- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.501
hahayttttttttttttttttt hamiştaş hanımmmmmmmm hamiştaş hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim kilo almış halim bilee senden zayıf ayollll hahayatttttttttttttttttttttttttttt
ben şuan da 61.7 yim.. 60 la hamile kaldımmmm
evet bnde onu diyorum anlamı önemli.. mesela bi kız demişki minel neymiş Kur'an-ı Kerim de geçiyomuş.. minel demek edat gibi bişi bi bağlaç anlamı taşıyo yani bi anlamı yok... hocalar basbas bağrıyo Kur'an-ı Kerim ' de geçen her kelime anlamlı değil veya iyi anlamlı değil diye o yüzden önemli bi konu ve dikkat edilmesi gereken bi konu bu.. boş bi ismi olmamalı ama isminin ağırlığında da ezilmemeli çocuk.. aynı zamanda söylenmesi de kolay olmalı.. yani isim işi zor umarm yavrumuza layık bi isim buluruz
yaniii sen ne fenasiiin seeeennnn.................. aferiinn sana ozamann... ben gencken yani ilk gebeligmde 50 kiloydumm nabeerrrr??????
hayir bi kere benim boyum 1.70 (gerci seninkide az deil ama neyyyysssee)............. 1.70 67kg ii yaniii........ o deilde bakalim totalde kacla tamamlicaz...
tugceciim eve tsen decok almadin gercekten bebege yarad anacim yediklerin...valla canin nezaman ne cekiyorsa ye..benim hiic kurallarim olmadi.. cunku hamilelik bambaska birsey ve ben inaniyorum ki oyleydi dogum yapinca kilo milo kalmiyyo... tabi az biraz dikkatle... yani iri yapili olmana ragmen masallah hamilelk okadar sisirmedi seni ervamiz buyudu....
aynen canikom tamda ustune bastin..ecrin de onlardan biri..bende taaa yillar once ogluma isim arastirirken nette gormustum bunu ve tam senin bahsettigin minel ornegi gibi... onun icn hos geldi ama anlam bakimindan koymayacigum isimlerden biri... bu konuda esim daha titiz ve bilincli diyebilirim..
ben arapca isim ariyorum ya. kizsa kadn sahabelere bakiyorum,erkekse erkek sahabelere.. mesela Tufeyl ismine boyle rastladim. hz Ebubekirin oglu. uvey oglu.. ve biyografiside oldukcaguclu..
aaayy kizlaar fransaya gidicem ya gitmek iyide bide hediye derdi var... ne alabilirim ki...
cocuguna 3-5 kiyafet+oyuncak, esine bi gomlek denk geldi aldim. kendinede hirka tarzi bisey dusunuyorum cunku kilolu yani kestirmece bisi alamam... evine bi sus esyasi alicam.. cikolata alcam.. baska ne alinir.....
ayriicaaa tugceciimmm cok sekerr bu besginin susu... canim benim nasil bakicak ona... babasida simdiden pilini bitirecekkk.....
yaniii sen ne fenasiiin seeeennnn.................. aferiinn sana ozamann... ben gencken yani ilk gebeligmde 50 kiloydumm nabeerrrr??????
hayir bi kere benim boyum 1.70 (gerci seninkide az deil ama neyyyysssee)............. 1.70 67kg ii yaniii........ o deilde bakalim totalde kacla tamamlicaz...
aynen canikom tamda ustune bastin..ecrin de onlardan biri..bende taaa yillar once ogluma isim arastirirken nette gormustum bunu ve tam senin bahsettigin minel ornegi gibi... onun icn hos geldi ama anlam bakimindan koymayacigum isimlerden biri... bu konuda esim daha titiz ve bilincli diyebilirim..
ben arapca isim ariyorum ya. kizsa kadn sahabelere bakiyorum,erkekse erkek sahabelere.. mesela Tufeyl ismine boyle rastladim. hz Ebubekirin oglu. uvey oglu.. ve biyografiside oldukcaguclu..
