2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizlar listemiz nerelerde yahuuu
bir bakalim

Iste burdaa......

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan|
elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan|
tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan|
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz parrhisia TEBRIKLER!! | 25 | 26 Nisan|
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis|
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis|
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis |
nihanca| ?? | 3 Mayis| bekliyoruz
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz
reyyan_| 28 | 6 Mayis| bekliyoruz
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz
happylife | 27 | 7 Mayis| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 8 Mayis| bekliyoruz
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
karyaa48 | 27 | 16 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
wifeofdemon | 29 | 21 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
Sevgi Kelebegi | 25 | 27 Mayis
_arzum_| 26 | 28 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
|||

kızlaar, hamilelik öncesi testler için doktora gittim bu gün. ultrasonla da baktı tabi doktor. yumurtlama var dedi bu gün için. testlerde de sorun çıkmadı çok şükür. yani bu ay için şansın bu gün inşallah hayırlısı olur

slm kizlar disardiaydim bugun ancagelebildim...sole bi goz attim durgun gibiyiz biraz sanirim... neselikiz cok gecmis olsun guzelim...
Tatlıcadı ve Sıla kızlar valla içime öyle doğdu bende yazdım buraya:)) İnşallah tutarda sizlerinde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla..
hayirlisi guzelim insallah hayirlisi ayyy canigonulden hissettiysen yerim senin icini:)))

guzelim yaa oylede iste bekliyorum bendeaslida zor tutuyorum kendimi ayy eviminetrafida ecza dolu... illa al yap diolar yahu... bi yandan da gogus uclarim ok agrimaya basladi adetten onceki gibi o biraz beni umutsuzlastiriyor... ama bulantim da var bu arada burnumda kanadi.. ilk hamileligim basinda kanamisti.. oyle iste.. gaza gelirsem yapabilirim belki...hisler nasil???

screamaway, benim esimde oyle dedi iki defa ama ben pek ihtimal vermiyorum nedense.. bence hamilesin dedi... yuzumden anlamis.. ayyne komikkkk bulantim varya ordan cikardi sanirimyazik..ama bukadar erkende baslarmiki bulanti bat henuz yeni ...???

cok guzel canim ozaman bugun sana bereketli iyi calismalar... obur aya da cekeriz halayini insallah...

bu arada nihancada dr a gidecekti bugun haber varmi gecmisi cabuk okudum...

yaşım 32, bat 17 mayıs..
tamam tatlim...

o zaman iyi calismalar sana canimmm....

screamaway, benim esimde oyle dedi iki defa ama ben pek ihtimal vermiyorum nedense.. bence hamilesin dedi... yuzumden anlamis.. ayyne komikkkk bulantim varya ordan cikardi sanirimyazik..ama bukadar erkende baslarmiki bulanti bat henuz yeni ...???

benimki ilk defa bu ay bu kadar israrci bir sekilde soyluyor... bilemiyorum, bu ay fertilityfriend'de benim hamilelik sansim icin cok dusuk dedikten sonra ben saldim, pek bir seye dikkat etmemeye basladim... Belki ondan soyluyordur... bilemiyorum...

bir saniyeeee... ben bunu kacirmisimmmmm.. bulantinnn mi varrr? hamilesinnnn belkidee...
sen test yapmismiydin silacimmm?

Kızlar, bir hamilelik belirtisi söyleyeyim, bende görümcem hissetmişti, yüzüm gözüm şiş gibiydi, ben pek dikkat etmemiştim, hamile olduğumu öğrenince hemen dedi ki, ben hissetmiştim, yüzün gözün şiş. yani eşinize annenize ablanıza sorun size iyice bi baksınlar, bir şişkinlik görüyorlarmı? belirtiden sayılır

Çok teşekkür ederim canım,hadi bakalım senden bekliyoruz artık mutlu bir haber. :81:

Allah sifa versin canim... hemencecik iyiles insallah... olur insalah kismet simdiyse olur... bakalim kismet nezaman... farkettim de akintimda ok yok gibi... hayirlisi iste biliyosun kafayi yerseye takiyoz...

screamaway, hic belli olmaz canimkismetin bua ay sa eger hic bisey engel deil... hayirlisi deyip bekliyecez...

canım bence sabah idrarınla yap sen artık. hem bak bi sürü belirtinde var. hem ilk hamileliğinle kıyaslayınca tutan durumlarda var. yarın sabah yap ama, erkensede beklemiş idrarla yapmış olduğun için çıkar. ben fertilityfriend de baktım yumurtlama gününden sonra 12. günde çıkmış bi sürü kişininki. 8. günde bile çıkan var ama görünmüyor pek. ee senin bat bile geçti,kesin bişe var. ayy heyecanlandımm

kızlar bende geçenlerde basur çıkmıştı,geçti. (zaten tam basur gibi değilmiş doktor damarın kalınlaşması demişti) şimdi yine çıktı. çok kötüyüm oturamıyorum hiç...

oylemi dersin canim ... bende heycanlandim... bakalim artik . testi simdi alirsama dayanamam yaparim sabah alayim oyleyse uyanir uyanmaz... hamis kizlarimiz yokmu gosuglerle ilgili biseyler soracaktim... agrisi acaip

kızlar kan tahlli yaptırmıstım maalesef sonuc olumsuz daha adet de olamadım kafama cok takmısım yine hormon degerlerim bozuldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…