- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.781
hamilelıkten önce ve hamileyken kilosunu kontrol altında tutmak isteyenler..........hamişken kilo kontrolü yapmak isteyenler burayaa.................hamişken fazla kilo almamak isteyenlerr...............artık bırısını seç yada buna benzer bışey bulabılırsın:)
hmmm hamilelik öncesi ve sonra diyet günlügümüz nasil??? hani aksama kadar yediklerimizi yazcaz ya, o yüzden diyet günlügü olacak.. sonra etraftan edindigimiz bilgileri de paylasiriz cesitli kürler vs.. olmaz mi ?????
guzel bencee,,bıde bır an önce hamiş kalsak super olurr:)) her hafta kılomuzu yazarız meselaa kaç kılo alıyoruz hesap edrız kontrollu gıderız süper olur:)
guzel bencee,,bıde bır an önce hamiş kalsak super olurr:)) her hafta kılomuzu yazarız meselaa kaç kılo alıyoruz hesap edrız kontrollu gıderız süper olur:)
oh be geldim yine
sorma kankiiiim mm ya diyet lisesini aldiim ibi kostum alisverise hemen karsimda zaten. sanki yemek yiyerek kilo verecekmisim gibi ne gerekliyse aldim
ooooh oh sen de aldin dimi diyet listesini??? durun yaaa ben basligi aciyorum sen ne diyorsun?? baslik iyi di mi?? katilirsin sen de bizimle???
tabi katilirim. baslik güzel yarin basliyoruz dimi diyete?
ama ana topigimiz burasi bak burayi ihmal etmek yok ona göre varim
yoook canim o baska bu baska... orasi diyet topigi... yani isteyen baska diyet topiklerini de katilabilirdi, herkes hürdür, biz kendimiz icin acalim istedik, katilmak isteyen herkes gelir.. ama hamilelik icinde olsun istedik...
ok ozaman senimi aciyo topigi? hadi hyirlisi olsun.....
meri bugün beni görmüyor küsüstük galiba???
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonrasi-diyet-gunluklerimiz.html#post21916850
evet gizlar actim topigi... dolusun bakiimmm... ama unutmaylim buranin yeri ayri... orda bogazimi kontrol etcez
Tamam tatlim. Ne corbasiymis buu merak ettim bak simdiii? Simdiden kolay gelsin kuzucum sana
tabi katilirim. baslik güzel yarin basliyoruz dimi diyete?
ama ana topigimiz burasi bak burayi ihmal etmek yok ona göre varim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonrasi-diyet-gunluklerimiz.html#post21916850
evet gizlar actim topigi... dolusun bakiimmm... ama unutmaylim buranin yeri ayri... orda bogazimi kontrol etcez
sana mesajdan yazimmm azracimmmm hamilelerimiz var malum...
screammmm bu postu begendiiii....ben de katilmak isterim diger topigeee, ama burayi ihmal etmek yokk...
sagol caniim actim.. bakalim ilk mesajim kimden gelcekmeri pek yazmiyor yaa... neden ki??? giiiz meriiiiiiiii :26::26::26::26:
meri bugün beni görmüyor küsüstük galiba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?