• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ne güzel günlerdi ya benimde ilk topigim ilk arkadaslarim

hepsinin ayri ayri güzellikleri vardi acisiyla tatlisiyla paylastik

simdi hicbiri yok

keske tekrar toplanabilselerde herkes neler yapiyor nasil haber etseler

anlasilan bizim kadar özleyen yok eski günleri

ben yinede bu topigi güncelleyecem

belki gelen olur

denemekte fayda var:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

eveeeeet
olmadi ben kendi kendime konusurum:1::1::1:

hafta sonlari ne yapabilirim acaba

cok canim sikiliyor evde

haftaya türkiyeye gidiyorum yasasiiiiiiiin:21::21::21::21::21::21::21:

aslinda benim suan kalkip evi temizlemem lazim ama pek icimden gelmiyor bugün acikcasi

ne güzel günlerdi ya benimde ilk topigim ilk arkadaslarim

hepsinin ayri ayri güzellikleri vardi acisiyla tatlisiyla paylastik

simdi hicbiri yok

keske tekrar toplanabilselerde herkes neler yapiyor nasil haber etseler

anlasilan bizim kadar özleyen yok eski günleri

ben yinede bu topigi güncelleyecem

belki gelen olur

denemekte fayda var:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

evet cnm ya bende merak edıyorum aslında
dolup taşan topiktekı arkadaşlar nerede hıcmı kk ya gormıyolar bızım gıbı merak etmıyolar

eee sen napıyon balkım heyecan varmı turkıyeye gelıyosun

Merhaba kızlar,merhaba ilk topiğim -))
Bu topiği her açtığımda içim cızzz ediyor,eski günler geliyor aklıma,çok güzel arkadaşlıklarımız olmuştu burda,çok güzel paylaşımlarımız olmuştu,hiç canım sıkılmıyodu bu topik sayesinde.
Şimdi kızım 1 yaşına girmek üzere kızlar,o kadar tatlı ve afacanki sormayın,çok hareketli,kıpır kıpır,yetişemiyorum hızına,2 hafta önce emeklemeye ve sıralamaya başladı.Tutabilene aşk olsun :))
Sizin bebişler nasıllar??? Hadi kızlarrr... :emir_bebek: :emir_bebek:
:1: :1: :1: :1:

merhaba arkadaşlar..

gerçekten benim için topiğimizin yeri çooook başka.. Annelik yolunda herşeyi burda paylaştık yaşadık beraber

kızım 1 yaşına girmesine az bir zaman kaldı bizde iyiyiz şükürler olsun:)

sizleri, bebişlerinizi çok öpüyorum ..
hamiş arkadaşların Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuşsunlar,
Bebek isteyen arkadaşlarımıza Allahım tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın sağlıklı bebekleri olsun
tüm güzel dileklerim sizlerle

buarada benim de iiilk topiğimdi burası

Son düzenleme:
kızlar hepinizi bende çok özledim. benimde ilk topiğimdi burası. bu topikte bebeğime kavuştum. şimdi 8 aylık oldu kızım. umarım herkes iyidir. bebeklerine kavuşan arkadaşlarıma bebekleriyle sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. bebek isteyen arkadaşlarıma da en hayırlı zamanda Rabbimin nasip etmesini diliyorum.

canim arkadaslarim ve topigim ee kizlar hadi ozaman toplanalim ..... neselikiz demis ya bu topik sayesinde canim siKIlmiyor die bende ayni oyleydi.... cok ve coook ozluyorum... hemde nasil cok cok.. baska topiklere yazmak okumak dahi icimden gelmiyor sanki samimi bulmuyorum ya da biz cok alistik birbirimize ondan bu onyargim :8::8:

yarenin oglu olmus bilmiyorudum cok sevindim masallah... benim bildigim haberleride yazayim size...

azramiz dogum yapmak uzere martta insalah bi oglu olacak....i

kuppemizin dunyalar guzeli bi kizi oldu aralikta..... esra nin ikizleri biri kiz digeri erkek.. (esranin nickini unnuttum:53:)
l
e benim pasalari biliyorsunuz..buyluk 4.5yasina geldi kucuk pasamsa 7 aylik...henuz iki disi cikti teyzeleri :55:
guncel tutalim oldugumuz kadariyla yine yeniden hersey hakkinda dostlugumuza sahbetimize dedikodularimiza devam edelim varim diyenler bekliyorum....a
nartanesi canim arkadasim tr ye gidecem demisin gittin mi geldin mi ne yaptin?? insallah donersin buraya tekrar beklicem...

ve israrla screamawayi merak ediyor ve ozluyorum !!!!!!

