2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hulyacimmm da sen de kiz istiyorsunuz ve 2012 temmuz muuuuu? TEMMUZ muuuu? :60:

yengec burcu nazli mi nazli bir kiziniz olacak o zamannnn.. :1::1::1::1::1::1: Ben de temmuz dogumluyum... kendimden biliyorum.. :1:

Allah kolaylik versin diyim simdiden... :1::1::1:

oyleee miii dersiin... baksennn oooyy ooyyyy ben onun nazini niyazini yeriiimmm!!!!!!!! hadi bakalim ozaman gelsinlerde gorelim... demek sende nazlisin haa....... bende nazli bi kiz cocuguydumm.....esim herzaman tepsilerde tasimislar seni der.......

gunaydin kizlarrrr :) nasilsiniz bklim? benn bgn nedense cok neseliyimm hayir olsun insallah :)

Hlycimmm degerin superr olmusss mercimeginin yuvasi hazirdirr hadi bakalim yrn bize minnosunun resmini gondermeyi unutma valla paralarim :)

Screamawaycimmm odanin siparisini vermissiniz , arabayada karar verilmiss hayirli olsun cnm
bnmm bundan sonrakiler kolay is ztn oda araba gibi buyuk seylere karar vermek daha zor oluyo :) ne zmn gelicek? resim yollarsin hemencik bize

bershkacimmm ayy bgnu saymazsakk 2 gunun kaldii cok heycanliii...Allahimmm yuzunuzu guldurucek insallahhh....

kardaizcimmm postlarini yeni gordum vee icim parcalandi yaa :( kendini uzme cnm arkadasimm insallah zmn sana su gibi akip gecerrr... elimizdende boyle kuru cumleler kurmaktan baska bisey gelmiyo malesef

evet tuğçecim çok şükürr ii gidiyor :) yarın geleyim koyarım tabi ama belli olmaz ki yaklaşık 2.5 mm :D

ahh kuzuuuumm sen yine sanslisin canin hazirda olan kolay bisey cekmis ben gece gozumu actim karsima sarma cikti resmen canim yaprak sarmasi istiyo.. delirecem....... simdi cikip alicam konservelerde satiliyo konserve monserve ama super lezzetli stok yapiimmm.. esimde yazik senden korktuum diyoooo.....:5::9::9::9: ee kolaymi ikinci kez baba olmak....

ahhh caniimm .. kuzuummm cook sagol Allah razi olsun... sevincini tahmin edebiliyorummm cunku sizler hamis kaldiginizda bende nasil sevinmistim...... hakkaten bende durup dusunuyorum.. hamileyim cok seviniyorum bidaha dusunuyorum hulyayla ayni zamanli hamileyim sevincten deliriorum.... insallahregende katilinca iicecosucaz arti menbeta da.....

valla siiz prensesleri topladinizz... insallahbanada vardir bitane... hulyam ne istiyordu hatirlayamadim ama onun ilk oldugu icin farketmez.. Allah gonlunun muradini versin insallah ikiz nasip etsin ona hayirli saglikli.......

ahh canımmm snde ye ye valla sarma burda olsaydın ben sana ellerimle sarardım canım benimmmmm :) benimkide bana aç kalma ye falan diyo bnde ne mümkün uykumdan uyanıorum diorum açlıktan :d

ayrıca ben kız olmasını isterim amaaaaaaa içime doğan erkek canım :) hayırlı evlat olsun öenmli diil :)

olsun sizede biyerlerde kız vardır...Hülyanın ilk çocuk ama ben onu için kız bebek istiorum o yüzden onada öle dedim :D tamamiyle bnm istedim yani yoksa ilk çocuk sonuçta ne olursa olsun sağlıklı olsunda :) belkide ikiz olur kim bilir

ikiz değildir kuzum da kız erkek farketmez hayırlısı olsun :)

breshkaaaammm naber kuzum nasilsinbakalimmm... bak bekleme sureside bitti gitti insallah 1gun daha sik disini sonraki gun ogrenicez haberiiii........
kizlaaaaaaaaarrrrr yuppiiiiiiiiiiii bu arada bende carsamba 13.20 de gidiyorum tokdura...................aradigimda randevuyu teee 6araliga verdiler..hamileyim agrim sizim var dedim anca carsamba kopardim... keseyi gorebilirim insallah.....umarim hersey yolundadir pek heycanyaptim!!!!

