2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

dur bakalım belkide yerleşme kanamasıdır

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiorm
1,5 senelik evliyim artk çocuk istemeye başladım biraz doğumdan korkuorm ama :)
pek bilgim yoktu olması gerekenlerle ilgili buraya baktım biraz yaptığım bazı yanlışlar varmış mesela ilişkiden sonra hemen kalkmak gibi onunla uyumam gerekiomuş böle yapmaya başladım bende artk bakalım varsa tavsiyelerinizi almak isterim bilgili arkadaşlarımdan
hiç arkadşm yok beni de alın aranıza kuzular

hg canım aramıza :) yanlız onunla uyumak ii değil ilişkiden sonra bi 20 dk yrm saat yatsan yeterli öbür türlü mikrop kaparsın :)

canlarım günaydınlarrr.kızlar benim bat 20 idi ama olmadım.doktora gittim yumurta tembelliği var dedi doktor maalesef ve hala bekliyorum 38 gün oldu adet olamadım.adet olan arkadaşlarıma sesileniyorum nolur üzülmeyin bu sizin sağlıklı olduğunuzu gösteriyor.ben olamıyorum çok kötü kasık ağrım var 1 haftadır ama adet gelmiyo.doktor takibine başlayacağım smear testi yaptı doktor bugün alacağım birde adet söktürücü isteyeceğim.bu halde olmak inanın çok zor.çok kötü günler geçiriyorum ve dün eşime dedimki adet olmayı hiç bu kadar çok istememiştim.oda bende baya zor günlerdeyiz.buarada yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.yeni hamilemiz varmış aramızda tebrik ediyorum.benim batı en alta alırmısınız ne zaman adet olurum bilmiyorum çünkü.

#

bence bekle caNIM son gün kala sabah yap ilk idrarla.
saol canm bende öle yapcammm

inşş kısa amnda hamiş kalırsnn

yani ilşikiden sonra öle uyumak değilde belki 30 dk falan sırt üstü yatabilirsnn
yumurtlama gününü hesaplayım o günleri dolu geçirrsnn gerisi rabbime kalmş inşş tüm isteyenlere nasip eder

canım yaa üzülme bende bi sorun olmadıı halde hala hamile kalmadım bak, herşey Allahtan o en hayırlı zamanda nasip etcek hepimize inş

canım yaa üzülme bende bi sorun olmadıı halde hala hamile kalmadım bak, herşey Allahtan o en hayırlı zamanda nasip etcek hepimize inş

inşaallah gülüm inşaallah.rabbim hepimizin kucaklarını doldursun en kısa zamanda inşaallah.hakkımızda hayırlısı.

seni o kadar iyi anlıyorumki şuan. bende ne zaman adet olacağımı bilmiyorum. bugün güya regl günüm ama olmayacağım muhtemelen. ve bu hamile olduğumdan olabilir tabi bir ihtimal ama hamile olduğumuda hiç sanmıyorum. yani şuan hasta olsamda çok sevineceğim.

canım yumurtaların tembelmiş madem incir ve havuç kürünü birleştirip iç birdahaki ay. inşallah şifa bulursun.

oyle canim gecmisi okuyorum fransiz olmayim die... bu arada kizlar sana baya tiyo vermis calismalar icin naptin?? misafirle birlikte calis yaa kacirma.... bizim kizlarda cok fena haaa............

yok canim yaa... daha birsey yok... esim cokkk yorgun oluyorrr.. bizde is yok sanirim bu ay... oglen ovulasyon testi yapcam, bakalim baslamis mi.. mikroskopta bazi cizgiler gorulmeye basladi cunku....

Canimmm, tamam ekleyeyim seni... ama bat demissin, ve eski tarih vermissin.. bat, son adet tarihin degil, daha gelmemis olan adet tarihini vereceksin...:26:

hatunicecimmmm, uzulme sakinnnn.. Allah vakti geldiginde saglikli sihhatli bebekler versin insallah... Mayisa devam ediyoruz insallah...:81::81:

esaskizz, aramiza hosgeldinnn canimm.. insallah sen de kisa surede hamile kalirsin...

bu arada selam kızlar...

sonunda 28 nisan.. hala tık yok ve ateşimdede düşüş yok stabil devam ediyor... yani bugün hasta olmayacağım muhtemelen. yarın test yapacağım,bugün erken kalkabilseydim kan testine gidecektim ama yarına kaldı malesef. gerçi pazartesinide bekleyebilirim. nasıl yapsam sizce gidimmi yarın doktora yoksa pztni beklimmi?

hg canım aramıza :) yanlız onunla uyumak ii değil ilişkiden sonra bi 20 dk yrm saat yatsan yeterli öbür türlü mikrop kaparsın :)

Mikropmu kapar ben hep 1 saat beklerdim bu ay ertesi sabahi beklerim diyordum cogu yerde oyle yazmislar diye mikrop kapma riski varmi

Mikropmu kapar ben hep 1 saat beklerdim bu ay ertesi sabahi beklerim diyordum cogu yerde oyle yazmislar diye mikrop kapma riski varmi

ne mikrobu kızlar ya ben 2 aydır öyle yapıyorum...
faydasını görmedim kabul ama mikrop falanda yok yani.

Ben de sasirdim, mikrop kapari gorunce kizlarrr... Ben olabildigince uzun beklemeye calisiyordum...:26::26::26:

kizlarrrr, uzerine bir de benimki ile kapistik... sinir etti beni... bu ay yatarrrrr......

bebek filan istemiyorum ben vazgectimmm....

kizlarrrr, uzerine bir de benimki ile kapistik... sinir etti beni... bu ay yatarrrrr......

bebek filan istemiyorum ben vazgectimmm....

bende ne zaman eşimle bozuşsam bebek istemiyorum diyorum sonrada neden dedim diye pişman oluyorum... Sanki öyle bir anlıkta olsaa içimden geçirdim diye olmuyormuş gibi geliyor.:44::44::44:

bende ne zaman eşimle bozuşsam bebek istemiyorum diyorum sonrada neden dedim diye pişman oluyorum... Sanki öyle bir anlıkta olsaa içimden geçirdim diye olmuyormuş gibi geliyor.:44::44::44:

o herkezde oluyor. bende kavga edince ki mesela cumartesi pazar kavgalıydık biraz. hemen aklıma ben bu adama bebekmi verecem falan diye geçti ama o anlık sinirden,kimde olsa aynısı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…