öncelikle deryadan baslamak istyiorum
deryacigim tebrik ederim Allah anali babali büyütsün INSAALLAH. Rabbim güzel kizini Hayirli bir sekilde yetistirmeni nasip etsin Insaallah. Inan cok sevindim canim o atlattigin ve artik geride biraktigin süreci hatirliyorumda cok sükür melegin artik kucaginda. Dert veren Rabbim dermaninida veriyor Hamd olsun. Bi ömür boyu mutluluk, saglik ve huzur diliyorum sana ve (simdilik cekirdek) ailene. en kisa zamandada kayinvalidenle aran düzelir umarim cünkü kimsenin seni üzmesini ve mutsuz etmesini istemem. Bunuda asacaksin Insaallah ben inaniyorum. öpüyorum kizinin bal yanaklarindan
Kuppe tebrik ederim Masaallah. Kolay bir hamilelik diliyorum sana ve Insaallah kucagina aldigin günlerede kavusursun. Rabbim kolaylik versin. deryanin sölediklerine katiliyorum iyi düsün iyi olsun.
menbeta nasilsin? ne yapiyorsun? özledim seni aslinda hepinizi özledim ama bakmayin vakit bulamiyorum bazen ve nadir girebiliyorum artik.
ketenhelva Allahim nekadar cabuk gecmis zaman baya büyümüs senin ikizler Masaallah. gerci bide sana sormali cabukmu yoksa yavasmi geciyor diye
. Rabbim dogumunuda kolay bir sekilde atlatmani nasip etsin Insaallah
sila 39.haftaya girmissin. dogum yaptinmi? daha yapmadiysan Rabbim yar ve yardimcin olsun umarim hersey yolunda gider. dogurduysan gecmis olsun. tebrik ederim. Hayirli evlat olur Insaallah
regen döndünmü türkiyeden??????
beni soran ve merak edenlere:
cok sükür iyiyim. anasinifinda ise basladim
. onun haricinde evimle ve esimle ilgileniyorum. ekimde tatile gidiyoruuuummm
2haftada olsa yine bi türkiye turu planliyoruz
hepinizi kocaman öpüyorum . Allaha emanet olun.