2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

insan kacirma potansiyelime bayiliyorum yaaaa

daha az önce baktim kizlar burdaydi, gittim geri geldim iki dakkaligina anaaa kimse kalmamis

tatlım ben yerm senii yaa

hehehee yer beniiiiii

ay gecen yoldan bi grup gidiyor biliyor musun, cocuk var iste böyle 2 yaslarinda.. iki tane kadin, cocugu görsen bi agliyooo bi agliyooo... kadinin bi tanesi diyorki, ayyy yerim ben seni, cocuk da diyor ki lütfen yeme beni noluurrr... kadin diyo halen, hayir yiycem ben seni, cocuk nasil icini cekiyor nolur yeme beni lütfen lütfen diye.... ay o geldi aklima ben de oturur aglarmisim...

ayyy çicemm yaa ..yazık çocuda kadın demek hala ısrr edoo...sen nerde otyon çicemm

YA OTLUYO demek istemedim nerde oturuyon ilçe iil olarak yanii...öle demk istermiyimm..ayy krize girdm burda ya

YA OTLUYO demek istemedim nerde oturuyon ilçe iil olarak yanii...öle demk istermiyimm..ayy krize girdm burda ya

ya ya tabi sen bana otluyo de sonra da oturuyo yap onu almanyada gießen diye bi sehirde oturuyorum canim ben...

sanki oturuyosun mu demiş şeydacığım

canim sen gecen gün seydayla nasil ugratigimi görseydin gözünden yas gelirdi gülmekten seviyorum ya onunla ugrasmayi, sagolsun o da anliyor beni..

ay bu arada ben resmen sazan oldum he oturuyo yazıyom

ay bu arada ben resmen sazan oldum he oturuyo yazıyom

yok canim o nasil laf öyle... deme kendine öyle sazan felan gece gece yazisabildigimize sükür.. bizimki de is hee... aksama kadar yemek ev isi felan.. aksam da otur chat yap valla iyi enerji hee masallah bize

anlıyorum seni canım benimm (keşke yakın olsaydık yaa bu kadar uzak olunurmu..ben çok alıştım size yaa...bu arada öle bi etkisinde kalmışımki güya seni rüymda görüyodum senn bbeşin olmuş bana tut dye verodun..yarenn oğlu olmuş tatlıcadınn da hamile oldunu gördüm ama ben de tık yokne rüyamışş gördünmüü..meriyide çok merak edom ztn 5 aralık adet gnydü naptı hiççç bilmm valla

aa oğlummu olmuş gördun du bakalım ne çıkacak ya bende meriyi çoooook merak ediyorum özelinede msj attım hergece gelirdi neoldu bilmem

evet yaa meri yok... bazen sinyal yolluyorum almiyor artik benim de oglusum olcak yaa ona göre gör bi dahakini rüyani tamammi tatlim .... yarenin de olsun sorun degil arjkadas olurlar istanbuldaysan kizlarla bulusabilrsin tatlim, onlar bi kere bulustular sanirim yine yapcaklar...

yok canim o nasil laf öyle... Deme kendine öyle sazan felan Gece gece yazisabildigimize sükür.. Bizimki de is hee... Aksama kadar yemek ev isi felan.. Aksam da otur chat yap Valla iyi enerji hee masallah bize

sorma cnm ya buradaki arkadaşlıklar samimi geliyo bana cunku kimsenin kimseden çıkarı yok tamamen çıkarsız benim eşim ggece 3 te geliyo kızım uyuyunca yalnız kaalıyodum tabi eskiden senin meriden haberin varmı

ben izmitte otruyom tatlım..senn bebişini maviye sarılı gördümm cnm

yok canim bilmiyorum ki... meri napti ne ettii.. insallah dilekleri gerceklesmistir de ondan gelmiyordur.. hmmm sen kocisini bekliyorsun yani.. ay benimki de gitti yatmaya, ben de gideyim yaa... ne zamandir adami boynu bükük yolluyorum yataga... kisiligim biraz ice dönüktür benim, yani icine kapali degil ama bi zirhim vardir.. yani kocam bunun disinda kaldigini hissediyor anliyorum bunu.. gideyim de simartayim biraz, yüz bulunca da tepeme cikiyor ama olsun

tabi cnm ver fşefkatini ona mahrum bırakma ah benim eşimde burada olsada bi şevkat versem ona adamda yıprandı hep çocuk çalışması atmayım kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…