- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.641
Tatli tatli uyuyorsunuzdur simdi
Hulyacim oncelikle bana cevap verdigin icin cok sagol canim insallah bebisin iyidir yeni evinde mutku mesut buyutursun insaallah
Kankimin bati yaklasmis amanda aman insallah kasik agrisi mide bulantisiyla ve uykulu halleriyle belli eder bebis kendini
Geecmisi okuyamicam atlayarak idare edeyim ama gozumden biseyler kacarsa baguslayin
Tugcecim gecmis olsun canim kayinvaledene cok guzel seni bikez daha taktir ediyorum karnin burnundayken bile kayinvalidenle ilgileniyorsun
Silacim evi buldunmu bilmiyorum ama sende benim gibi dur dur turbayi gozunden vur insallah
Herkez sasiriyor bu kadar uygun genis 3odali hatta merkezide evi nasil bulduma
Hayirlisi olur insaalla bebisin bereketiyle kismetiyle gelmistir takma
Cicek hayirli dogumlar
Bikeresevdim canim oglusun saglikli olsun insaallah belkide kizdir belli olmaz Rabbim gonlunden geceni hayirli etsin insaallah
Baska aklimdasiniz ama gecmisi tam okumadim ozur
Beni soracak olursanizki eger benim triot hormonum normallesti cok sukur
Herseyin hayirlisini diliyorum hepimize
nerelerdesınız?? nıye gelmıyorsunuz??
scream cim merakettım senıı.. bır kacgundur ugramıyorsunn.. bır problem yoktur ınss
geliyoruz ya kuzum.. burdayiz iste.. hülya tasinma telasinda sanirim, onan gelemiyordur.. kizlar da is güc anca geliyorlar iste..
sılacımmm ve tuğçecimmmm çok geçmiş olsun canlarımmmm
Cnm Allah razı olsunn, bnm yerımde olsanız emınım sızlerde aynı şeyi yapardınızzz Allah kımseyı saglıgından etmesın.... Buarada troid hormonunun düzelmesinede cook sevındım yaa :)Tugcecim gecmis olsun canim kayinvaledene cok guzel seni bikez daha taktir ediyorum karnin burnundayken bile kayinvalidenle ilgileniyorsun
Beni soracak olursanizki eger benim triot hormonum normallesti cok sukur
Herseyin hayirlisini diliyorum hepimize
cnm cok saoll kayınvalıdem bgn daha ıyıı dınlenıyo bgnde ... Yrna bıseyı kalmaz ınssızede cooook gecmıs olsun canımmm... kaynanan sımdı ıyıdır ınssss..
ooh oohh masallah Allah bagislasin.. ilk ve ikinci arasinda cok yokmus..ideal yas 3bence... hayirlisi..demek bir aylik olacak bile 1haftadan.... vay be daha dun gibi annenin gidisi falan.. ole iste yeterki dogsun...
canim yaa bi soru daha ablan cocuklari kucukken yani cok kucukken izine gelmislermiydi hic??? yani 2-3 aylikken??? simdi bende oyle denk gelio ve bu sene icin cok hazirlanmistik tr icin olabbilir mi die sordum???
inan tugcecim bende ayni merak icerisindeyim!!!
azraciimmm durum nedir,? ha ama leke gibi bisiler okumustum diger tarafta sonra giremedim oraya bidaha hata verdi....
Kafası aşağı döndü galiba,doktor kafasını gösterirken aşağıdaydı ama bir şey demedi,37.haftada söylicem doğum şeklini dedi,haftaya randevum var,bakalım neler diycek,yazarım hemen buraya....