ayyy ben yarın sen çarşambaaaaaaa yine 1 gün arayla sılam yaaaaaaa ne güzelll ayrıntıları merakla beklicem :)

slm kızlar
aaaaaaaaa sılacım ile hülyacım hamileymis:52::52::52: bende on gündür memlekete gitmistim simdi bir baktım cok sasırdım hem de cok sevindim hayırlı olsun canlarım:46::46::46: allahım sag salim kucaginiza almayı nasip etsin .demistim hülyacıgıma hiç beklemedigin anda bebisin senle olur diye tüp bebek yaptıracam diye kafaya takmadığı anda oldu coooooooook mutlu oldum coook güzel anne olacaginiza eminim kızlar bizim de az kaldı zamanımız kızımla gezdik geldik teyzeleri

ayy saol çiçekcim yaaaa valla bizde şoktayız daha atlatamadık :)

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

bir aksilikten sebep misafirlerim kalamadı.. bugun nedense azracım gıbı bende cok mutluyum.. ıcım ıcıme sıgmıyor... hayırdır ins diyorumm..

sılaa ve sempatişkommm hadi bakalım keseyı gorursunuz ıns...

çicek memleketteymıssın bende gıdıyoruuuuuum ınsssssss bu haftaaaa... ay o yuzden mı sevınclıyım neeeee......

hepinizi coooooook optummmmmmmmmmmmm...

ay sen annenemiiiiiii gidiosun sempatiğimmmmmmmm bnden de selam söleeeeeeee valla annene gitmene çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmm :)

aaaaaaaaaaaaa sinir oldum yaa sabahtan beri bir sürü alıntı yapıp tek tek cevap yazıyorum gitmiyor :47::47::4::4:
Neyse kızlar bidaha alıntı yapamayacağım valla çok sinir oldum aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum tekrar :1:

arzum canım kızın olacakmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına alacağın günler de gelsin inşallah

hülya kuzum çok güzel olmuş haberi vermen :1: bu arada çin takvimine de bakmışsın ama bana sanki senin kızın olacakmış gibi geliyor :31: hayırlısı artık :27::49::emir_bebek:

menbeta canım sen gene o kadar işin arasında misafir mi ağırlayacaksın yaa :29: ay çabuk gel özlerim ben seni :54: bu arada belki senin yılan hikayesine dönen hsg de hülyanın işine döner ya o da tedaviye başlayacaktı başlayamadı da hamile kaldı ya belki senin de öyle olur ne malum :32: sen durma tura devam gönder misafiri de :9:

bikere sevdim,scrreamaway,regen,renewal,sıla
kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için valla artık önceki günlerdeki gibi olsun diye dua etmiyorum ne yalan söyleyim hayırlıysa ver diyorum Rabbime olursada olmazsa da kabulum her işte vardır bi hayır diyeceğim evet çok az kaldı inşallah çıkan sonuç ne olursa olsun bu sakinlikle karşılarım Eşimde artık benim dediğimin doğruluğunu anladı sanırım o da ameliyat olmaya karar verdi keşke bu tüp bebek olayından önce beni dinleseydi ya şimdi tutmazsa o kadar masrafı boşuna yapmılş olacağız benim çektiklerim de cabası olacak ama dedim ya her işte vardır bi hayır ne diyelim inşallah herşey yolunda gider :16:

arada yeni arkadaşlar gördüm tüp bebekte tutturan bir arkadaş ta var hayırlı olsun bebişleriniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin :16:

saolasın kuzum yaaaaaa... valla kız erkek farketmez hiç yeterki sağlıklı olsun :) bana erkek doğuyor kendşm için ama senin içinde erkek doğuyo vallaaaaaaaaaaaaa :29:

:19::19:hulya haniimmmm hulyaaaaaaa haniiimmmmmmm

ooo bakiyooruumm hiic zaman kaybedilmemisss hemmencecik 2012 temmuz anneleri topicine atmissiniz kendinizi...listelerede eklenmissinizzz... masallah masallahhh......:19::19::19::19::19::19::19::5::5::5:

kuzummmmmmmmm boş duran kulu Allah sevmezmiş napalımmmmm hemen kapak attık oraya da :1:

