2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Merhaba kızçeler,
Benim bugün çok midem bulanıyo,kasıklarım ağrıyodu ama geçti biraz önce,Ya ne oluyo bana yine?Çok da halsizim:-(((
Yoksa yoksaaaa kazayla hamile kalanlar grubuna mı giricem bu ay bilemiyorumki adet olmama normalde 3 gün var ama bu ay gecikebilrmişya bakalım....

Sogan kürü uygulamadan direk incire basladim ben silacim bi sakincasi olmaz değilmi?
YOK guzelim oylede olur... sifa gorursun insallah...

bencede oyle gibi tatlim sen idrar testine gore calis.. daha cok calisss...!!

canim ya benim evet 30 mart yazio da once leke oldu sonra kirmizi olmustuya , kirmizinin gunu saymak lazimmis dr soledi.. 2 mayis yani.. aten 2gun oynuyor bakalim... bide dun doktora gittimya canim bisey gorunmedi ultrasonda.. ki 5-6haftada gorunurmus bisiler.. hayirlisi bir umut beliorum iste... kafa karisik bekliyozz

demi guzelim bende oyle demistim hani beraber baslayipta basindan hamis haberi duyunca daha bir tuhaf oluyoruzzzz.. darisi bize insallahh

bende ismimi yazdirip listede beklemek isterdim o guzel haberi ama cesaret edemedim...aylarca bekleyip kendimi tek basima kalmis gormek istemiyorum cunku sonra cok uzulurum...

kizlar dun sormustum ya .. ultrasonda nezaman gorulur die.. doktorlar sitesinden okudum dr , supheli iliskiden 12 gun sonra kanda, 21 gun sonra ultrasonda gorulur demis.. fazla bilgi goz cikarmazz

screamaway, merhaba tatlım, bu mikroskobun ne olduğunu anlatabilirmisin?

bende ismimi yazdirip listede beklemek isterdim o guzel haberi ama cesaret edemedim...aylarca bekleyip kendimi tek basima kalmis gormek istemiyorum cunku sonra cok uzulurum...

biz burda cok guel destek oluyoruz birbirimize.. inan;; senide aramizda gormek , zorlu gunlerinde yaninda olmak isterizzzz.....

arkadaşlar maşalla dicemm size yani neka çok yamışınız okuyamadım eğer hamiş varsa şimdiden tebrik ederim bugün çok mutluyum kocam geldi nihayet:))))

arkadaşlar maşalla dicemm size yani neka çok yamışınız okuyamadım eğer hamiş varsa şimdiden tebrik ederim bugün çok mutluyum kocam geldi nihayet:))))

gozun aydin cnm mutlulugun daim olsun ve bebis haberiyle cogalsin insallah :))
hava cok guzel kendimi hemen sokaklara attm arabadayim trafikte var hemen topigimize bi goz atiyim dedim.Hepinizi cook opuyorum ve iyi haberlerinizi 4 gozle bekliyorum.... buarada bnm belirtiler hala devam ediyo bakalim sonucu batta gorcez :)

tamam tatlim.. seni listede duzelteyim ben... insallah hamilesindir..

Tatlimmmm, nede oyle dusunuyorsun ki... Bu listede her daim hamilelerimiz olacak, ve her daim hamile kalmaya calisanlar olacak... Bak ben nerdeyse 3 aydir listede takiliyorum... istersen seni de ekleyelim..?

screamaway, merhaba tatlım, bu mikroskobun ne olduğunu anlatabilirmisin?

canimmm, mikroskop diye ovulasyon testinin tukurukle olanina diyoruz... Oyle idrar testleri gibi tek sefer kullanim yok, istedigin kadar kullanabiliyorsun... egrelti otuna benzer bir sekil gorursen, o sira ovulasyon zamanindasin demek oluyor..
ama idrar testleri kadar guvenilir degil... feryal kullanmisti, pek dogru sonuclar elde edemedi.. ben ilk defa deniyorum bakalim nolcak...

ben bu ay kullanmadim ovulasyon testi istemiyorum artik valla artik oluruna biraktim. Insan deli oluyor internetten baktim bugünden itibaren 5 mayisa kadar gösteriyor hamile kalmak icin sansli günlerimi.

hayirlisi allahtan.

ben bu ates olcme yöntemini hic anlamadim gitti valla.

:26::26::26::26::26::26:

ben bugun atesimi olctum yine, ve test de yaptim.. kafam acaip karisti...:44::44:
offff azra burdadir belki ona sorarim diye bakimmmm dedim.. o da yok... internetten de mantikli sonuclar bulamadim...:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…