Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar...kabızlık çeken varmı ...
Hülya dün face e yazdı hastanede beklerken telefondan bağlanmıştı kesesi düzgündü. ama bebeği görememişti. bende göremedim mesela. demmir sen ile aramızda 2 gün var sanırım ama sende nokta bile vardı mesela. kişiden kişiye değişiyor galiba.
benim mide bulantım çok kötü ya. her sabah işe gelir gelmez lavoboya atıyorum kendimi allahtan aç karnına oluyorumda boş bol öğürüyorum
Hülya dün face e yazdı hastanede beklerken telefondan bağlanmıştı kesesi düzgündü. ama bebeği görememişti. bende göremedim mesela. demmir sen ile aramızda 2 gün var sanırım ama sende nokta bile vardı mesela. kişiden kişiye değişiyor galiba.
benim mide bulantım çok kötü ya. her sabah işe gelir gelmez lavoboya atıyorum kendimi allahtan aç karnına oluyorumda boş bol öğürüyorum
Herkese günaydınn..
Bir haftadır kasık ağrılarım var..
Dün akşam canımı sıkan bir olay oldu sanki daha da şiddetlendi..
Adet olacakken yumurtalıklarda ağrı olur ya o şekilde değil ama sanki rahmimin içinde ağırlık varmış gibi..
Aynı şeyi yaşayan var mı
Herkese günaydınn..
Bir haftadır kasık ağrılarım var..
Dün akşam canımı sıkan bir olay oldu sanki daha da şiddetlendi..
Adet olacakken yumurtalıklarda ağrı olur ya o şekilde değil ama sanki rahmimin içinde ağırlık varmış gibi..
Aynı şeyi yaşayan var mı
gunaydın kızlar
bende de mide bulantıları başladı cok kötü bişeymiş bu yahu
günaydın canım, hoşgeldin bu arada
allah yardımcın olsun valla zor,
kızlar bol bol ayva yiyelim, hem çok faydalı, hem bebişler çok güzel olurmuş hem de bulantıya iyi geliyormuş
hoşbuldum cnmcım
benım hiç meyveyle aram yoktu ama kociş zorla yediriyo dun akşam gelırken almıs ayva bi dilim yiyebildim bide mandalına yedim
çok sevmesemde mecburen bebiş için yiyorum bulantılardan yemek yapamaz oldum zati kocaların işleri zor valla
evet ya en zoru da yemek yapmak, benim çok çok bulantım yok ama işte yemek falan yaparken çok zorlanıyorum,
ee napalım idare edecekler, sen de meyve konusunda azıcık zorla kendini
zorluyorum valla cnm yemeye çalışıyorum zaten normal sevdıgım şeylerden bıle mıdem kalkıyo mesela aşureye bayılırım dun bi komsu getirdi bi kaşık attım agzıma hemen cıkardım
ilginç bişeymiş şu bulantı derlerdi de yaşamayınca insan anlamıyomus inşallah geçer çabucak
inşallah canım sizin bulantılar fazla sürmez, bende de daha fazla artmaz
Eki Görüntüle 306840 maşallah maşallah bu benım ilk düzgün kesem sac 6.3 mm yanı bebeğim olusmaya baslmaıs 10 gun sonra kalp sesı duymayı beklıyoruz ınsallah... :)
maşallah canım çook sevindim, çok şükür herşey yolunda