- Konu Sahibi screamaway
-
inşallah vardır canım..zaman geçmiyor..tik tak tik tak..
YOK guzelim oylede olur... sifa gorursun insallah...Sogan kürü uygulamadan direk incire basladim ben silacim bi sakincasi olmaz değilmi?
Canim doktor yumurtlamamissin demis ya sen ovulasyon testinde pozitifi gordunmu? Demek istedigim biz bu pozitifleri goruyoruz ama acaba yumurtayi catlatabiliyormuyuz:26:[/QUOTE
bende buna takiliyorum ya iste yumurtlama oluyo ama catlama farkli bi durum..... onun icin bu hesap jitap isine cok takilmiyorum... tuhaf?? kadin anatomisi mastir yapsayydim keske:97::97:
Canim doktor yumurtlamamissin demis ya sen ovulasyon testinde pozitifi gordunmu? Demek istedigim biz bu pozitifleri goruyoruz ama acaba yumurtayi catlatabiliyormuyuz:26:
bencede oyle gibi tatlim sen idrar testine gore calis.. daha cok calisss...!!evet canim.. mikroskoba cok guvenmiyorum, ilk defa deniyorum bu ay.. daha cozememis olabilirim durumu... ama idrar testine guveniyorum valla... 4. ayim bu ay... hep duzgun bir sekilde gosterdi...
bir de yarin sabah atesimi olceyim insallah... bakalim dusus olcak mi...yanlis hatirlamiyorsam, ovulasyon sirasinda dusmesi gerekiyordu...:26:
silacimm, simdi kontrol ettim... senin bat bugunmussss... hadi hayirlisi...
[COL OR="#9932cc"]Allahımmmmmmmm KALBİMİN hamileymiş.....
Nasıl sevindim nasıl heyecanlandım anlatamam.... Marttan bu yana beraber olup ta böyle güzel haberi almak çok ama çok güzel bişey.... Canım Rabbim sağlıkla, hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah...[/COLOR]
İnşallah vardır canım bebek,inşallah yükleniyordur))
bende ismimi yazdirip listede beklemek isterdim o guzel haberi ama cesaret edemedim...aylarca bekleyip kendimi tek basima kalmis gormek istemiyorum cunku sonra cok uzulurum...
evet canim.. mikroskoba cok guvenmiyorum, ilk defa deniyorum bu ay.. daha cozememis olabilirim durumu... ama idrar testine guveniyorum valla... 4. ayim bu ay... hep duzgun bir sekilde gosterdi...
bir de yarin sabah atesimi olceyim insallah... bakalim dusus olcak mi...yanlis hatirlamiyorsam, ovulasyon sirasinda dusmesi gerekiyordu...:26:
silacimm, simdi kontrol ettim... senin bat bugunmussss... hadi hayirlisi...
bende ismimi yazdirip listede beklemek isterdim o guzel haberi ama cesaret edemedim...aylarca bekleyip kendimi tek basima kalmis gormek istemiyorum cunku sonra cok uzulurum...
arkadaşlar maşalla dicemm size yani neka çok yamışınız okuyamadım eğer hamiş varsa şimdiden tebrik ederim bugün çok mutluyum kocam geldi nihayet:))))
Screamawaycim pozitifi gordukten sonra artik atesin hep yuksek cikmali. Pozitif gormeden onceki gun düşer ve pozitif olunca hemen ortalmaanin ustune cikar
canımıniçi beklenen adetim 19 nisandı.yani üzerinden geçti ve ben hala adet olmadım.25 nisanda kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.dr söktürücü verdi.ama daha öncede forumdan okuduğum kadarıyla adet gecikmesi yaklaşık 1 hafta olup kanda negatif çıkıp sonradan hamiş olduğunu öğrenen olunca bir kullanmıym dedim ilaçları.birde burdaki komşum kızı var şimdi 6 aylık bıcırıkta bişey:) oda kanda 2 ay sonra çıktı dedi.
yani beklemedeyim şuan canım...
screamaway, merhaba tatlım, bu mikroskobun ne olduğunu anlatabilirmisin?
ben bu ates olcme yöntemini hic anlamadim gitti valla.
:26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?