• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

mrb kızlar...
moralim cok bozuk ağlamaktan yoruldum artık bide azarı yedim eşimden yne size sığındım..
bugn doktra gttm hadi güzel hbr wer bize ddi test yaptı tabi yine gebe deilim.adet söktrücü werdi adet olunca tekrr gtcm..testler felan filan..bunları biliodum ama nedenmi ağladım?
ÇÜNKÜ ARTIK DAYANAMIORUM KALBİM ACIYO NEFES ALAMIYORUM BANA ANNE DİCEK EWLATLARIMIN OLMAMASINDAN OKADAR COK KORKUYORUMKİ BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ.KİMSEYİ KISKANMIYORUM AMA COCUU OLANLARA İMRENİORUM ÖZENİORUM...BEN BEBEİME COK İYİ BİR ANNE OLUCAM ALLAHIM SANA YALVARIYORUM BNA VE İSTEYEN HERKESE WER.:43::43::43::43::43:

mrb kızlar...
moralim cok bozuk ağlamaktan yoruldum artık bide azarı yedim eşimden yne size sığındım..
bugn doktra gttm hadi güzel hbr wer bize ddi test yaptı tabi yine gebe deilim.adet söktrücü werdi adet olunca tekrr gtcm..testler felan filan..bunları biliodum ama nedenmi ağladım?
ÇÜNKÜ ARTIK DAYANAMIORUM KALBİM ACIYO NEFES ALAMIYORUM BANA ANNE DİCEK EWLATLARIMIN OLMAMASINDAN OKADAR COK KORKUYORUMKİ BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ.KİMSEYİ KISKANMIYORUM AMA COCUU OLANLARA İMRENİORUM ÖZENİORUM...BEN BEBEİME COK İYİ BİR ANNE OLUCAM ALLAHIM SANA YALVARIYORUM BNA VE İSTEYEN HERKESE WER.:43::43::43::43::43:

cnm üzme kendini zamanı geldiğinde olacak mutlaka. Allah en hayırlı zamanda verecektir sana evladını. olumsuz düşünme ve moralini yüksek tut. bu çok önemli unutma. her şeyden önce senin saülığın psikolojin iyi olmalı. bak ben dört kez bebeğimi kaybettim ama umudumu yitirmiyorum. lütfen güçlü ve umutlu ol

cnm üzme kendini zamanı geldiğinde olacak mutlaka. Allah en hayırlı zamanda verecektir sana evladını. olumsuz düşünme ve moralini yüksek tut. bu çok önemli unutma. her şeyden önce senin saülığın psikolojin iyi olmalı. bak ben dört kez bebeğimi kaybettim ama umudumu yitirmiyorum. lütfen güçlü ve umutlu ol

ahh canım haklısın ama napım elimde deil..inşallah kucaımıza alırız ve bu gnlern acısını cıkarırız..tsk edrm:48:

mrb kızlar...

tugcecim seni okadar cok iyi anlıyorumki. ama kendini cokda yıpratmamaya calıs tatlım. Aglamak aglamak getırıyo bu bos bi laf degil.Tecrubeyle sabittir bu. Bunu dusun ve elindekiler icin sukret tatlım. :54:

Tug_ce_ canım benim sakin olmaya çalış,çok yorulmuşsun belli,tabiki biz burda seni çok iyi anlayabiliriz,ben çoğu sıkıntımı burdaki arkadaşlarım sayesinde attım,çok mu oldu deneyeli canım kaçıncı ayın??

tugcecim seni okadar cok iyi anlıyorumki. ama kendini cokda yıpratmamaya calıs tatlım. Aglamak aglamak getırıyo bu bos bi laf degil.Tecrubeyle sabittir bu. Bunu dusun ve elindekiler icin sukret tatlım. :54:

tabiki canım şükürler olsunki nefes alıyoruz ve nefes aldııımz sürece de yılmadan bebek icin uğraşıcaz elimzden geleni yapıcaz....:16:

günaydıııııııııııın hayırlı cumalar hepinize :) Allah bu mübarek cuma gününde hepimizin dualarını hayırlısıysa kabul etsin inş :52:

Günaydın kızlar,

Ya rüyamda kırmızıların geldiğini gördüm çok üzüldüm daha erken ama diyorum neden geldi ki şimdi diye üzülüyorum.:58:

Gerçek zannettim... Yani o kadar bilinçaltına işlemişki rüyada bile artık bunları görür olduk..

Tatlım bunu çevirebilirmisin :54:

The normal luteal phase length is from 10 to 16 days. If you notice over a few cycles (with clear ovulation patterns on your charts and accurate data collection methods) that your luteal phase is less than 10 days, then this is something to mention to your doctor who will be able to help you. If you have several cycles with well-timed intercourse during your fertile period, and a luteal phase on the short side of normal (10 or 11 days) then you may also consider bringing this up with your doctor who will be able to help you determine whether or not this could be an issue for you.

Tatlım bunu çevirebilirmisin :54:

The normal luteal phase length is from 10 to 16 days. If you notice over a few cycles (with clear ovulation patterns on your charts and accurate data collection methods) that your luteal phase is less than 10 days, then this is something to mention to your doctor who will be able to help you. If you have several cycles with well-timed intercourse during your fertile period, and a luteal phase on the short side of normal (10 or 11 days) then you may also consider bringing this up with your doctor who will be able to help you determine whether or not this could be an issue for you.

Canım ben google çeviriciden çevirdim sapma sapan çevirmiş olabilir...

normal luteal faz uzunluğu 10 ila 16 gün arasındadır. Eğer luteal faz 10 günden az olduğunu (sizin listelerinde açık yumurtlama alışkanlıkları ve doğru veri toplama yöntemleri ile) bir kaç devir üzerinde fark ederseniz, o zaman bu size yardımcı olacaktır doktorunuzla söz şeydir. Eğer verimli döneminde iyi zamanlanmış ilişki ile çeşitli devir ve normal kısa tarafı (10 veya 11 gün) sonra da belirlemenize yardımcı olacak kim doktorunuzla bu kadar getiren düşünebilirsiniz bir luteal faz varsa olsun veya olmasın, bu sizin için bir sorun olabilir.

Back