Yaw sabahtan beri buraya biseyler yazmaya cirpiniyorum ama bi turlu olmuyo site bazen hata veriyo bazen aciyo alintl yapmaktan usandirdi beniiii tekrar tekrar basa dön dönnnn :47:
silacim bulantilar baslamissssss allah yardimcin olsun tatlim bebisinin saglikli buyudugunu gosterir bu ne güzellll allah bizlerede nasip etsin bu gunleri insalllahhh:16:
screamawaycim odasini hazirliyormussunuz oglusunuzun ne güzel telaslar bunlarrr yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kardaizzzz kuzummmmmm seni goremiyorummmmm bi turluuu
kuppemmm benim güzel yurekli arkadasim ne güzel sorunu erken ogrendiniz simdi iyi bi doktor bulma zamani hayirlisiyla insallah bu mucadeleninde ustesinden gelicez birliktee:16::29:
hulyaccimmmm nerelerdesin hamiş olunca bizleri birakmak yoktu haniiii:29:

kizlar aklimda kalanlar bunlar unuttuklarim varsa affedin nolur bi turlu basaramadim alinti ile cvp vermeyi

Son düzenleme:
kizlaar asagisi kabarikmis masallah ama konusmuyorrsunuz yahuuuuu.......

ya bende cok erken basladi sanirim yaa dehset uyku isteyi ,bulanti(hafifden gun gun artiyooo) belim kasikalrim halen agriyo ,ok gucsuzummmm evi nasil tasiycaaaammm esimeee kaldi butun isss....valla hele simdi calisan arkadaslarimi bi kez daha tebrik ediyor ve anliyorumki zorubasarmislar.. su durumda ben kendimiiste hayal edemiyoruummmm:52::52::52:

sılacan bnde kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı göbek deliği ağrısı :D var ... acıkma var uyku hali pek yok ama aşerme başladı bnde de :D ay kocam da biişi istiyosan alayım diye el pençe duruyor valla :D
ayrıca sen ev buldunmu bakemmmmmmmm ? ben yine bakmaya b aşladım artık bu haftasonu gitcez bakmaya bulursam hemen taşıncam ama bulursam :D

ahh silacimmm, ve hulyacimmmm esler yandi desenize.. :1: simdiden asermeler baslamisssssssss... :1: ben valla ilk zamanlarda hic asermedim... hicbisi yiyemedimmmmm... ama simdi cikariyorum acisini... yeni yeni...:1:

ayyy valla yansınlar ayolllllllllllll nasıl olsa bebek olunca pabucum dama atılca :D bari şimdiden acısını çıkarayım :D

hulyacimmm da sen de kiz istiyorsunuz ve 2012 temmuz muuuuu? TEMMUZ muuuu? :60:
yengec burcu nazli mi nazli bir kiziniz olacak o zamannnn.. :1::1::1::1::1::1: Ben de temmuz dogumluyum... kendimden biliyorum.. :1:

Allah kolaylik versin diyim simdiden... :1::1::1:

evet canım yengeççç :D ayy valla hiç farketmez nazınıda çekerim totosunuda yerim ben onun :) ama bana cidden erkek doğuyo yaaaaaaaaa :1:

Yaw sabahtan beri buraya biseyler yazmaya cirpiniyorum ama bi turlu olmuyo site bazen hata veriyo bazen aciyo alintl yapmaktan usandirdi beniiii tekrar tekrar basa dön dönnnn :47:
silacim bulantilar baslamissssss allah yardimcin olsun tatlim bebisinin saglikli buyudugunu gosterir bu ne güzellll allah bizlerede nasip etsin bu gunleri insalllahhh:16:
screamawaycim odasini hazirliyormussunuz oglusunuzun ne güzel telaslar bunlarrr yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kuppemmm benim güzel yurekli arkadasim ne güzel sorunu erken ogrendiniz simdi iyi bi doktor bulma zamani hayirlisiyla insallah bu mucadeleninde ustesinden gelicez birliktee:16::29:

kizlar aklimda kalanlar bunlar unuttuklarim varsa affedin nolur bi turlu basaramadim alinti ile cvp vermeyi

kuzummmmmmmmmm sabahtan beri netim yoktuu ama hiç aksatmadım hergün yazdım valla... buraya en çok gelen benim valla :) hakkımı yemeyinn hatta hamiş olupta hiç bırakmadım yaniiiiiiii hiç bi günnnn :)

seni de özledim ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaa :29:

