- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.881
arkadaşlar merhaba herkese. bilmiyorum beni hatırlayanınız varmı. burda gördüğüm kadarıyla hamile kalmış hatta doğuma hazırlnan arkadaşlar var hepicinize allahtan kolaylık diliyorum inşallah hep hayalinizdeki gibi yavrularınıza kavuşursunuz ama en çok screamaway'ı regen'i sıla'yı tuğcex'i menbeta renewal imreal kardaiz hly bikere_ sevdim brehska ve aklıma gelemeyen diğer arkadaşları merak ettim bunların durumları nasıl gebelik varmıdır acaba ben öyle geçerken uğramıştım hal hatır sormak için allaha emanet olun hepiniz
hatirlamazmiyiz canim benim, asil ben unutmadigina cok sevindimbenim durumum aynisi iste, ne ileri ne geri.. herhangi bi hamilelik de gecirmedim öyle sayiyorum yerimde. ilac aliyorum su an, bildigim kadariyla bi sorunum yok, dr da öyle dedi zaten ama yine de ilac yazdi böyle deneyecekmisiz bir de.. yani öyle sacma sapan bi durum iste.. ben pek gelmiyorum, aslinda foruma giriyorum ama gebelik konularindan uzak seylerle ilgileniyorum acikcasi.. artik canim aciyor, saka maka derken bir seneyi coktan gectik, zaten etrafim hamile dolu mesela karnindaki 6 aylik bebegine, ben istemiyorum bunu diyenleri de gördükce sinirlerim daha cok bozuluyor, sanirim en iyisi uzak durmak benim icin... ama hep dua ediyorum, hamile olmayi bekleyen bütün arkadaslarimiz icin.. insallah en kisa zamanda dualarimiz kabul olur, allah kimseyi evlat konusuyla denemsin, kimseyi cocuksuz koymasin, gercekten cok zormus
çiçekcim sen den haberim vardı canım çok sevindim demek kızın 3 aylık olmuş he maşallah. screamaway doğum yaptımı maşallah ya tadını çıkarsın inşallah kızlar oğlanlar baya bebekler geliyor ne güzel darısı bekleyen herkesin başına.regenciminve menbetanın ve de diğerlerininde haberini alıcaz inşallah. ben de bugün doktordan geldim canım kısaca anlatayım o son düşükten sonra baya ara verdim bu ay aşılama yaptırcaktık ama ilk görüşmeye gittiğimde gebe olduğumu öğrendim ama sonra kanamam oldu. ve bugün tekrar gittim kandan baktılar şuan haber bekliyorum betahcg arttımı yoksa azaldımı yani tutundumu düştümü diye hayırlısı inşallah eğer düşerse aşılama yaptırcaz başka çarem kalmadı canım bende durumlar böyle inşllah hayırlısı olur .
unuturmuyum hiç hatta gecenin bu vakti anca fırsat bulup acaba cevap veren oldumu die heyecanla baktım buraaya.olsun canım zamanı varmış demek daha.sonuçta sende doağl yolla kalmıştın hamile dimi ama. vardır onun geleceği kıymetli bir vakit .bak bende yerinde duramıyorum çok marifetli kadınım ortalama hersene hamile kalıyorum ama gerisi gelmyor:) canım allah bize ya adaleti gereği yada rahmeti gereği böyle sınavlar gönderebilir biz birbirimize sabretmeyi tavsiye edelim sabredipte sonuca ulaşınca yaşaması daha bi kıymetli oluyor şuan mutluyuz elbet ama tabikide ikiyken üç olmak paha biçilemezz öyle değilmi....hatirlamazmiyiz canim benim, asil ben unutmadigina cok sevindimbenim durumum aynisi iste, ne ileri ne geri.. herhangi bi hamilelik de gecirmedim öyle sayiyorum yerimde. ilac aliyorum su an, bildigim kadariyla bi sorunum yok, dr da öyle dedi zaten ama yine de ilac yazdi böyle deneyecekmisiz bir de.. yani öyle sacma sapan bi durum iste.. ben pek gelmiyorum, aslinda foruma giriyorum ama gebelik konularindan uzak seylerle ilgileniyorum acikcasi.. artik canim aciyor, saka maka derken bir seneyi coktan gectik, zaten etrafim hamile dolu mesela karnindaki 6 aylik bebegine, ben istemiyorum bunu diyenleri de gördükce sinirlerim daha cok bozuluyor, sanirim en iyisi uzak durmak benim icin... ama hep dua ediyorum, hamile olmayi bekleyen bütün arkadaslarimiz icin.. insallah en kisa zamanda dualarimiz kabul olur, allah kimseyi evlat konusuyla denemsin, kimseyi cocuksuz koymasin, gercekten cok zormus
