2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar merhaba bayadır giremedim.liste ne alemde hamile haberi var mı??

selam kızlar nasılsınız..bende bugün de gelen giden olmadı.
ben 30 martta adet olmuştum sanırım 29 uncu günümdeyim doğru hesaplıyorum değil mi.
bu ay da gecikme yaşar mıyım bilemiyorum o üzden daha bekliycem.

inşallah canım bu ay olmazsa zaten yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalıcam maalesef eşim olmayacak yanımda temmuzdada tatile çıkıyoruz zaten

ayy inş olur canım bu ay.olmazsa vardır bir hayır diyip üzme kendini tamam mı .ben bu aylık tüm topiğin ağlama limitini doldurdum pazartesi gecesi full time ağlayarak

hımmm inş bebiş alametidir sakin beklemek zor olsada sakin sakin beklemeye çalışalım güzel haberini inş.

bizde evde sakin sakin bekliyoruz bakalım..bu konuyu hiç konuşmuyoruz eşimle..bakalım kocacım ne zamana kadar sabredicek..

he he

çaktırmasalarda onlar bizden daha heyecanlı oluyorlar .bilmiyorum sizin durumlar nasıl ama ...

bende öyle düünüyorum canım zaten.Allah hayırlı olduğu zaman kısmet eder diyorum ama sabırsızlanıyorum napıyım

insan fıtratında bu var sabırsızlık ...bizi bazen mahveden sabırsızlık...hayme ana acı koruk sabırla üzüm olur demiş evladı ertuğrulgazi ye ...inş birbirimize sabrı tükenene sabır diyelim sakinlik diliyelim...ah bilirim o sabırsızlığı yoksa.günde 3 5 defa testler yapmayı...ağlamaktan korsomun olmayı...ama çok şükür ki sizler varsınız ...insan anlaşıldığını hissettiği zaman hafifliyor gerçekten...

a canım öyle bişey olduki hayırlısını istemekten başka çare yok biliyorum.24 batımdı 23 ü gecesi dua edip uyudum.eğer bebeğim benimle değilse ümitlenmeden adetim gelsin diye ve sabah kalktığımda kırmızılar gelmişti

umayyy
beklenen adet tarihim: 06/06/2011

slm kızlar :79:

hürrem yine gebe gördünüzmü... hürremi sevsemde sinir oluyorum şu dizilerdeki kadınları doğurtan senaristlere. pırt pırt doğurup duruyorlar:95:

Son düzenleme:

hürrem yine gebe gördünüzmü... hürremi sevsemde sinir oluyorum şu dizilerdeki kadınları doğurtan senaristlere. pırt pırt doğurup duruyorlar:95:

alemsin tatlıcadı aynen bende senin gibi yorum yaptım tavuklardan da hızlı maşallah :) biz bi halt edemedik bir türlü

ayyy evet ya..ayda bir halvet oluyorlar oda hamile kalıyor bunlar anam..biz hergün yaptık daha bişey yok..bütün dizilerdekiler de hamile yalnız..şimdi bi de cemile hamile kalır..
bugün kocama dedim:fatih ürek bile hamile kalcak yakında bana inat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…