ahh caniimbenimm agzin bal yesin senin..insallaha hayirlisi olsun kiz olsun bizim olsun:))) ya bi de gurbette benim dert ortagim olur nebiliiiiimm........
evet tugcecime de kuppecim bakmis oglan demisti.....masallah simdi bi prenses gelmek uzere...... sende artik oglusuna begen hangisini begenirsen ortalik prenses kayniyoooooo:9::9::9::9:
ayricadaaaa eveeett bazi yiyeceklerden ciddi tiksinti, bazilarinada dehset istek oluyo..ne garip bisi yaaaaaaaaaa.. bi de sunu soylim ki esim bu kez daha bambaskaa ,ilkte hiic bisey yokmus gibiydik ikimizde ama simdi dort donuyo desem yeridir cok sasirtiyor benii.... sende kesinlikle bu tecrubeyi yasamalisinderim..cunku sen bitane dusunuyorsun gibiiiii

evet silacimmmm herkesin kizlari olacak.... etraf prenses kayniyor... :1:
ben erkek oldugundan daha bi emin oldum en son gittigim ultrasonda.. :1::1: yuzunu goremedik kapadi ama, baska bir yerleri acikta kaldi yuzunu kapayinca.. :1:
bu arada canim, benim genelde alakasiz seyler canim istiyor... yani simdi yazmayayimm bu kadar hamile sayimiz da artmisken ama tr'de rahat bulabilecegin, burda bulamayacagin seyler.. onun icin pek bir anlami olmuyor.. zaten benimki de cok becerikli diildir yemek yapma konusunda..:1:

oyleee miii dersiin... baksennn oooyy ooyyyy ben onun nazini niyazini yeriiimmm!!!!!!!! hadi bakalim ozaman gelsinlerde gorelim... demek sende nazlisin haa....... bende nazli bi kiz cocuguydumm.....esim herzaman tepsilerde tasimislar seni der.......

:1: valla benimki amannn cocugumuz temmuz dogumlu olmasin ikininizin nazini birden kaldiramam derdi... :1:
sen ne burcuydun?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada PARPALM vardı ya hani kaçak uğrayan :D oda hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :nazar: 1 aylık :)

sılacan bnde kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı göbek deliği ağrısı :D var ... acıkma var uyku hali pek yok ama aşerme başladı bnde de :D ay kocam da biişi istiyosan alayım diye el pençe duruyor valla :D
ayrıca sen ev buldunmu bakemmmmmmmm ? ben yine bakmaya b aşladım artık bu haftasonu gitcez bakmaya bulursam hemen taşıncam ama bulursam :D

ayyy valla yansınlar ayolllllllllllll nasıl olsa bebek olunca pabucum dama atılca :D bari şimdiden acısını çıkarayım :D

evet canım yengeççç :D ayy valla hiç farketmez nazınıda çekerim totosunuda yerim ben onun :) ama bana cidden erkek doğuyo yaaaaaaaaa :1:

kuzummmmmmmmmm sabahtan beri netim yoktuu ama hiç aksatmadım hergün yazdım valla... buraya en çok gelen benim valla :) hakkımı yemeyinn hatta hamiş olupta hiç bırakmadım yaniiiiiiii hiç bi günnnn :)

bende seni cok ozledimmmmmmmmmmmmm smslerimede yanit vermiyosun:40::1:

bende seni cok ozledimmmmmmmmmmmmm smslerimede yanit vermiyosun:40::1:

aaaaaaaaaaaaaaaaa bak şimdiiiiiiiiiiiiii sende tellerimi açmıosunnnnnnnnnnnnn :1::1::1:

ya ben msj yaazmaktan nefret ederim bide geç gördüm arayayım dedim :) ama açmadın :53: :1:

bide maçtaydım o zmn şarjım bitti tuğçeminde yüzüne kapandı hatta :26:

azracimmmmmmm, hulyacimin dedigi gibi seni ozledikkk valllaaa... ben de oyle hissediyorum... eskiden uzun uzunnnn ates olcumleri uzerine sohbet ederdik... :16:
sen bu ay denemelere basliyorsun artik dimi? Allah insallah sana da en kisa zamanda nasip etsin, sonra biz de tecrubelerimizden bahsedelim... ayy ne guzel olur yaaa.... :16: ben baya tecrubeleniyorum kizlar bu acidan... sonra size sunu bunu alin diye tavsiye verebilirim... :1:

