- Konu Sahibi screamaway
-
kızlar umutlanmadım diyordum ama umutlanmışım meğersem. çok moralim bozuldu ya. ağladım ağlayacağım.
pazartesine gidip bir söktürcü falan alayım bari. sağolun kızlar destek için
lütfen üzülme denemeye devam:13: daha 2011in bitmesine çook var Allah büyük.
sorması ayıp kaçıncı aydı bu? ben kanda baktırmadan alma derim ama sen bilirsin tabiki.
Canım erken yaptınn... Bence sen hamilesin...
Ben hislerimde yanılmam nedense sende öyle hissediyorum..
Ben geçen hamilelğimde 1 hafta sonra yaptım çıkmadı. Anca randevu alıp 10 gün sonra Dr adet söktürücü almak için gittim dr evet bişey yok dedi. Ama yine de kan testi yapalım dedi..
Ve kanda çıktı... Senin adetlerin düzensiz bi de... Bence erken yaptın ki idrarda çıkmaması çok normal...
2 hafta geç döllenme olmuş..
Adet olmadan sonucu bilemezsin moralini bozma dicem ama o zaman çıkmayınca benimde çok moralim bozulmuştu...
guzelim demekki o ay bos gececek.. benim hesaplarima gore aslinda yumurtlama hesap kitap isi hikaye yapmicam.. adete yakinda iliski olmali adetten hemen sonrada hic belli olmuyor.. aslinda cani nezaman isterse catliyor.... Rabbim en dogru zamani biliyor aslinda daha dogrusu.. ben mesela denice daha kirmizilarin gununz kadar.. duzensiz olunca oyleecanım akıntı malum zaten.. bir de bende ilişki başlangıcında ağrı oluyor her seferinde.. 9 aylık evliyim neredeyse.. her seferinde ilk günkü gibi :85: :78:
ne yani adetliyken de mi denemeli öyleyse.. ayy çok kötü yaa
tatlimmm olacak insallah bu ay bi cogumuz bos gecti zaten.. hadi toparlan gulum.. nededik elele..yok yok yok.........................
yine negatif.. Allahım neden ya neden.
kızlar umutlanmadım diyordum ama umutlanmışım meğersem. çok moralim bozuldu ya. ağladım ağlayacağım.
pazartesine gidip bir söktürcü falan alayım bari. sağolun kızlar destek için
valla gülüm benimki karışık arada 1 ay tekrar eşim korundu onu saymazsak 5 defadır tek çizgi görüyorum.
valla üzüldüm ya. elimde değil. bide bu ay soğan falan içtim. belki etki eder demiştim ama etmemiş demekki.
9una alim randevu gidim. hem test falan yapat. hemde tedavi isteyeceğim. teşekkür ederim bu arada. inşallah dediğin gibi erken davrandığım için olmuştur.
bide bu gece hamile olduğumu gördüm rüyamda. eşime haber veriyordum. bebeğe alışveriş yapıyordum. ne güzeldi. off off
canim soktucu olarak maydonozu sapiyla kaynatip 5 dk suyunu icebilirsin ben faydasini goruyorum. gunde 2 -3 defa icebilirsinnn
canım ben gideyimde bi doktora zaten ondan sonra denerim dediğini. şimdi bide cidden erken yaptıysam bebek varsa falan riske girmiyeyim. önce emin olayım dediğini yapar içerim. teşekkür ederim.
ruyalar gercek olsaaa...... ........:78:
BAT NEZAMANDI gulum?? listeye bakmadimm
ben zaten çok görürüm kendimi hamile. bendeki rüyalar kimsede yoktur heralde. filmlerden daha renki daha heyecalı olabiliyorlar :)
gerçi arada rüyalarım çıkar,mesela yiğenimin doğduğu günün bir önceki gecesi yiğenimi görmüştüm rüyamda. sabah kalktım annemler mms göndermişler,şok üstüne şok olmuştum. bir kaç tane daha var böyle. tabi anlata anlata artık rüyalarımda çıkmaz oldu
kızlarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeee teyze oluyrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ayyyyyy anne oluyorummmmmmmmmmmmmmmm inşaallah allah nasip ederseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
kızlarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeee teyze oluyrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ayyyyyy anne oluyorummmmmmmmmmmmmmmm inşaallah allah nasip ederseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. çok sevindim. darısı başımıza.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?