2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canimmm supersin.. Cok detayli aciklamissin... Ben bilmiyordum bu detaylari.. Bundan sonra atesimi bunlari dusunerek takip edeyim bari...

slm kızlar benimde son 4 günüm kaldı...
7 günde benden 11 gün daha beklicem ve hiç test filan yapmadan..
Gel teskere gel diyesim var yaaa offf...

Arzumcummmm, amma sabirlisin valla.. bravo...:81::81::81:

yok cnm ya d.k. ilacını bıraktım bırakalı böyle..
adet siklusum uzun 35-42 gün arasında değişiyor.
haziran doğru yani mayısda olmalıyken 1hafta 10gün atacak

Tamam tatlim, ben yanlistir diye mayis yazmistim sana.... degistreyim o zaman....

Kalbiminnn, tatlim Allah kolaylik versin.. Bugunler de gececek... Seninle bebeklerimiz uzerine konusacagimiz gunler de gelecek insallah...

Canimmmm, ya ne alaka.. Neden beklicekmissin ki... Cok sacma geldi bana da 6 ay korunmak... Korunmasan, hemen olsa, ne zarari olabilirmis ki bebege.. Nasil olsa ilac kullanmiyorsun artik...:44::44:
Bence sen baska doktora daha danis...:97::97:

slm kizlar nasilsiniz bakalim?? masallah topigimiz yeni akadaslarla birlikte iyice guzellesti
bgn benim icin cok yogun geciyor babam gecen sene 30 nisanda vefat etti yrn mevlut yapilacak onun icin hazirlik yapiyoruz Allah sizlerin babasina uzun omur versn ins. Evli olsam bile babami kaybettigimden beri kendimi sahipsiz ve gucsuz hissediyorum
neyse uzatmiyimm yrn mevlutte hepimiz icin dua edicem rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah. telden griyorum simdi gece gelirim yine simdi biraz gecmisi okiyim:)

Basin saolsun tatlim.... Mekani cennet olsun insallah....

kızlar ya yumurtlama testi yaptım ilk önce tek çizgiydi fakat biraz sonra baktığımda çift çizgiydi.adet olalı bugn 10. gün incir kürü yapıyorum bide akıntım çok oldu bugün.acaba yumurtluyormuyum???

ALLAH rahmet eylesin, canım. Dualarımız sizinledir. ALLAHIM ölenlerimize rahmet, kalanlarımıza sabır ve
inanç versin ki, gidenlerimiz için okuyalım.

akıntın kıvamlıysa evet. kıvamlı değilse de yine de kaçırma, günaşırı ilişkiye devam. Yumurtluyor olabilirsin. Hayırlısı olsun inşallah!

Kızlar merhaba,ben bugün çok halsizim yaaa,vücudum gerçektende hala toparlanamadı,kasık ve belim çok ağrıyor,akıntım da çok fazla,neler oluyor anlamadım...Midem de çok ağrıyor,ayy ne çok şey saydım,naz yapcak kimsemde yok bugün :26: :26:
Not:Elim ayağımda buzzz gibi)) Daha sayıyım mı))

tuğçecim,canım Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun, sizede sabır versin, dualarınızı kabul etsin..

karyaaacimmm, yumurtlama testinin cift cizgi olmasi illa yumurtladigini gostermiyor.. her daim cift cizgi olabilir... cizgilerin koyuluklari ayni oldugunda yumurtlama gunlerin oluyor..
ama sen yine de calis bence...

o zaman biraz ara vermen iyi olmus canim.. vucudun dinlenmis olacak biraz...:81::81:

ay kızlar tatlı krizine girecem şimdi,söylemesi ayıp sabahtan beri evde tatlı ne bulduysam yedim.

tatlimmm, bende vucuduma ciddi kafein yuklemesi yapiyorum sabahtan beri... ovulasyondan sonra kafeni kesiyorum cunku.. simdi vaktim varken icimmm...

Canimmmm, ya ne alaka.. Neden beklicekmissin ki... Cok sacma geldi bana da 6 ay korunmak... Korunmasan, hemen olsa, ne zarari olabilirmis ki bebege.. Nasil olsa ilac kullanmiyorsun artik...:44::44:

kesinlikle başka doktor bakıyorum arkadaşım.. yakın olsun takibim kolay olsun diye tercih etmiştim
kötü bişeyde duymamıştım ama hiç beğenmedim..
adet gecikmeme bişey bulamadı böyle saçmaladı. dinlendircekmişim zaten dinlendirdim ben dedim. süreyi beğendiremedim heralde:95:
bu ay bana gel yumurtalık takibine başlayalım falan demesini beklerken ki hormonlar hep normal sınırda.
ultrasona da temiz. 4yıl hap kullanıp bıraktığı ay kalan var ama beni konuşturmadı yani öyle bir ortam bile doğmadı. komşu şehir izmirden dktr bakıyorum..

bize yap nazını

bu arada üşütmüş olabilirsin. halsizlik falan var demişsin. öyle olunca akıntı falanda çoğalabiliyor. yat dinlen yorma kendini fazla.

Evet canım topicimiz daha da güzelleşti
Seni çok çok iyi anlıyorum canım,benim de canım babam hastayken bile çok daha iyiydim,ama ne zamanki babam öldü ondan sonra kendimi çok güçsüz kimsesiz çok da yalnız hissettim:-(( Allah rahmet eylesin ve dualarınız kabul olsun inşallah canım.

karyaaacimmm, yumurtlama testinin cift cizgi olmasi illa yumurtladigini gostermiyor.. her daim cift cizgi olabilir... cizgilerin koyuluklari ayni oldugunda yumurtlama gunlerin oluyor..
ama sen yine de calis bence...

anladım zaten benimkiside çok silikti.bakalım çalışıyoruz inşallah olur bu ay içimde inanılmaz umut var inşallah olur :)

bize yap nazını

bu arada üşütmüş olabilirsin. halsizlik falan var demişsin. öyle olunca akıntı falanda çoğalabiliyor. yat dinlen yorma kendini fazla.

Canım yalnız bu halsizliğim bugüne özel değil,düşükten beri böyle,inan gezmek için fırsat kollayan ben,düşükten sonra yürümemek için hiç bir yere gitmek istemiyorum:-((
Yemek falan da iyi yiyorum,vitaminsiz kalsam zannetmiyorum yaniii

canım uzun süre doğum kontrol hapı kullananlarda vücut hormonlar vss tamamen normale dönsün diye hemen bebek yapmayı önermiyolar

tatlimmm, bende vucuduma ciddi kafein yuklemesi yapiyorum sabahtan beri... ovulasyondan sonra kafeni kesiyorum cunku.. simdi vaktim varken icimmm...

:78: ben dayanamıyorum içiyorum valla. içmezsem eğer gün boyu uyuyorum çünkü. resmen göz kapaklarım birbirine yapışıkmış gibi oluyor kahve içmezssem. yanlışmı yapıyorum acaba.:44:

üff ya vazgeçecem en sonunda bu bebek işinden. ne canım bu böle. hasta oluruz ilaç içemeyiz. canımız çeker kahve içemeyiz.. bide kesin gelmiş olsalar amenna. ortada fol yok yumurta yok... çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…