• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

arzum ben çok zamansız başladım. sadece kendimi alıştırmak için başladım. kaçla hasta oluyorum bilmiyorum. yumurtam oldumu onuda bilmiyorum ama bak ateşim şu şekilde;

adetin
23.gün:35,8
24.gün:35,7
25.gün:35,5
26.gün:35,4
27.gün:35,5
28.gün:35,6
29.gün:35,7
30.gün:??
31.gün:35,8
32.gün:35,7
33.gün:35,9

düzensiz gördüğüm için ne zaman hasta olacağımı bilmiyorum,ama sanırım bugün olmayacağım. testte yapamıyorum. tek görmekten kaç aydır sinirim bozuldu yapmayacağım. pazartesine kadar bekleyeceğim.

Tatlim kacla adet gordugunu bi bilseydik keske. Ama şu an atesin varya harika ilerliyo allahim insallah bebişin seninlderi ondan boyle yuksektir :nazar::nazar:

Yok agelaunalcim bu ara ya ovulasyon donemindeyiz yada gecikmeleri oynuyoruz. 4 gozle bekliyorum bende güzel bir haber almayi değissin topigimizin havasi artik kalksin su kara bulutlar ustumuzden:46:

inşallah cnm yaaa.bu ara pek kasvetli bi geçiş yaptık.ya bu arada ben geçen 3 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.adetler düzenliydi.bu ay içmedim tabi.şöyle yani 22 mart,24 nisan diye gitti.bu ayki bat için ne yazsam?yine 30 üzerinden mi gitsem?

inşallah cnm yaaa.bu ara pek kasvetli bi geçiş yaptık.ya bu arada ben geçen 3 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.adetler düzenliydi.bu ay içmedim tabi.şöyle yani 22 mart,24 nisan diye gitti.bu ayki bat için ne yazsam?yine 30 üzerinden mi gitsem?

Benimle ayni tatlim senin batinda 24 mayis yazdim ben seninde 23-24 mayis arasi olur tahminimce:34:

Tatlim kacla adet gordugunu bi bilseydik keske. Ama şu an atesin varya harika ilerliyo allahim insallah bebişin seninlderi ondan boyle yuksektir :nazar::nazar:

azracım ben ateşimi yazdım yukarıda sence nasıl?

ben sana yazdığım sırada sen zaten yorumluyormuşsun.
:1:

valla umutlanıyorum bu ateş yüzünden. off inşallah dediğin gibidir. inşallah hamileyimdir.:49:

ben gidip test alacam şimdi. çatlayacağım yoksa:59:

arzum ben çok zamansız başladım. sadece kendimi alıştırmak için başladım. kaçla hasta oluyorum bilmiyorum. yumurtam oldumu onuda bilmiyorum ama bak ateşim şu şekilde;

adetin
23.gün:35,8
24.gün:35,7
25.gün:35,5
26.gün:35,4
27.gün:35,5
28.gün:35,6
29.gün:35,7
30.gün:??
31.gün:35,8
32.gün:35,7
33.gün:35,9

düzensiz gördüğüm için ne zaman hasta olacağımı bilmiyorum,ama sanırım bugün olmayacağım. testte yapamıyorum. tek görmekten kaç aydır sinirim bozuldu yapmayacağım. pazartesine kadar bekleyeceğim.

ben sana yazdığım sırada sen zaten yorumluyormuşsun.
:1:

valla umutlanıyorum bu ateş yüzünden. off inşallah dediğin gibidir. inşallah hamileyimdir.:49:

ben gidip test alacam şimdi. çatlayacağım yoksa:59:

Canım Bence de ateşin iyi gibi görünüyor. Ama bence bekle... Zaten kuzun geldiyse senledir... Bi kaç gün daha bekleyip test yap... gERÇEKTEN DEDİĞİN GİBİ TEK ÇİZGİ GÖRMEK ÇOK MORAL BOZUYO...

