• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

topiğe girip okuyan olur mu bilmiyorum. ama ben haber vermek istedim. bebeğimin gelişim çok yavaşladı ve benim karaciğer problemim devam ediyor. bu nenenle pazartesi sezeryana giricem. umarım bebeğimi kucağıma almak nasip olur. hepinizi öpüyorum. sizlerin de güzel heberlerinizi bekliyorum.

topiğe girip okuyan olur mu bilmiyorum. ama ben haber vermek istedim. bebeğimin gelişim çok yavaşladı ve benim karaciğer problemim devam ediyor. bu nenenle pazartesi sezeryana giricem. umarım bebeğimi kucağıma almak nasip olur. hepinizi öpüyorum. sizlerin de güzel heberlerinizi bekliyorum.

cnmmm bebişini sağlıkla kucagına al inşallahh... Doğum yaptıktan snra kızının fotosunu yüklersin müsait bi zmnda olurmu ? Pazartesı sana dua edıcem Allah doğumunda kolaylık sağlasın ınsallahhhh deryacm

deryacım hayırlısıyla dogum yapmanı ve bebeğini saglıkla kucagına almanı diliyorum. Allah yardımcın olsun..

canim simdiden gecmis olsun allah yardimcin olsun insallah en kisa sürede bütün sIkIntIlsrIndan kurtulun bitanem ama bize mutlaka haber ver olur mu habersiz koyma, güzel haberlerini ve fotolarini bekliyoruz deryacim :16::16::16::16:

kızlar dün 09.30da kızımı kucağıma aldım kızım çok sağlıklı ve çok güzel. ismini belis elvin verdik. sonra daha uzun yazıcam hepinizi öptüm.

kızlar dün 09.30da kızımı kucağıma aldım kızım çok sağlıklı ve çok güzel. ismini belis elvin verdik. sonra daha uzun yazıcam hepinizi öptüm.

hayırlı ugurlu olsun deryacım :21::21::21:rabbbim analı babalı büyütsün saglikla,güzelliklerle .iyi olmanıza sevindim ismiyle yasasın rabbim saglikli uzun ömürler versin bol bol öp kokla kuzunu benim yerime de öp prensesini canım:16::16::16:

gecmis olsun canim allah anali babali büyütsün bak gecti gitti cooooooooooooooooookk sevindim senin adina :16::16::16::16::16::16:

elele hamile kalmak deyince değişik olmuş.sanki el tutuşarak hamile kalınıyo :)
taze anneleri tebrik ediyorum.inşallah isteyen herkez bebeğini kucağına alır.

Canımmmmmmmmmmmmmm mutluluktan uçuyorum şuan..canımsın sen benim ya..benim örneğimsin sen..Allahım bebeğinden hiç bir zaman ayırmasın sağlık sıhhat versin size..öpüyorum ikinizi deeeeeeeee..:16::16::16::16:

deryaciimmm canim arkadasiim yaaaaaaa. ne muhtesem bi haber bu.. sukurler olsun rabbime... inan cok mutlu oldum.. ALLAH BAGISLASIN... ismi de cok guzel eminim kendi de oyledir... opuyorum tatlim sizi cook...

deryacımm gozunuzaydınnn canımmm. cok şükürr güzellikle bebeğini kucagına aldınn. darısı diğer kızların basına olsun..

cnm bnm gözunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah:) cok sukur kizini saglikla kucagina aldin gerisi tüm hamislere... bebisinle ilgili gelismeleride mutlaka yaz ... prensesimi cook kokla bnmm icin...

canım arkadaşlarım iyiki varsınız. regen, çiçek, kuppe, sıla, menbeta, tuğçe, umay hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim. güzel dilekleriniz , desteğiniz, varlığınız için. daha önce yazamadım sizlere kusuruma bakmayın. kızım ve ben çok iyiyiz. kızım 2660 gr 48 cm doğdu. sağlığı yerinde şükür. 3 kg.yi geçti artık. sıkıntılarımız azaldı. annem de yanımda her an. günler kızımla dopdolu geçiyor. 4 yılın sonunda nihayet benim için mutlu son. doğum yaptığım gün kayınvalidem çok üzdü beni o mutluluğu yaşatmadı bana ama şimdi iyiyim. hepiniz için bol bol dua ettim. bebek bekleyen arkadaşlarıma hayırlı doğumlar, hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli hamilelikler, bebeği kucağında olanlara da sağlıklı günler diledim. hepinizi çok çok seviyorum.

Canımmmmmmmmmmmmmm mutluluktan uçuyorum şuan..canımsın sen benim ya..benim örneğimsin sen..Allahım bebeğinden hiç bir zaman ayırmasın sağlık sıhhat versin size..öpüyorum ikinizi deeeeeeeee..:16::16::16::16:

cnm arkadaşım. çok tşk ederim. ben zorlu yolu bitirdim. çok çetin ama güzel bir yoldu benim için. umarım sen de hayırlı , sağlıklı bir şekilde tamamlar ve meleğini kucağına alırsın. bu süreçte hiç umutsuz olma ve olumlu düşün her şey çok güzel olacak inan bana ve sen çok tatlı bir anne olacaksın. seni ve miniğini öpüyorum. her zaman aklımdasın unutma. dualarım seninle.

canım arkadaşlarım iyiki varsınız. regen, çiçek, kuppe, sıla, menbeta, tuğçe, umay hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim. güzel dilekleriniz , desteğiniz, varlığınız için. daha önce yazamadım sizlere kusuruma bakmayın. kızım ve ben çok iyiyiz. kızım 2660 gr 48 cm doğdu. sağlığı yerinde şükür. 3 kg.yi geçti artık. sıkıntılarımız azaldı. annem de yanımda her an. günler kızımla dopdolu geçiyor. 4 yılın sonunda nihayet benim için mutlu son. doğum yaptığım gün kayınvalidem çok üzdü beni o mutluluğu yaşatmadı bana ama şimdi iyiyim. hepiniz için bol bol dua ettim. bebek bekleyen arkadaşlarıma hayırlı doğumlar, hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli hamilelikler, bebeği kucağında olanlara da sağlıklı günler diledim. hepinizi çok çok seviyorum.

ne güzel canım iyi olmanıza cook sevindim kizinla birlikte olmanın tadı cıkar etraftaki insanları da hiiçç umursama illa moral bozacak bir seyler bulurlar saol deryacım iyi dileklerin icin yine gel yaz senden güzel haberler bekliyoruz :16::16::16::16:

güzel dileklerin için cok cok tskler Derya'cım.. masaallah sana ve kızınaa.. hızlıca büyüyo miniğin masallah topac gibi biseeee olcak deseneee minnoşş :)) darısı bizlerin basınaa.

kaynanada canın sıkılmasın. konu nedir bilmiyorum ama herseye karısmayı severler. üzülme bundan sonra kızınla ilgilen ve anneliğin tadını cıkar..

kızlarrrrrr sizlere bu güzel haberi artık verebilirim...

2yıldan sonra Allah ıma çok şükür bana bu duyguyu yasattıgı için..

8.haftama grdim ama kalpatısını yeni duyabildim..gec döllenmedenmiş.pkos oldugum için..

Ama kndimi yedm btirdim o 2 hafta..bu günlerime şükür olsun..:16::16::16:

hergece isteyen tüm arkadaslarım için dua ediyorum..

burası benm ilk topicim..ilk mesajım ilk arkadaslarım hep burada...
o yüsden çok özlesiniz..iiki varsınız:54:

Back