2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bunlar ılk denemelerımm teyzelerııı bundan sonrakıler daha bı guzel oldu sankı :) face yukledım ama olmayan arkadaslarımm için ve ilk göz agrım topıgım ıcın buraya yuklemesem olmazdııııııııı

kizmaaaamm tatliim kizmaammm.... valla erkek fikrinede alistim hem artik cok.. ikisi icinde hazirim..

canim bende makinada cok sancilar cikmazdi.. hakkaten cikinca noluo acaba dogumun yaklastiginin sinyalimii acaba?? gorup tecrube edicez bakalim.... ozaman 15gunden falan haberlerinizi heycanla beklicem....
ınsallah cıkmıstır canımm.. saol yavrummm..
canim benim insallah... canim benim kuran sifadir ALlahin izniyle....ben cok ama cok asiri inaniyorum onun gucune... elbette hepimiz inaniyoz.. ben asiri bi duskunum.. sanada siddetle tavsiye ederim.. namazlarda,secdede ozellilke bazi ayetlerle rabbime yalvaralim.. en guzel isimler onundur.. isimleriyle isteyelim.. ve tilsimlardan bikacida asla umudu kesmeden, verecegine inanarak birebir yalcvarmak.. dua etmek ne guzel..musluman olmak elhamdulillah neguzel... rabbim dualarimizi kabul etsin..
caniimm beniiimm nerdeyse cikmis olmalisin doktordan hadi bekliyorum bakalim mercimek kocaman olmusturrr...... tugceyi aradin mi yoksa?????
ahh kuzum bendeoyle tahmin etmistim..zaten bunun icin satilan cihazlarda 12.haftadan sonra dior..belki daha buyukelr daha rahat duymuslardirr.. belkide bagirsaktir... ben netten baktim cihazlar 50euro bakiim bi dusunuyuummm??? yarin kactaydi randecun kusum??

hayatiiiimmm harika ama bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... iste orjinallik die buna derim.. ellerine,emegine saglik...... cok hosuma gitti inan...nazar boncuklari disinda ne beceriklisiniz yaaa ben yapamam bunlardan...

aman daaaaaaaaaaaaaaa amannnnnnnnnnnnnnnnn benimm yavrummmm iyimiymişşşşşşşşşşşşşşşş amanda amannnnnnnnnnnnn pipilimiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aman da amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn herşeyi normalmiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çok şükürrrrrrrr Allah ımaaaaaaaaaaaaaaa canımm yavrummmmma sağlık sıhhat verdiğin içinnn

yaaaaaaaaaaaaaaa harikasiin yaaaaaaaaaa... valla coook duygulandiim kizzzz.... canim benimmm.... demek pipilii haaa.. yesinler onun pipisini..... masallah teberakALlah oglusuna... artik alis buna oglun,oglusun,pasan,prensiinn..... heeyyyttt beeeeee..........................................

duygularin nedir kuzummm...ya elbette saglik basta ama ne hissediyorsun..oglan anasi oluyon insallahhh... Allah isteyen herkese versiinn.... darisi regenimize,menbetamiza,nartaemize insallah... onlarda erkek istioya....

babasi ne cok sevinmistirr....ya ben sana dunde yazdim pipisi var dieee......pipisinide gosterir diyeee..... valla haa topicin baslarinda kizlari topladilar bak gerisi hep erkek gelioo... breshka ve benimkide erkek olasi.... hayirlisi bakalimm..

ikili tarama oldumu hayatim???

sılacım cok saolll.. cok tesekkür ederımmm.. ne istersem Allah ımdan.. ondan baskasına el actırmasın rabbimm.. kimseyıde boynu bukuk elıbos koymasınn.. ne gelırse ondan.. cok saol canımm..

sempatişkommmmm tekrar tekrar gozunaydınnn.. Allah saglıkla sıhhatle tamamına ermeyı nasip etsınn.. iyi bak oglusunaaaaaaaaaa..

canım ya gittiğini görünce üzüldüm sana öyle sinyaller gönderdim ki gel diyeeeeeeeeee tuttu

valla bi kere çok mutluyum sağlıklı ii olduğu için ikili tarama oldu kan testim haftaya çıkınca arayıp sölicek ama ense kalınlığı süper maşallah dedi sonra asıl onu ölçene kadar varyaa Allah ımm ne uğraştı adamm yaymış popoyu dönmüyoo yahuu karnıma vuruyoo ultrasonu bastırıyo sıkıştırıyo bişiler yapıyo yokkk dönmüyoo kız sen nerelisin arnavutmusun bu inat ne dedi bnde boşnağım dedim belli zaten dedi bi üstten ultrason bi alttan ultrason sonunda yakaladı enseyi ii çok şükür dedi

sonra aha bunun çıkıntıısı var erkek dedi ben hiç şaşırmadım hissediom dedim ya.. sonra ayağını poposunuuuuuuuuu dötünüüüüüüüüüüü her yerini gösterdii başını ellerini ayy çok şükür Allah ıma yaaaaaaa ben nasıl gülüyom içerde varyaa görsenizz çıldırdım böle... bide tektim kocam annem yoktu..

