2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

10 kg yi 4 ayda aldım ama söle bi şansım vardı boy 1.70 51 kg ile kaldım 81 ile goğuma gittyim 6 ay sonra 50 kg oldum ki istememe rağmen su an 58 im pek şukur

oooooo sen zayifmissin ama... ondan cok aldin.. simdi fistik gibisindir ama.. 170 boy 58 kilo... giiiz aramizda 10 kilo var... ay benim 10kilo vermem lazim o zaman... :26::26::26::26: gerci yine az önceki mantiga denk geliyor.. zayif olan cok aliyor.. bi arkadsim 53le basladi 20 kilo aldi, biri 50yle basladi 20 kilo aldi ama en yakin arkadasim da 63le basladi 11kilo aldi... hepsi yaklasik ayni boyda... oh iyi icim rahatladi

ben 9 ay kustum:) bı keresınde otobuste kaynanamın ustune bıle kustum:)) istemeyerek olduu:))
ama çok kılo aldımm ve dogumda gıtmedı kılolarr

of 9 ay bider bide kayınannenin ustune inanmıyorum sen kaç kg aldın aman nede mutlu alırdım kg alınca ne alakaysa ay şimdi 30 olsam 90 olurum istememem istemem

10 kg yi 4 ayda aldım ama söle bi şansım vardı boy 1.70 51 kg ile kaldım 81 ile goğuma gittyim 6 ay sonra 50 kg oldum ki istememe rağmen su an 58 im pek şukur

bn doğumdan çıkıp eve geldiğimde 7 kg vermiştm asılında seninki pek ilginç

dogumda ortalama 6kilo veriliyormus zaten... sonra da sislikler iniyormus... öyle de bikac kilo gitse... kalan da hediye

aynen cnm takib ettiğim kitaptada aynı yazıyodu zayıf olanlar daha çok alıyomuş

aynen cnm takib ettiğim kitaptada aynı yazıyodu zayıf olanlar daha çok alıyomuş

hay Allah razi olsun senden... icim rahatladi yemin ederim saka yapmiyorum bak ben de deli gibi kilo vermeye calisiyorum.. demekki versem de geri gelecek zaten... vücut acil durumlar icin depolarya kiloyu, hamilelikte bunu daha fazla yapiyormus bebek icin... demekki zayiflarda fazla depolanmis enerji olmadigi icin, daha da cok aliyor... aslinda mantikli, kitap da diyorsa zaten öyledir...

kizlar simdi kac kilosunuz ki??? 56-57 olsak iyi demissiniz de... ben de 60 olmak istiyorum yaaaa eski kilom 63-64dü gerci ben ona da raziyim ama 60 da fena olmazdi yaa kilo verdim ya bu ay yavasladi tabi.. bir de hastalik girdi araya..

evet cnm benim ben 5 kg için dualar ederken yağmur gibi yağdı kg ler

kizlar simdi kac kilosunuz ki??? 56-57 olsak iyi demissiniz de... Ben de 60 olmak istiyorum yaaaa Eski kilom 63-64dü gerci ben ona da raziyim Ama 60 da fena olmazdi yaa Kilo verdim ya bu ay yavasladi tabi.. Bir de hastalik girdi araya..

ben tam 58 im cnm şahsen bugun ölçtum

ben nezamandır hep rejımdeyım ya cocuk bahanesıne bıraktı rejımı ama en iisi devam edıyım yanı bugun tvde soyluyodu gunduz yıyın 6 dan sonra yemeyın dıyoo öyle denıcem bı sure ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…