ohhh ohhh benm degerim 6 ksürlerde...ama dr.um bunun için ilaç kullanmaya gerek yok zaten düzenli içtigin 2 ilaç var bunuda beraber verirsem hipoglisemi mi ne olursun dedi...yni vermedi ama ben bunu bir tam arastırayımcanım benim en son 3.3 e düştü 5.5 di.. gebelikte 2.5 olmalıymış en fazla işte bnde içiyorum hergün sabah akşam...
sen misafire göre hareket edemezsin kuzum öyle bir lüksün yok malesef.. malumm her an her ay değerli senin için.. boş geçirme
insallah canım...tabiki bol bol dua ediyorum hepimize..Canımmm cok tsk ederım Allah razı olsun.... Benım ıcın yapabılecegın en guzel seyı sölemişsinn Allah senıde bı avazda kurtarsın tatlım ınsallah...
Mericimmmm inşallah bizi cok yormadan gelir kızlarımız :) Cok saol dualarını eksık etme bızden olurmu :)
Cnmm öncelıkle gozun aydınn annecıgın gelmişşşş hasret gıderıyosunuzdur bol bol :) Buarada bebişin olacagı varsaa her sey bahanee hıcc kafana bısey takma tatlımm bak bı cok örnek var topıgımızde.... senınde guzel haberlerını beklıoruz...
ayy hamistasiim sey gibi olmasinda ben hic kilo almamistiimm..en son gittigimde oyleydi yani..bakalim haftaya nolacak. hamile kalmadan once 70dim ilk ay randnevuda 68 olmustum.. ve iste gecen ayda 67 idi. bu ayda pek almadim gibi cunku hastaydim ya istahim sifirdi meyvelerin kilosu olmustur anca... neyseee ama bunun acisi sonra cikiyor.. onumuzdeki aydan sonra hizli alicam.. onemsiiz yaa yavvrucum ii olsunda hatta icim icimi yiyordu hastaliktan istahim yok die..
hahayttttttttttttttttt hamiştaş hanımmmmmmmm hamiştaş hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim kilo almış halim bilee senden zayıf ayollll hahayatttttttttttttttttttttttttttt
ben şuan da 61.7 yim.. 60 la hamile kaldımmmm
oohh sefan olsun... ye valla..eveet bendeaynen oyle ondan yorumladim yaniii... ama topicimizin hamisleri masallah fit yani...gerci bizimkler ilerki aylarda belli olacak amaaaa...Aynen sılacımmm hıc takmıorum vllaaa yiyorum cnmın ıstedıgını ... Normalde iri yapılıyımm ztn o yuzden sevınıorum cok kılo almadıgımaa bünyemden Allah razı olsun:) Senin kilonda gayet normalll bnce... Hülyacan nazar olmıyım fln dedı de o yuzden yorum yapmadan geçemedım :) Bnm drum ılk 4 ay kılo almamak ıyıdır cunku 5.aydan ıtıbaren ozellıkle de 7. ayda cok alınıyo demişti. Bnde 7. ayımda en cok kılomu aldım ztn 2,300 gr almıştım
haa tamam ozaman tugcecimm...zaten sirf cikolatalara 27 euro verdim.. belcika cikolatasi yaniii...sizlered getirmek isterm....aaaaaaaaa bitirmeyin benim guzelimin oyuncaginin pilini... ayy bide bozarmissinizzzz:)))Sılacımmm yeter beaa cok bıle almışsınn :) Buarada hıc sorma pılını bız bıtırıcez dedıgın gıbı :) Hayal edıorum onu ızlerken bölee kollarını bacaklarını fln sallıycakk ayyyy yerı onu ben yaaaaa...
