- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.921
kızlar nasılsınız. keyifler nasıl.
bende tünaydın diyim :)) erkencisin.. ben halen kendime gelemedim.. cok halsizim yahuu.. havada güzel dısarı cıkmaya mecalim yok. sen nasılsın ?? kızın nasıl ?? bidahaki kontrol ne zaman?? ne cok soru sordum.. merakli hallerim geri geldi..
cnm artık uyku uyumak çok zor. geceleri ayaktayım. sabah erkenden kalkıyorum. havalar halsizlik yapıyor cnm. benim kız uyutmuyor. iyi olmaya çalışyorum. ama artık epey ağırlaştım. kızım iyi teyzesi. 35 haftalık olduk. salı kontrolüm var. inşallah güzel şeyler söyler dr. da erken gelmez minik kızım.
aaayyyy ben geldim ama kimse yok buralarda zaten epey boşaldı bizim topik... bu yıl başka topikte ilerleniyo sanırım arkadaşlar ketenhelva tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
deryacım sanada zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar..
ben kızımın bitmek bilmeyen gaz sancılarıyla uğraşıyorum.. çok ağlayan bi kızım var dilerim bu sancılar 3aydan sonra biter helak oluyor yawrum..
damlalar çok farkettirmiyor masajla biraz rahatlıyor..o kadar
aaayyyy ben geldim ama kimse yok buralarda zaten epey boşaldı bizim topik... bu yıl başka topikte ilerleniyo sanırım arkadaşlar ketenhelva tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
deryacım sanada zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar..
ben kızımın bitmek bilmeyen gaz sancılarıyla uğraşıyorum.. çok ağlayan bi kızım var dilerim bu sancılar 3aydan sonra biter helak oluyor yawrum..
damlalar çok farkettirmiyor masajla biraz rahatlıyor..o kadar
hiç kimsecikler yok yine. hayalet şehir gibi olmuş topic. umarım iyisinizdir kızlar.
vayyy be bugunleri de gormek varmissssssssssssssssssss........ 1 yil gecti gitti uzerimizden herkes tek tek aklimda....... burda ki muhabbetten ,sihbetten dostlugumuzdan paylasimlarimizdan aldigim lezzet yok hic biyerde....... hey gidi gunler heyyy diye yad ediyorum sadece
deryacciiim seni cook merak ediyorum arkadasim..insallah hersey yolundadir.. nolur haber et olur mu?? Allah yardimcin olsun canim benim.. kizinla hersey guzel olsun insallah....
cnm benim çok sağol. iyiyim demek isterdim. ama çok da iyi değilim. vücudumun tamamında başlayan kaşıntı şikayetiyle dr.a gittim ve karaciğerimin yağlandığını, karaciğer enzimlerimin yükseldğini öğrendim. hamilelikte çok nadir görülürmüş. sonrasında bir sürü inceleme yapıldı. dr.lar toplanıp 1 hafta beklememi söylediler. bebek için tehlikeliymiş. haftaya alabiliriz yada 10 gün içinde dediler. yani doğuma çok az kaldı ve ben çok hastayım.
cnm benim çok sağol. iyiyim demek isterdim. ama çok da iyi değilim. vücudumun tamamında başlayan kaşıntı şikayetiyle dr.a gittim ve karaciğerimin yağlandığını, karaciğer enzimlerimin yükseldğini öğrendim. hamilelikte çok nadir görülürmüş. sonrasında bir sürü inceleme yapıldı. dr.lar toplanıp 1 hafta beklememi söylediler. bebek için tehlikeliymiş. haftaya alabiliriz yada 10 gün içinde dediler. yani doğuma çok az kaldı ve ben çok hastayım.
bende beni merak ediyordum seni deryacim girdim ki yazmıssın gecmis olsun insallah kızını sag salim kucagina alacaksın zaten sonra insan bütün hastalıklarını unutuyor moralini bozma canım
gecmis olsun canim yaa bak önemli olan farketmis olman.. herhangi bi tavsiyede bulunamam ama eminim bebegini kucagina aldiginda hepsi ucar gider..
deryacım çok geçmiş olsun.. sağlıkla bebişini kucağına alırsın dilerim..
çiçekcim posta kutun dolmus msjlarım gitmiyo.. bende aramaya kapalıyım.. bişiy söyliycem facedeki grubun yöneticisi arkadaş iki hatta bir günlüğüne acsın adını verin özelden gününüde bizde katılalım sonra hemen kapatsın.. olmaz mı
tşk ederim kızlar. sizlerin de desteğiyle inşallah bu günleri de atlatıcam. iyi ki varsınız.
cnmmm cok gecmiş olsun sağlıkla kucagına al prensesini inşallahh[/QUOT
tuğçecim cnm benim çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?