- Konu Sahibi screamaway
-
Canım bende tam şimdi screamaway a mesaj atacaktım bat tarihimi değiştirebilirmisin diye.. Düşükten sonra adette yumurtlamada değişiklik gösterebiliyormuş.. Bu ay benimki çok karışık oldu.. reglin 14.günü yumurtlama belirtim hep olurdu bu ay doğru dürüst yoktu.. taa ki 20 güne kadar.. sanırım bu ay 20.gün oldu yumurtlamam. Rabbim yazdıysa alnımıza olur canım.. Hakkımızda hayırlısı
hoş geldin canım.
herzamanmı gecikir yoksa bu yenimi başladı??idrar testi herzaman çıkmayabiliyor. kan testinde baktırırsan daha kesin olur. umarım hamilesindir,test yanılmıştır
cnm ben şu an folbiol kullanıyorum. düşük yaşayanların düzenli kullanması gerekiyor. 2 ay dedi drum korunma süresi için. kanamam bitti 10 gün oldu. yine başladı. dünden beri damla şeklinde kanamam var. ağrılarım arttı. mayısta prof. a gidecem. haziranda da çalışmalara başlayacam.
bu arada böğürtlen yaprağı kaynatıp içiyorum. düşükten sonra rahmin toparlanmasına yardım ediyor. tavsiye ederim.
valla cnm kucukte olsa olma ihtimali var yani hamis olabilirsin tabi :))) ayy oyle olsa ne guzel olurrr ugrasmana gerek kalmazz :)
Yumurtlaman olabilir tatlim varmi ovulasyon testin?
hairlisi olsun bebegim insallah ne dielim Allah yardimcimi olsuncanım valla elim göğsümde öyle mıncıklıyıp duruyorum.sanki büyümüş gibide ki hastalanmadan önce büyür...
valla iki türlüsüde kabulum benim yeterki gününde olayım, tek temennim bekleyip muallakta kalmamak.
masallah canim senin adina cok sevindim cidden.. bundan sonrada gebelik haberini alirsin insallah...kızlaaaar ben,m doktorum aradı bugün test sonuçlarımı göndermiştim.herşey çok güzel dedi.yumurta takibine başlıyoruz
oohh oohhh neguzel ismimizi degistirir degistirmez aramiza katildi yeni uyemiz hosgeldin tatlim.. amacimiz dilegimiz ortak insallah hep birlikte teker teker, cifter cifter veya hep birlikte hamile kaliriz..merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım, 6 aylık evliyim ve bende sizler gibi anne olmak istiyorum.mart ayında adetim 10 gün gecikti ve ben çok ümitlendim fakat 11. gün reglim geldibu ay 23 nisanda reglimin gelmesi gerekiyordu fakat henüz gelmedi,,reglime 1 gün kala idrar testim yaptım negatiff Allah hepimize annelik duygusunu en kısa zamanda tattırsın inşallah..
oof ya ağlamak istiyorum yemin ederim çok kötüyüm..psikolojim bozuldu artık..yine bir hamile haberi daha duydum hemde ummadığım insan hamile kalmış..böyle şans olur mu ya..herkes hamile..benim istediğim yıl herkes mi hamile kalır..bekleseniz ne olur..hiç uğraşmadan nasıl oluyor ya..moralim bozuldu hiç sevinemedim yani..kör talihim kara talihim bana da gül ne olur..dinsin gözyaşlarım..evime mutluluk gelsin..herkes bebekli oldu ben yalnız kalmış hissediyorum kendimi..hiç birşey yapasım gelmiyor..iş falan umrumda değil..dışarıya bile çıkmak istemiyorum..utanıyorum artık..kocama da yazık benim..biz haketmiyor muyuz bebeği.
bilmiyorum ama karşıma hergün yeni bir hamile haberi çıkınca neden benim olmuyor diye ağlıyorum..canım sıkılıyor işte..bugün batım ama geç de geebilir..hatta bence gelicek öyle hissediyorum.canım bizde böyle sınanıyoruz işte. Allahın taktiri.. hem ayrıca belki onlarda uğraşıyordu uzun zamandır. öyle hemen olmuyor bu işler,çok nadir yaşanıyor. moralini yükset tut.. hem senin bugün değilmi batın??:26:
tamamen katılıyorum parrhisia tamamen dün tüm gece boyu böyle diyerek ağladım durdum zaten
yok yani durduk yerde adama da bozuk atıyorum sonra oda çekiyor sessiz sedasız garibanım
bu arada öğleden sonra yazarım demiştim ama eve anca geldim çok özür dilerimj hanımlar.
dr un bahsettiği dünkü kistler bugün yok olmuş nasıl oluyorsa?bir bilen vbarsa lütfen açıklarsa sevinirim nsaıl oluyorsabu...
olur öle şey dedi ve başka birşey demedi.
ve ilk defa bir dr bana senin rahmin küçük ondan olmuyor demekki dedi.:26:yok bu nedemek onuda bilmiyorum ki ilk defa duydum.varsa böyle bi teşhis konulan beni azıcık aydınlatabilir mi acep?
