- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.381
tatlım merhaba bugun nartanesi çok guzel bi hbr verdi bizlere çok sevindim topiğinizin prenseseinin dunyaya gelmesine Allah analı babalı buyutsun rabbim hep guzelliklerle karşılaştırsın guzel kızını gerci ilk guzelliği annesi ilk gözunu açtığında yanındaydı kızımın doğdğu gun geldi aklıma birden inşalla topikteki diğer arkadaşlardanda alırız guzel hbri zamanı gelince inşalla bende 2.ye bu guzel duyguyu yaşarım dualarınız sayesine [sütünle kal tatlım]
hülyacım canım arkdaşım inan hep baktım topimize hep boştu ewet ben başladım tedaviye hayırlısıyla bana çok dua edin canlarım güzel heberi veriyim sizeeeeee
saol canım amin rabbim herkese yasatsın bu güzel duyguyu herkese cok tesekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz icin sıla teyzesi görmedi galiba kızımın fotosunu bekledim simdiye kadar girerse görür diye ama neyse baska zaman yine fotolarını koyarım ara ara girip yazarım kızlar kendinize iyi bakın bye
eveeeett gormedm teyzesinin bitanesini yaaaaaaaaaaaa..... kaldirmasaydin kuzum bugunlukneyse artik hep online durcam gelirsen diye...
beklicem canim..ooh ya iyisiniz sukur..tatlim anlat annesin artik resmen..hele bi "annem" diyormusun kizina..... nasilmis bu duygu..karnindayken ve dokundugunda nasil??
hulyacimmellesmeyelim gezsin tugce dedigm gibi azicik kaldi..zaten oda evde kalmak istiyormus...aman yollarda gelmesinde erva hanim...
yahu cidden gdecen mi hulyacim sen tugcenin bavulunu acmaya....yaa valla ne harika olur resimleride beraber ceker eklerisniz bize....kiz sen simdi araklama, o kuculenleri sana verir..ama seninki oglan olursa kesin o ayri
Ben geldimmm... Dra gittimm nstde sanci fln cikmadi ki ztn hic sancim yokk bu iyi biseymi kotu biseymi bilemedim :)) Dr vajinal muayene yapti, hatta bebisimin basina bile dokundugunu soledi :) normal doguma cok kusait oldugumu soledi amaa bebisim daha dogum kanalina girmemis yani birazcik yukaridaymiss karnina sicak su msji yap ve yurus yap dedi :)) boyumuz 53 cm olmuss kilomuzda 3600 gecen haftaya gore 100 gr fln almisss ( bu hafta besleyici hic bisey yememistim ise yaramis ) dr boyu icin cok uzunn dogana kdr 55 cm fln olursa direk baskete yazdirin dedi :))))) bnden haberler bu kdr kizlarrr...
Silacimmm bu hulyacan niyeti bozdu vlla bavulumdan 1, 2 bisey kacircak :) buarada annem bgn geliodu ama kar nedeni ile ucagi iptal oldu((
amaan da amaann..masallah prenses hanimaa... hadi bakalim kuzum 10gunden nolacak bakalim..canim benim ne heycanli yaa beklemek.. yine mi cumartesi gideceksin..sanirim ondan sonra da dahada sIk gidebilirsin..hayirlisi... evet sicak su masajini bana da yapmami soylemislerdi.. kucucuk zamanini bekliyor anlasilan..saglikla,hayirla gelsdin..Ben geldimmm... Dra gittimm nstde sanci fln cikmadi ki ztn hic sancim yokk bu iyi biseymi kotu biseymi bilemedim :)) Dr vajinal muayene yapti, hatta bebisimin basina bile dokundugunu soledi :) normal doguma cok kusait oldugumu soledi amaa bebisim daha dogum kanalina girmemis yani birazcik yukaridaymiss karnina sicak su msji yap ve yurus yap dedi :)) boyumuz 53 cm olmuss kilomuzda 3600 gecen haftaya gore 100 gr fln almisss ( bu hafta besleyici hic bisey yememistim ise yaramis ) dr boyu icin cok uzunn dogana kdr 55 cm fln olursa direk baskete yazdirin dedi :))))) bnden haberler bu kdr kizlarrr...
