2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy kuzum yaaa sen nerelerdesin böyle... bakalim agrilar neye cevircek görcez bi iki güne

nerelerdesınız?? nıye gelmıyorsunuz??

scream cim merakettım senıı.. bır kacgundur ugramıyorsunn.. bır problem yoktur ınss

nerelerdesınız?? nıye gelmıyorsunuz??

scream cim merakettım senıı.. bır kacgundur ugramıyorsunn.. bır problem yoktur ınss

geliyoruz ya kuzum.. burdayiz iste.. hülya tasinma telasinda sanirim, onan gelemiyordur.. kizlar da is güc anca geliyorlar iste..

sılacımmm ve tuğçecimmmm çok geçmiş olsun canlarımmmm

cnmm cok tsk ederımmm... Hafta sonu cok eglenmişsinizz ohh vlla sefanız olsunnn teyzelerle bırlıkte olmak bambaşka oluyo yaaa :)
Cnm Allah razı olsunn, bnm yerımde olsanız emınım sızlerde aynı şeyi yapardınızzz Allah kımseyı saglıgından etmesın.... Buarada troid hormonunun düzelmesinede cook sevındım yaa :)

sızede cooook gecmıs olsun canımmm... kaynanan sımdı ıyıdır ınssss..
cnm cok saoll kayınvalıdem bgn daha ıyıı dınlenıyo bgnde ... Yrna bıseyı kalmaz ıns

Cnmm ablam cocukların okula başlamasını bekledı okula başlayıncada çalışmaya başladıı ... Sizin ordada öylemı bılmıyorum ama devlet 2 sene çalışıpta 3. cocugu doğuran annelere bebiş dünyaya geldıkten snra 1 sene çalıştığı kdr maaş ödüyodu o yasadan faydalanmak ıcınde bekledı... Ablammm bebişler küçükken hiç gelmedı cnmm çünkü doğumunu hep ona göre ayarlıyodu kışın doğsun yazın ele gelsin tr ye gıdınce dıyee, hamılelıgındede hep 4 aylık hamıle fln oluyodu geldıgınde, ama bnm bı arkadasımmm azerbeycandan geldi 3 aylık hamıleyken bıseycık olmadı Allahın ıznıyleee
Buarada azracımdan haber yok

Kafası aşağı döndü galiba,doktor kafasını gösterirken aşağıdaydı ama bir şey demedi,37.haftada söylicem doğum şeklini dedi,haftaya randevum var,bakalım neler diycek,yazarım hemen buraya....

cnmmm doğumumuz yaklaştı Allah yardımcımız olsun inşallah :) güzel haberlerınızı beklıorzz

burdayım zuzm benim geçmişi hep takip etmeye çalıştım ama işte fazla giremedim sağol canım benim duaların için bebiş nsl bakalım

canım akşam aniden çıktım görmemişim postunu kusura bakma :26: Bebiş iyi şimdilik teyzesi Allah bi aksilik vermesin inşallah önümüzdeki aya seninde güzel haberlerini paylaşıcaz

Kızımın odasına bu halıyı aldımmm nasıl sizcee ???? Ben cocuk figürlü halıları sevmıyorumm vee bidee cocuklar okula başlayınca figürlü halıları istemıyolarr o yuzdennnn her yaşta kullanabılecegı bı halı seçtimmm inşallah begenırsınız :)

Maşallah canım yaa ne güzel sırayla eksiklerini tamamlıyorsun çok özeniyorum sana valla Halı da çok hoş canım bende alsam bu tarz bişey alırım oyuncakları falan yeterince süsleyecek odayı zaten her yerin çizgi film gibi olmasına gerek yok

cnmmmm bnm cok saoll :) Hele bebişinin cinsiyetide bi bellı olsun onada bakıcaz böyle şeyler inşallah annesi :)
Aynen bnde cizgi film olmasını ıstemıyorum odasının... Ztn odayı tamamladıgımda görüceksinizzz tek bı hayvan desen yook hiç bi yerdeee, amaa kelebegı hayvandan saymassakk cunku ben kelebeklerı cok severım :) Kıyafetlerinde bileee hayvanlı almamaya dıkkat ettım ama 1,2 bişeyinde varrr hayvan desenii,, ayy bebeklerın kıyafetlerı hep ayıcıklı sınır oldumm eşimde sevmıyo hiççç o tarz seylerıı, geçen gıttıgımız bı magazada bu ne kardesım tulumun üzeri hayvanat bahcesı gıbı dedı satıcı kızzz kahkahayı bastı :)))

İnşallah canım o zamanları görürsem sizin gibi tecrübeli annelerden yardım isteyeceğim muhakkak Sen odayı fala nbi yerleştir de bakalım nasıl olacak merak ediyorum valla

Bizde geçen gün eşimle konuşuyorduk bebek odasını nasıl yaparız diye benim evim biraz küçük bebek odası olacak yerde çok geniş bir oda değil şuan orayı yemek odası olarak kullanıyorum oda da bir gümüşlük ve 8 kişilik masa var masayı salona alıcam ama gümüşlük tamamen iptal olacak salonda tv ünitesi var oraya alamam hemde yer yok bende düşündümki ziyan olmasın gümüşlük tam bebek dolabı büyüklüğünde içindeki cam rafları kaldırıp ahşap raf ve elbise askısı koyarsam üzerini de mebran kaplama yaparsam bebek dolabı olarak kullanayım diyorum nasıl fikir sence :44:

kızınla beraber güle güle kullanın ınssssss.. halı kendısını odaya serdıgınde gosterecektır.. asıl yorumumu sana o zaman yapıcammmmmmm.. annemdede var kıss bu halıdan sadece renkler farklı

cok mantıklı cnmmm gümüşlük ne renk ? Bide tek kapılımı ?

şuan wenge rengi ama kaplatınca beyaz yapıcam boya zararlı film kaplama yapıyorlar ya ondan istiyorum. iki kapaklı kapaklar cam içine tül yaparım diyorum

evt cnm cok mantıklı bi fıyatını sor bakalım eger cok para ıstemıyolarsa hemenckkk öyle yapp :) Amaa odan küçüksee normal bebek mobılyalarından bıraz daha küçük mobılya satan bi yer bılıorummm fıyatlarıda pıyasaya gore cok coook uygunn, gidip bakmıştık hatta mağazaya mobılyalar cok guzeldı ama şifonyeri ve gardolabı standarta göre kucuk dıye almadık... Internet sıtesınden bı bak istersennn iş yerınden msn acabılıomusun ?

Görümcemin eşi bu konuda becerikli kendi evindeki mobilyaları da bu şekilde değiştirdir olmazsa benimde elimden gelir bu tarz işler o yüzden bana bi maliyeti olmayacak ama dediğin yere de bakmak lazım 7/24 mecburi açık canım bizim msn

özelden atıyorum adresımı ekle benı :)

kızınla beraber güle güle kullanın ınssssss.. halı kendısını odaya serdıgınde gosterecektır.. asıl yorumumu sana o zaman yapıcammmmmmm.. annemdede var kıss bu halıdan sadece renkler farklı

menbetacımmm cok sagoll :) halının modelı farklı degıl ztn yaaa cogu evdee benzerı var ztn ama farklı bı halı begenmıstmmm 750 tl di o kdr da vermek ıstemedım halıya
bu halı 130 tl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…