- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.461
silacimm demek sende ilk pembisleri almistin ama oglusun oldu...ztn bncede dogrulugu tartisilir bi tez :) cinsiyet tahmin etme hurafelerinden biri :))) ablam da parisi 250 km gecince caen sehrinde oturuyoo... annem gidince uzulmustur tabi ama ben onu bilirim bize belli etmiyoo ne yapsin 3 cocukla ugras dur geciodur gunleri
bu arada dedigin gibi hasta olmamam lazim bu dogum arifesindesabah kahvalti yaptimm sadece o kdrr hala yatwgin icindeyimm bi sicak dus alsam iyi gelicek gibi birazdan kalkicam dus almayaa
vallahii bu super fikir hulyacim.. bi care bulunabilir... artik girmek istiyorum yaaaaaaaa.. simdiki evmin halin gorseniz..karman corman.. bde 3hafta kaldi nerdeyse....sılacann ev süper bnce.. ev sahibiyle konuşun belki bi tane dolabı çıkarttırır oraya bulaşık mk. koyarsın çıkarttığın dolabıda değerlendirirsin öbür duvarr tarafına koyarsın...ben çok beğendim ama kuzum bulaşık mk olmaması günümüzde gerçekten çok zor hele 2 çocukla gelenle gidenle vs. umarım hallolu canım ..
canimciimm... iki isim dusunmez misiniz?? ben asya yida begendim...Kızlar bi şey sorucam sizlere,isim konusunda İpek demiştimya,dün aklıma geldi,ben ilk kızım olacağını öğrendiğimde Asya ismini de düşünüyordum,sizce hangi isim daha iyi?Az kaldı artık ismi kesinleştirmeliyimmm
silacimm demek sende ilk pembisleri almistin ama oglusun oldu...ztn bncede dogrulugu tartisilir bi tez :) cinsiyet tahmin etme hurafelerinden biri :))) ablam da parisi 250 km gecince caen sehrinde oturuyoo... annem gidince uzulmustur tabi ama ben onu bilirim bize belli etmiyoo ne yapsin 3 cocukla ugras dur geciodur gunleri
bu arada dedigin gibi hasta olmamam lazim bu dogum arifesindesabah kahvalti yaptimm sadece o kdrr hala yatwgin icindeyimm bi sicak dus alsam iyi gelicek gibi birazdan kalkicam dus almayaa
Peki kızlar Ceyda ismi nasıl?
canm oncelikle sanada gecmis olsun... tugceye de dedigim gibi sende terlemeyebak ve ihlamur falan ic..aman evden ckmayin...
canim i ii... ceyda konusunda ipek e don derim ozaman..elbette karar senin.. asya ve ipek, ceydayi bastiriyor bana gore...
nedemek canm benm zaten kim kim varizkii.. biriniz online olsada cenelesek die bekleyip duruyorum zaten..:))Yorumun için çok teşekkürler canım,birazcık daha düşüneyim ama galiba döncem dolaşcam İpek böceğime geri döncemmm
Böcek kızımmm benim,bunu demek hoşuma gidiyoo nedense saçma gelebilir size amaaaa)))
sılacımm bneim dediğim çözüm olursa o zaman artık kesin tut derim ben...ev çok ii çünkü..hayırlısı olsun...
neşelikızcım ben ceyda ismini hiç sevmem ipek bana çok hoş gelmişti asya isminide severim.. de sen durdun durdun niye şimdi vazgeçtin onu anlamadım
ayrıcaa bizde kız ismi nerdeyse hiç düşünmemiştikk şimdi napcazz başlayayım şimdidennn aramaya :18:
sılacımm bneim dediğim çözüm olursa o zaman artık kesin tut derim ben...ev çok ii çünkü..hayırlısı olsun...
neşelikızcım ben ceyda ismini hiç sevmem ipek bana çok hoş gelmişti asya isminide severim.. de sen durdun durdun niye şimdi vazgeçtin onu anlamadım
ayrıcaa bizde kız ismi nerdeyse hiç düşünmemiştikk şimdi napcazz başlayayım şimdidennn aramaya :18:
nedemek canm benm zaten kim kim varizkii.. biriniz online olsada cenelesek die bekleyip duruyorum zaten..:))
hadi bakalim sen bidaha yor kafani baska neler cikacak... fazlada karistirma icinden cikamazsn.. bende zor karar vermistm..
