- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.101
ARTIKK HİSLERİME GÜVENMİYORUMM YAFFF..BU NE BÖLE YAA..ÖNCE ERKEK SONRA KIZ..hülyaya kız sılayla kız breshka ya erkek demiştim amanın bu ne yaa dalga geço bebişler görn muuanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrr sıla ve breshkaaaaaaaaa deryanında oğlu değil kızı oluyomuşşşşşşşşşşşş 3lü taramada kız demiş doktor 2li de erkek diiiiiiii
yok yok ben bizim oğlanlardann şüpheliyim vallaaaaaaaaaaa
ARTIKK HİSLERİME GÜVENMİYORUMM YAFFF..BU NE BÖLE YAA..ÖNCE ERKEK SONRA KIZ..hülyaya kız sılayla kız breshka ya erkek demiştim amanın bu ne yaa dalga geço bebişler görn muu
caınmmm valla 3müzde erkek gözüktü ama henüz kesin değil yinede yani hislerine kızman için daha erken
benim inşallah 20 gün sonra kesinleşir
aman sizde bebşler de ii olsunda gerek yok hislerimin doğru olmasına yaff..sağlıklı sihatli mutlu hayırlı bebişler olsunlar
kızlarrr nabersınız???
sılacımm senınde oglusun oluyormus herhalde.. Allah hayırlısını versın canımm..
saolasın canım amin inşalalh :)
sempatiğimmmmmmmmmmmmm valla özletiosun kendini haaa nerelerdesinnn yoksun kaç gündür face e de uğramıyuosun
şimdi çıkmam gerek mecburenn ammaa üzgünüm çıkacam diyeee nassın ne var ne yok sen yaz ben okurum olurmu
iyim canım ya ne olsunn. bıraz yogun gecıyor gunlerımm.. ugrayamıyorum pek.. sen nasılsın:??
tatlım, gerçekten eskiden çok uğrardın, hamiş kalınca gittin taa 30küsürüncü hafta ancak geldin, ben de seni çok merak ediyordum kuzum ya, bu arad resimlerin süper, yeğenimize iyi hazırlanıyorsun, aferin annesi, azıcık kaldı inşallah, bayram edicez hepberaber.biz bebek işini erteledik, bi sigorta işi çıktı, doğum masraflarımı ve bebeğin diğer masraflarını da en güzel hastanelerde karşılayabilsin diye 3-4 ay sonra ancak hamile kalabilirmişim. neyse, bende bekliyorum işte.
dostluk arkadaşlık burda hep oldu hep de olmaya devam edicek inşallah! öpüyorum seni kızımızı
Canım benim de pazartesi randevum,bakalım bana ne diyecek doktorumbende bu cumartesi kntrole gidicemmm bebisten yana bi sikinti yok dedi, vajinal muayene yapicak sanirim bu kntrlde ona gore dogum seklini soyliycekk... ben normal istiyorumm ama onemli olan saglikli olmasi bebisimin , drumda pek sezeryani sevmiyoo lsfini bile ettirmiyo ama bakalim sonumuz ne olucak :)
ha bu arada ;
sılacım ve neselikızımmm
albumlerınıze baktım. neselikız masallah herseyy cok guzel olmuss. hayırlısıyla bırde evlatcıgını kucagına al.. Alllah hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin..