bilmiyorum ama karşıma hergün yeni bir hamile haberi çıkınca neden benim olmuyor diye ağlıyorum..canım sıkılıyor işte..bugün batım ama geç de geebilir..hatta bence gelicek öyle hissediyorum.
ya ufak bir ebatta olsaydı eğer dün tamam belki diyeceğim.sağda 11 solda 17 cm dedi.bugunde her bayanın başına gelir sorun değil ki bu giderde oluşurda diyor.şimdiye kadar bir çok dr gezdim ya onlar dikkat etmediler yada bu dr uydurdu rahim küçük dedi.anlamadıminan.bi başka dra gidip rahim boyutu sorayım olmadı değil mi amacanım hiçbir fikrim yok ama başka doktorlara görünmektede fayda var böyle durumlarda. zira doktorlar bazen önemsemeden bakabiliyor. kistin kaybolması olabiliyor ama 1 günde hiç duymadım. belkide kist yok sende öyle gördü doktor olamazmıki:26:
oof ya ağlamak istiyorum yemin ederim çok kötüyüm..psikolojim bozuldu artık..yine bir hamile haberi daha duydum hemde ummadığım insan hamile kalmış..böyle şans olur mu ya..herkes hamile..benim istediğim yıl herkes mi hamile kalır..bekleseniz ne olur..hiç uğraşmadan nasıl oluyor ya..moralim bozuldu hiç sevinemedim yani..kör talihim kara talihim bana da gül ne olur..dinsin gözyaşlarım..evime mutluluk gelsin..herkes bebekli oldu ben yalnız kalmış hissediyorum kendimi..hiç birşey yapasım gelmiyor..iş falan umrumda değil..dışarıya bile çıkmak istemiyorum..utanıyorum artık..kocama da yazık benim..biz haketmiyor muyuz bebeği.[/QUO
oncelikle lutfen soyle bir silkelenip kendine gelmeni istiyorum. neler hissettiklerini anliyoruz hepimiz az cok cunku ortak amacimizz... isyan ettiginin ve gunah islediginin farkina vardiginda eminim daha ilimli olacaksin canim azra arkadasimiz mevlananin ssozunuu paylasti bi kac sayfa once...bizim en buuk gucumuz dua etmek, umutsuz yasanmaz.. sen hersey bitmiis pes etmis gibisin guzelim lutfen canim utanma ... Allah utanacak sey vermesin.. ALLAH buyuk... ol derse olur istemese olmaz yapacak bisey yok..dualardasin insallah.. ama dedigim gibi isyankar olmayalim
ağlama gülüm ya. olur seninde bebişin,umudunu yitirip üzme kendini.
inan anlıyorum seni,her gece 1 saat yatakta dönmektense uykusuzluktan ölene kadar ayakta kalıyorum. kafanı meşkul edecek şeyler bul bence. ben mesela çok bunalınca kitap okuyorum şöyle olayın içine çeken kitaplardan çok etkili oluyor tavsiye ederim
ya ufak bir ebatta olsaydı eğer dün tamam belki diyeceğim.sağda 11 solda 17 cm dedi.bugunde her bayanın başına gelir sorun değil ki bu giderde oluşurda diyor.şimdiye kadar bir çok dr gezdim ya onlar dikkat etmediler yada bu dr uydurdu rahim küçük dedi.anlamadıminan.bi başka dra gidip rahim boyutu sorayım olmadı değil mi ama
oof ya ağlamak istiyorum yemin ederim çok kötüyüm..psikolojim bozuldu artık..yine bir hamile haberi daha duydum hemde ummadığım insan hamile kalmış..böyle şans olur mu ya..herkes hamile..benim istediğim yıl herkes mi hamile kalır..bekleseniz ne olur..hiç uğraşmadan nasıl oluyor ya..moralim bozuldu hiç sevinemedim yani..kör talihim kara talihim bana da gül ne olur..dinsin gözyaşlarım..evime mutluluk gelsin..herkes bebekli oldu ben yalnız kalmış hissediyorum kendimi..hiç birşey yapasım gelmiyor..iş falan umrumda değil..dışarıya bile çıkmak istemiyorum..utanıyorum artık..kocama da yazık benim..biz haketmiyor muyuz bebeği.[/QUO
oncelikle lutfen soyle bir silkelenip kendine gelmeni istiyorum. neler hissettiklerini anliyoruz hepimiz az cok cunku ortak amacimizz... isyan ettiginin ve gunah islediginin farkina vardiginda eminim daha ilimli olacaksin canim azra arkadasimiz mevlananin ssozunuu paylasti bi kac sayfa once...bizim en buuk gucumuz dua etmek, umutsuz yasanmaz.. sen hersey bitmiis pes etmis gibisin guzelim lutfen canim utanma ... Allah utanacak sey vermesin.. ALLAH buyuk... ol derse olur istemese olmaz yapacak bisey yok..dualardasin insallah.. ama dedigim gibi isyankar olmayalim
canım ben isyan etmiyorum benim ne hattime isyan etmek ben halime şükrediyorum..sadece çook üzgünüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?