testlerim de normal çıktı şükür folikasiti kesti elevit vitamin verdi bide kan ilacı.. 1 ay sonra gel dedi böle işteeeee :97::97::97::97::97:

menbetacim caniim sen tecrubelisinn..cok misafir agirladigindn hani... yarin kaynanalargeliyormus ne yapsam soyle kolayindan gorselinden...epeydirde yemege gelmemislerdi.... akil akildan ustundur ne de olsa

canim beniim seni bekliyorduum zaten.. gelip gelip gidiyordum... sukur karsilastik.. ahh yaa desene ugrastirmis bayagi sizi... ama sonunda yakalamassiniz... demek ense kalinligi super masallah..aman sukur olsun..hep boyle guzel haberler olsun insallah... kan sonuclarida normal gelir insallah tatlicim... Allah esirgesin hepimizi...

demek arnavutmu die sordu heee...demek meshur arnavutlarin inadi heee...... ben inat deilim ama neyssseee... ama diger butun ozelliklerini tasirimmm.....

oohh oohh her yerinide gordun masallahh.... ne guzel duygular Rabbim dileyen herkese yasatsin... soyledinmi esine falan erkek oldugunu.... hiii demek vitamin degistiriyonizz... ya biz bastan sona ayni vitamini aliyoz genel ama.. 12+2demiymissin???

kuzuucuumm canim benimmm... Allahim insallah versin tum dileyene hayirlisiyla...aaammiiinn insallah kimseye muhtac etmesin rabbim.. dedigim gibi olacak insallah... anneminde 3yil sonra olmus hemde arka arkaya..... aynen sorunda bulamamislar... oyle iste....

hülyaaaaaaaaaaaaaaaa kızım ben çıldırdım burda işyerinde bastım kahkahayı seni erkek anası seniiiiiii
çok şükür güzelim yaa maşalallah bebişine de sanada valla sana bakmak için açtım bi baktım yazmışsın nasıl sevindim sağlıklı olsunlarda gerisi boş dimi ay senin yerinde olmayı çok istedim yaa eee babaya nasıl dediniz eşin yoktu dimi sen tek gitmiştin
canım çok sevindim yaa anlatamıyorum şuan valla suratımda salak bi ifade var şuan nasıl sırıtıyorum görmen lazım

ya ben onlardan almak istemiyorum açıkçası bende baktım da sonra her an onu dinlemek isterim kafayı yerim duyamazsam falan işi akışına bırakmaya karar verdim bende yarın akşam 5 te canım randevum hayırlısıyla bi kavuşaydım yavruma

saolasınn ucuz hamiştaşım benimmm valla çok şükür herşey normal 12. haftamdayım..her yerini de gördüm çok süper bi duyguydu valla öle işteee... kocamı aradım dedim.. tam asansörde aradım dedim herşey normal bide pipili dedimm oda duymuyom çekmiyoo dedii bnde bağıra bağıraa pipiliiiiiiiiii derkenn asansör açıldııııııııııııııııııı ve karşımda Allah tan kadın vardı rezil oldum

o da sevindi şaşırdı nerden anladı diyo deliii nerden olcak ultrasonda iki bacak arasında çıkıntı var dedi doktor erkek gözüküyo %60 erkek %40 kız 1 ay sonra kesinleşir ama 1 ay dolana kadar erkek anasısın dedi

elevit diye multivitamin verdi bide kan ilacı artık folik asiti bırakıom sonunda yaneeeeeeeee

kız breshkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmm aynı bende öle sırıtık sırıtık geziyommmm ifademi ve ağzımı kapatamıyom

tek gitmiştim evett babaya anlatma maceramı yazdımm oku da gör rezilliğimi ayy sende yarın görcen yavrunu ne güzelll Allah ım hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin canımm artık seninkide kocaman olmuşş yarın duyarsın sesini falan dert etme

okudum canım Görmemişin bi oğlu olmuş misali ay koptummmm Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin canım çok sevindim

anamm kız erkek demek çok sevindim canım benmde 12 haftada erkeğe benziyo dedi 15. haftada kesin erkek dedi. erkekler çabuk gösteriyo.. allah nazarlardan korusun paşamızı

2li test sonuçlarında güzel çıkmış canım hep böyle güzel heberlerle gelirsin inşallah

Son düzenleme:

yaaaaaaaaaaa adaş teyzesiii paşa dedi doktor.. bakalımm değişecekmi değişmeyecek mii

sağlıklı olsunlar da şükürr ikiside yavrumuzz bi dahaki tandevuda kesinleşr dedi o zamana kadar erkek anasıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…