- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.021
canım benim bende bi anlam veremedim bir önceki sayfaya bakamıyorum burda göstermiyo, bide yanıma birden birileri geliyo açamıyorum, malum depodayım hepsi erkek arkadaşlar ekranı açamıyorum aşağıda kapalı kalıyo öle.
tamam canım siz ayarlayın tarihi ben eger o gün çalışmıyorsam uydururuz bi şekilde gelirim tabikide seve seve.
güzel haberlerini bekliyorum bugün bi tanem...
ekran basinda değildim hulyacim simdi geldim. Siz ne zaman isterseniz ben ogun uydurmaya calisirim
ayy herkesın cenesı dusmus aksam... oku oku bıtmedı... sabahtan berı yazılana bak 3-4 post... neyse bakalımm.. artık ben donuncede ıns, o zaman konusuruz...
sempatiğim anneme slmını ileticem.. breshka canım uzun sure kalamıcam.. fılme burda gıdıcem.. kocacım bensız ne yapar onu dusunuyorum ama banane coooooook ozledım bızımkılerı... azra oksuruk hakkında dedıklerıne aynen katılıyorummm.. cok kotu bısey.. ve karabıberden nefret edıyorumm.. en son ıcme gayretım wcde sona erdı.. ıyyyy... meri bu arada golcuge 2 izmite bircok kez gıttım.. ama gezme fırsatım olmadı o ayrı bı konu... bu arada bısı sorsam ayıp etmem dımı... senın adın ırem mımeri meri diyince birini hatırlatıyonda bana..
ay nıyse camasır asıcam sımdı.. sız yazısın ben okurum tamam mı
hayır canım irem degilim adım meryem
neden ayıp olsunki seni burda birçok kes görsem de tanısamadık bir çok arkadasım gbi ama artık daha bir gayret ediyorum
EFENDİMMMMMMM canım gece bıraktım sizleri ama sabahtan beri ne muhabbetler olmus onları okudum vee nihayettt son sayfaya geldim
ahhh oo duayı yazan ellerini seveyim seninahhhh minik kuşummmm biran önce gelseee keşke
bu arada itiraf etmeliyim senden sonra daha bir heveslendim
sana seyy sorcam pıtırcığımmmmm:18::18::18: mercimegin oyuncagını nasıl görebiliyoruzzz daha çözemediğim şeyler var sitede fotolara bakmayı bilmiyorum
ayhhh ne cok soracagım şeyler varmıs sana taze anne
demin teskür etmiştim şimdide edeyim hemde kocaman canı gonulden amin diyorummm canımmm...
evet canikommm farkettım vede teşkür ettim.... ohhhh ye ye yarasın mınıgıne...
Allah bozmasınnn canımmmmm....
hımmmm anladım canım.. ismi irem olan bırıne bu sekılde hıtap ederdıkte o yuzden sordum olur olur yane... evet canım zamanla alısırsın.. bende buranın demirbaslarndan biriyim..(nasılda ovdum kendimiiiii)
:
:))) farkettim canımsenin ismin ne? nerdensin? birazcık da hikayenden de bahsedermisin bana demirbaş arkadaşım
canımmm senin de şu sıkıntın bi geçse ne ii olacak valla hayırlısıyla
bakarız ya bi hep beraber olduğumuz akşam konuşuruz canım
hoşgeldin o zamn
hep beraber konuşalım canım öle biz kendi başımıza karar vermeyelimm :13:
canımmm benimmm pıtırcığımmm gelecek Allah ın izniyleeeeee hmde ummadığın anda :) kuzum ben sana şimdi arkadaşlık isteği gönderdim onu kabul et sonra benim profilime gir orda aşağıda albümler var ordan bakabilirsin mercimeğimin oyuncağına
[/FONT]çok güzelll,ahhh mercimegin ilk oyuncagı ve hediyesi demek...
teyzesi sevsin onu,saglıkla gelsinde çıngır çıngırr sallasınnnn o çıngırdağııı:54
gelirim ben mutlaka bi akşam kararlaştırırız canım buluşma gününü.
kaçta gidiceksin doktora bakim sen ???
