- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.601
Slm kizlar bende topiginize yeni katildim benim icinde dua edin nolur kislarr 2 senedir bende ugrasiyorum 2 tane duuguum var 1 de dis gebeligim duaya ihtiyacim var kisslarr
regencimmmmmm sen o resimde oldukca fittin benceee.... hic vermene gerek yoktu... hamileliginde senin sadece karnin cikar bence... benimde oole... bir gobek cikti...
canim adetin bittiginden beri 11-12 gun olmussa, ve dongulerin yaklasik 28 gun civarinda suruyor ise, belirtileri hissetmen icin biraz erken sanki....:26:
Slm kizlar bende topiginize yeni katildim benim icinde dua edin nolur kislarr 2 senedir bende ugrasiyorum 2 tane duuguum var 1 de dis gebeligim duaya ihtiyacim var kisslarr
bahsedılen akıntı dun geldı benım evet..demek istedıgım,,gerçekten kafana takınca psikolojık olarak insan çok etkılenıyor,,resmen yatak döşek yattım yanii,,yemegı zor yaptım..adetten hemen sonra hamiş kalsam dahi erken zaten belırtı falan olmaz,,ama insan etkılenıyor gercekten..
canım üşütmüş olabilirsin illa gebelikle ilgili olacak diye birşey yokki...
ben senin yumurtlamayı 28i gibi hesaplamıştım. yani dün gece bugece çalışman gerekiyor.. gebelikle alakalı değildir o bulantılar. sen stres yapma canım. olacağı varsada olmaz böyle yaparsan
sen kaç kılosun? benım boy 1.55 kısa oldugu için şu 62 kılo bıle fazla duruyor..kılo vermeye calıştım ama cok veremedım..ee cocuk işinide geçe bırakmak istemıyorum..
canım sen neden bu kadar takıyorsun anlamadımki. ben resmini gördüm hiçte öyle fazla durmuyor. kaç bedeb giyiyorsunki sen? türk bedenide göre söyle ama =)almanlara göre değil..
biliyorsun di mi regencimmm bunlar hamilelik testi gibi degil, yani cizginin silik olmasi yetmiyor, iki cizginin hemen hemen ayni renkte olmasi gerek ovulasyon gunun icin....
bir de sadece ovulasyon gununu de bekleme sansini arttirmak istiyorsan... gun asiri calis mutlaka...
evet canim öyleymis üstünde okudum ben de... ayni koyulukta ya da daha koyu olmasi lazimmis... silik gecersizmis.. valla ben ovulasyon oldugu gün caliscam hemen yaa... o zaman erkek bebek sansida artiyormus
oleeeeyyy kocam geliyormus bugün. ben kaciyorum izlar kuuruma bakmayin nooooooooooooooooollllluuuuuuuuuuuurrrrrrrr
öptüum hepinizi. yanlis anlamyain tur mur yok kirmiziliyim ben
screamcigim yeni bat 24 aralik eklermisin gülüm
oleeeeyyy kocam geliyormus bugün. ben kaciyorum izlar kuuruma bakmayin nooooooooooooooooollllluuuuuuuuuuuurrrrrrrr
öptüum hepinizi. yanlis anlamyain tur mur yok kirmiziliyim ben
screamcigim yeni bat 24 aralik eklermisin gülüm
heeeeee, anladim simdi....bende oyle denemistim... onun icin ov. oldugu gun ve tek deneme diyorlar... ama ben 5 ay ugrastim.. tek deneme olunca hamilelik sansin da biraz azalmis oluyor tabi...:26:
sonlara onu uygulamayi birakmistim hatta... birden fazla calistim, yeterki olsun artik diye...
internetten hhesaplamıştım 27 sınde dıyodu yanı dünn..bugecede olurmu bılmemm artık ya
merhaba cnm benim
lıstede bende vardım sankı ya şimdi yokum[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]16 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] 21 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 3 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nartanesiii[/TD]
[TD] ?[/TD]
[TD] 24 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
azracimmmmdan nerdesinnnnnnn, haberlerin gelmediii....:26::26:
nihancayi ozledimmm yaaa.. ne zaman gelcek acabaaa:26:
menbetacimmmm da annesinde di miiiii? ne kadar kalcak acaba....
regencim anladım.sen bende büyük giyiorsun ama resimler öyle demiyor. benim gibisin diye düşünmüştüm... ben kasarsam 36 biraz bol olması için 38 giyiyorum.daha 38 almadım pek. eskiden 34 giyerdim,sölemesi ayıp. hiçç hoş olmuyor şahsen... senin kalçaya müdehale gerek.. eskiden kalçayı duvara vururlardı eritmek için,denedin mi hiç?
lıstede bende vardım sankı ya şimdi yokumyenılendımı lıste
istersen batini ve yasini ver ekliyim seni...
merabaa nasılsınn?
çok şukur stres bekleyiş devam senin bat a ne kadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?