- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.561
cnmmm evet kocaman olmuş bnm miniğim 1 haftada önden gidiomuş teyzesi :) Buaradaaa bnm doktora gidişlerim cok stresli oluyorrr kilo takibimide yapıyo ve geçen ay 100 gr fazla aldım dıye bırsuru soylendı... Buayda tam 2 kilo almışım ama yıne bırsuru konuştu, bebeğe zararlıymış cok kılo almakk , bebegın damarlarında tıkanıklık olabılıomuşşş öyle dedı aklında bulunsun cnmm, bideee sonlara yaklaştıgımız ıcın tuzlu yemegı kes özellıkle turşu tarzı şeylerden uzak dur şişkinlik yapar dedi
canim gittiginiz yerin net baglantisi hizlidir insallah.. esimin amcasigil tasindilar, o neti baglatana kadar yani öldüler resmen...
arada kacirmisimmmm tugcecimmm bu postunuuu...
6 kiloya fazla mi dedi??? ya herkes normal diyor bana... doktor kilomu filan olcmuyor, o yuzden bilemicem burda durum nasildir... sonucta 10-12 kiloyla tamamlayabilirsek durum cok da kotu sayilmaz di mi?
yaaa anlamadimmm neden sana 6 kiloya fazla dediiiii....:26::26::26::26:
screamcigim esim aslinda yatili gitmiyor kendisi ögretmen ama esimin calistigi yer 60km ve bu onun icin cok yorucu hergün sbah erkenden gidip sonra geri dönmek. o yüzden oraya tasinmaya karar verdik.
biz 3yil oldu evleneli ama okudugumdan beri korundum. 2010da cok hizli hamile kaldim ve okulu dondurmak iserken bebegimin kalbi durdu daha sonra devam ettim okuluma ve agstostan beri okul fasli bitti ama koca gitti
yani bi türlü denk getiremedik iste. simdide triod tedavisi görüyorum
yok canım geçti. 24-25 yumurtladım. 8-9 gibi hasta olmam gerek yada olmamam.. bakacağız artık. 23-24 çalıştık,bakalım kısmet tuttuysa tuttu. hepbirlik göreceğiz.
vallaha canim orasini bilemem ama nette aslinda sorun yoktu önceden cünkü netim bagliydi simdi ise kacak kullaniyorum aman kimse duymasi pssssssssss:26::26:
yok canim en ideali 10-12 kilo zaten.. öyle bitirebilen öpsün de basina koysun.. ama cagla sikel 6,5 kiloyla bitirmis.. rekor ebru sallidaydi 7kilo ile.. onu da kirmis kadin.. ben de diyorum ayip etmeyim onlara da 8kilo ile tamamlayim
ayyy bitirdimmmm sonunda gecmisi okumayiiiii... cok detayli okuyamadimmm ama olsun...
ayyy bitirdimmmm sonunda gecmisi okumayiiiii... cok detayli okuyamadimmm ama olsun...
yok canim en ideali 10-12 kilo zaten.. öyle bitirebilen öpsün de basina koysun.. ama cagla sikel 6,5 kiloyla bitirmis.. rekor ebru sallidaydi 7kilo ile.. onu da kirmis kadin.. ben de diyorum ayip etmeyim onlara da 8kilo ile tamamlayim
kız güldürdün akşam akşam beni.Allahta seni güldürsün..
canimmm, bebegin kalbi kac haftalikken durmustu? agustosta basladiysaniz daha yeni sayilir canim... insallah cok uzun beklemezsinizz... ama once eve yerlesin de, ondan sonra olsun bebek... tasinirken hamile olmak cokk zor oluyorr... ben 6 aydir hala yerlesmeye calisiyorum...:26:
insallah tutmustur tatlicadicimmmmm, mutlaka sonuclardan haberdar et bizi...
fistiiiikkkk sen son zamanlarda tickerina hic baktin mi????yolun yarisi coktan bitmiss yaaa
bu ara yoğun burası güzelim,arayı fazla açma sende... herkez 2011 bitmeden hamile kalmaya çalışıyor
heheheheee.... Allah hepimizi güldürsün canim benimay napiiimmm adamlara yani kadinlara bak, 7kilo neki??? ben onu kendi evime tasindiktan sonra aldim dr kontrolünde vs yapiyorlar, ama masallah bebelerin de hic bir seyi yok.. acaba hamielelikte kilo almamak icin ne yapmak lazim... kiz ben cok korkuyorum... ailede hamilelikten sonra sisen cok var da ondan :26::26::26::26:
annem her telefon konusmamizda kilomu soruyor, ve her seferinde "almamissin, yine dogru duzgun kilo almamissin... olmaz booole" diye soyleniyor... ki gayet normal bir sekilde aliyorum bence.... yani az filan diil...
bende hamilelikten once 8 kilo ile bitirsem ne guzel olur derdimmmm, ama olmuyor oole... regencimmmm inanirmisin bir de garip bir sekilde aliniyor... her sabah tartiliyorum... gram gram artis gormuyorum... mesela ben 1-2 hafta ayni kiloda ilerliyorum hep ayni kilo ama gramina kadar.. sonra bir gecede 1 kilo aliyorum... vucudu su mu topluyor bir gecede anlamadim...
tamam canim aaaa kim ne?? biri bisey mi dedi???
aynen oole regencimmmmm tickerda daha 200lu gunleri gordugum zamanlar dun gibi... simdi baya az kaldi... insallah sonu rahat olur...
oyle tatlicadicimmmm nerdeyse 60-70 sayfa okudum ben bugun.... bir haftasonu girmedim yani.... ortalik karismis...
hele bir o günleri görelimde regencim sonrası Allah kerim bence. eskidenmiş öyle çok kilo almalar. ben bakıyor şimdi pek yok. şahsen ben çok almam ama aldığımıda vermem sanırım çünkü kemiklerim kalın benim. aldığım sabit kalacak gibi geliyor. ama fazla takılmıyorum çünkü kocişimde kilolu benim,yanına yakışmama problemim yok hiçbirşekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?