2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Tugcecimmmm iste benim gibi olurdun o zaman... dun benimki de diyor, bebek erken dogum olsa yatircak yatak yok napcaz diye...
Birmax'a ben bir goz atimmmm bu arada....

canim scream de senin gibi dedi ama bak ovulasyon testi topiginde de yaziyor bunlar, testin kullanim klavuzunda da var aynisi.. yani tutmasi zaten sans meselesi...

çalış canım ama keşke bir gün öncede çalışsaymışın. riske girmişsin birazcık. inşallah tutturmuşsundur tatlım.

regencimmm, tatlicadiya katiliyorum... sonucta sen artmaya baslarbaslamaz test yaptigindan emin olamazsin, belki koyulasti, ve koyulasmasi tam azalirken sen o testi yapip o dedigin koyu cizgiyi gordun... sonucta gunde bir yapiyorsun ya, ondan boyle denk gelebilir... ben yaparken bunlari dusunup hesapliyordum da, ondan yazdim sana...

ama sonucta canim ben de bir sure o sekilde denedim erkek olsun diye... acelen yoksa, ve erkek istiyorsan bu sekilde deneyebilirsin...

canım çok güzel haber. inşallah artar değerin. yarın tekrar yaptır testi. bakalım katlayacakmı? merakla bekliyorum canım

bide sileceğim canım birazdan. istersen sonra net ve büyük bir resmini isteyeceğim kızkardeşimden
edit:kaldıramadım eklentiyi amaaa.. :26: neyse bebek resmi nasıl olsa kalsın bakalım napayın
tatlicadicimmmmmm, yegenine bayildimmm yaa.. cok tatli... Allah nazardan saklasin... (eklentiyi alinti yapmadim.. )

kızlarrrrrrrrrrrrrr 2012 ye girmeye az kaldı, yeni topic ismimizi düşündünüz mü??? yeni umutlarla yeni bir yıla başlıycaz artık

Kuppecimmmm hosgeldin canimmm, uzun suredir ugramiyordun... Ben bir ara demistim topigimizin ismini degistirip 2012'ye uyumlu yapabiliriz diye... ama sonra bir isme karar veremedik, oyle kaldi... Isterseniz ismi degistirebiliriz... "2011 ve 2012de hamile kalmak isteyenler" gibi bisi yapabilirz mesela... Listeyi ben takip edemedigim zamanlarda baskasi da takip edebilir... Zaten cok kalabalik diiliz... Bence sorun olmaz..

Amaaaaa Kuppecimmm senin sundugun gibi; siz burayi birakip yeni bir topik acmak istersenizzzz.. bilemem... siz bilirsiniz...

canim üzülme yaa.. canin sagolsun senin.. bak bi sürüyüz bekleyen.. bak senin de dedigin gibi hayirlisi...

cnm benim kıyamam sana hemen moralini bozma.

canim, senin bat ne zamandi? daha varsa vaktin hemen uzulme bence...

sağolun kızlar ama çok umutluydum bu ay. olmadı yine. ilk kez bu kadar üzülüyorum. nedense bu ay öyle bir heveslenmiştim keşke heveslenmeseymişim.. batım bugündü. sabah bir heves test yaptım yok çizgi yine. off ya off...

canım hiç umudum yok artık. zaten sancımda başladı o yüzden kendimi kandırmak istemiyorum. keşke dediğin gibi olsa ama yok yani. bu kadar umutlanarak aptallık yaptım en başta...

canım hiç umudum yok artık. zaten sancımda başladı o yüzden kendimi kandırmak istemiyorum. keşke dediğin gibi olsa ama yok yani. bu kadar umutlanarak aptallık yaptım en başta...

yaaa deme öyleeee... Bebişin geleceği varsa beklemediğin andada gelir o yüzden kendini suçlama canımm sen gayet normal olarak umutlanıyosun çünkü bebişin olsun istiyosun.... Sadece sen değil hepimiz öyleyiz o yüzden üzülmee Sancıların dünden beri vardıı dur bakalım inş gelmez

sağol canım destek olduğun için. mecbur bekliyorum zaten yapacak bişey yok.

sen ne yaptın ütü işini? yanında olsam yardım ederdim sana ya,niye bu kadar uzağızki sanki...

sağol canım destek olduğun için. mecbur bekliyorum zaten yapacak bişey yok.

sen ne yaptın ütü işini? yanında olsam yardım ederdim sana ya,niye bu kadar uzağızki sanki...

ne demek her zmn cnm bnm :) Cook tşk ederim daha başlamadım dışarda biraz işlerim vardı hallettım geldım dinlenıyım dedım sımdıde ütüye başlıycam teyzesi keşke yakın olsanda yardım etmesende olurdu yanımızda otururdun o bıle yeter :)

sağol canım ya ama ben rahat edemezdim yardım ederdim yinede :) inşallah istanbula yolum düşünce tatlı kızını görürüm yanınızda otururum o zaman

tatlım ben biraz dışarı çıkayım,markete falan gideyim para harcayıp kafamı dağıtayım. sana kolay gelsin canım.

niye endiselenesin ki???? sevin gayet de tabi... ay sabah sabah ne güzel bi haber oldu bu böyleeeeeee gözünaydin canim benim.. Allah tamamina erdirsin..

ayyyyyyyy topikten bi hamis haberi daha

cnm benim sorma ya doktorum yumurtlama tarihine takılmayım herzaman yumurtlanabilkir dedi ve adet gyunu yumurtladım

cnm sakın moralini bozma ne kadar gecikti benim 3 gun gecti ama test negatif dun doktora gitti hamileyim kanda çıktı resmem adet olacağım gun yumurtlamışım

canım bugün batım. beklemedeyim. keşke hiç test yapmasaydım diyorum şuan zaten. bekleseydim 1-2 gün ama işte engel olamadım kendime. bakalım canım 1-2 gün daha olmazsan belki kana giderim. ama bebek yoksa hemen hasta olurum inşallahhh..

cnm bence kjana da gitme bak ben battan 2 gun sonrada gitsem çıkmıcakmış cunku bat gunu yumurtlamışım duşun 13.gunde bile nagatif çıktı bi 10 ügun gecsin adet olana kadarda calış mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…