evet canım yengeççç :D ayy valla hiç farketmez nazınıda çekerim totosunuda yerim ben onun :) ama bana cidden erkek doğuyo yaaaaaaaaa :1:kuzummmmmmmmmm sabahtan beri netim yoktuu ama hiç aksatmadım hergün yazdım valla... buraya en çok gelen benim valla :) hakkımı yemeyinn hatta hamiş olupta hiç bırakmadım yaniiiiiiii hiç bi günnnn :)

hulyacimmmm o zaman erkek olsun senin.. :1: hem benimkine de bir erkek arkadas gelir fena mi? :1::1: kaldim kiz annelerinin arasinda... :1:

ben de ultrasn fotolarini cokk merak ediyorummmm... :16:

azracimmmmmmm, hulyacimin dedigi gibi seni ozledikkk valllaaa... ben de oyle hissediyorum... eskiden uzun uzunnnn ates olcumleri uzerine sohbet ederdik... :16:
sen bu ay denemelere basliyorsun artik dimi? Allah insallah sana da en kisa zamanda nasip etsin, sonra biz de tecrubelerimizden bahsedelim... ayy ne guzel olur yaaa.... :16: ben baya tecrubeleniyorum kizlar bu acidan... sonra size sunu bunu alin diye tavsiye verebilirim... :1:

hulyacimmmm o zaman erkek olsun senin.. :1: hem benimkine de bir erkek arkadas gelir fena mi? :1::1: kaldim kiz annelerinin arasinda... :1:

azra konusunda çok katılıorum tatlımmm :kkk: bide kankitomu çok özledimmmmmmmm :14::14::14:

dimi şekerim yaaaaa ben de sana arkadaş olurum :1: valla benim için hiç öenmli diil gerçekten yeterki sağlıkla kucağıma alayımmmmmmmmmm :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

ayrıca resimlerde hiç bişi belli olmıcak ama hemen eklicem söz :1:

hlyaciim canim beniim hayirlisi olsun tek cift kiz erkek fark yapmaz saglik olduktan sonra..... bende de hemenhemen aynibelirtiler var gobek agrisi haricinde... valla ben goguslere soktayimm hani regl olurken ben yazardim ya hep burayabasladi gogusler kirmizilar gelecek die wooo ayni onun agrisi ama uclari ekstrasi daha cok sizliyorlarrr....... cok istah yok bende belli seyler istiyo canim sadece ekmek yiyebiliyorum gri o da:( zaten kabizlikta var afedersin yardimci oluyo biraz....

ya ben kaynasamiyorum baska topiclerle yazamiyorum orasinada fikir edinmek amacli baktim senide gordum.... ama sen ac bitane olmazsa oraya gelebilirim....

azraciimmm, canm arkadasim cook sagol.. evet basladi bulantimar biliyorum daha da artracakkk olsun sorun deilbu yorucu olsada ban ahuzur veriyor dedigin gibi bebegimin yerinde oldugunu biliyorum insallah... guzelimbeniim seninde bunlari yasaayacagin ,isten sikayetlenecegin gunler cook yakin.....
evet silacimmmm herkesin kizlari olacak.... etraf prenses kayniyor... :1:
ben erkek oldugundan daha bi emin oldum en son gittigim ultrasonda.. :1::1: yuzunu goremedik kapadi ama, baska bir yerleri acikta kaldi yuzunu kapayinca.. :1:
bu arada canim, benim genelde alakasiz seyler canim istiyor... yani simdi yazmayayimm bu kadar hamile sayimiz da artmisken ama tr'de rahat bulabilecegin, burda bulamayacagin seyler.. onun icin pek bir anlami olmuyor.. zaten benimki de cok becerikli diildir yemek yapma konusunda..:1:

:1: valla benimki amannn cocugumuz temmuz dogumlu olmasin ikininizin nazini birden kaldiramam derdi... :1:
sen ne burcuydun?

hiii anladim caniim harika ozaman resmen gordun yani kucuk bamyayiiii... bende oglusunkini gorurdum... masallah size herseyde yolunda..... hadibakem darisi bize..

demek zor seyler cekiyor canin.. ooyy ooyy tr tr tr....kizlar vallasanslisiniz trde hamisolanlar.... screamcimi anliyorum yanii... neyse bakalim sende benzer biseylerle kandirmaya calis pasayi.. o istiyor sen deil sonuctaaaaaa:39::39::8::8::8:

bende teraziyimmm..

