu zamanlar yenı heyecanımı paylaşıyodum sevdıklerımle sımdı ıse yavrum kucağımda :nazar:
sakın hıcbıseye takılmayın öyle cabuk gecıyokı zaman hamıleliğinizin keyfını cıkarın melek anneler hepinize :nazar:

kızlar bu miğde bulantısı beni öldürcek :S kusamıyrumda.. hiçbişeye halimde yok. zamanda geçmek bilmiyor. gözumu açsam kapasam ctesı gelse bebişimin kalp atışlarını duysam :)

iki gündür işte tamam galiba midem bulanacak diyordum hafif hafif bulanıyordu.bugün hiçbir şey yokmuş gibi kalktım yine.çok korkuyorum böyle olunca.bir işaret diye yalvarıyorsunuz Allah a.özellikle ilk gebeliğiniz kürtajsa.

kızlar beni 6+3 bugun bulantım felan yok henüz hersey normal ama sol tarafındaki kramp bugun daha şiddetli normaldir dimi?:18:[/QUOTE

tatlım bende 6 haftalık 3 günlük hamileyim. ama aynı senin gibi bulantım yok benimde sanırım biz şanslı hamilelerdeniz gerçi daha erken diolar belli olmaz yane. soldaki kasık agrısıda çok normal bebek büyüyo.

kızlar beni 6+3 bugun bulantım felan yok henüz hersey normal ama sol tarafındaki kramp bugun daha şiddetli normaldir dimi?:18:[/QUOTE

tatlım bende 6 haftalık 3 günlük hamileyim. ama aynı senin gibi bulantım yok benimde sanırım biz şanslı hamilelerdeniz gerçi daha erken diolar belli olmaz yane. soldaki kasık agrısıda çok normal bebek büyüyo.

sen kalp atışını duyabildinmi aynı tarihteyiz seninle

Kizlar sonunda ben de geldim araniza , kesinlesti hamileligim beni de ekleyin listeye olur mu:)

MULBERY SENI BURADA gormek ne guzel cnm
ozur dilerim seni yanliz biraktim guzelim:KK43:
Allahim saglicakla yolla bebegimi her isteynenlerle beraberr:KK49:

MULBERY SENI BURADA gormek ne guzel cnm
ozur dilerim seni yanliz biraktim guzelim:KK43:
Allahim saglicakla yolla bebegimi her isteynenlerle beraberr:KK49:
valla öle oldu abla ya.beraber transfer olacaktık ağustos annelerine ama yalnız geldim ben.nasip kısmet abla.inşallah en kısa zamanda senide görürüz
anne adayı olarak :KK49:

X