• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

İlk kontrole gittigimde bendede 1 cm capinda myom cikmisti ama rahim icinde değil dedi doktor korkulucak bisey yok demisti. Simdi aklima takildi bu myom benimde. En son gittigim doktorda onun hakkinda hicbirsey demedi.. Yumurtaliklar temiz dedi sadece. Bende surekli bi bel agrisi yok ama yumurtlamadan sonra cok olmustu. Su an gecti

inşaallah canım arkadaşım benim inşaallah adet bu kadarmı beklenir yaaa 39 gündür tık yok.bakalım bugün doktor ne diyecek gelince hemen haber veririm.

seni çook iyi anlıyorum bu ay 42.günde geldi.. o d civan perçemi ballıçörekotu sağolsun;)
korunduğum için hamilelik şüphem yoktu bitkilere sardım ama önümüzdeki gecikirse artık bitki falan içemem çünkü korunmıycam:34:

İlk kontrole gittigimde bendede 1 cm capinda myom cikmisti ama rahim icinde değil dedi doktor korkulucak bisey yok demisti. Simdi aklima takildi bu myom benimde. En son gittigim doktorda onun hakkinda hicbirsey demedi.. Yumurtaliklar temiz dedi sadece. Bende surekli bi bel agrisi yok ama yumurtlamadan sonra cok olmustu. Su an gecti

bende de sürekli bel ağrısı yok canım.. bu ay yumurtlama dönemi sonrasında başlayan bir bel ağrısı oldu şimdi adetle beraber devam ediyor hafif hafif işte..
ben iltihaptan eminim de kesin var biliyorum o da zaten gebeliğe engel.. tedavimi olayım bari ertelemeden.. neyse kontrolden sonra daha rahat olurum en azından. aldım bile randevumu. pazartesi yatıyorum doktorun önüne :85: :78:

Son düzenleme:
pazartesi gideyim ben öyleyse reglin 5. günü olacak ama olur mu ki
iyi olur ya hem birşey yoksa bile içim rahat olur.. böyle şüpheli olmam en azından
:44:

5.günü hormon testi değilde 3.günde yapılacak hormon testi fikir veriyor die biliyorum.

o yüzden de ben acele acele yakın bi doktor bulup ona gittim dün.
hatta dün bana yapması gereken açıklamayı bugün yaptı lütfen. korunmadan 6ay ilişki yaşıycakmışım fakat olmaya bilirmiş vücut kendini anca toparlarmış. ki korunmama lafı bugün geçti!

ilk defa bu ay başlıyorum:17::17:
önümüzdeki ay yine adetimin3.günü iyi bir doktor buldum uzak mesafede ama olsun ona gideceğim;))

bende de sürekli bel ağrısı yok canım.. bu ay yumurtlama dönemi sonrasında başlayan bir bel ağrısı oldu şimdi adetle beraber devam ediyor hafif hafif işte..
ben iltihaptan eminim de kesin var biliyorum o da zaten gebeliğe engel.. tedavimi olayım bari ertelemeden.. neyse kontrolden sonra daha rahat olurum en azından. aldım bile randevumu. pazartesi yatıyorum doktorun önüne :85: :78:

İltihabin belirtileri neler oluyor hatunicecim.:31:

selam kizlar iyisini insallah anlasildigi gibi yok henuz bi ses soluk......... bu arada doktordan geldim yenice bende... cok sukur bi aksilik yok ayy valla hamis haberimi almis kadar sevindim buna.. ne bileyim 3 ay bos gecince tabi sariyoruz hemen ama olacak insalah.. klasik folik asit verdi.. turkiyede kide mi bundan kizlar "Folavit"...

ben sana yazdığım sırada sen zaten yorumluyormuşsun.
:1:

valla umutlanıyorum bu ateş yüzünden. off inşallah dediğin gibidir. inşallah hamileyimdir.:49:

ben gidip test alacam şimdi. çatlayacağım yoksa:59:
hadi c anim hayirlisi insallah yaa costur biziiii

selam kızlar

birşey sorucam sizlere :77:
adet döneminde sizde de sümüksü akıntı oluyor mu kanamayla beraber:78:
kanın yoğun kıvamda olmasından söz etmiyorum ama
kanamaya eşlik eden ayrıca sümüksü bir akıntı
hani yumurtlama döneminde olan sümüksü bir akıntıdan söz ediyorsunuz ya ben onu yakalayamadım hiç
sadece adet dönemimde oluyor
ne yani ben adetliyken mi yumurtluyorum
mümkün mü bu :44:

guzelim tamda sorunun bi kisminin cevabi var bende .. dedimmya yenice geldm dr dan die.. belkide adet doneminde yumurtlamissindir dedi.. cunku bu ay bosmu gecmis die sordum.. yumurtalik calisiyor dedi biride dinleniyor dedi.. Allahim insallah tutar yaaaaaaaaaa

aslında doğru diyorsun. pazartesi benim bat. ondan önce çıkmaz zaten.:1: boşuna para yatırmayayım eczaneye...:63: tabi içim pır pır oda ayrı:31:

benceee var bişiyler sende arkadşm:))
1,5tl gebelik testi al bence ama yinede sen bilirsin pazartesiyi bekleyblrsn..
bende heyecan yaptım :66:

