2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hmmm hamilelik öncesi ve sonrasi diyet günlügümüz nasil??? hani aksama kadar yediklerimizi yazcaz ya, o yüzden diyet günlügü olacak.. sonra etraftan edindigimiz bilgileri de paylasiriz cesitli kürler vs.. olmaz mi ?????

Son düzenleme:
hmmm hamilelik öncesi ve sonra diyet günlügümüz nasil??? hani aksama kadar yediklerimizi yazcaz ya, o yüzden diyet günlügü olacak.. sonra etraftan edindigimiz bilgileri de paylasiriz cesitli kürler vs.. olmaz mi ?????

guzel bencee,,bıde bır an önce hamiş kalsak super olurr:)) her hafta kılomuzu yazarız meselaa kaç kılo alıyoruz hesap edrız kontrollu gıderız süper olur:)

guzel bencee,,bıde bır an önce hamiş kalsak super olurr:)) her hafta kılomuzu yazarız meselaa kaç kılo alıyoruz hesap edrız kontrollu gıderız süper olur:)

eveeetttt.... basliga karar verdik... diger kizlar da ne diyorlar acaba diyecegim ama yoklar sanirim

oh be geldim yine
sorma kankiiiim mm ya diyet lisesini aldiim ibi kostum alisverise hemen karsimda zaten. sanki yemek yiyerek kilo verecekmisim gibi ne gerekliyse aldim

oh be geldim yine
sorma kankiiiim mm ya diyet lisesini aldiim ibi kostum alisverise hemen karsimda zaten. sanki yemek yiyerek kilo verecekmisim gibi ne gerekliyse aldim

ooooh oh sen de aldin dimi diyet listesini??? durun yaaa ben basligi aciyorum sen ne diyorsun?? baslik iyi di mi?? katilirsin sen de bizimle???

tabi katilirim. baslik güzel yarin basliyoruz dimi diyete?
ama ana topigimiz burasi bak burayi ihmal etmek yok ona göre varim

yoook canim o baska bu baska... orasi diyet topigi... yani isteyen baska diyet topiklerini de katilabilirdi, herkes hürdür, biz kendimiz icin acalim istedik, katilmak isteyen herkes gelir.. ama hamilelik icinde olsun istedik...

yoook canim o baska bu baska... orasi diyet topigi... yani isteyen baska diyet topiklerini de katilabilirdi, herkes hürdür, biz kendimiz icin acalim istedik, katilmak isteyen herkes gelir.. ama hamilelik icinde olsun istedik...

ok ozaman senimi aciyo topigi? hadi hyirlisi olsun.....

selam kızlarrrrr
şöle bi önceki sayfalara göz gezdirdim, nasılsınız bakalım var mı iyi veya kötü haber... inşallah ikincisinden yoktur.

Tamam tatlim. Ne corbasiymis buu merak ettim bak simdiii? Simdiden kolay gelsin kuzucum sana

sana mesajdan yazimmm azracimmmm hamilelerimiz var malum...

tabi katilirim. baslik güzel yarin basliyoruz dimi diyete?
ama ana topigimiz burasi bak burayi ihmal etmek yok ona göre varim

screammmm bu postu begendiiii.... ben de katilmak isterim diger topigeee, ama burayi ihmal etmek yokk...

sagol caniim actim.. bakalim ilk mesajim kimden gelcek meri pek yazmiyor yaa... neden ki??? giiiz meriiiiiiiii :26::26::26::26:

yazdım canmmm yazdımmmm ama ilki kaçırdım
yılbaşı için rezervasyon yaptırdık hem dogumgünümüde orda kutlucaz onla uğraşıyordummm.biletix hata verip durdu ama becerdm sonunda

regen aynen ya hamilelikde cok kılo almamak için yapıyoruz zaten hamişlik sırasındayıda ekleyıver başlıgaa bencee...yukarda sana örnek yazmıştım ya onun gıbı bışey yap bence..arkadas soyleyınce dank ettı bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…