- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.521
biraz durgunuz bugün, 3 hamiş haberinden sonra sessizliğe çekildik, bi dahaki iyi haber için enerji topluyoruz, halay çekeceğiz inşallah!
kizlar listemiz nerelerde yahuuu
bir bakalim
merhabaaa,bende 2011de hamile kalmayı çooook istiyorum.. benide eklermisiniz listenize
hayirlisi guzelim insallah hayirlisi ayyy canigonulden hissettiysen yerim senin icini:)))Tatlıcadı ve Sıla kızlar valla içime öyle doğdu bende yazdım buraya:)) İnşallah tutarda sizlerinde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla..
canımcım bende umutlandım valla..sen ne zaman bize müjde veriyorsun. gününde geçti artık test yapsanda sevinsekkkk...
ben düzensizim ya tamamen ateşten çıkardık biz o zamanı. bakalım beklemedeyim,zaten yapacakta pek birşeyim yok.
pollyannaa gelde bize nerden esinlendin söyle bakalımmmm
cok guzel canim ozaman bugun sana bereketli iyi calismalar... obur aya da cekeriz halayini insallah...kızlaar, hamilelik öncesi testler için doktora gittim bu gün. ultrasonla da baktı tabi doktor. yumurtlama var dedi bu gün için. testlerde de sorun çıkmadı çok şükür. yani bu ay için şansın bu güninşallah hayırlısı olur
tamam tatlim...yaşım 32, bat 17 mayıs..
o zaman iyi calismalar sana canimmm....kızlaar, hamilelik öncesi testler için doktora gittim bu gün. ultrasonla da baktı tabi doktor. yumurtlama var dedi bu gün için. testlerde de sorun çıkmadı çok şükür. yani bu ay için şansın bu güninşallah hayırlısı olur
screamaway, benim esimde oyle dedi iki defa ama ben pek ihtimal vermiyorum nedense.. bence hamilesin dedi... yuzumden anlamis..ayyne komikkkk bulantim varya ordan cikardi sanirimyazik..ama bukadar erkende baslarmiki bulanti bat henuz yeni ...???
slm kizlar disardiaydim bugun anca gelebildim...sole bi goz attim durgun gibiyiz biraz sanirim... neselikiz cok gecmis olsun guzelim...
screamaway, benim esimde oyle dedi iki defa ama ben pek ihtimal vermiyorum nedense.. bence hamilesin dedi... yuzumden anlamis..ayyne komikkkk bulantim varya ordan cikardi sanirimyazik..ama bukadar erkende baslarmiki bulanti bat henuz yeni ...???
cok guzel canim ozaman bugun sana bereketli iyi calismalar... obur aya da cekeriz halayini insallah...
bu arada nihancada dr a gidecekti bugun haber varmi gecmisi cabuk okudum...
o zaman iyi calismalar sana canimmm....
Çok teşekkür ederim canım,hadi bakalım senden bekliyoruz artık mutlu bir haber. :81:
guzelim yaa oylede iste bekliyorum bendeaslida zor tutuyorum kendimi ayy eviminetrafida ecza dolu... illa al yap diolar yahu... bi yandan da gogus uclarim ok agrimaya basladi adetten onceki gibi o biraz beni umutsuzlastiriyor... ama bulantim da var bu arada burnumda kanadi.. ilk hamileligim basinda kanamisti.. oyle iste.. gaza gelirsem yapabilirim belki...hisler nasil???
bir saniyeeee... ben bunu kacirmisimmmmm.. bulantinnn mi varrr? hamilesinnnn belkidee...
sen test yapmismiydin silacimmm?
canım bence sabah idrarınla yap sen artık. hem bak bi sürü belirtinde var. hem ilk hamileliğinle kıyaslayınca tutan durumlarda var. yarın sabah yap ama, erkensede beklemiş idrarla yapmış olduğun için çıkar. ben fertilityfriend de baktım yumurtlama gününden sonra 12. günde çıkmış bi sürü kişininki. 8. günde bile çıkan var ama görünmüyor pek. ee senin bat bile geçti,kesin bişe var. ayy heyecanlandımm
kızlar bende geçenlerde basur çıkmıştı,geçti. (zaten tam basur gibi değilmiş doktor damarın kalınlaşması demişti) şimdi yine çıktı. çok kötüyüm oturamıyorum hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?