- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.881
aynen screamawaycımm , tatlıcadıya katılıyorumm cunku zaman inanılmaz hızlı geçiyooo ben yrn tam 31 haftalık oluyorum ve ne oldugumu anlamadımm ya :) Daha yapıcak birsürü işim varrrr bakalım ınsallah yetısıcekk :) Bidee bi yerlere gitmem gerekıyo ama pazartesınden berı evden cıkamıyorumm sürekli bişeylerle ugrasmaktan , çalışsaydım ne yapardım bılmem :)
cnmm evet ben vermiştimmm , Birmax diye bi site
canim scream de senin gibi dedi ama bak ovulasyon testi topiginde de yaziyor bunlar, testin kullanim klavuzunda da var aynisi.. yani tutmasi zaten sans meselesi...
çalış canım ama keşke bir gün öncede çalışsaymışın. riske girmişsin birazcık. inşallah tutturmuşsundur tatlım.
merhaba kızlar varmı bana yardım edicek bugn adetimin 41.gunuydu ve 2 gun önce testm negatifti bugun kan testi yaptırdım 26.78 ile pozitif çıktı hamile oldumu ama kesenin heniz gözukmedini söledi bi haftaya kadar adet olmazsam kesinleşeceğini belirtti adet olmam gereken tarihte yumurtlamışım sevinmelimiyim endişelenmelimiyim anlamadım
sabah test yaptım kızlar çok moralim bozuk.. negatif..
tatlicadicimmmmmm, yegenine bayildimmm yaa.. cok tatli... Allah nazardan saklasin...bide sileceğim canım birazdan. istersen sonra net ve büyük bir resmini isteyeceğim kızkardeşimden
edit:kaldıramadım eklentiyi amaaa.. :26: neyse bebek resmi nasıl olsa kalsın bakalım napayın
kızlarrrrrrrrrrrrrr 2012 ye girmeye az kaldı, yeni topic ismimizi düşündünüz mü??? yeni umutlarla yeni bir yıla başlıycaz artık
evetttttttttttttttt ne olsun ismi.. bunu tespit edelimmm..bi de yönetici kim olcak onu seçelimm..ben sizin kadar takip edemiyorum, screamciğim dee doğum telaşında pek takip edemez..benim fikrim bu kızlar, tabii ki sizin fikirleriniz de önemliiiii
canim üzülme yaa.. canin sagolsun senin.. bak bi sürüyüz bekleyen.. bak senin de dedigin gibi hayirlisi...
cnm benim kıyamam sana hemen moralini bozma.
canim, senin bat ne zamandi? daha varsa vaktin hemen uzulme bence...
tatlicadicimmmmmm, yegenine bayildimmm yaa.. cok tatli... Allah nazardan saklasin...(eklentiyi alinti yapmadim.. )
cnmmm dur bakalım daha kırmızılar gelmedi bilee bozma hemen moralinii... Beni düşün bak 60 gün boyunca negatif gördüm amaa sonunda bebişim geldi :) İnşallah senınde kırmızıların gelmez bu ay bebişin gelir aminnnnnnn
canım hiç umudum yok artık. zaten sancımda başladı o yüzden kendimi kandırmak istemiyorum. keşke dediğin gibi olsa ama yok yani. bu kadar umutlanarak aptallık yaptım en başta...
yaaa deme öyleeee... Bebişin geleceği varsa beklemediğin andada gelir o yüzden kendini suçlama canımm sen gayet normal olarak umutlanıyosun çünkü bebişin olsun istiyosun.... Sadece sen değil hepimiz öyleyiz o yüzden üzülmeeSancıların dünden beri vardıı dur bakalım inş gelmez
sağol canım destek olduğun için. mecbur bekliyorum zaten yapacak bişey yok.
sen ne yaptın ütü işini? yanında olsam yardım ederdim sana ya,niye bu kadar uzağızki sanki...
ne demek her zmn cnm bnm :) Cook tşk ederim daha başlamadım dışarda biraz işlerim vardı hallettım geldım dinlenıyım dedım sımdıde ütüye başlıycam teyzesi keşke yakın olsanda yardım etmesende olurdu yanımızda otururdun o bıle yeter :)
niye endiselenesin ki???? sevin gayet de tabi... ay sabah sabah ne güzel bi haber oldu bu böyleeeeeeegözünaydin canim benim.. Allah tamamina erdirsin..
ayyyyyyyy topikten bi hamis haberi daha
sağol canım destek olduğun için. mecbur bekliyorum zaten yapacak bişey yok.
sen ne yaptın ütü işini? yanında olsam yardım ederdim sana ya,niye bu kadar uzağızki sanki...
cnm sakın moralini bozma ne kadar gecikti benim 3 gun gecti ama test negatif dun doktora gitti hamileyim kanda çıktı resmem adet olacağım gun yumurtlamışım
canım bugün batım. beklemedeyim. keşke hiç test yapmasaydım diyorum şuan zaten. bekleseydim 1-2 gün ama işte engel olamadım kendime. bakalım canım 1-2 gün daha olmazsan belki kana giderim. ama bebek yoksa hemen hasta olurum inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?