2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben biliyorm o testleri ayni cubuk gibi ince

bilmiyorum niye gelmiyorki. acaba yeni kiracilarin daha cokmu ihtiyaci var ne ??
sevaptir bide cocuklarida yok yaziik.
ama ayip olur canim gerci zarfin icinde geliyor ince oldugu icin

ayy canım gogggooomm gelir gelir... yarın elinde olurr herhalde...

benım cok uykum geldı yatıyorum kızlar... hepinize iyi geceler... hoscakalın.....

vay vay vay regen sende ordaydin dimi??? öyle olsun tamamdir anlasildi durum.
simdi ben cikolata yemimde kim yesin

yook nein sakin !!! yeme birak onu birak... benim face hep acik zaten canim... diyet ariyorum netten.. ama bulamadim kafama göre bir sey.. bizdeki diyeti yapam sanirim ama kisiye özelmiydi o dyiet bilmiyorum sonra sorayim bari..

ya merak ettim ben yine bi bakim posta kutusuna belki aksama dogru gelmistir:26::26::26:

gogom iyi geceler canim tatli rüyalar beni gör emi

ben biliyorm o testleri ayni cubuk gibi ince

bilmiyorum niye gelmiyorki. acaba yeni kiracilarin daha cokmu ihtiyaci var ne ??
sevaptir bide cocuklarida yok yaziik.
ama ayip olur canim gerci zarfin icinde geliyor ince oldugu icin

alirmis bir de dermis, aldim madem iyisini alaydinya nakör alamanlar iste evet zarfla geliyor.. ama cok komikler ya... ben o kadar kücük beklemiyordum bu dm'den felan aldigimiz testler gibi bekliyordum acikcasi.. yani ne bileyim5 mm ya var ya yok eni...

ya merak ettim ben yine bi bakim posta kutusuna belki aksama dogru gelmistir:26::26::26:

gogom iyi geceler canim tatli rüyalar beni gör emi

tamam canım hic goremediğim için senı canlandıramayacagım kafamda.. insan bır fotosunu koyardı.. hain gogommmm opuldun canım hoscakall..

gogom sende avatrimi gör o tatli hemde

kanki yok ya gelmemis. he vallaa iyisinden alsaymissin der cöpe atar bide

ebayde gösteriyord resmi ben biliyordum ama kücük karton gelir sandim

gogom sende avatrimi gör o tatli hemde

kanki yok ya gelmemis. he vallaa iyisinden alsaymissin der cöpe atar bide

ebayde gösteriyord resmi ben biliyordum ama kücük karton gelir sandim

belki yarin gelir... insallah da gelir yani, yoksa bir de onu aldirt felan...

hadi yiyi geceler kizlar ben kaciyorum öptüm coook...

breshkacimmm seni biraz uzgun gordummm... gitmissin, iyisindir insalah tatlimmmm
yok canım üzgün değilimdim de dün biraz keyfim yoktu canım sıkılıyordu öylesine Sen nasılsın canım paşa nasıl ay geçen sen yazmıştın heralde bacak bacak üstüne attırmıyor diyen ne güldüm varya eşime de anlattım hatta bizim kızlardan birisi böyle yazmış diye ee çocuk haklı zabıta gibi evini daraltıyosunuz diyor

ayyy kıyamam sana bennnnnnn sen gel bana neli istersen yaparım cnm bnmmm
canımmmmmmmmmm dün akşam kaynanamda yapmış yedim çok sağol bitanem şaka yaptım öyle canımın istediği bişey olmuyor aslında şöyle gece yarısı istesemde kocacığımı yollasam diyorum ama yok belki ilerde olur

canım benimm iyiyiz şükürr akşam 5te mercimeğime kavuşacam inşallahhh

kntrole gitceksin anlaşılan.. güzel sağlıklı haberlerle dönersin inş. buarada crp yüksekmiş o bende de çıkmıştı vücutta iltihap olduğunu gösteriyormuş.. kendini bol bol suya ver arkadaşım gerçi kış günü pek canın istemesede.. buarada ben sana özelden msj atmıstım bana mail atarmısın diye gördün mü?

evet canım kontrolümüz var inşallah iyidir mercimeğimm :) CRP yüksek canım çünkü bnde iltihaplı eklem romatizması var ondan dolayı yüksek.. yüksek değerlerim inşallah bebeğime zarar vermez su içiyorum canım ben yaz kış farketmez

yok canım görmedim ya bi bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…