2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar umutlanmadım diyordum ama umutlanmışım meğersem. çok moralim bozuldu ya. ağladım ağlayacağım.

pazartesine gidip bir söktürcü falan alayım bari. sağolun kızlar destek için

lütfen üzülme denemeye devam:13: daha 2011in bitmesine çook var Allah büyük.

sorması ayıp kaçıncı aydı bu? ben kanda baktırmadan alma derim ama sen bilirsin tabiki.

Canım erken yaptınn... Bence sen hamilesin...

Ben hislerimde yanılmam nedense sende öyle hissediyorum..

Ben geçen hamilelğimde 1 hafta sonra yaptım çıkmadı. Anca randevu alıp 10 gün sonra Dr adet söktürücü almak için gittim dr evet bişey yok dedi. Ama yine de kan testi yapalım dedi..

Ve kanda çıktı... Senin adetlerin düzensiz bi de... Bence erken yaptın ki idrarda çıkmaması çok normal...

2 hafta geç döllenme olmuş..

Adet olmadan sonucu bilemezsin moralini bozma dicem ama o zaman çıkmayınca benimde çok moralim bozulmuştu...

lütfen üzülme denemeye devam:13: daha 2011in bitmesine çook var Allah büyük.

sorması ayıp kaçıncı aydı bu? ben kanda baktırmadan alma derim ama sen bilirsin tabiki.

valla gülüm benimki karışık arada 1 ay tekrar eşim korundu onu saymazsak 5 defadır tek çizgi görüyorum.

valla üzüldüm ya. elimde değil. bide bu ay soğan falan içtim. belki etki eder demiştim ama etmemiş demekki.
9una alim randevu gidim. hem test falan yapat. hemde tedavi isteyeceğim. teşekkür ederim bu arada. inşallah dediğin gibi erken davrandığım için olmuştur.

bide bu gece hamile olduğumu gördüm rüyamda. eşime haber veriyordum. bebeğe alışveriş yapıyordum. ne güzeldi. off off

Kızlar eskiden idrar testini adet geçtikten 15 gün sonra yaparlarmış..

Ama biz sabır edemiyoruz.

Ben küçükken annemle yengem konuşuyolardu.. Yengemin adeti gecikmiş Annem 15 gün geçmeden belli olmaz diyodu... O zamandan beri aklımda...

Sabırlı insanlar mış...

Bi de şu var kan hemen sonuç verebilir ama hormonun idarar geçip atılması 4 gün sürüyormuş... Geç döllenme olaylarında çıkması imkansız gibi bişey...

Normal döllenme olduğunda bile çıkmıyor bazen..

Son düzenleme:
guzelim demekki o ay bos gececek.. benim hesaplarima gore aslinda yumurtlama hesap kitap isi hikaye yapmicam.. adete yakinda iliski olmali adetten hemen sonrada hic belli olmuyor.. aslinda cani nezaman isterse catliyor.... Rabbim en dogru zamani biliyor aslinda daha dogrusu.. ben mesela denice daha kirmizilarin gununz kadar.. duzensiz olunca oylee
yok yok yok.........................

yine negatif.. Allahım neden ya neden.
tatlimmm olacak insallah bu ay bi cogumuz bos gecti zaten.. hadi toparlan gulum.. nededik elele..
kızlar umutlanmadım diyordum ama umutlanmışım meğersem. çok moralim bozuldu ya. ağladım ağlayacağım.

pazartesine gidip bir söktürcü falan alayım bari. sağolun kızlar destek için

canim soktucu olarak maydonozu sapiyla kaynatip 5 dk suyunu icebilirsin ben faydasini goruyorum. gunde 2 -3 defa icebilirsinnn

ruyalar gercek olsaaa...... ........ :78:

canim soktucu olarak maydonozu sapiyla kaynatip 5 dk suyunu icebilirsin ben faydasini goruyorum. gunde 2 -3 defa icebilirsinnn

canım ben gideyimde bi doktora zaten ondan sonra denerim dediğini. şimdi bide cidden erken yaptıysam bebek varsa falan riske girmiyeyim. önce emin olayım dediğini yapar içerim. teşekkür ederim.

ruyalar gercek olsaaa...... ........ :78:

ben zaten çok görürüm kendimi hamile. bendeki rüyalar kimsede yoktur heralde. filmlerden daha renki daha heyecalı olabiliyorlar :)

gerçi arada rüyalarım çıkar,mesela yiğenimin doğduğu günün bir önceki gecesi yiğenimi görmüştüm rüyamda. sabah kalktım annemler mms göndermişler,şok üstüne şok olmuştum. bir kaç tane daha var böyle. tabi anlata anlata artık rüyalarımda çıkmaz oldu

canım ben de aynen senin gibiym bu konuda.. anlatmıyorum oyuzdn
hatta dün doktorla problem yaşıycğmı bile gördüm desem
neyse bugün tekrar karşısına çıkıp sordum da gıcıgaiçim rahatladı

kızlarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeee teyze oluyrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ayyyyyy anne oluyorummmmmmmmmmmmmmmm inşaallah allah nasip ederseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

kızlarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeee teyze oluyrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ayyyyyy anne oluyorummmmmmmmmmmmmmmm inşaallah allah nasip ederseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. çok sevindim. darısı başımıza.........

ooooo maşallah gözün aydın olsun canım.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çook sevindim senin adına

canım benim çok sevindim hep takip ettim seni mutlu gün bugünmüş Rabbim sağlıkla kucğına almayı nasip etsin daha dün çok umutsuzdun nasıl oldu tatlım anlatsana ayyy çok sevindim ya canım benim

aaaaa inanmıyorummm............ ayyy çok sevndim varya... şuan halimi görsen varya. bir yandan gülüyorum bir yandan ağlıyorum. bak bebişin varmış ondan gecikmiş. sorun yokmuş sende.

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. o kadar sevindimki anlatamam yani:92: tebrik ediyorum taze anne

tebrik ederim cnm çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…