burdayım zuzm benim geçmişi hep takip etmeye çalıştım ama işte fazla giremedim sağol canım benim duaların için bebiş nsl bakalım
Kızımın odasına bu halıyı aldımmm nasıl sizcee ???? Ben cocuk figürlü halıları sevmıyorumm vee bidee cocuklar okula başlayınca figürlü halıları istemıyolarr o yuzdennnn her yaşta kullanabılecegı bı halı seçtimmm inşallah begenırsınız :)
Maşallah canım yaa ne güzel sırayla eksiklerini tamamlıyorsun çok özeniyorum sana vallaHalı da çok hoş canım bende alsam bu tarz bişey alırım oyuncakları falan yeterince süsleyecek odayı zaten her yerin çizgi film gibi olmasına gerek yok
cnmmmm bnm cok saoll :) Hele bebişinin cinsiyetide bi bellı olsun onada bakıcaz böyle şeyler inşallah annesi :)
Aynen bnde cizgi film olmasını ıstemıyorum odasının... Ztn odayı tamamladıgımda görüceksinizzz tek bı hayvan desen yook hiç bi yerdeee, amaa kelebegı hayvandan saymassakk cunku ben kelebeklerı cok severım :) Kıyafetlerinde bileee hayvanlı almamaya dıkkat ettım ama 1,2 bişeyinde varrr hayvan desenii,, ayy bebeklerın kıyafetlerı hep ayıcıklı sınır oldumm eşimde sevmıyo hiççç o tarz seylerıı, geçen gıttıgımız bı magazada bu ne kardesım tulumun üzeri hayvanat bahcesı gıbı dedı satıcı kızzz kahkahayı bastı :)))
İnşallah canım o zamanları görürsem sizin gibi tecrübeli annelerden yardım isteyeceğim muhakkakSen odayı fala nbi yerleştir de bakalım nasıl olacak merak ediyorum valla
Bizde geçen gün eşimle konuşuyorduk bebek odasını nasıl yaparız diye benim evim biraz küçük bebek odası olacak yerde çok geniş bir oda değil şuan orayı yemek odası olarak kullanıyorum oda da bir gümüşlük ve 8 kişilik masa var masayı salona alıcam ama gümüşlük tamamen iptal olacak salonda tv ünitesi var oraya alamam hemde yer yok bende düşündümki ziyan olmasın gümüşlük tam bebek dolabı büyüklüğünde içindeki cam rafları kaldırıp ahşap raf ve elbise askısı koyarsam üzerini de mebran kaplama yaparsam bebek dolabı olarak kullanayım diyorum nasıl fikir sence :44:
cok mantıklı cnmmm gümüşlük ne renk ? Bide tek kapılımı ?
şuan wenge rengi ama kaplatınca beyaz yapıcam boya zararlı film kaplama yapıyorlar ya ondan istiyorum. iki kapaklı kapaklar cam içine tül yaparım diyorum
Görümcemin eşi bu konuda becerikli kendi evindeki mobilyaları da bu şekilde değiştirdir olmazsa benimde elimden gelir bu tarz işler o yüzden bana bi maliyeti olmayacak ama dediğin yere de bakmak lazımevt cnm cok mantıklı bi fıyatını sor bakalım eger cok para ıstemıyolarsa hemenckkk öyle yapp :) Amaa odan küçüksee normal bebek mobılyalarından bıraz daha küçük mobılya satan bi yer bılıorummm fıyatlarıda pıyasaya gore cok coook uygunn, gidip bakmıştık hatta mağazaya mobılyalar cok guzeldı ama şifonyeri ve gardolabı standarta göre kucuk dıye almadık... Internet sıtesınden bı bak istersennn iş yerınden msn acabılıomusun ?
Görümcemin eşi bu konuda becerikli kendi evindeki mobilyaları da bu şekilde değiştirdir olmazsa benimde elimden gelir bu tarz işler o yüzden bana bi maliyeti olmayacak ama dediğin yere de bakmak lazım7/24 mecburi açık canım bizim msn
özelden atıyorum adresımı ekle benı :)
kızınla beraber güle güle kullanın ınssssss.. halı kendısını odaya serdıgınde gosterecektır.. asıl yorumumu sana o zaman yapıcammmmmmm.. annemdede var kıss bu halıdan sadece renkler farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?