Silacimmm bu hulyacan niyeti bozdu vlla bavulumdan 1, 2 bisey kacircak :) buarada annem bgn geliodu ama kar nedeni ile ucagi iptal oldu((
kuzucumm valla belli olmaz işimm bi bakmışsın gitmişimmsalı gününden sora gidersemm bizimkinin de pipisi düşmüşse hiç belli olmaz elimin ayarıı
maşallhhh kuzunaa canım yaa harbidennn uzun boylu olcak bu bebişayol aldıkların olacak dimiiiii sağlıkla sıkıntısız bi avzda sende al prensesimizi kucağına canım
ayrıca anneciğinin gelmemiş olması hem kötü (senin açından) hmde çok ii (benim açımdan) mazallah bensiz açardın bugün hemen ama p.tesi salı gelirse varyaaaaaa işte o zamannnn şansın yokk tuğçeeeeeeeeeeeeee
amaan da amaann..masallah prenses hanimaa... hadi bakalim kuzum 10gunden nolacak bakalim..canim benim ne heycanli yaa beklemek.. yine mi cumartesi gideceksin..sanirim ondan sonra da dahada sIk gidebilirsin..hayirlisi... evet sicak su masajini bana da yapmami soylemislerdi.. kucucuk zamanini bekliyor anlasilan..saglikla,hayirla gelsdin..
canim annen de yarin birgun gelir ozaman aman bikac gun gec olsunda hayirla gelsin... eyvah hulyayada yakalanacan goruyonmu...
valla hulyacim artik bakicaz nolucak... hakkaten ha ALlahin isine bak resmen seni beklio sanki annesi gelmek icin??
Hulyacimmm, silacimmm dediginiz gibi sanirsam kizim gelmek icin hayirli zmni beklioo:) ananeside öyle heraldee:) ananeli torunlu beni bekletiolar bakalim hayirlisi:) bgn dra gidince icim rahstladi amaa cok kilo almamis olmasi ve bnm normal doguma uygun olmam icimi ferahlatti :) buaradaaa annemin getirecekleri hepinizin kopegi olsun beee paylasiriz feda olsun bnm yigenlerimee :)
Ben geldimmm... Dra gittimm nstde sanci fln cikmadi ki ztn hic sancim yokk bu iyi biseymi kotu biseymi bilemedim :)) Dr vajinal muayene yapti, hatta bebisimin basina bile dokundugunu soledi :) normal doguma cok kusait oldugumu soledi amaa bebisim daha dogum kanalina girmemis yani birazcik yukaridaymiss karnina sicak su msji yap ve yurus yap dedi :)) boyumuz 53 cm olmuss kilomuzda 3600 gecen haftaya gore 100 gr fln almisss ( bu hafta besleyici hic bisey yememistim ise yaramis ) dr boyu icin cok uzunn dogana kdr 55 cm fln olursa direk baskete yazdirin dedi :))))) bnden haberler bu kdr kizlarrr...
Hulyacimmm, silacimmm dediginiz gibi sanirsam kizim gelmek icin hayirli zmni beklioo:) ananeside öyle heraldee:) ananeli torunlu beni bekletiolar bakalim hayirlisi:) bgn dra gidince icim rahstladi amaa cok kilo almamis olmasi ve bnm normal doguma uygun olmam icimi ferahlatti :) buaradaaa annemin getirecekleri hepinizin kopegi olsun beee paylasiriz feda olsun bnm yigenlerimee :)
ilk sayfada tebrikler listesinde adımı görmek duygulandırdı valla Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsınMerhaba kızlar,ben de arada gelip gidip bakıyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum,şimdi de kimse yok bakalım,bugün iyiyim kızlar,kasık ağrım bir kez oldu sadece,dün kötüydüm ama baya,belim kasıklar çok ağrımıştı,doğurcam sanmıştım
Küçük kızım büyüdü iyice kıpır kıpır bugün,anne ben çıkcam artık yaaaaa diyooo sanki
Sılacım nasıl biraz daha düzeldin mi sende?
Regen canım bizleri yalnız bırakma,inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalıcaksın
Kardaiz gelmiş galiba,senin hamilelik olayı noldu canım?Kızının karnesine de çok sevindim,inşallah sen de en kısa zamanda sorunlarını halledersin canım.
Tuğçem hamiştaşım gez bakalım görümcenle,ben de çok geziyorum bu sıralar,inaşşalah yollarda doğurmayızzzzz
nihahahhahhahaevet cicimm cicilerr beni bekliyorr onlarıı araklamam içinnnn hahahhahahha
canım bnde normal doğum için uygun olmana çok sevindimm erva prenses sağlıkla hayırla gelsin inşallahhhhhhhhhh
ayrıca başından beri bu cümleyi bekliyodum ayollllltamam artık vazgeçtim istemiyom
canim ne güzel yaa masallah uzun boylu olacak galiba, tipki annesievet yürüyüs ve merdievn inip cikma cok iyi geliyormus.. arkadasi dogurtmak icin onunla birlikte hastanede inip cikmadigimiz merdiven kalmamisti hadi gözünaydin cok sevindim her seyin yolunda olmasina...