sılacım canım masallah oglusun ben burdayımmm dıyorrr.. aldklarını da güle güle giy canımm.. hersey hos güzelde, pasanı neden profilden ekledın?? yuzunu goreydıkk daha ıyı olacaktı.. ama neyse anladıgım kadarıyla masallahı var senın yakusuklunun ve sarısınlıgı sana yuzu babaya benzıyor sankı..senı canlandırmaya calıstımda pek benzetemedımgüzelim birde seni gorseydık daha ıyı olacaktıı .. neyse koyacakmıssın.. o zaman daha detaylı yorum yapabilirimmm
Allah iilik versin de bu kadar mı yane ? niye yoğunsun hayırdır ? yine misafir mi ? tuz koy tuzbnde iiyim şükür bi yaramazlık yok :)
ay kızlarr KK da bi topik buldum iğrenç espriler diyee yemin ediyorum karnıma ağrılar girdi gözlerimden yaşlar şakır şakırr gülmekten yarıldım resmennnnnnnn
napim kıss baska havadıs yok. havadısler cuma gunu. progesterona baktırcam. o zaman haber verıcem sizlere.. işte bazen misafir bazende ben gidiyorumm. iş guc bıtmıyor anacım..
tuzu koyacamdaişte kendıme yedıremıyorum yaa
linkkkkkgerci bulurum ama tembellıgım üzerimde..
canımm iyi haberlerini bekliyorumm onuda halletinmiii başka bişi kalmıyo her şey tamam dimi :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/377831-igrenc-espiri-yap-d-32.html
burasııı valla yarıldımmm bikaç favorim varr süperrr
Hylcigim linkini verde bizde gulelim kiz
Nassin buarada bebis iyimi seni yormuyor dimi mide bulantisi falan
tamam canım bakıcam bunlara yarın tesekkur ederım..
evet haber verıcemm.. bunları ben nısanda yaptırmıstım tekrar yaptırıyorum canım ama bu 21.gun yapılan test hıc yapılmamıstı sımdı yaptırıcam bunu.. bakalımmmm ne olcek
aaa hulyaciiimmm bak simdi yakistiramadim sana... sen topicin devamlisi oldugun icin bunu nasil atlarsin ben cok net hayirliyorum tatlim.... kizi olacagini dunde ondan sIksIkdedimya bukadar heycanliyom bizim kizlardan sonra diye.... bakalim uyani ne olup ne bitecek... acikcasi ikinizden birinde deisiklik olabilir ama ben serce parmagimin yarisi kadar cikinti gordum neydi o peki?? bence doktorum cok uzulmeyeyim kafama takmayayim die degisebilir dedi... bilioya oglum oldugunu.ben coktan alistim bile buna yani mucizelerine Rabbimin inancim sonsuz ama beklemiyorum kendimden o cikintidan sonra.....anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrr sıla ve breshkaaaaaaaaa deryanında oğlu değil kızı oluyomuşşşşşşşşşşşş 3lü taramada kız demiş doktor 2li de erkek diiiiiiii
yok yok ben bizim oğlanlardann şüpheliyim vallaaaaaaaaaaa
yaa seydaciiiim gordun mu???? bakalimm degiskenlik olabilir bende bikere sevdime kesin erkek hissetmistim ona cok sasirdim... du bakalimbiozlerde ne olup bitcek..ARTIKK HİSLERİME GÜVENMİYORUMM YAFFF..BU NE BÖLE YAA..ÖNCE ERKEK SONRA KIZ..hülyaya kız sılayla kız breshka ya erkek demiştim amanın bu ne yaa dalga geço bebişler görn muu
kızlarrr nabersınız???
sılacımm senınde oglusun oluyormus herhalde.. Allah hayırlısını versın canımm..
aaa hulyaciiimmm bak simdi yakistiramadim sana... sen topicin devamlisi oldugun icin bunu nasil atlarsin ben cok net hayirliyorum tatlim.... kizi olacagini dunde ondan sIksIkdedimya bukadar heycanliyom bizim kizlardan sonra diye.... bakalim uyani ne olup ne bitecek... acikcasi ikinizden birinde deisiklik olabilir ama ben serce parmagimin yarisi kadar cikinti gordum neydi o peki?? bence doktorum cok uzulmeyeyim kafama takmayayim die degisebilir dedi... bilioya oglum oldugunu.ben coktan alistim bile buna yani mucizelerine Rabbimin inancim sonsuz ama beklemiyorum kendimden o cikintidan sonra.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?