2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ama simdi hemen de calisma yapma, cünkü hamis kaldiginda bebek her seyi aliyorya vücudundan onlari yeniden toparlaman lazim...

dedm ya bizde takılıyoz öle tatlım...olrsa olur olmasasayeni yıla...ztn kızım olrsa ism vuslat mira oğlum olursada umut zinnar olcakkvalla öle bişekii umut umudum olr işta:43

maçla ilgili linke yazmışsın hihi beğenmiştim bende..22 tahlil olcak o yüzden 8 tüp aldı, 4 ayrı laboratuara gidecek..
nası ısırdı ya..patlatsaydın popişine..

yok tatlim yaa.. nasil kiyar insan.. gerci vuruyorum severken yaa türk usülü sevme ama bez var bir sey olmuyor..

canim o zaman biraz bekliceksin sen di mi?? peki ilac felan mi alcaksin??? ya da sonuca göre degiscek mi?

yok tatlim yaa.. nasil kiyar insan.. gerci vuruyorum severken yaa türk usülü sevme ama bez var bir sey olmuyor..

canim o zaman biraz bekliceksin sen di mi?? peki ilac felan mi alcaksin??? ya da sonuca göre degiscek mi?

yok canımm şaka yapıorum zaten..küçücükler kıyamam..
evet ilaç ve iğne kesinleşti ama doktorum çok iyi, tedbirli olalım diyor, bütün testlerin yapılsın sonra başka nedenlerle sorun yaşamayalım diyor..haftaya da onların sonucunu alcam işte..bakalım inşallah sonrasında tedavim başlayacak..şimdilik birşey kullanmıyorum..

dedm ya bizde takılıyoz öle tatlım...olrsa olur olmasasa yeni yıla...ztn kızım olrsa ism vuslat mira oğlum olursada umut zinnar olcakkvalla öle bişekii umut umudum olr işta:43

nira vw zinnar ne anlama geliyor ki??? dedigin gibi yeni yil eni ümit...

bende senn utnmalarını yerim ya tatalımm..öle ama valla bak bismillh de yaniiinşallh hayrlısı olsunn

insallah canimya...

kizlaaaaaaaaar ben calismaya gidiyorummmmmmmmmmmmmm hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anladim canim.. en güzelini yaptin sen valla... üstüne düstün ve iyi bir de dr buldun.. tebrik ediyorum seni valla.. insallah en kisa zamnda da alcaksin sonucunu..

anladim canim.. en güzelini yaptin sen valla... üstüne düstün ve iyi bir de dr buldun.. tebrik ediyorum seni valla.. insallah en kisa zamnda da alcaksin sonucunu..

teşekkür ederim canımm benim..Allah hepimize nasip eder inşallah güzel sonuçlar..sana iyi çalışmalar..bu saatte nereye yaaa şaka yapmıosun dimi :26:

merhaba kızlar varmı bana yardım edicek bugn adetimin 41.gunuydu ve 2 gun önce testm negatifti bugun kan testi yaptırdım 26.78 ile pozitif çıktı hamile oldumu ama kesenin heniz gözukmedini söledi bi haftaya kadar adet olmazsam kesinleşeceğini belirtti adet olmam gereken tarihte yumurtlamışım sevinmelimiyim endişelenmelimiyim anlamadım

tatlım benimm 0 ve 10 arası hamilelik yok demek..10 ve yukarısı hamillik demektir.bugn yaptrdıysan yarın yine yaptır ikiye katladıysa hamilesn demektir...benim 4 haftalıktı 539 du yenidir belki ve ztn ultrsanda gözkmez 4 haftalıkken bile gözkmüyoo..inşllhh hamşsindir tatlım ya ilç verdimi sana progestan fln diye

ay doğru diyon cnm ama doktorum bi hafta beklememiz gerektni söyledi ve çok yenimiş yani adet olmam gereken dönemde yumurtlamışımm ah cnm kesemide görum sağlıklı bi bebiş olsun ne isterimki senin ne kadarlık

Kizlaaaar ben geldim hepinize bisey yazmak isterdim ama cepten yaziyom zor oluyor netim yok tasindim sukur
Regen meraklanma diye yaziyom benim test tasinmadan bir gun once geldi ve daha ciftleri gormedim engec cuma gormeliyim yoksa erken veya gec yumurtluyom haftaya carsamba kan vercem hormon duzelmismi bakalim ama sonuc iki hafta suruyor benden bukadar
Zaten kimsede merak etmemis ya beni hadi neyse

ay doğru diyon cnm ama doktorum bi hafta beklememiz gerektni söyledi ve çok yenimiş yani adet olmam gereken dönemde yumurtlamışımm ah cnm kesemide görum sağlıklı bi bebiş olsun ne isterimki senin ne kadarlık

tatlım ben 5 haftalık hamileydim 6. haftada gel kesesi oluşmuş bakalım dedi.muayneye gitcem gün 4 te randevum vardı ama sabahtan düşk yapmıştım ben...umarım sağlıklı olur cnm benm.sonuda hayrlı olur inşillhh

günaydiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn....... nerelerdersiniz ya saat kac oldu gerci ben birazdan giderim temizlige felan baslarim siz gelirsiniz

niye endiselenesin ki???? sevin gayet de tabi... ay sabah sabah ne güzel bi haber oldu bu böyleeeeeee gözünaydin canim benim.. Allah tamamina erdirsin..

ayyyyyyyy topikten bi hamis haberi daha

teşekkür ederim canımm benim..Allah hepimize nasip eder inşallah güzel sonuçlar..sana iyi çalışmalar..bu saatte nereye yaaa şaka yapmıosun dimi :26:

canim calismaktan kastim sey yumurtlama testlerim 2-3 gündür pozitif cikiyor o yüzden yani baska türlü calisma

mirayın analmını pek bilmm ama ayın ilk hali demek zinnarda kaya gibi sağlam adam demek

anladim canim... zinnarin anlami güzelmis.. hangi dilden gelyior acaba bu kelime..:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…