- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.021
yani canim yeni randevu icin sormustum ben onu ama aldim cvbi zaten breshkaya yazmistiin.. sali demisler cumartesi gitcen sadece... ben hesapladim bile ve hatta nette okudum o haftayi.... hadibakalim canim yaa inani ben de heycaninizi yassiyor ,paylasiyorum...hele cicek bayagi yaklasti yaaaa...... telinden bize yaz sancin basladigindan hemen olurmu imkanin olursa... yoksa esine goster o yazsiinnn...yok sılacım yeni bişey sölemediler cunku gıdemedım iştee en son gıttıgımde hersey yolundaydı cok sukurr aralıgın son haftası gıtmıstımm en son ...
cnm artk haftada bir gidiyorummm bi dahaki randevumda 36+1 olucamm ayyy heycan bastıı bu rakamları görünce :)
oyyy canım benim bulamazsan gönderelim burdan yaa içime dert olur valla
yani canim yeni randevu icin sormustum ben onu ama aldim cvbi zaten breshkaya yazmistiin.. sali demisler cumartesi gitcen sadece... ben hesapladim bile ve hatta nette okudum o haftayi.... hadibakalim canim yaa inani ben de heycaninizi yassiyor ,paylasiyorum...hele cicek bayagi yaklasti yaaaa...... telinden bize yaz sancin basladigindan hemen olurmu imkanin olursa... yoksa esine goster o yazsiinnn...
haa canim annen geldimiii???? yaninda olabilir insnallah..
ahh kuzuummbeniimm..Allah razii olsuun.. bekliyorum ok surmez duser piyasaya saka maka ocagi ortalicaz nerdeysee.....
canlariim ben gidiyoruum simdilik.. hepinizi cookk opuyoruum... Allaha emanet olunuz.. dualarimiz hepimizle ama oncelik cicek ,tugce,neselikiz ve screamawayda... insallah kolayliklar diliyorum.. screamawayinda az kaldi... tugceden bi hafta sonra die hatirliyorum... insallah doner bize habersiz birakmaz.....
cnmm bnmm sılammm cook tsk ederım bıtanem yaaa yazdıklarından hıssedıyorum zaten duygularımızı paylaştıgını... O kdr belli edıyosunki samimiyetını , hepimizin bebişiylee, çalışmalarıyla tektek ilgileniosun soruyosunn Allah razı olsun senden.... Eşime söyliycemm merak etmeyın yazar sizeee :) olmadı hlya 'ya fln msj attırırım o size yazar durumumu :) Çiçekte bgn yrn doğurabılır yaaa cok heycanlı vlla :)
Buarada annem bu ayın ortalarında fln gelıcek son 10,15 günü kaldı yani, dün kameradan kızıma aldıklarını gösterdilerr Allahımm bayılırsınnnnnn birsürü kıyafet almışlarrr taaa 1,5 yaşına kadar almışlarr.... Sen daha ıyı bılırsın suan avrupada indirim var yaa baya sömürmüşlerr :) Vee cook orjınal seyler almışlar bayıldımmm ... Sen o konuda şanslısınnn tr ye göre daha kullanışlı pratık seyler alabılırsın bebişine :)
caniimm beniimm...arkadasiim yaa elbette cok icice olduk... istiyorum herkes istedigine,melegine kavussun... hepiizin dilegi zaten... Allahima sukurler vallahi su yalnizligimda sizler ilac oldunuz 1senedir inanin cook sey degisti ....
aa tahmin etmistim zaten evet simdi indirimler basladi buralarda cinsiyeti belli olsun bende baslicam somurmeye... sagolsunlar canim evet kiyafet konusunda ozellikle bebek kiyafetlerinde o sansimiz var... daha sade diyebiliriz... guzel ozaman sende kendini sIk annen gelene kadar emi kuzum:)) 15guncuk bisi deil zaten...
aslinda bide sana babyphone alabilirler... yani bebek dinleme cihazi.. ev nekadar kucuk olursa olsun cok kullanisli oluyor yani minicik seyin sesi duyulmayabiliyor... heleki ilk zamanlar misafir falan.. trdede vardir ama buralarda ucuz die.. 25 eurodan basliyo 150-200 euroya kadar cikar fiyatlari..soyle orta hallisi yeterli... dusunun bence...
canikolar ben memlekete gidiyorum ptesi akşam döncemm kendinize ii bakın çok öpüyorum sizi
ne oldu böyle aniden gidiyorsun ?
gezcek yani ... aman iyi Allah korusun bişey oldu sandım hayırlısıyla gitsin gelsin inşallahdüğün vardı sanırsam. o yuzden gıdıcektı.. yanlısta hatırlıyor olabılırımmm..
canım ya Allah kolay doğum nasip etsin inşallah çok yorma kendini az kaldı valla ben bile heyecanlanıyorumiyi geceler kızlar
biz geldik bugün dr a gittik kızım iyi cok sükür bende iyi sayilirim ayaklarımda cok felaket bir sislik var 2 numara büyük ayakkabı giyiyorum ödem olabilir düsüncesi ile idrar tahlilli yaptırdık cok sükür birsey cıkmadı dr ayakta fazla kalma dedi ama bende normal doguma yürüyüs hareket faydalı diye hic oturmuyorum sanırım fazlası zarar doguma iki hafta varmıs en fazla bekliyoruz artık bugün 38+1 olduk hayırlısıyla sag salim yavrularımızı kucagimiza almak nasip olsun bu arada beni merak eden tugcecime ,hülyacığıma ,breshacıgima ,sılacıgima cooook tesekkür ederim yine ara ara bilgi veririm kızlar simdilik hoscakalın
maalesef kuzum nerde o eski günler herkes biyere dağıldı kimse gelmiyor artık bende çok üzülüyorum bu durumakızlar bu ne ya neredesiniz kaç gündür giriyorum çıkıyorum çok sakin hayrolsun inşallah...
kızlarr ya gelıyorum gıdıyorumm kımseler yoook.. olsanız konsuuruz muhabbet ederız.. hıc denk gelemıyoruzzzzz.. itiraf edin sizde eskisi kadar sık gelmıyorsunuz..
azracıgımııı merak ettım.ne zamandır gelmedıı.. haberı olan var mı???
slmmmmmmmm :) ayy ben gelemıyourm evet ama doğum temizliğine başladım o yüzdenhalılarım yıkamaya verildi, mutfak komple bitti, camlar perdeler ve bebişin odasıda tamammm artk bundan snraaa sil süpür yerleştir kaldı ... Bitsede kurtulsam yaaaaaa pofff bi işte yapamıyorum doğru düzgünnnnnn ztnn ortada dolanmaktan yoruluyorum :)
tugcemm yaa kıyamam.. o gobusle yorucu oluyordurr emınımmm... iyi bak bitirmişsin işlerini.. sil süpür bisey değil. hayırlısıyla bebişinde gelirr ohhhhhh değmeyın keyfine o zaman.. kendine dikkat et.. fazla zorlanmaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?