İltihabin belirtileri neler oluyor hatunicecim.:31:

canım akıntı malum zaten.. bir de bende ilişki başlangıcında ağrı oluyor her seferinde.. 9 aylık evliyim neredeyse.. her seferinde ilk günkü gibi :85: :78:

guzelim tamda sorunun bi kisminin cevabi var bende .. dedimmya yenice geldm dr dan die.. belkide adet doneminde yumurtlamissindir dedi.. cunku bu ay bosmu gecmis die sordum.. yumurtalik calisiyor dedi biride dinleniyor dedi.. Allahim insallah tutar yaaaaaaaaaa

ne yani adetliyken de mi denemeli öyleyse.. ayy çok kötü yaa :53:

Son düzenleme:
canım akıntı malum zaten.. bir de bende ilişki başlangıcında ağrı oluyor her seferinde.. 9 aylık evliyim neredeyse.. her seferinde ilk günkü gibi :85: :78:

ne yani adetliyken de mi denemeli öyleyse.. ayy çok kötü yaa :53:

Benimde acım cok olurdu canım cikardi olcak diye.1.5 senelik evliyim bebek denemeye basladigimdan beri zorlanmiyorum diyebilirim.:17: Vajinusmus dan suphe ediyorduk biz. Ama bebek dusuncesi sarinca ne vajinusmus kaldi ne baska bisey kocisi kovaliyorum yumurtlama gunlerinde onceden o beni kovalardi:9:

benceee var bişiyler sende arkadşm:))
1,5tl gebelik testi al bence ama yinede sen bilirsin pazartesiyi bekleyblrsn..
bende heyecan yaptım :66:

valla canım aldım geldim testide şimdide cesaret yok.:18::18: ya yine tek çizgi ise.:26:

doktordan randevu alim dedim oda teee 9 mayıs diyor. başka yerede gitmek istemiyorum,neredesinfiruze söylemişti,topicimizin hamişlerinden,iyi bakıyorlarmış ama çok dolu...:31: ne yapacağım ben ya. hadi beni gaza getirinde test yapim:37:

valla canım aldım geldim testide şimdide cesaret yok.:18::18: ya yine tek çizgi ise.:26:

doktordan randevu alim dedim oda teee 9 mayıs diyor. başka yerede gitmek istemiyorum,neredesinfiruze söylemişti,topicimizin hamişlerinden,iyi bakıyorlarmış ama çok dolu...:31: ne yapacağım ben ya. hadi beni gaza getirinde test yapim:37:

ayyy demek böyle oluyormuş ben önümüzdeki sefere inş. bu heyecanı yaşarım

seni nasıl gaza getirsek acaba?? yapamazsın o testii :33: mii desek hadi yap da innşallah kopsun burasıı:16::16: :64::64:

bekliyoss:68: olmadı hiç üzülme kendi doktorunu bekle derim doktorun iyiyse şaşma hayırlı haber olsun inş.

Son düzenleme:
Benimde acım cok olurdu canım cikardi olcak diye.1.5 senelik evliyim bebek denemeye basladigimdan beri zorlanmiyorum diyebilirim.:17: Vajinusmus dan suphe ediyorduk biz. Ama bebek dusuncesi sarinca ne vajinusmus kaldi ne baska bisey kocisi kovaliyorum yumurtlama gunlerinde onceden o beni kovalardi:9:

:1::1::1: güldürdün kız beni...

intihapta koku oluyor diyenlerde var ama tabi bilmiyorum.sen kontrole gittiğinde birşey demedimi doktor,intihap falan? demediyse yoktur canım,olanlara söylüyorlar çünkü intihap gebeliğe engelmiş...

Canim yap almissin hazir için içini yiyeceğine. Rahatlarsın ona göre randevu alir yada almassin hem benim içime iyi şeyler doğuyor seninle ilgili inşallah bebişin seninledir canım :16:

Son düzenleme:
:1::1::1: güldürdün kız beni...

intihapta koku oluyor diyenlerde var ama tabi bilmiyorum.sen kontrole gittiğinde birşey demedimi doktor,intihap falan? demediyse yoktur canım,olanlara söylüyorlar çünkü intihap gebeliğe engelmiş...

demedi canım benim:26: hizlandirilmis bi muayeneydi zaten oldu bitti hop tamam:31:

yok yok yok.........................:43::43::43::43:

yine negatif.. Allahım neden ya neden.

canım üzme kendini lütfen kanda bakar doktorbirde...

hem lütfen moralini bozma ne kadar olduki deneyeli bilmiyorum ama fazla üzmemeye çalış..
Allahım een kısa zamanda hayırlısıyla bebek nasip etsin sana.

Son düzenleme:
kızlar umutlanmadım diyordum ama umutlanmışım meğersem. çok moralim bozuldu ya. ağladım ağlayacağım.:59:

pazartesine gidip bir söktürcü falan alayım bari. sağolun kızlar destek için

Back