- Konu Sahibi screamaway
- #33.961
guzeliiimmm beniimm.. hersey kalbin kadar kizin kadar guzel olmus arkadasiimm... Rabbim hayirli,guzel,saglikli gunler gecirmeyi nasip etsin odasinda insallah... tam prenseslere,bizim prensesimize layik olmus... Elhamdulillah neselikiz oyle dior bir ay bile kalmadi hadi bakalim.... hayirla kurtulun insallah...
eee bacilaarr sizden nabeerrr.... sormayin benimneti kesmisler zaten memnum deilim sozlesmesi bitsin hemmen degistircez... yani tilifonumu modem yaptim ayy korkuyorum da ona da simdi cok yazardie nebiiliim nasil calisiyor daha once hiic tecrube etmedim...
cook kalamiycam bugun ama dayanamadim sizi gormeden naptim ettim valla ugrastim baglandim... bu vesileyle pcde yer de acttiiiimm ve artik fotolarimi atabiliyoruummm!!!! mujde menbeta,breshka ve tugce..sozumu tutucam insalllah.. pcnin neti yarin birgun olur insallah ilk is koccaman album yapcam buraya:)))
cicekciim ne durumda acaba yaaa asiri merakli ve heycanliyimm... 1kac haftasi vardi... insallah doner bize... ayyy ay...
screamawayyyyyyyyyyyy caniiimmm yaaaaaaaaaaaaa gelmiceksin die cook endiseleniyorumm...izinide cikacaksin yakin zamanda lutfeeeennnn gelll..ozlediim seni ve pasamiziiii.... zamaninda yaklasti heycanini paylas bizimlee.... canim benim sinyalimi alirsin insallahhhh...
sonundaaaaaaaaaaa sıla hanımm sonundaaaaaaaaaaaaaaaa artık resimleri sabırsızlıkla bekliyorumm

eeee sıla hanımm şimdi bul çaresini bekem