kuzuuuuuuuuuuuuummmmm aaa neden sen boyle ters dusunmeye basladin bakiimmmm:20: yani tabikii kendini her sonuca hazirlaman guzel Allahin takdiride biz iyi dusunelim iyi olsun insallah... canim beniimmm insallah hersey yolundadir...

demek hulyaya kiz hissediyorsun haaaa ama yaaaaaaaaaaa kimse bana bisey hissetmiyooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kiz hissedinbana ,bana benzeyen,yesil gozlu,hayirli saglikli bi kizzz..........
yok canım ya ters düşünmüyorum aslında bugün daha sağlıklı düşünüyorum diyelim Rabbim ol derse olacak yoksa yok ben ne yaparsam yapayım ne kadar çırpınırsam çırpınayım olmaz inşallah negatif olmaz ama olursa da bu sakinlikte karşılamakta nasip olsun ne diyeyim kendimi biliyorum çünkü biliyorum ki çok moralim bozulacak üzüleceğim eşim şimdiden test yapalım diyor ama ben beklemek istiyorum dün zaten bi hata yaptım :26: erken davrandım bi topicte ovulasyon testini regli zamanında regli olmadıysanız gebelik testi gibi kullanabilirsiniz normal testlerden daha hassas oluyor emin olun yazmış bayanın biri bende evde son kalan ovulasyon testini yaptım anammm bi baktım çift çizgi sonra da dedim dur kızım yaa bu gebelik testi değilki hem çatlatma iğnesinin etkileri de kalmış olabilir diyerek kendimi sakinleştirdim biraz şimdi test gününü bekleyeceğim artık :31:

breshkacım
canım yazdım ben yukarlarda.. aksilikten sebep donduler.. sende sankim karamsarlık gordum.. hayırdır canım neden oyle dusunuyon bakımm..... sılacım breshkam test yapsın ben gıdyorum ıns... kesın gun bellı degıl..
ay canım ne kadar sevindim anlatamam sanki benim üzerimden bir ton yük kalktı ya gitsinler uzuuuun bir süre de gelmesinler ...ah canımmmmmm:29: ben testi yapayım sonra beni de gezmeye götür olur mu :1: Git biraz anneciğinin yanına kafanı dinle canım hatta uzun kalacaksan hsgyi de orda yaptır :34:

saolasın kuzum yaaaaaa... valla kız erkek farketmez hiç yeterki sağlıklı olsun :) bana erkek doğuyor kendşm için ama senin içinde erkek doğuyo vallaaaaaaaaaaaaa :29:
öyle tabi canım benim Allah eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah ama ne bilim bir an öyle hissettim senin için genelde de çıkar yani :32: Valla bana herkes senin oğlun olacak diyor özellikle kaynanam sende erkek anası tipi var diyor :1: hayırlısı artık

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada PARPALM vardı ya hani kaçak uğrayan :D oda hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :nazar: 1 aylık :)
vaaaaaaaaay sen nerde buldun ayol hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş. :49:

nirde gordun hayatiim.... masallah o da bizim kadar asagi yukari o zaman........

bu arada ev yok henuz haril harillbakiyozzzz artik bulmamiz sarttt!!! senin icinde hayirlisi insallah..bizdede tersi olurmus hani totemde once tasinma sonra bebektiya bizdede once bebek sonra tasinma olsun hiicfenaolmaz haniii:12:

hlyaciim canim beniim hayirlisi olsun tek cift kiz erkek fark yapmaz saglik olduktan sonra..... bende de hemenhemen aynibelirtiler var gobek agrisi haricinde... valla ben goguslere soktayimm hani regl olurken ben yazardim ya hep burayabasladi gogusler kirmizilar gelecek die wooo ayni onun agrisi ama uclari ekstrasi daha cok sizliyorlarrr....... cok istah yok bende belli seyler istiyo canim sadece ekmek yiyebiliyorum gri o da:( zaten kabizlikta var afedersin yardimci oluyo biraz....

ya ben kaynasamiyorum baska topiclerle yazamiyorum orasinada fikir edinmek amacli baktim senide gordum.... ama sen ac bitane olmazsa oraya gelebilirim....