cicekcim sonucu öğrendim ben galiba kimyasal gebelik geçirdim bununla beraber 4 tane düşüğüm oldu biz aşılama yaptırmaya karar verdik ama doktora söylemedik daha yönlendirmesine göre bakıcaz artık bebişlerim bana tutunsun artık allahın izni ile bu şekilde hiç iyi değilim sadece şu konuda rahatızım günlük olarak herşeyimi etkiler oldu . acaba bu ay bebek varmı varsa da hapşurunca tıksırınca vs. vs. düşermi die paronayak oldum iicee..ne güzel canım insallah hamilesindir cok sevindim ins degerin yükselir sonucunu buraya yaz canım güzel haberlerini bekliyorum rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin
Allahım Banada Nasip Etsin İnş :) İsteyen Herkesede HayırLısını Sağlıklısını Nasip Etsin :)
canım evet o pıhtılaşma olayını ben yeni öğrendim doktora söyledim gittiğimde yapılmadı bana die çok şaşırdı eksik kalan tahlillerimin olduğunu netten araştırarak farkına vardım daha önceki doktorum resmen beni ayakta uyutmuş yaaa yazıklar olsun diyorum bu doktor tiroid şeker pıhtılaşma prolaktin ve birçok tahlilimin olması gerektiğini söyledi zaten araştırıldıktan sonra birdaha böyle birşeye yeltenirim. bu seferki tam anlamıyla süprizdi nasıl oldu bizde şaştık rabbim ol deyince oluyor işte...)maraton başladı cuma gününe randevum var.)cnm benim seni hatırlıyorum. yoktun uzun zamandır. kimyasal gebelik yaşamışsın sanırım. çok üzüldüm. dördüncü düşüğün olduğunu söylemişsin. cnm gebelik öncesi araştırılması gereken bir durum bu. iyi dr. git. ben de dört düşük yaşadım. ikincisinden sonra araştırılması için iyi bir dr. buldum ve sonuçta kan pıhtılaşması çıktı. buna göre önlemler alındı. tekrar tekrar üzülmektense önlemini alırsın. tabiki Allah'ın da takdiriyle inşallah.
regeeennnnnnn nerdesin kız sen o kadar yazıyorum kimseler gelmiyor diye hic benim msjima cevap vermiyorsun küstüm sana
unuturmuyum hiç hatta gecenin bu vakti anca fırsat bulup acaba cevap veren oldumu die heyecanla baktım buraaya.olsun canım zamanı varmış demek daha.sonuçta sende doağl yolla kalmıştın hamile dimi ama. vardır onun geleceği kıymetli bir vakit .bak bende yerinde duramıyorum çok marifetli kadınım ortalama hersene hamile kalıyorum ama gerisi gelmyor:) canım allah bize ya adaleti gereği yada rahmeti gereği böyle sınavlar gönderebilir biz birbirimize sabretmeyi tavsiye edelim sabredipte sonuca ulaşınca yaşaması daha bi kıymetli oluyor şuan mutluyuz elbet ama tabikide ikiyken üç olmak paha biçilemezz öyle değilmi....
cicekcim sonucu öğrendim ben galiba kimyasal gebelik geçirdim bununla beraber 4 tane düşüğüm oldu biz aşılama yaptırmaya karar verdik ama doktora söylemedik daha yönlendirmesine göre bakıcaz artık bebişlerim bana tutunsun artık allahın izni ile bu şekilde hiç iyi değilim sadece şu konuda rahatızım günlük olarak herşeyimi etkiler oldu . acaba bu ay bebek varmı varsa da hapşurunca tıksırınca vs. vs. düşermi die paronayak oldum iicee..:105:
cnm benim umarım en kısa en hayırlı zamanda sende güzel haberlerle geleceksin buraya. umudunu yitirme. olumlu düşün ki olumlu olsun netice. her zaman aklımda ve dualarımdasın.
