- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.821
valla yordum kendimi ama gelen de olmadı
ay saolasın canım benimmm.. snde ye nolurrr
ben geldimm
canımm bayıldımmm.. bnceeded iiki kurdela koymamışınn böyle daha güzel olmuş
tatlıcadımm seninkide benim gözlük olayına dönmüş bnde ekledim kendimi yeni gözlük almıştım göstermek için silerim nasıl olsa dedim ama silemedimmm kaldıı öyle resmim meğerse kaldırmışlar onu
yeğenine de bayıldım yaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhh
battaniyenin örgünü görünce aklima patik geldi.. böyle kar kare modelle arti seklinde mi ne örüyorduk sonra katlayip dikince oluyordu.. ama unutmusum. taaa ilkokulda yapiyordum onuayyyyyyyyyyyy annem zorla ördürürdü ben de pek sevmezdim hani.. bir de oturmaya felan gitti mi alirdim elime karilarin icinde örerdim, gelen minciklardi giden minciklardi.. ayy ne günlerdi ya.. kocaman bi fiskosu bitirmistim anamin zoruyla.. ay bir de begenmezdi he yaptigimi.. sanki profesyonelden is bekliyor gerci ögrenmek güzel, bak simdi yapmaya kalksam bilgim var iyi bir sey..
yok canim yaa... hamis olayim da önce ondan sonra örerim yavas yavas.. daha gecen seneden kalan ayakkabi vs vardi valla kaldirdim hepsini dolabin üstünde.. ne kadar takmasam da gözüm görünce kötü oluyorum
vay vay vayyyyyyyyyyyyy bomba buarkadasim..benneden yapamiorum bole seyler yaaaaaaaaaaa
canim bence kurdeleden daha orjinal durmus hazir koyduklarin...gule gule gunlerde kullanmak nasip olsun insallah....
canımm bayıldımmm.. bnceeded iiki kurdela koymamışınn böyle daha güzel olmuş
gel canim gel yaa.... bunlar benim moralimi bozdular yaa... gel sen söyle yanimagittiler ya hemen atayim arkalarindan
nasilsin bakalim???
slmm kızlar ben geldimm nasılsınızz
Tatlıcadıcımmmmm bilgisayarı açık unutmuşum yaa kusura bakmaSizin battanıyede cook güzelmişşş ama bunu bana birinin anlatması lazımmmm yapabılmem ıcın :) Olmadı bana herseyde yardımcı olan komşumuza gösteririm örnegı sen kardesınden iste bende komşumuza göstereyım :)
Buarada yiğenin cook tatlı maşallahh Allah bağışlasınnnnnnnn
Ne güzel anneciğin öğretmiş şimdide lazım oluyo işte... Bnm annemde sırf öğrenıyım dıyee cok pahalı olan ama cokk istediğim bi bot vardı öğrenırsen sana onu alıcam dedı ,bana kalın uçlu tuğ ve kalın dantel ipi almıştı neyse 1,2 denedım sonraa tabıkı yapmadımm amaa botları kendı paramı biriktirip almıştım :)))
Tşk ederiz teyzelerii vlla elimden ancak bu geldi bu örnek düz bi ters bi düz le yapılıyoo, kenarlarının tığ işinide kayınvalıdeme yaptırdım :)
nolduu benimm regentoşummaaa bunlar kim? hayırdır ? geçmişi okuyamadım valla :26:
valla iiyim portakal yedimm de sölemesi ayıpp enerji verdi acıkın
bunlar iste hepsiiiiyok kuzum yok saka yaptim.. ben ov.gününü mü kacirdim diye tereddüt edince kizlar da bi gün öncesinden de calissaydin dediler ama ben az önce test yaptim yine koyu cizgi vardi yani kacirmis olsaydim ikinci cizgi cikmazdi.. cükü lh hormonu aniden 10-20 katina cikip sonra da ayni gün icinde düsüyormus.. yarin yine yaparim muhtelen cikmaz ama.. cünkü saymama göre bugüm yum. günü..
afiyet olsun canim iyidir c vitamini.. dogal yoldan korunursun hastaliklardan.. dikkat et hee, sakin hasta olma.. renewalcim yazik toparlanamadi bi..
hımmmm e madem çizgi çıktı ne işin var burda gitsene ayol deli mi nekoş koş koşşşşş git kocacığına kur yap sonradaaaaaaaaaaa nani nani naniiiiiiiiiiii
heyyyy kacak hanim gelmis...
