2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Slm kizlar bende topiginize yeni katildim benim icinde dua edin nolur kislarr 2 senedir bende ugrasiyorum 2 tane duuguum var 1 de dis gebeligim duaya ihtiyacim var kisslarr

hosgeldin canim.. dis gebelik stresten olabiliyor ama diger düsüklerinin bi sebebi var mi canim benim?? arastirdiniz mi??

ayyyyyyy insallah canim yaa... sadece göbegim ciksin... kilo alirsam ben böyle devasa bir sey olurum yaa :26::26::26: yok yaa... almam almam... yani fazla almam.. hamileligin basinda, bi pantolon alirim ama ligra olmayanindan, bacaklarim siserse ben kilo aldim demekki diye anlarim.. napiimmm öyle dikkat etcez artik.. tartiyla anlasilmaz cünkü

canım üşütmüş olabilirsin illa gebelikle ilgili olacak diye birşey yokki...
ben senin yumurtlamayı 28i gibi hesaplamıştım. yani dün gece bugece çalışman gerekiyor.. gebelikle alakalı değildir o bulantılar. sen stres yapma canım. olacağı varsada olmaz böyle yaparsan

internetten hhesaplamıştım 27 sınde dıyodu yanı dünn..bugecede olurmu bılmemm artık ya

sen kaç kılosun? benım boy 1.55 kısa oldugu için şu 62 kılo bıle fazla duruyor..kılo vermeye calıştım ama cok veremedım..ee cocuk işinide geçe bırakmak istemıyorum..

canim az ve sIk ye... gercekten.. aksamlari kes tamamen.. su sekersiz cay vs ok.. ha saglikla ilgiliysekilo verememen ona bir sey diyemem... 2saat araliklarla minik minik atistir.. bi ana ögün bi ara ögün seklinde.. o zaman bi süre duruyorsun, sonra kilo vermeye basliyorsun.. he ben bir ay yüklendim 4kilo verdim uzun yürüyüslerle felan.. sabah yogurt öglen corba aksam shake vs seklinde...
ben simdi 67,5 kiloyum, boyum 1,73.. fena durmuyor iste ama eski kiloma döncem beeeennnn

canım sen neden bu kadar takıyorsun anlamadımki. ben resmini gördüm hiçte öyle fazla durmuyor. kaç bedeb giyiyorsunki sen? türk bedenide göre söyle ama =)almanlara göre değil..

alman ve türk bedenleri ayni canim ama tr'de cogu yerin kaliplari dar.. 38giyiyorum su an.. tam oturuyor üstüme.. bol giymek istersem 40 aliyorum.. benim popo kismi iste öyle tahmin edebilecegin sekilde nomalde üstüm 36 beden... ikizlerim felan kücük 80b-c kullaniyorum.. ben eski kilomu istiyorum yine de yaa.....

evet canim öyleymis üstünde okudum ben de... ayni koyulukta ya da daha koyu olmasi lazimmis... silik gecersizmis.. valla ben ovulasyon oldugu gün caliscam hemen yaa... o zaman erkek bebek sansida artiyormus

oleeeeyyy kocam geliyormus bugün. ben kaciyorum izlar kuuruma bakmayin nooooooooooooooooollllluuuuuuuuuuuurrrrrrrr
öptüum hepinizi. yanlis anlamyain tur mur yok kirmiziliyim ben

screamcigim yeni bat 24 aralik eklermisin gülüm

evet canim öyleymis üstünde okudum ben de... ayni koyulukta ya da daha koyu olmasi lazimmis... silik gecersizmis.. valla ben ovulasyon oldugu gün caliscam hemen yaa... o zaman erkek bebek sansida artiyormus

heeeeee, anladim simdi.... bende oyle denemistim... onun icin ov. oldugu gun ve tek deneme diyorlar... ama ben 5 ay ugrastim.. tek deneme olunca hamilelik sansin da biraz azalmis oluyor tabi...:26:
sonlara onu uygulamayi birakmistim hatta... birden fazla calistim, yeterki olsun artik diye...

oleeeeyyy kocam geliyormus bugün. ben kaciyorum izlar kuuruma bakmayin nooooooooooooooooollllluuuuuuuuuuuurrrrrrrr

ekliyimmm tabiii canimmmm.... esin simdi mi geliyorrr? bu saatte? ayy sevindim... git bakalim.... iyi geceler tatlim...

regencim anladım.sen bende büyük giyiorsun ama resimler öyle demiyor. benim gibisin diye düşünmüştüm... ben kasarsam 36 biraz bol olması için 38 giyiyorum.daha 38 almadım pek. eskiden 34 giyerdim,sölemesi ayıp. hiçç hoş olmuyor şahsen... senin kalçaya müdehale gerek.. eskiden kalçayı duvara vururlardı eritmek için,denedin mi hiç?

Son düzenleme:

hadi kac kac hazirlan sen yani tur icin degil canim... öyle göze hitap etmek icin...

valla ben denicem kuzum artik ne zaman olursa.. belki senin yaptigin gibi artik olsun da deyip birakirim sonra belki de gerek kalmaz Allahim insallah bu arada bi hurma 15kaloriymis... cok az aslinda ve tatli seysini de kesiyor

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]16 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] 21 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 3 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nartanesiii[/TD]
[TD] ?[/TD]
[TD] 24 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

azracimmmmdan nerdesinnnnnnn, haberlerin gelmediii....:26::26:
nihancayi ozledimmm yaaa.. ne zaman gelcek acabaaa:26:
menbetacimmmm da annesinde di miiiii? ne kadar kalcak acaba....

lıstede bende vardım sankı ya şimdi yokum yenılendımı lıste

ay ben onu bi ara denemistim ama simdi riskli.. bakarsin hamis olurum felan mazallah... bi beden fark var aramizda canim.. eski halimle olsam o zaman ayniymisiz demekki... aaaah ah buldum rahati yedim ictim yattim .. aldim kilolari sonra da.. aman neyse simdiye sükür bi ara artik morall felan kalmamisti bende.. herkes diyordu sen normalsin diye ama ben eski halimi bildigim icin, cok üzülüyordum az kaldi az.. bi 4 daha vercem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…