azraciimmm, canm arkadasim cook sagol.. evet basladi bulantimar biliyorum daha da artracakkk olsun sorun deilbu yorucu olsada ban ahuzur veriyor dedigin gibi bebegimin yerinde oldugunu biliyorum insallah... guzelimbeniim seninde bunlari yasaayacagin ,isten sikayetlenecegin gunler cook yakin.....

hiii anladim caniim harika ozaman resmen gordun yani kucuk bamyayiiii... bende oglusunkini gorurdum... masallah size herseyde yolunda..... hadibakem darisi bize..

demek zor seyler cekiyor canin.. ooyy ooyy tr tr tr....kizlar vallasanslisiniz trde hamisolanlar.... screamcimi anliyorum yanii... neyse bakalim sende benzer biseylerle kandirmaya calis pasayi.. o istiyor sen deil sonuctaaaaaa:39::39::8::8::8:

bende teraziyimmm..

evet silacimmmm trdekiler cokkk sansli katiliyorum.... hulyacimmmm sen bizim icin de yersin artik... :56::56::1::1:

Insallah cok bulantili gecmez kizlar hamilelikleriniz... ve insallah benimkinden rahat gecer...:16:

ayyyyyyyy gercektenmiiiiii ben onu eski ceyiz topiginden beri taniyordum cok sevindim onun adinaaaaaa maşallahhh:nazar: allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insalahhhhhh:nazar:

aaaa öylemi screamawaycim elimden geldigince sık girmeye calisiyorum bu hafta sonu dugun vardi anadolu yakasinda cok gec bitti eve donmedik baska bi arkadasin evinde sabahladik. O yuzden bu hafta sonu iptaldim giremedim hic.. sirkette sende anlarsin beni azcok inan kacak giriyorum cok iyi takip edemiyorum. okuyorum bazen yazamiyorum bazen yaziyorum ama takibini kaciyorum kor topal biseyrler yapmaya calisiyorum işte:1: eskiyi bende cok ozluyorum ne gunlerdi onlar yahuuuuu insallah hamiş topigine dondugumuzde yine o sekilde devam ederiz. Ben size yetisemedim o yuzden ortak sohbetimiz olamiyo sanirim:31: Hayirlisi ama hersey allahtan elbet birgun sizinle ayni konuda konusabilirim diye umit ediyorum bende napim:16:

bende teraziyimmm..
aminnnnnnn tatlim yuregine agzina salgilk insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh dualariniz eksik etmeyinden benden nolurrr:16:

Ayyy kizlar cok mutluyum ben ya bu gun siklusumun 21. gunundeyim veeeeeeeeeeeee hic lekelenmem yok duzene giriyorum galiba ben :17::52:

aaaaaaaaaaaaaaaaa bak şimdiiiiiiiiiiiiii sende tellerimi açmıosunnnnnnnnnnnnn :1::1::1:

ya ben msj yaazmaktan nefret ederim bide geç gördüm arayayım dedim :) ama açmadın :53: :1:

bide maçtaydım o zmn şarjım bitti tuğçeminde yüzüne kapandı hatta :26:

benmi acmiyorummmmmm iftiraaaaa valla iftiraaaaa:1: saka biryana hulyacim gormedim aramani gercekten yoksa mutlaka geri donus yapardim kuzum benimm. O zaman bundan sonra sms değil cagri ile taciz ederim seni anlasildi:1:

Ayyy kizlar cok mutluyum ben ya bu gun siklusumun 21. gunundeyim veeeeeeeeeeeee hic lekelenmem yok duzene giriyorum galiba ben :17::52:

hadi hayırlısı canımm okuduğum çoğu yazıya göre varikosel ameliyatından sonra illa 3 ay sonra hamile kalınmıyor menbetayı örnek al tura devammmmmmm :52::52:inşallah biran önce gelir bebişin :54:

evet silacimmmm trdekiler cokkk sansli katiliyorum.... hulyacimmmm sen bizim icin de yersin artik... :56::56::1::1:

Insallah cok bulantili gecmez kizlar hamilelikleriniz... ve insallah benimkinden rahat gecer...:16:
insallah en kolaysekilde gecirirz canim...bebeklerimiz iyi olsunlarda..... sende cok kolay dogum yaparsin insallah

ooh valla azracimbende sevindim bitaneùmm... ne belli belkide tutmustur ve hi gelmeyecekler 9 ayyy:52::52: ayricada dualarimiz sizlerle insallah...

Back