2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bence yarın geçsin, kırmızı görmezsen, perşembe sabahı yaparsın testi, inşallah gelmez şu kırmızılarrrr
ınsallahhhh yaa :) doğru dıyosun 2 guncuk daha beklıyım ben en ıyısı :)

moral,regen,35_oz,xtuqcex,wifeofdemon,tatlicadi1,
kızlar hepinize iyi gecelerrrr allah rahatlık versin görüşmek üzere kendinize iyi bakın kızlarrrrr

ıyı geceler tatlım :)

yaa ben düşük yaptıgımda battan 1 gun once 2.çizgi sılık cıkmıştı ama sımdı yapmaya cesaretım yok

yok canim düsügü aklina getirme sakin o kötü bi rüyaydi gecti gitti.. sen yine de wifeofdemon arkadasimin da dedigi gibi bekle birazcik daha... aaaaaaaaa test icin iki gün bekleyemiyosun bebegi nasil beklicen sen??? (diyene de bak))

:))) Yaaa koca ayy 20 gun guzel gecıyoo son 10 gun sankı dakıkalar saat gıbı :)) neyse ben yarın kendımı gezmeye vurıyımmm unutuyım testı falan :)

:))) Yaaa koca ayy 20 gun guzel gecıyoo son 10 gun sankı dakıkalar saat gıbı :)) neyse ben yarın kendımı gezmeye vurıyımmm unutuyım testı falan :)

eveeeettt gez toz alisveris yap... ama tabiki kadin reyonundan bebek reyonundan degil... benim gibi olma sonra.. gardolabinin orta gözünün nerdeyse yarisi dolu.. sahibinin gelecegi günü bekliyor..

ayyyyy kızlar yaaa karnım agrdı ama gülmekteennnnn şanslı masa varya onu ızlıyorum bayadır bu kadar gülmemiştimmmm

dikkat et gülerken yumurtayi düsürme (kocamin degismez espirisi)

ayyy cnm ya sorma gercekten cok guldum komsular kahkahalarımı duymustur kesın gece gece :26:bu arada valla kasıklarım agrıdı hayırdır inşalah

sansli masa da ne kiiii....
bakimmm internetten.. belki bende bulurummm....

valla canım haline sükret bende adet olsam diye dua ediyorum en azından diger ay için umudun oluyor saglikli olman bile yeter ne kadar kötu birsey kırmiziların gelmemesi insanı sürekli ates basıyor cok sinirli oluyor

evet canım batım yarın ınsallah sıze guzel haberler verebılırım heycanı hıc sorma yaaa cok merak edıyorummm ne olacak dıyeee

bende ilk ayımda öyle olmustum kalbim pır pırdı kesın tansıyonumu fılan da yukseltmısımdır ıkı gun boyuncaa acayıp bir stres olmustum yaa ama ikinci ucuncu derken bıraz azaldı heyecanım bıde canım sız sıkı calısıyosunuz oyle olunca daha bi inanıyosunuz olabılecegıne umıdınız daha bı yuksek olabılıyo ben koca ayda ıkı kere calısınca pek olcagını sanmadıgım ıcın daha rahat takılıyorum boyle bıde hıç gecıkmem olmadıgı ıcın 27.yada 28.gunde gelıcek yıne bılıyorumm..umarım calışmaların mukafatını alıcaksın cnm bu ay sehır dısına cıkıcam yarın gece bı kaç gun olmıcam ıst de ama telden takıp edıcem nette bı aksılık cıkmazsa çunku çok merak edıyorum sızlerı gelışmelerı ogrenmezsem catlarım
:81:

ee ben geldim diyemi sustunuz.. yoksa beni istemiyormusunuz siz
tam aklimdan gcirdigim anda gldin...nerelerdeyse dieee
cok biliyolar zaten bunlari soyleyenlerde doktorrr
seni dr un yalancisi seni....
canim bu gece cok gulduml sanaaaa

ayyyyy kızlar yaaa karnım agrdı ama gülmekteennnnn şanslı masa varya onu ızlıyorum bayadır bu kadar gülmemiştimmmm
bende bize guldun sandim ben cok eglendim bu gce burdaa
evet canım batım yarın ınsallah sıze guzel haberler verebılırım heycanı hıc sorma yaaa cok merak edıyorummm ne olacak dıyeee
patlatirmisiz senle soyle bi halay havasi yarinnnn
sansli masa da ne kiiii....
bakimmm internetten.. belki bende bulurummm....
yazik bize yaa mahrum kaliyoz herseyden bende bilmiyorumve aynen netten bakiyim demistimmm
... buldun mu sen?? youtube a bakcamm ben

canım bnm valla hıc bellı olmazzz sonucta 1,2 defa da olsa olma ıhtımalı oluyorr... Ben ınanıyorum bıgun sende burda hamişim dıye yazıcaksın bızdee halaya gecıcez hemen :) bu ay cok sıkı calıstık sormaaa regl bıtımınden 10.gunden 20. gune kadar boş gecmedık fena yoruldum :)) Arkadasım tavsıye ettı suan 4 aylık hamıle bız oyle yaptık dedı bende yaptım bakalım sonuc ne olucakk

eveeeettt gez toz alisveris yap... ama tabiki kadin reyonundan bebek reyonundan degil... benim gibi olma sonra.. gardolabinin orta gözünün nerdeyse yarisi dolu.. sahibinin gelecegi günü bekliyor..

Yaa bgn bı magazaya gıttık annemlee ... Annem gıtsede bende bebek reyonuna gıtsem dıye can atıyodum :))) Tatlım ınsallah aldıklarının sahıbıde tez zamanda gelır vee eskitir eşyalarını :)

valla canım haline sükret bende adet olsam diye dua ediyorum en azından diger ay için umudun oluyor saglikli olman bile yeter ne kadar kötu birsey kırmiziların gelmemesi insanı sürekli ates basıyor cok sinirli oluyor

haklısın tatlım o da cok zor tabııkı..ama ben yınede adet oluyor olsamda bı sorun var mıdır dıye dusunmeden duramıyorum..çunku duydugum kadarıyla adet olsanda yumurtan olusmayabılıyorumus yada catlamayabılıyormus belkıde bende de oyle bısey var cunku hıç yumurtlama belırtısı görmuyorum son ıkı aydır..bide bir arkadasım var 3.bebgıne hamıle kaldı ıkıncı daha 5 aylıkken ve bu kızda adet duzensızlıgı varmıs 2 3 ay da bır olurmus zaten hamile oldugunu da gec ogrendı zavallım yanı olucaksa her turlu olumsuzluga ragmen oluyor..yanı adetlerın duzenlı olması rahat hamile kalabılecegımız anlamına gelmıyor maalesef cnm(hakkımzıda hayırlısı olsun ınsallah senın de gelır bıran oncede bıter baslarsın calışmalara hiç belli olmaz bu ışler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…