Merhaba kızlar,merhaba ilk topiğim -))
Bu topiği her açtığımda içim cızzz ediyor,eski günler geliyor aklıma,çok güzel arkadaşlıklarımız olmuştu burda,çok güzel paylaşımlarımız olmuştu,hiç canım sıkılmıyodu bu topik sayesinde.
Şimdi kızım 1 yaşına girmek üzere kızlar,o kadar tatlı ve afacanki sormayın,çok hareketli,kıpır kıpır,yetişemiyorum hızına,2 hafta önce emeklemeye ve sıralamaya başladı.Tutabilene aşk olsun :))
Sizin bebişler nasıllar??? Hadi kızlarrr... :emir_bebek: :emir_bebek:
:1: :1: :1: :1:

ooyy kuzuma ooy masallah... ne tatlidir tipki anlattigin gibi... opuyorum afacani cok..

sen neler yapiyorsun nasil gidiyor canim?? sanirim en son sen doguma giderken mi sohbet etmistik?? bak bir yil olmus bile:43::43::43:

ooyy kuzuma ooy masallah... ne tatlidir tipki anlattigin gibi... opuyorum afacani cok..

sen neler yapiyorsun nasil gidiyor canim?? sanirim en son sen doguma giderken mi sohbet etmistik?? bak bir yil olmus bile:43::43::43:

Sılacım canım çok özledim sizleri,valla hatırlayamıyorum en son ne zaman konuşmuştuk ama kesin 1 yıl olmuştur.Senin kuzu 7 aylık olmuş bak,benimkide 1 yaşında,geçen hafta doğumgünü yaptık,çok güzel oldu.
Sen yazmışsınya başka topiklere yazamıyorum diye aynen ben de öyle,içimden gelmiyo yaaaa.
Aralarda konuşuruz en azından buralarda kızlarr :-))

canim arkadaslarim ve topigim ee kizlar hadi ozaman toplanalim ..... neselikiz demis ya bu topik sayesinde canim siKIlmiyor die bende ayni oyleydi.... cok ve coook ozluyorum... hemde nasil cok cok.. baska topiklere yazmak okumak dahi icimden gelmiyor sanki samimi bulmuyorum ya da biz cok alistik birbirimize ondan bu onyargim :8::8:

yarenin oglu olmus bilmiyorudum cok sevindim masallah... benim bildigim haberleride yazayim size...

kuppemizin dunyalar guzeli bi kizi oldu aralikta..... esra nin ikizleri biri kiz digeri erkek.. (esranin nickini unnuttum:53:)
l
e benim pasalari biliyorsunuz..buyluk 4.5yasina geldi kucuk pasamsa 7 aylik...henuz iki disi cikti teyzeleri :55:
guncel tutalim oldugumuz kadariyla yine yeniden hersey hakkinda dostlugumuza sahbetimize dedikodularimiza devam edelim varim diyenler bekliyorum....a
nartanesi canim arkadasim tr ye gidecem demisin gittin mi geldin mi ne yaptin?? insallah donersin buraya tekrar beklicem...

silam hosgeldin ya cok sevindim buraya yazmana
hadi gelin artik ya toplayin kizlari lütfeeeeeeeeennnnnnn
scream, hülya .............hepsi ama hepsi gelsin
hicmi merak etmiyorlar bizleri hani beraber elele hamile kalacaktik?????
hamile kalanlarin cogu gitti gelemek sartiyla
ya biz? bizlerle hicmi paylasacak destekleyecek yardimci olacak seyleri yok?
bumuydu yani arkadaslik buraya kadarmiydi?
en cokta screami merak ediyorum diger gelmeyen kizlardan haberim var cogu dogum yapti hamile kaldi ama scream seni cok özledim
bu arkadaslik senin sayende kuruldu bunuda unutma geri dönün artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

silacim evet tr gittim geldim cok güzel gecti
en son görüstügümüzde is ariyordum herhalde cok sükür 9ay oldu calismaya baslayali sanirim isimde baya bi ilerliyorum yeni projeler var Insaallah Rabbim Hayirlisini nasip etsin