Aynen sılacımmm bızım arkadaşlıgımız yeter... Bnde 4 kg geçmez dıe düşünüorumm ztn cok kılolu olmasınıda istemiodum ztn bılıosunuzzz... Dr bu hafta 100 gr almış dıyınce cok mutlu oldum yaaaaa... Dur bakalım ne zmn teşrif edicek bnm prensesss teyzesi :) Buarada sen iyice iyileştinmi bakıyımmmbitanemm evet yaa..yani 4 kg cok fazla gecmez tahminimce kizimiz.. ben maksimum 4 200 veriom..ama boyu gidebildigi yere kadar gitsin... kilo konusunda ayni dusuncemde deilim daha oncede yazmistim..rabbm o yoldan oyle kolay gecisligi versinki hic bisey anlama insallah canim...
son ana yani dogumun gunune kadar yani 10 subata kadar stresse olma canimcm.. hem kendi tecrubemden hemde cicekten yola cikarak diorum. ilk dogumlarda aksi durum yoksa yani erken dogum riski,acilma falan genelde miyadini bekliyor bebek yada 3-5gun gecikiyor.. benim randevu gunume kadar yani 10subata kadr bi dogum eylemi olacagini sanmiyorum sende kuzucum..tabiki kizimiz karar degistirmezse...
vayy kuzu Allah razi olsun. guzel kizin gule gule saglikli gunlerde kullansin hepsini... materyalleri gecelim biz burda yureklerimizi paylasmisiz degil mi???
hülyacım dualarınızı benden esirgemeyin lütfen en büyük destekçim sizlersiniz tuğçecim dualartım seninle kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rabbim bi avazda kurtarsın
Deli kız yaa :) Senın pipi düşmezse ztnn yuzune bakmazsın bnm elbiselerin :)
Sorma regentoşummm inşallah kilo konusundada bna cekmezz cnku hıc bı zmn cok zayıf olamadım hep iri yapılıydım kızımda öle olmasın :) Vlla dr yürü dedide buara 5 dk yuruyunce hemen altta bı baskı oluyoo adımlarımı atarken batıyo flnn acaba dıorum bebiş kilolu dıyemı böle ooluyorumm yoksa normalimi bu ??? Senın batına ne kdr kaldı tatlım ? Kafaya hıc bısey takmıosunn dımı ? Kendimden biliorummm çalıştıgım aylardaaa bir sürü kuruntu yapıodummmm sende yapma bunu sakınnnn sonucta butun testlerın normal cıktı geriye olmaması için tek bı sebep kalıoo oda psıkolojııııııııı
Aynen sılacımmm bızım arkadaşlıgımız yeter... Bnde 4 kg geçmez dıe düşünüorumm ztn cok kılolu olmasınıda istemiodum ztn bılıosunuzzz... Dr bu hafta 100 gr almış dıyınce cok mutlu oldum yaaaaa... Dur bakalım ne zmn teşrif edicek bnm prensesss teyzesi :) Buarada sen iyice iyileştinmi bakıyımmm
cnmmm cok saolll bnde senın ıcın dua edıcemmm rabbım kucagını boş bırakmasın ınsallahhhhhtez zmnda saglıklı bı bebiş konsun göbüşüneeeee
evet tatlim yaa cok ama cok haklisin.. bence de psikolojik.. ben korunurken hamile kaldim.. yani bi engelimiz yok ama iste kuruntu yapmiyor degilim.. esimi de dra gitmeye ikna ettim en sonaldik randevu.. benim eski siklusuma göre gecti de iste uzadi sanirim 35günde oldu gecen ay, eger düsünürsem yarin.. ama calismam olmadi bu ay. yani gelecekler biliyorum böyle iste bende bi degisiklik yok..
canim valla bi bayan 4,5 kilo dogurmus, boyda 53 cm masallah.. cok zor oldu diyor ama yapisi kücük kadinin.. insallah senin zor olmaz diye düsünüyorum yani yapilisin.. arkadasim da sirf bebegin suyu azaldigi icin zorla dogum yapti suni sanciyla vakumla dogrudu.. 2güne yakin cekti ama dogumdan 1-2 gün sonra hemen ayaga kalkti, ki üstelik onun bebegi 3kilo bile yoktu.. yani biraz bünye meselesi sanirim..
Aynen cnmm doğum işi bünye meselesi... Dr kalçaların fln normale cok uygun dedi ama bakalım görcezz ne kdr uygun :)))
Sende cok kafana takma dıycemmm kendımde geçtiğim için bu süreçten takmadan olmadıgını bıldıgım ıcın dıyemıorum... Herseyın psikolojık oldugu ortada işte... normalde korunurken düzenli olan siklüsss bebek düşününce otomatıkmen uzuyoo... Eşinin randevusu ne zmn ? Gelişmeleri yaz bize mutlaka...
ilk sayfada tebrikler listesinde adımı görmek duygulandırdı valla Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
neşelikız seni birönceki başlıktan hatırlıyorum screamway de vardı 2-3defa kaybın olmuştu hamile olmana çok çok sevindim nerdeyse doğurcan Allah kucağına almanı nasip etsin bu arada aralık 2011 annesi olmak isterken 29 kasımda bebiş 38+3te geldi şimdi 2 aylık
neselikiz ve tugce canlarim tickerlariniza göre ayni gün doguruyorsunuzbakalim hangisi önce gelicek ya da gercekten ayni gün mü gideceksin doguma????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?