- Konu Sahibi screamaway
-
dün hemşireye cm dedi.artık omu yanlış dedi anlamadım.hatta ben cm mi çokl fazla değil mi dedim...yahu gözünü sevdiğim büyük şehri.buradaki drlar bi acayip zaten ya.ilçede oturmanın dez avantajı bu .hadi dedim ufak bir kntrole gideyim burda satımdan 10 gün geçti diye.aman ne yapayım gitmişya.yani öyle dedi dr.tabi doğruysa oda11 ve 17 cm mimm olmasın gülüm santim çok büyük.. zira zaten şuanki rahim o kadardır heralde yanlış anlaşılma oldu. sen git kesin başla doktora canım. inşallah doktorun yanılmıştır
kızlaar herkese merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza. 10 aylık evliyim. bebek istiyoruz artık ve önümüzdeki ay ilk denememizi yapıcaz inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler versin inşallah :)
kızlaar herkese merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza. 10 aylık evliyim. bebek istiyoruz artık ve önümüzdeki ay ilk denememizi yapıcaz inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler versin inşallah :)
dün hemşireye cm dedi.artık omu yanlış dedi anlamadım.hatta ben cm mi çokl fazla değil mi dedim...yahu gözünü sevdiğim büyük şehri.buradaki drlar bi acayip zaten ya.ilçede oturmanın dez avantajı bu .hadi dedim ufak bir kntrole gideyim burda satımdan 10 gün geçti diye.aman ne yapayım gitmişya.yani öyle dedi dr.tabi doğruysa odagitsin yeterki.
y abana birde adet söktürücü verdi.ama benm aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntım var 2 haftadır.acaba ben o söktürücüyü kullanmasam da çalışsam mı ?greçi rahim büyütmeye hapta verdi ama.nasıl yapsam acaba?bide dünden bu güne çatlamış dedi ya acaba onlar tutarmı ki:26::92:
canım hoşgeldin aramıza. listemişz var bat söylersen senide ekleyelim. ilk denemende hiç beklemeden bebişine kavuşursun inşallah
merhaba canım hoşgeldin aramıza.inş bebişin çok bekletmeden gelir seni:)
tamam tatlim insalah bu sikintili gunlerde bitecek.. Allah sabredenlerle beraberdircanım ben isyan etmiyorum benim ne hattime isyan etmek ben halime şükrediyorum..sadece çook tüzgünüm..
hosgeldin tatlim.. ilk denemede kavusursun insallah bebegine... bol paylasimlar canim
bat arkadşm bnmde cok akıntım var sndede olmuş acaba havadan,sudanmı mevsim deişikliği flnda var( keske doktor olsaydım ahh kafam ahhh muhasebecilk bi işe yaramıomş tüüüü bna (
frd aramıza hoş geldin
Adetin bitsin de başlayın sizde ve inşallah ilk ayında hamile kalırsın
Parrhisia canım çok üzme kendini,onların bebekleri olduysa oldu,ben de öyleyim şu anda tanıdıklarım hep hamile,ama bi gün biz de olucaz hamile,sakın üzülme canım,sonra bu yazdıklarımızı okuyup gülücez beraber)
hoşbuldum cnm:) inşallah cnm...
saol canım beni anlıyorsunuz biliyorum..burda herkes aynı duygular içinde..inşallah hepimiz çok geçmeden bebeklerimizi alıcaz kucağımıza..allah bize sabır versin..sabretmekten başka çaremiz yok..yeterki kucaklarımız boş kalmasın.
Canım kaçıncı denemen???
bu altı oldu tatlım..ama hiiiiç ümidim yok..geçen ay ilk defa 5 gün gecikti ve ben çok ümitlendim bu sefer sıfır ümit..o yüzden karamsarlaştım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?