kızlarrr kimseler yok ama ben geldim. ben iyim cok şükür.. o 18 saat unutulmasada zaman gectikce insan iyileşiyor.. hepiniz iyisinizdir insallahh.. benım korunma sürecim devam ediyor. bir an once bitsede calısmalara baslasam diye günleri kovalıyorum.. hayırlısı olsun hakkımdaaa....
leplepi canımmmm unutmamıs ve benide sormussun. cok tşk ederim canımmm.. kimyasal gebelik gecirmissin yakın zamanda ve asılamayla sansını denicekmişsin.. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin sana ve bebek bekleyen herkese...
canım evet o pıhtılaşma olayını ben yeni öğrendim doktora söyledim gittiğimde yapılmadı bana die çok şaşırdı eksik kalan tahlillerimin olduğunu netten araştırarak farkına vardım daha önceki doktorum resmen beni ayakta uyutmuş yaaa yazıklar olsun diyorum bu doktor tiroid şeker pıhtılaşma prolaktin ve birçok tahlilimin olması gerektiğini söyledi zaten araştırıldıktan sonra birdaha böyle birşeye yeltenirim. bu seferki tam anlamıyla süprizdi nasıl oldu bizde şaştık rabbim ol deyince oluyor işte...)maraton başladı cuma gününe randevum var.)
kızlarrr kimseler yok ama ben geldim. ben iyim cok şükür.. o 18 saat unutulmasada zaman gectikce insan iyileşiyor.. hepiniz iyisinizdir insallahh.. benım korunma sürecim devam ediyor. bir an once bitsede calısmalara baslasam diye günleri kovalıyorum.. hayırlısı olsun hakkımdaaa....
leplepi canımmmm unutmamıs ve benide sormussun. cok tşk ederim canımmm.. kimyasal gebelik gecirmissin yakın zamanda ve asılamayla sansını denicekmişsin.. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin sana ve bebek bekleyen herkese...
unuturmuyum hiç hatta gecenin bu vakti anca fırsat bulup acaba cevap veren oldumu die heyecanla baktım buraaya.olsun canım zamanı varmış demek daha.sonuçta sende doağl yolla kalmıştın hamile dimi ama. vardır onun geleceği kıymetli bir vakit .bak bende yerinde duramıyorum çok marifetli kadınım ortalama hersene hamile kalıyorum ama gerisi gelmyor:) canım allah bize ya adaleti gereği yada rahmeti gereği böyle sınavlar gönderebilir biz birbirimize sabretmeyi tavsiye edelim sabredipte sonuca ulaşınca yaşaması daha bi kıymetli oluyor şuan mutluyuz elbet ama tabikide ikiyken üç olmak paha biçilemezz öyle değilmi....
cicekcim sonucu öğrendim ben galiba kimyasal gebelik geçirdim bununla beraber 4 tane düşüğüm oldu biz aşılama yaptırmaya karar verdik ama doktora söylemedik daha yönlendirmesine göre bakıcaz artık bebişlerim bana tutunsun artık allahın izni ile bu şekilde hiç iyi değilim sadece şu konuda rahatızım günlük olarak herşeyimi etkiler oldu . acaba bu ay bebek varmı varsa da hapşurunca tıksırınca vs. vs. düşermi die paronayak oldum iicee..:105:
regennn canım seni cok iyi anlayabiliyorum cünkü bende yasadm aynı seyleri hic kolay degil insan da psikoloji kalmıyor herkes bir sey söylüyor stres de hamile kalmayı engelliyor bende cok sinir oluyorum korunuyorduk hamile kaldık diyorlar üst üste iki üc tane oglu olanlar havaya giriyorlar etrafimda böyle insanlarda var gecenlerde kadın söyle diyor ben bir daha doğum yaparsam oğlum olur yine ben hep oğlan doğuruyorum ya diyo, üc tane oglu var sanki kendisi doğuruyor allah veriyor , cok cahil insanlarımız var hic kimseyi kafana takma canımcanım arkadasım benim insallah en kısa zamanda rabbim sana da tüm isteyenlere de hayırlısı ile nasip edecektir
regennnnn canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?