- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.801
yazdım canmmm yazdımmmm ama ilki kaçırdım
yılbaşı için rezervasyon yaptırdık hem dogumgünümüde orda kutlucaz onla uğraşıyordummm.biletix hata verip durdu ama becerdm sonunda
hamilelikkk oncesiii, ve sonrasiii... pekiii hamilelik sirasiiii?
yazdım canmmm yazdımmmm ama ilki kaçırdım
yılbaşı için rezervasyon yaptırdık hem dogumgünümüde orda kutlucaz onla uğraşıyordummm.biletix hata verip durdu ama becerdm sonunda
regen aynen ya hamilelikde cok kılo almamak için yapıyoruz zaten hamişlik sırasındayıda ekleyıver başlıgaa bencee...yukarda sana örnek yazmıştım ya onun gıbı bışey yap bence..arkadas soyleyınce dank ettı bende:)
küsermiyim senle canm ben senn için avatar bile yapmışım
yazdıydım en başta zaten ama....neyse zaten herkes anladı heralde topiğin amacını yanı sadece hamılelık oncesı ve sonrası degılde hamilelik sırasındda fazla kılo almamak içinnheheee o da arada kayniyor iste... bizim elele hamile kalmamiz gibi
hmnmm süpeeerrrrrr peki gece nerde kalcaniz caniiimmmmmm
hangi örnek tatlim??? tekrarlar misin sana zahmet...
hamilelıkten önce ve hamileyken kilosunu kontrol altında tutmak isteyenler..........hamişken kilo kontrolü yapmak isteyenler burayaa.................hamişken fazla kilo almamak isteyenlerr...............artık bırısını seç yada buna benzer bışey bulabılırsın:)
heheee o da arada kayniyor iste... bizim elele hamile kalmamiz gibi
hmnmm süpeeerrrrrr peki gece nerde kalcaniz caniiimmmmmm
hangi örnek tatlim??? tekrarlar misin sana zahmet...
yazdıydım en başta zaten ama....neyse zaten herkes anladı heralde topiğin amacını yanı sadece hamılelık oncesı ve sonrası degılde hamilelik sırasındda fazla kılo almamak içinn
işte buydu regenn
hahha gece ayakta olacagız sanırım bebegmm öyle romantik bi yılbası olmayacak bizimiçin..
Demet Akal1n Y1lba_1 / Stand ve Loca biletleri. Resmi Biletix Sitesi. bak burda olcaz kardeşimde geliyorrr memleketten8arkadaş ohh sabah kadar eğlencez benm 1 haftalık sporumu orda yaparım ama alkol çok mu kalorilidir acaba
hayırdır bayanlar selamsızsınız bakıyorum, yeni topic de hayırlı olsun.
aleyküm selam kardaizcim hoşgeldinnn,nasılsın bakalım?
yok canim benim... sen dedinya gecmise bakiim diye, ondandir.. sükür kötü bi haber yok... ama iyi haber olarak da, hepimiz iyiyiz diyebiliriz
hoşbuldum saol, ofisle uğraştık durduk yoruldum baya masalar dolaplar falan yerleşmek yordu biraz.
sen nasılsın
yok ölesine son sayfalara baktığımı söledim kaldığım yerden okurdum aslında ama çok sayfa var diye de sordum.
çok şükür herkes iyiymiş. :)
dur bir sartla önce corbanin tarifini aliriz
heheee o da arada kayniyor iste... bizim elele hamile kalmamiz gibi
hoşbuldum saol, ofisle uğraştık durduk yoruldum baya masalar dolaplar falan yerleşmek yordu biraz.
sen nasılsın
yok ölesine son sayfalara baktığımı söledim kaldığım yerden okurdum aslında ama çok sayfa var diye de sordum.
çok şükür herkes iyiymiş. :)
sen nasilsin peki canim benim??? depo isleri nasil gidiyor???
ohhh ohh dikkat et kendine canım eh bittiyse ellerine sağlık diyeym. ben iyiyim çok hele de şimdi keyfim çok yerinde
1-yarın diyetisyene başlıyorum randevumu aldım
2-yılbaşı organizasyonumuzu tamamladık hemde en sevdigimden...
anlayacagın benden iyisi yok
tarif KK'dannnn canimmm... sana mesaj atimmmm istersen hangi topikten buldugumu...
yorucu gidiyo bi yerleşebilseydik.
bi de burda bahsettim mi bilmiyorum, şirkette hiç hoşlaşmadığım bi kadın var cumaya kadar depoda. katlanılcak gibi değil. ben sırf onunla aynı ortamda çalışmak istemediğim için geldim depoya karı yanımda bitti yaaa. napalım sabretcem artık...
sen nasılsın, naptın bakalım...
oh oh maşallah Allah bozmasın.
yok canım daha bitmedi yarına bile iş kaldı bayaaaa...
tarif KK'dannnn canimmm... sana mesaj atimmmm istersen hangi topikten buldugumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?