yokk kıza anca girebildimm uzun zamadır baya işlerim vardı görümcemin kızının boşanma davasıyla uğraşıyodum gelen giden bitmedi bi dün gece girebildim valla şimdide geçmişi okuyomm tatalımm ya..sen napon ne oldu ovilasyon günün
yokk kıza anca girebildimm uzun zamadır baya işlerim vardı görümcemin kızının boşanma davasıyla uğraşıyodum gelen giden bitmedi bi dün gece girebildim valla şimdide geçmişi okuyomm tatalımm ya..sen napon ne oldu ovilasyon günün
canim ben dün calistim, bugün de caliscam.. eskiden bizim biz gelenegimiz vardi topigimizde, is tutmaya gidenin ardindan dua ederdik, dün geldim kimseler yoktu yani arkamdan dua etcek kimse yoktu.. cok üzüldüm
ayy.. canim ne bosanma davasi?? üzüldüm ya..
her günmü giryonuz bir gün arayla daha vermli aslında..alhh tutrsun hayırlı kılsın canm benimm...
valla durumu tam bilmiyom bizim kzın çenesi hiç durmuyomuş eşiyle düzgn konuşmuyomuş ağır tahrik edomuş çocukta dövmüş onu fln baya bi ortalıkk karıştı ne bilim ya ...napcklarınada karar veremiyo..kararsızılık en kötü karardan daha kötü valla..bilemicem napcklar..benm arkamdan konuştuğu için bende artıkk pek ilgilenmiyorum cnmm
canim valla sen karisma da zaten bir sey oldu mu seni günah kecisi yaparlar.. tahmin edersin.. zaten is olacagina varir.. hayirlisi olsun diyelim..
canim iki günde bir verimliymis.. ama ov. topiginde testte cift cizgiyi görünce 3gün calisin diye.. tabiki hergün hergün olmaz da normsl sartlarda, bi iki gün üst üste olunca bir sey olmaz heralde..
o test hakkında bi bilgim yok valla tatlım sen en iyisini bilirsinn..inşlhh hamşş kalırsın tatlım benm yaa..çok sevinirim valla..bu yılı senle kaptırız belki he?
tatlıcadımm seninkide benim gözlük olayına dönmüş bnde ekledim kendimi yeni gözlük almıştım göstermek için silerim nasıl olsa dedim ama silemedimmm kaldıı öyle resmim meğerse kaldırmışlar onu
yeğenine de bayıldım yaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhh
Tatlıcadıcımmmmm bilgisayarı açık unutmuşum yaa kusura bakmaSizin battanıyede cook güzelmişşş ama bunu bana birinin anlatması lazımmmm yapabılmem ıcın :) Olmadı bana herseyde yardımcı olan komşumuza gösteririm örnegı sen kardesınden iste bende komşumuza göstereyım :)
Buarada yiğenin cook tatlı maşallahh Allah bağışlasınnnnnnnn
bilmiyorum ya... amaann.. istemiyom zaten biri saclarimi yoluyor hergün, bugün is yerinde bebenin ötekisi de isirdi beni, kolum morardi... cocuk mocuk da istemiyorum yaaa
valla tatlım hastaneye gittim zmn bi çocuk ağladımı bende sinir oluyom ama benm bebeğim olck diyorumelnde sonunda olcak mis gbi kokan minicik elleri minicik aykalrı olck.ağzını burnunu düşünüyorumm...zeki ve yaramaz olmalı o zamn çocuk olunuyo yaa..ama şımarık olmamalı..oda senn yetiştirmene bağlı...arada banada olo öle istemyom diyomm ama sonra geçoo.annelik hepimizie çokk yakışck inan bakk sen şimdi hamş klırsan ağustosun ortasında doğurrsun aslan burcu olurya da bikaç günde benden olsun başak burcu olur ve çokk zeki bişe olckk
ay sorma canım ya sinir oldum. Allahtan bebek resmi problem değil o kadar. bi daha link atarım artık seninde aklında olsun link siliniyor.
ayrıca teşekkür ederiz teyzesi. burda çirkiniz daha. sarılık olduğunda çekinmişti resmi. şimdi gör bide,yersiniz valla sarı şekerimi
canım tamamdır yarın söylüyorum,istiyorum hemen. inan ben zerre anlamıyorum yoksa burdan beri yardım ederdim. bide canım o battaniyenin içine annem birşey dikmişti sende diktinmi kendi battaniyene? içi kumaştan dışı örgü anlayacağın.
teşekkür ederim canım Aminnnn. teyzesinin sarı civcivi büyüdü, abla bile oldu o artık
hehehee... valla güzel fikir canimhele bi tutsun da hayirlisiyla aslan basak artik onlari düsünmüyorum en basta hesapliyordum ama artik gecti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?