- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.541
hahahaha ay biz alemiz heee ama cok kötü bişey yaaaaaa Allahım gerçeğini yaşatmasın kimseyeee
menbetaaa nasilsin taze hamisss
Nasilsiniiizzz kizlaaar
Tugcecim ay evet ya gercekten insanin ici aciyor sanki gercekmis gibi dimi bende gormustum boyle bi ruya ama benimkinin aileside isin icinde ay ne tuhafti yaaa. Halbuki kayinvalidemlerle iyimdir. Hayirdir Insaallah
Silacim sabret canim ya nekadar zor oldugunu biliyorum ama inan sonradan cok rahatlayacaksindir Insaallah. Rabbim yardimcin olsun
Hyl kiz yeter gezme artik senin prensesi eve sokamican buyuyunce hehe. Saka bi yanada dinlen kuzum dinlen bosver sen baskalarin ozel gunlerini siz daha onemlisiniz bu durumda
menbetaaa nasilsin taze hamisss
Derya masaallah ya okadar oldunuzmu? Insaallah kucagina aldigin gunleride. Gorursun
Neselikiz ve tugcee dogumunuz kolay olur Insaallah sayili gun kaldi belkide bi kac saat???
amin canım da bebegının ultrason fotografını koymussun nazar deger bol bol oku :) ben zar zor hamıle kaldım ıkızlerımı kaybettımhayırlı olsun yeni topigimiz kızlar bol bol hamisli olsun insallahhhhhh
tuğçemmmmmmmm dün hastaneye yattı açılma ve gevşeme varmış..doktoru daa yatırdı onu dün hep bekledik doğum olmadı.. gece de olmadıysa eğer.. bu sabah suni sancı verip yapacaktı.. eğer suni sancı verirlerse epidural yapacam demişti.. henüz haberiim yok durumundan...dualarımız onunla olsun sağlıkla gelsin 2. prensesimiz ERVA hanım
ayy hulyaaaa yemin ederim agliyorum yaaaaa... agladim nasil akmaya basldi yaslar gozumden anlatamam.. ook farkli seyler yasamisiz yaa farkli duygular.... canim tugcem ALlahim kolayliklarla kurtarsin insallah... yaa acayipim yaa.. tuylerim dken diken... guzelim benim ALlahm kolaylik versin tekrar insallah...
canim haberleri bekliyorum.... sen ara onun telini esi falan acar....
kizlaaar doktorumun sekreteri aradi once panik oldum.. neyseki randevu degisikligi icin aramis..!!!!
cumau idi ya randevum drumun cuma toplantisi varmis bugun olabilir mii dedi.. esimle konustum bugun saat 4 e ayarladk. insallah cucugumu gormeye bugun gidiyorum..ay sevindim bi yandandan..
dunde drumu arayip antbiyotigi alabilirim die sormustum cunku hastaligim gecmedi ustelik daha da fena oldum.. hem benide gorsun bi nedicek... olmasa baska dr a daha gorunecem.. 1 aydir bogaz agrir mi?? bugunde kulaklarim iptal.. neyse canlarim hastaligimla bayadir mesgul ettim sizleri... aman hamisler hastalanmayin..abartmiyorum 1 aydir atlatamadim...
can tugcem napiyo acaba??? guzelim benm... neselikzdanda haber yok sanki,ben mi goremedm???
sorma canım hala haberimiz yok..artık dayanamadım mesaj attım..bakalım cevap gelecek mi? inşallah iyidir yaaaa :18:
ayyyy sılaaaaa kıskandım senii ne güzelll yavrunu görcennn bnde görmek istiyorumm yavrumu yine özledim.. çünkü son gidişimizde resim alamadık kağıt sıkıştı makinaya göremiyorum yaa çokkkk özledim çokkkk
canim benim demek msj attin..bakalim gelcekm haber? az once face baktimhaber varmi die bikac saat once yazms epidural almis bekliyormus ackligida varmis 6cm.. belki dogmus olabilir smdiye... ya da aksama artik...hayirli haberi gelsinde....
aaa kiskanma kiizz... sen daha yeni gordun ama iste fotosu yok... neyse yeni randevun nezaman??
pek sen daha iyice misin moral olarak??
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ERVA PRENSESİMİZ dünyaya gelmişşşşşşşşşşşşş iyilermişşşşşşşş ayy çok duyguluyummm MAŞALLAHHH ALLAH ANALI BABALI büyütsün inşallah
menbetacm canim benm elbette hemen haberler getircem...insasllah guzel haberlerle donerim... ve cok sagolasin kuzum..insallah atlatirm artik...
ccekciimm..canim benimm yaa anne iste.... guzel kzini ben hala goremedim ama( insallah biran once adapte olur dunyanin duzenine ablamiz.. bak kizin abla oldu ervanin ablasi.. demek gunleriniz biraz zorlu geciyor canim...gel boyle firsat buldukca bahset olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?