[/FONT]çok güzelll,ahhh mercimegin ilk oyuncagı ve hediyesi demek...
teyzesi sevsin onu,saglıkla gelsinde çıngır çıngırr sallasınnnn o çıngırdağııı:54
ben karadenizin en dogusundan bır oncekı ıl olan artvındenn.. 2,5 yıldır ıstıyoruz.. gorunurde ıkımızdede bır sorun yok ama olmuyor.. beklıyoruz ıste.. Allah tan hakkımızda hayırlı olanı dılıyorumm...
oowwww artvinden demek,benimde eşimin memleketi ama yıllar önce gelip izmite yerleşmişlerr. Karadeniz kızısın demek. Allah hayırlısını versin menbetacım,onunda vardır bir zamanı ve biz de bekliyoruz işte o minik mucizeyi.
seni tanıdıgıma memnun oldum çok
3 saatim kaldıııııııııııııııııııııı
saolasınnn canımm darısı başınıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sana yazdığım diğer postlarıda okudunmu gölcükle ilgili buluşmakla ilgili lojmanla iilgili
sevgi pıtprcığımmm gördüm evettt
görüşme zamanı haberleşirizzz nerde oluyor genelde
gelin sizi gölcükte misafirim edeyim
kız avatarını yesinler senin... leylek mi getiriyor senın mercımegını bakemmmmm???????????????
iyi sevindimm gördüğüne eşin izin verir herhalde katılmana
biz daha 1 kere görüşrük ama tüm arkadaşlar yoktu 4 kişiydik bu sefer daha kalabalık oluruz diye düşünüorumm
genelde istanbulda anadolu yakasında veya avrupa yakasında ama geçen avrupadaydık bu sefer anodoluda olabilirrrrrrrrr
Eşim kısıtlayıcı falan biri degildir ama buralarda yabancı oldugum için bile izmit merkeze daha tek gidemedim hoş yeni yeni ögreniyorumdao yüsden bilmiyorumki pıtırcığımmm birde istanbul olunca pek bilemedm.
ama bilmiyorum belkide kendi getirir
siz bir gününü zamanını kararlaştırın bir sürpriz olabilir
kuzumm bakk kocan senii izmitten bindirsinn adapazarı haydarpaşa trenine tuzlada inersinn ben seni alırımm beraber gideriz olur mu :)
zaten biz yakın arkadaşlarla buluşup gittik seni alır kardaizle buluşur sonra ordan bikere_sevdimi alırız ordan buluşacağımız yere gideriz eşin izin verirse tabi inşallah :)
kuzum bu arada bizim face de grubumuz var facen varsa senide ekleriz oraya :)
hepimiz güzeliz ayol Allahımıza bin şükürcok tesekkur ederim breshkacim o senin güzelligin kuzum benim hulyacimla tugcecim aralik ayinda bulusma duzenlemek icin gorusmusler o bulusmamizda sende katilirsin bize harika olur gercekten bir bulusma daha
tamam tatlim kolay gelsin sana gorusmek uzere
allahhhhh bozmasin maşallahh size kuzucum
allah razi olsun canim benimmmm dua eden agzin bal yesin insallah
kardaizcimmmmm napiyosunnnnnnnnnnnnn
inşallah canım kızına bide erkek kardeş gelsin inşallahamin canım inşallah o da olucak.
bende seni merakla merak ediyorum yarın tahlil yaptırıyosun dimi. Allahım inşallah seninle bebeğin ...
ay canım coook saol.. bıde sen benı gorrrr...
benım adımı hatırlıyon dimi bu arada... breshkam güzelim sana bisey sorucam gelince cevap ver nolurr.. hani sen monodox kullandınya doktorun vermıstı.. ilac bıttıkten 1-2 gun sonra sende seffaf akıntı oldu mu?? yani boyle bırsey oluyor mu acaba?? merak ettımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?