2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla cnm kucukte olsa olma ihtimali var yani hamis olabilirsin tabi :))) ayy oyle olsa ne guzel olurrr ugrasmana gerek kalmazz :)

selammmmmmmmm

14 Mayisada beni ekleyin unutmussunuz beni kizlar.....

cnm ben şu an folbiol kullanıyorum. düşük yaşayanların düzenli kullanması gerekiyor. 2 ay dedi drum korunma süresi için. kanamam bitti 10 gün oldu. yine başladı. dünden beri damla şeklinde kanamam var. ağrılarım arttı. mayısta prof. a gidecem. haziranda da çalışmalara başlayacam.

bu arada böğürtlen yaprağı kaynatıp içiyorum. düşükten sonra rahmin toparlanmasına yardım ediyor. tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım, 6 aylık evliyim ve bende sizler gibi anne olmak istiyorum.mart ayında adetim 10 gün gecikti ve ben çok ümitlendim fakat 11. gün reglim geldi bu ay 23 nisanda reglimin gelmesi gerekiyordu fakat henüz gelmedi,,reglime 1 gün kala idrar testim yaptım negatiff Allah hepimize annelik duygusunu en kısa zamanda tattırsın inşallah..

canım nasıl oluyor bu yumurta takibi? eşin gittimi doktora sonramı yumurta takibine başladınız?? bir anlatsana zahmet olmazsa

anlatıyım canım.eşim doktora gitmedi.bugün doktorum aradığında ben iki aydır ovulasyon testlerinde pozitif göremiyorum dedim.doktorumda gel yumurta takibine başlayalım dedi.

hoş geldin canım.

herzamanmı gecikir yoksa bu yenimi başladı??idrar testi herzaman çıkmayabiliyor. kan testinde baktırırsan daha kesin olur. umarım hamilesindir,test yanılmıştır

Canım bende tam şimdi screamaway a mesaj atacaktım bat tarihimi değiştirebilirmisin diye.. Düşükten sonra adette yumurtlamada değişiklik gösterebiliyormuş.. Bu ay benimki çok karışık oldu.. reglin 14.günü yumurtlama belirtim hep olurdu bu ay doğru dürüst yoktu.. taa ki 20 güne kadar.. sanırım bu ay 20.gün oldu yumurtlamam. Rabbim yazdıysa alnımıza olur canım.. Hakkımızda hayırlısı

Bu arada SCREAMAWAYcım benim bat tarihimi 8 mayıs olarak değiştirebilirmisin.

ben bu ay ovulasyon testi almadim valla almiyacam kendiliginden olsun eskiden köyde millet nasil hamiel kaliyormus.

anlatıyım canım.eşim doktora gitmedi.bugün doktorum aradığında ben iki aydır ovulasyon testlerinde pozitif göremiyorum dedim.doktorumda gel yumurta takibine başlayalım dedi.

sağol canım.inşallah işe yarar. bende hasta olursam doktora gideceğim,inşallah banada verir doktor böyle birşey.

merhaba ,

hosgeldin aramiza canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…