Masaallah kizlar bebislerinize Allah Hayirli evlat olmalarini nasip etsin Insaallah

silam hosgeldin ya cok sevindim buraya yazmana
hadi gelin artik ya toplayin kizlari lütfeeeeeeeeennnnnnn
scream, hülya .............hepsi ama hepsi gelsin
hicmi merak etmiyorlar bizleri hani beraber elele hamile kalacaktik?????
hamile kalanlarin cogu gitti gelemek sartiyla
ya biz? bizlerle hicmi paylasacak destekleyecek yardimci olacak seyleri yok?
bumuydu yani arkadaslik buraya kadarmiydi?
en cokta screami merak ediyorum diger gelmeyen kizlardan haberim var cogu dogum yapti hamile kaldi ama scream seni cok özledim
bu arkadaslik senin sayende kuruldu bunuda unutma geri dönün artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

silacim evet tr gittim geldim cok güzel gecti
en son görüstügümüzde is ariyordum herhalde cok sükür 9ay oldu calismaya baslayali sanirim isimde baya bi ilerliyorum yeni projeler var Insaallah Rabbim Hayirlisini nasip etsin

Masaallah kizlar bebislerinize Allah Hayirli evlat olmalarini nasip etsin Insaallah

ay böyle bışey olursa ben o kadar sevınırım kı keske kızlar toplansa ben meryem şeyda regen emınım gelırler
benım ılk topiim dungıbı hatırlarım ılk yazdıgım gunu

l

cnm benım ne guzel haberler vermışsın ölle keske hepımız toplanabılsek bundan sonra takıp edıcem burayı cnm fırsat buldukca yaz mutlka maşalla bebışıneede bızım ufaklıkta 4 aylık oldu

ozaman burda olanlar toplansin bak dagilmadik

ben 1im
sen 2ol
meri 3olsun
neselikiz 4
sila 5
regen 6
7
8
........................................................
hadi bekliyoruz kizlar

bana uyar cnm bende ısterım topikıız canlansı artık her gırışımde yazıyorum haberın ola
ee sen neler yaptın cnm ne zman start verıosunuz

canlarim ne guzel donmussunuz sesime.....

evet neselikizim bir yil oldu... ama herzaman soylerim yz yolu sevgiden gecenler elbet bigun biyerde bulusurlar diye aha da burdayiz....
ama gercekten baska yerler de kendimi mutlu hissetmiyorum... yine toplasabilsek 3-5...
masallah senin guzelikge demek kutladiniz ilk yilini.... ne guzel.. sen calismiyordun demi evdesin??

nartanesi canim arkadasim valla ozledim yaaa haklisin aslinda.... hamile olanlar doguranlar derken tek tek koptu burasi.. ama soylediginde haklisin sanirim...burda kalanlara yazmadik:43::43: face de devam ediyor grup ama cok aktif degil konusup haberlesiyoruz sukur... isine ,de yukseliyor olmana da cok seevindim canim.. peki bebek durumlari nedir??

ahh yarenim ahhhiste beni benden alan cumleyi kurmussun...zaten o ikinci topic acma evreleri cok sancili gectigi icin ben bahsetmiim hic tekrar :5::5::5::5: hayirlisi boyleymis belki:30:

kuzuna da masallah adini ne koydunuz pasanin.. senin hamis haberini bile alamamisim bak... :5: nasil iyi miydi hamislik? kardesler nasil? kizinin tepkileri nelerdi? kiskanclik falan durumlari??

rabbime sukur biz kolay atlattik kiskanclik falan hiiic olmadi dengeyi iyi kurabildik insallah tabi.abi kardes miss gecinip gidiyorlar iste :))

Back