Sağlıkla doğsaydı baska ne ısterım....
hulyacimm...nsallah ona en cok yakisan ismbulursunuz....cocuklariniza guzel isim koyun.ahirette onlarla cagiracaklar diyor.. ve isim koymak babanin hakki .yani babanin hakki derken sorumlusu o. eger anlamsiz isimlerin falansa sualini baba verecek... Allah korusunun..onun icin titiz davranmak lazim...hahaytttttttttttttttttt diyorummm tekrardannnnnnn benimde boyumm 167 pardon yaniiiiiiiiiiii kilomdaa hep 55 ti son zamanlarki ilaçlardan 60 oldum 60 la hamile kaldımmm ilk 2 ayda verdim 58 oldum son 1 aydır aldım 1.5 kilo ben yemek yiyince çok oluyoo onu sölüorum nazar değmesin diyee yoksa gayettttttttttttt idealimmmm taammm mıııııııııııııııııııbakalımm görecez totaliii kim kimi geçecekk
ecrin ceylin isminden de öğğ geldi artık herkes koyuyoo anlamıda yok.. bakalımmm biz ne koyucazz
ayrıcaa aldıkların yeter de artar bile ayol daha ne alcann
tuğçeeeeeeee çok beğendimm kim bilir ne güzel sesi vardır...
ohhh ohhh benm degerim 6 ksürlerde...ama dr.um bunun için ilaç kullanmaya gerek yok zaten düzenli içtigin 2 ilaç var bunuda beraber verirsem hipoglisemi mi ne olursun dedi...yni vermedi ama ben bunu bir tam arastırayım((
offff hiç bir seyim düzenli degil ki benm...
insallah canım...tabiki bol bol dua ediyorum hepimize..
teşekkürler canım..vallahi geldiler sevindirdiler beni...
dogru sölüyorsun allah ım kısmet ederse oluyor hersey..gerisi bahane...
aman nazarlar degesin canlarım size mankensiniz mübarek...manken hamişler
ohhh ohhh benm degerim 6 ksürlerde...ama dr.um bunun için ilaç kullanmaya gerek yok zaten düzenli içtigin 2 ilaç var bunuda beraber verirsem hipoglisemi mi ne olursun dedi...yni vermedi ama ben bunu bir tam arastırayım((
offff hiç bir seyim düzenli degil ki benm...
insallah canım...tabiki bol bol dua ediyorum hepimize..
teşekkürler canım..vallahi geldiler sevindirdiler beni...
dogru sölüyorsun allah ım kısmet ederse oluyor hersey..gerisi bahane...
aman nazarlar degesin canlarım size mankensiniz mübarek...manken hamişler
iyi aksamlar kızlar..
benım bayagıdır mısafırlerım var gıremeyısımın sebebı o. bırkacgun once kanamam basladı. suan azda olsa devam edıyor. hemen doktora gıttık tehlıkelı bır durum yok ama yatıs verdı. dinlenmeye calısıyorum. birkacgune rahatlıcam insallah.. dualarınızı eksık etmeyın benden...
umarım herkes ıyıdır..kendinize iyi bakınnn... Allah a emanet olun..
hepimizin kandili ve cuması mübarek olsun cnalarım..Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder. hayırlı doğumlar nasip eder...dualarımızı eksik etmeyelim..
canım sempatişkom valla seni çok merak ettim yaa... dinlen kuzum kalkma hiç bişi yapma dikkat et kendinize.. Allah ım korusun sizi..
Kızlar kandiliniz mübarek olsun,inşallah hepimizin duaları kabul olur.
Bu arada bugün tam 39 haftalık olduk kızlar,artık doğursam diyorum salı günü,çünkü artık karnım çok sıkıştı sanki yaaaa,oturamıyorum bile ve çok sert karnım,mide sorunu yaşamaktan yoruldum.Ve bazen kasıklarım belim çok ağrıyo ama geçmeyen bi ağrı,sürekli oluyo saatlerce,kaç aydır çekmediğim adet sancılarını toptan çekiyorum valla 1 aydır.
Kızıma kavuşsam diyorum artık
Kızlar kandiliniz mübarek olsun,inşallah hepimizin duaları kabul olur.
Bu arada bugün tam 39 haftalık olduk kızlar,artık doğursam diyorum salı günü,çünkü artık karnım çok sıkıştı sanki yaaaa,oturamıyorum bile ve çok sert karnım,mide sorunu yaşamaktan yoruldum.Ve bazen kasıklarım belim çok ağrıyo ama geçmeyen bi ağrı,sürekli oluyo saatlerce,kaç aydır çekmediğim adet sancılarını toptan çekiyorum valla 1 aydır.
Kızıma kavuşsam diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?