2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmm senin de şu sıkıntın bi geçse ne ii olacak valla hayırlısıyla

bakarız ya bi hep beraber olduğumuz akşam konuşuruz canım

ekran basinda değildim hulyacim simdi geldim. Siz ne zaman isterseniz ben ogun uydurmaya calisirim

hoşgeldin o zamn

hep beraber konuşalım canım öle biz kendi başımıza karar vermeyelimm :13:

hayır canım irem degilim adım meryem

neden ayıp olsunki seni burda birçok kes görsem de tanısamadık bir çok arkadasım gbi ama artık daha bir gayret ediyorum

hayır canım irem degilim adım meryem

neden ayıp olsunki seni burda birçok kes görsem de tanısamadık bir çok arkadasım gbi ama artık daha bir gayret ediyorum

hımmmm anladım canım.. ismi irem olan bırıne bu sekılde hıtap ederdıkte o yuzden sordum olur olur yane... evet canım zamanla alısırsın.. bende buranın demirbaslarndan biriyim..(nasılda ovdum kendimiiiii)

canımmm benimmm pıtırcığımmm gelecek Allah ın izniyleeeeee hmde ummadığın anda :) kuzum ben sana şimdi arkadaşlık isteği gönderdim onu kabul et sonra benim profilime gir orda aşağıda albümler var ordan bakabilirsin mercimeğimin oyuncağına

demin teskür etmiştim şimdide edeyim hemde kocaman canı gonulden amin diyorummm canımmm...
evet canikommm farkettım vede teşkür ettim.... ohhhh ye ye yarasın mınıgıne...

Allah bozmasınnn canımmmmm....

saolasınnnnnn sempatiğimmmmmmmm aminn cümlemizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:
hımmmm anladım canım.. ismi irem olan bırıne bu sekılde hıtap ederdıkte o yuzden sordum olur olur yane... evet canım zamanla alısırsın.. bende buranın demirbaslarndan biriyim..(nasılda ovdum kendimiiiii)

:))) farkettim canım senin ismin ne? nerdensin? birazcık da hikayenden de bahsedermisin bana demirbaş arkadaşım

:

:))) farkettim canım senin ismin ne? nerdensin? birazcık da hikayenden de bahsedermisin bana demirbaş arkadaşım

ben karadenizin en dogusundan bır oncekı ıl olan artvındenn.. 2,5 yıldır ıstıyoruz.. gorunurde ıkımızdede bır sorun yok ama olmuyor.. beklıyoruz ıste.. Allah tan hakkımızda hayırlı olanı dılıyorumm...

gelirim ben mutlaka bi akşam kararlaştırırız canım buluşma gününü.
kaçta gidiceksin doktora bakim sen ???

gelirim ben mutlaka bi akşam kararlaştırırız canım buluşma gününü.
kaçta gidiceksin doktora bakim sen ???

3 saatim kaldıııııııııııııııııııııı

[/FONT]çok güzelll,ahhh mercimegin ilk oyuncagı ve hediyesi demek...

teyzesi sevsin onu,saglıkla gelsinde çıngır çıngırr sallasınnnn o çıngırdağııı:54

saolasınnn canımm darısı başınıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sana yazdığım diğer postlarıda okudunmu gölcükle ilgili buluşmakla ilgili lojmanla iilgili

oowwww artvinden demek,benimde eşimin memleketi ama yıllar önce gelip izmite yerleşmişlerr. Karadeniz kızısın demek. Allah hayırlısını versin menbetacım,onunda vardır bir zamanı ve biz de bekliyoruz işte o minik mucizeyi.

seni tanıdıgıma memnun oldum çok

aslında ben es durumundan dolayı karadenızlı oldummm.. gercı koken burda ama.. bıraz karısık yane... amin canım coook saol... bende memnun oldum canımmm..

sevgi pıtprcığımmm gördüm evettt

görüşme zamanı haberleşirizzz nerde oluyor genelde

gelin sizi gölcükte misafirim edeyim

sevgi pıtprcığımmm gördüm evettt

görüşme zamanı haberleşirizzz nerde oluyor genelde

gelin sizi gölcükte misafirim edeyim

iyi sevindimm gördüğüne eşin izin verir herhalde katılmana

biz daha 1 kere görüşrük ama tüm arkadaşlar yoktu 4 kişiydik bu sefer daha kalabalık oluruz diye düşünüorumm

genelde istanbulda anadolu yakasında veya avrupa yakasında ama geçen avrupadaydık bu sefer anodoluda olabilirrrrrrrrr

kız avatarını yesinler senin... leylek mi getiriyor senın mercımegını bakemmmmm???????????????

Eşim kısıtlayıcı falan biri degildir ama buralarda yabancı oldugum için bile izmit merkeze daha tek gidemedim hoş yeni yeni ögreniyorumda o yüsden bilmiyorumki pıtırcığımmm birde istanbul olunca pek bilemedm.

ama bilmiyorum belkide kendi getirir

siz bir gününü zamanını kararlaştırın bir sürpriz olabilir

kuzumm bakk kocan senii izmitten bindirsinn adapazarı haydarpaşa trenine tuzlada inersinn ben seni alırımm beraber gideriz olur mu :)

zaten biz yakın arkadaşlarla buluşup gittik seni alır kardaizle buluşur sonra ordan bikere_sevdimi alırız ordan buluşacağımız yere gideriz eşin izin verirse tabi inşallah :)

kuzum bu arada bizim face de grubumuz var facen varsa senide ekleriz oraya :)

ahhh canımmm nede güzel planlar yaparmış

ayhh ne güzel anlattınnn ben şimdiden alıştırma yapayımmm belkide verir

benm facem yokki canımm, geçen senelrde vardı kapattım ama grubunuzun ismi ne kardeşmden falan girer bakarım etkinliklerinize

hepimiz güzeliz ayol Allahımıza bin şükür Valla bir sonraki buluşmaya gelmeyi çok istiyorum bende Aralıkta doğum günüm var beraber kutlarız belki Hülyacım da Aralık doğumluydu dimi yanlış hatırlamıyorum :26: ooh hepberaber oluruz inşallah

amin canım inşallah o da olucak.
bende seni merakla merak ediyorum yarın tahlil yaptırıyosun dimi. Allahım inşallah seninle bebeğin ...
inşallah canım kızına bide erkek kardeş gelsin inşallah

aaa aşkolsun kuzum hatırlamam mı Evet canım olmuştu bittikten sonra 1 hafta ara ara devam etti ilk birkaç gün biraz yoğundu akıntı ama sonra kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…