Ama bence hamişsin bana öyle geldi.....:3:

Canım Bence de ateşin iyi gibi görünüyor. Ama bence bekle... Zaten kuzun geldiyse senledir... Bi kaç gün daha bekleyip test yap... gERÇEKTEN DEDİĞİN GİBİ TEK ÇİZGİ GÖRMEK ÇOK MORAL BOZUYO...

Ama bence hamişsin bana öyle geldi.....:3:

canım o kadar heyecan yaptımki şuan:18: pazartesi doktora gitmek istiyordum ama bekleyebilecekmiyim bilmiyorum

Canım bat ın pazartesiymiş gibi düşün... Ben öyle yapıyorum bende 9 mayısa kadar bekleyeceğim sanki erken yaparsan o büyü bozulacakmış gibi geliyo... Bazen şeytan dürtüyo pazartesi test yap diyo...:47::47::47:

Yok yok 9 mayısı bekle bebişin senle olsun diyorum sonra daaa:36::36::36:

Bakalım herşeyin hayırlıs....

Canım bat ın pazartesiymiş gibi düşün... Ben öyle yapıyorum bende 9 mayısa kadar bekleyeceğim sanki erken yaparsan o büyü bozulacakmış gibi geliyo... Bazen şeytan dürtüyo pazartesi test yap diyo...:47::47::47:

Yok yok 9 mayısı bekle bebişin senle olsun diyorum sonra daaa:36::36::36:

Bakalım herşeyin hayırlıs....

aslında doğru diyorsun. pazartesi benim bat. ondan önce çıkmaz zaten.:1: boşuna para yatırmayayım eczaneye...:63: tabi içim pır pır oda ayrı:31:

selam kızlar

birşey sorucam sizlere :77:
adet döneminde sizde de sümüksü akıntı oluyor mu kanamayla beraber:78:
kanın yoğun kıvamda olmasından söz etmiyorum ama
kanamaya eşlik eden ayrıca sümüksü bir akıntı
hani yumurtlama döneminde olan sümüksü bir akıntıdan söz ediyorsunuz ya ben onu yakalayamadım hiç
sadece adet dönemimde oluyor
ne yani ben adetliyken mi yumurtluyorum
mümkün mü bu :44:

Son düzenleme:
selam kızlar

hani yumurtlama döneminde olan sümüksü bir akıntıdan söz ediyorsunuz ya ben onu yakalayamadım hiç

Ben boyle biseyle karsilasmadim hatunicecim. Sumuksuden kastin boyle parca parca gelenler değil dimi:17:

Ben boyle biseyle karsilasmadim hatunicecim. Sumuksuden kastin boyle parca parca gelenler değil dimi:17:

yok canım o değil.. o zaten oluyor ara ara da..
şimdi internetten araştırdım da biraz submukoz myom diye birşeyden bahsediyor
belirtileri yaşadıklarıma çok benziyor

Myomların çoğu belirti vermemesine rağmen % 25 vakada bazı şikayetler yaratır. Bunlardan en sık görülenleri aşırı ve anormal vajinal kanamalar, ağrı ve karın şişliğidir.
İleri derecede büyümüş bir myom etrafındaki dokulara ve sinirlere baskı yaparak da ağrıya yol açabilir. Burada daha çok bel ağrısı tarzında yakınmalar görülür.

Mesaneye bası yaparsa sık idrara çıkma, rektuma (barsağın en son kısmı) bası yaparsa kabızlığa yol açabilir.

Nadiren çok fazla büyüyen myom idrar yollarında tıkanma ve idrar yapmada güçlük problemi yaratabilir. Yine barsaklardaki basıya bağlı olarak gaz problemi görülebilir.