vee ayricaaa bende bocuk die severm rahat oll yani istedigin gibi sev guzel kizini....
insallah hulyacim insallah... insallah 1saatten gidicez.. sagolasin engn fkirlerin icin guzelim..
isim konusundada ben 3kiz smi yazdim 3ude benim cok hosuma gidiyorlar esine bi sun bakalim istersen ne dicek..
kzlar bide genelde babanne ismi konulur sizlerdeoyle durumlar yok mu?? mesele benim oglanin isminde dedesininkide var..(esimin fikri olmasada bu ,baski yapsalarda ben sikayetci deilim ,rizam vardi yani ama ben yok desydim olmazdi kesinlkle....) kaynimin kizida kaynananin adiiiiyyyyyy bunu duyan herkesiiki kiz dogurmadin demistii cunku eminim baski yaparlardi koy die iiyyy icim kalkti..... tobe yarabbim toobeeee....
bugun cok mu cenem var banami ole gelioo..eski gunlerimizi ozledim... su menbeta da gelemedii... breshka hanimda gormuyorum sanmasin orkidede aktif oldugunuuuu...... surda cenelesek kotumu olaar yani...
Canım Hülyacımm,aslında vazgeçmedim,sadece doğmadan önce bi kez daha düşüneyim de aklımda olanları ,sonradan tüh demiyim diye sordum sizlere
Şurda doğumuma ne kaldı ki,en fazla 5-6 gün falan,kızceğizime kavuşucam artık)))
valla gelen giden yook... 4 kisiyoz bakarsan deryacmda gelio sagolsun..regencm ugrar... bikeresevdimin neti yoktu henuz sanrim.. velhasil kelam sunun surasinda senle tugce diguracak 1haftaya kalicazmi hamistasimla basbasa...Sılacan haklısın valla,bazen bakıyorum ben de online falan varmı ki diye,konuşsak biraz diye,nerdeee eski günler kızlar yaaaa,gelmiyolar artıkkk...
Canım bazı aileler baskı yapıyor isim konusunda evet,ama bizde yok öyle bir şey,zaten koyamam daaaaa yaniiiiii olmazzz
sılacım ev hakkında hayırlısı olsun...bizde isim konusunda öle bişi yoktur.. ama biz aşkitomla en başında konuşup dedikki erkek olursa birini biz birini k.peder kız olursaaaaaaaaaaaaaaaaa kiii öle de olduu birini biz birini anneciğimmmmm koyacak..şimdiden düşünmeye başlasak ii olacak..senin sölediğin isimlerden özellikle ecrinn hiç hpşlanmadığım isimlerden biri yanlış anlama canım ama sanki bana cenin i çağrıştırıyo yanibn daha sade anlaşılır ve anlamı güzel bii ismi olsun istiyorumm aklıma gelen şu anda bişi yok bakcaz artık :)
bnde buralardayım ama başım ağrıyo falan başka yerlerde okuyorum biyandan aşkitomla bi yandan teysemle görüntülü konuşuyom falananca yetişiyom size.. amma hakkat bnde sempatişkomu ve breshkayı merak ediyorum hele renewal yani arzuu ne zamandır hiç uğramıyo kk ya !
ipek güzel ipek kızınn o seninn mis kokulunnn ona yakıştı bu isim bnce vazgeçme
Ayyy çok az kaldı kızçeme kavuşmaya yaa,çok heyecanlıyım ben,emzirme olayını da çok merak ediyorum,gıdıklanmaz mıyım acabaaaa kızçem emerken???
Sılacan senin oğlunun adı ne???
Ayyy neselikizz... Allah iyiligini versin.. guldurdun beni... demek emzirirken gidiklanmaz misin??? emzirmek, oooyyy lk zamanlar eglenceli oluyo sonrasinda hemen yaralaniyor,iltahaplaniyorlar... ama dunyanin durduguanlardan biri...ben ok emziremedim malesef emzirmenizi siddetle isterim!!i ya gozumun onune geldi boyle bi aranmalari var ooofff....ama cabuk buyuyorlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ogluma bakiyorumda simdi kucagima sigmiyorbileee.... sukurler olsunki ayni guzellikleri bidaha yasayacaz....
ben emzirirken esimin gozleri dolardi... gordugum en guzel tablo bu derdi.....
oglumun ismi ibrahim TAlha teyzesi... ikincide erkek olursa kesin, ondada Taha olabilir isminin birinde...
yan bir Talha bir Taha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?