2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Slmmmmm hanimlar nasilsiniz?
Regen karsilasamiyorduk nasilsin?

evet canim yaa.. ben anca bu saatlerde geliyorum zaten kimseler olmyuor... iyi demek adetten olmus ama iyi degilim deli gibi öksürüyorum kac gün oldu gitmedi.. yatmadan surup iccem bakalim yine... sen nasilsin tatlim?? kanaman felan olmamis sevindim valla... düzene girmesi cok cok iyi.. esin nasil oldu?? sen bekliyor musun azracim benim gibi, yaa kusura bakma bilmiyorum tam olarak???

Iyi akşamlar kızlarr. Dr.dan geliyorum. 10 haftayı tamamladık şükür. Bebeğim çok iyiymiş.

heeeeeyyyyy gözünaydin deryacan... ilk 3ayi atlattin sayilir.. korkuttun bizi ama sükür bir seycikler olmadi.. ee bi kac hafta daha gecince simdi cinsiyetini de mi ögrencez biz???

heeeeeyyyyy gözünaydin deryacan... ilk 3ayi atlattin sayilir.. korkuttun bizi ama sükür bir seycikler olmadi.. ee bi kac hafta daha gecince simdi cinsiyetini de mi ögrencez biz???

CNM BENİM inşallah onu da nasip eder bana. darısı önce sana sonra diğer arkadaşlarıma olsun inşallah.

Cok gecmis olsun canim pekmezle bol karabiberi ocakta isitip ic sip diye kesiyo vallahi ben bizzat denedim tavsiye ederim denemeni yada balla limonu bi kasikta bulusturup yiyebilirsin sifa olsun simdiden.
Bana gelince evet canimi sikan surekli leke gelme durumu bu ay yok gibi som agzimi actim simdi yarin bi baslarmis esim nasil bilmiyoruz ki tatlim gorumuste iyi performans olarak ama canli spermler gelisiyomu bunu ocak 5 deki teste gorucez. Bekliyorum valla regencim napim. Senin ne zaman bitiyor korunma ne zaman start veriyosunuz kismetse
Iyi akşamlar kızlarr. Dr.dan geliyorum. 10 haftayı tamamladık şükür. Bebeğim çok iyiymiş.

Iyi aksamlar deryacimmmm masallah bebisine tatlim allahim sonuna kadar hep bole devam etsin insallah

CNM BENİM inşallah onu da nasip eder bana. darısı önce sana sonra diğer arkadaşlarıma olsun inşallah.

ayyy canim bernim aaaaaaaaaaamin sagol insallah bu güzel haberi vermeyenimiz kalmaz aramizda... o günler de gelecek umarim sen nasilsin peki fistik??? sanirim hic bahsetmedin sen bulanti felan... yoksa ben mi denk mi gelmedim :44::44::44::44: kilo felan aldin mi????

cnm bulantı var ama çok rahatsız edici değil. Iştahım çok fazla ama önüme gelince yiyemiyorum. Iş yapmam yasak tatil yapıyorum. Eşim sağolsun her şeyi hallediyo. Zaten söyledim eşime ben artık çok soğudum ev işi yemek falan yapmam artık diyorum. Kocacım perişan yani.

Ayyyy ne guzel bravo esine masallah ne kadar guzel anlayisli ve uyumlu bi insanmiss

tamam canim deneyim dediklerini.. insallah test sonuclariniz da beklediginizden güzel cikar.. ameliyat sonrasi iyilesme orani söylemediler mi canim?? ameyliat oldu dile kolay.. bence kesinlikle canli sperm oraninda yükselme olmustur..
evet, bence de nazar etme noluuuuur nolmaz unut gitsin... benim de beklemem bu ay bitiyor iste.. 22sinde tam 3ay doluyor dile kolay azracim 3ay.. bak o arada snein de esin ameliyat oldu, ben asi oldum, yeni hamisler cikmisti sanirim.. ben diyordum nasil gecicek bu 3ay diye.. hatta yumurtlamaya kadar 3,5-4 ayi buluyor bakarsin sen de hamis cikarsin bu ay felan

Oyyyyyyyy 3ay dedik geldi gecti isteeeee zaman ne cabuk akip gidiyo vallahi. Tam 3ay olmasimi gerekiyormuski regencim mesela en yakin ne zaman yumurtluycaksin biliyormusun? O yumurtlamada baslasaniz 2.5 ay olsa birsey olurmuymuski :44:

heyyy yuppiiii....masallah Tebarakkal dercayim canim cook sevindim arkadasim.. iiki bakmisim topice... insallah herzaman sevindirir melegin bizi... Allahim korusun sizi insallah....
bulantilarinda hafifceneymis onada masallah diyiim. ben 6.haftaya girmek uzereyim ve beni cok yoruyo bulanti fakat sikayetim yok... hersey saglikli ilerlesinde....

regenimm
yaa amma kotu usutmusun sende ikizim... tam hamis kalmadan evvelbendede vardi yine varama azaldi.bence kesinlikle azracimin tavsiyelerini uygula..

ben pekmezle karabiberin kayatilmasi hakkinda detay istiyoruummm....

heyyy yuppiiii....masallah Tebarakkal dercayim canim cook sevindim arkadasim.. iiki bakmisim topice... insallah herzaman sevindirir melegin bizi... Allahim korusun sizi insallah....
bulantilarinda hafifceneymis onada masallah diyiim. ben 6.haftaya girmek uzereyim ve beni cok yoruyo bulanti fakat sikayetim yok... hersey saglikli ilerlesinde....

regenimm
yaa amma kotu usutmusun sende ikizim... tam hamis kalmadan evvelbendede vardi yine varama azaldi.bence kesinlikle azracimin tavsiyelerini uygula..

ben pekmezle karabiberin kayatilmasi hakkinda detay istiyoruummm....

Oyyyyyyyy 3ay dedik geldi gecti isteeeee zaman ne cabuk akip gidiyo vallahi. Tam 3ay olmasimi gerekiyormuski regencim mesela en yakin ne zaman yumurtluycaksin biliyormusun? O yumurtlamada baslasaniz 2.5 ay olsa birsey olurmuymuski :44:

canim gecen haftaydi yumurtlamam.. benim de aklima gelmedi degil hani ama korktum yaa.. o yüzden kalkismadim.. tutar mutar sonra icim icimi yer.. gec olsun güc olmasin dedim tam gün doldurmayi bekledim.. 22sinde doluyor ya, o zaman da iste kirmizilar da geliyor ayni zamanda, sonra yumurta kovalayacagim.. ov.testi felan yapcam napiiimmmm yumurtayi bulana kadar test yapcam diyorum kendi kendime yeni tarih aralik 5-10 muhtemelen senin batin ne zaman ki??

Silacim bir kucuk kahve fincani kadar dut pekmezinin icine icebilecegin sertlikte taze cekilmis karabiberi katip bi cezvede isiitiyosun icebilcegin sicaklik olsa yeterli tatlim hepsi bu kadar

azracan detay verir tatlim o dedi iste bana da... ben de kötü üsütmüsüm boynumdan.. öksürük ne illet bir sey yaa sabahtan yaparim bogazim yumusamis giderim ise.. tam hamis kalmadan mi dedin??? yoksa yoksaaaa ben de mi??? ne dersin??? benim de mi pasam geliyor??? ben bir sey degil senin ikinciyi bekliyorum?? ikiz oldugumuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…