karında şişlik , gaz, bel ağrısı , kanama artışı , sık idrara çıkma vs.. iki aydır yaşıyorum bunları özellikle :97:

bana doktor yolu göründü belli.. ertelemeyeyim en azından içim rahat olsun o konuda
ben şimdi doktora ne zaman gitmeliyim adetliyken mi temizken mi :44:

yok canım o değil.. o zaten oluyor ara ara da..
şimdi internetten araştırdım da biraz submukoz myom diye birşeyden bahsediyor
belirtileri yaşadıklarıma çok benziyor

karında şişlik , gaz, bel ağrısı , kanama artışı , sık idrara çıkma vs.. iki aydır yaşıyorum bunları özellikle :97:

bana doktor yolu göründü belli.. ertelemeyeyim en azından içim rahat olsun o konuda

canim hormonlarinada baktiracaksan şayet adetliyken gitmen daha iyi olur. Ne kadar dogru bilmiyorum ama Ultrasonda daha net gozukoyor demislerdi bana adetliyken muayene:34:

valla hiç duymadım ben senin sorununu o yüzden birşey diyemeyeceğim ama bu belirtiler çok standart şeyler. myom a yorma. inşallahta değildir myom falan.tabi sen git görün bi. belkide başka birşeydir. umarım kötü bir durum olmaz. bide myom bildiğim kadarıyla kansızlık ve halsizlik yapıyor. sende öyle birşey varmı peki??

selam kızlar

Canım daha önce burdamı sordum başka yerde mi hatırlamıyorum ama bende buna benzer şeyler yaşıyorum..

Ben regl olurken aynı senin dediğin gibi sümüksü akıntı geliyor, heleki regl bitmeye yakın.. hatta sorumda demiştim ki 2 kere mi yumurtluyorum:1: Ama bende myom var.. ilk gebeliğimde anlaşıldı.. rahime veya gebeliğimde bebeğe doğuma hiç zararı yok çok şükür..rahimde değilde biraz daha yukarıda benimki.. hamileyken göbek deliği hizama denk geliyodu ve yumurta gibi belli oluyodu:) genelde myomlar hamilelikte büyüme gösterebilirmiş ama çok şükür benim büyümedi.. bi küçük yumurta kadar var yok şuan..

Hakkında hayırlısı canım.. sen bi görün doktora.

valla hiç duymadım ben senin sorununu o yüzden birşey diyemeyeceğim ama bu belirtiler çok standart şeyler. myom a yorma. inşallahta değildir myom falan.tabi sen git görün bi. belkide başka birşeydir. umarım kötü bir durum olmaz. bide myom bildiğim kadarıyla kansızlık ve halsizlik yapıyor. sende öyle birşey varmı peki??

halsizlik var hem de çok yoğun.. uzun zamandır şikayetçiyim :97:

Canım daha önce burdamı sordum başka yerde mi hatırlamıyorum ama bende buna benzer şeyler yaşıyorum..

Ben regl olurken aynı senin dediğin gibi sümüksü akıntı geliyor, heleki regl bitmeye yakın.. hatta sorumda demiştim ki 2 kere mi yumurtluyorum:1: Ama bende myom var.. ilk gebeliğimde anlaşıldı.. rahime veya gebeliğimde bebeğe doğuma hiç zararı yok çok şükür..rahimde değilde biraz daha yukarıda benimki.. hamileyken göbek deliği hizama denk geliyodu ve yumurta gibi belli oluyodu:) genelde myomlar hamilelikte büyüme gösterebilirmiş ama çok şükür benim büyümedi.. bi küçük yumurta kadar var yok şuan..

Hakkında hayırlısı canım.. sen bi görün doktora.

evet canım gebeliğe engel bir durum değilmiş genelde ama olsun tedavi olurum en azından şikayetlerim ortadan kalkmış olur varsa da

canim hormonlarinada baktiracaksan şayet adetliyken gitmen daha iyi olur. Ne kadar dogru bilmiyorum ama Ultrasonda daha net gozukoyor demislerdi bana adetliyken muayene:34:

ve adetliyken git derim ben hatunice. hem hormon testi isterse 1 ay atmamış olur seni

pazartesi gideyim ben öyleyse reglin 5. günü olacak ama olur mu ki
iyi olur ya hem birşey yoksa bile içim rahat olur.. böyle şüpheli olmam en azından
:44:

Son düzenleme:
Back