2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hadi hayırlısı canımm okuduğum çoğu yazıya göre varikosel ameliyatından sonra illa 3 ay sonra hamile kalınmıyor menbetayı örnek al tura devammmmmmm :52::52:inşallah biran önce gelir bebişin :54:

Aminnnnnnnnnnnnn canim benim icim kabardi birden msjini okuyunca allah razi olsun :16::29:
evet tatlim ilk 3 ay olmamasi cok dogal karsilaniyo spermlerin uretimi zaten 3 aydan 3 aya tazeleniyormus. Biz ameliyat olali bu ayin 4 unde 1 ay oldu daha. Bende o yuzden bu ay rahatim sanirim lekelenmem ondan olmuyo onceleri cok stres yapiyordum adet gelesiye kadar. Simdi tertemizim hay allahim sen nelere kadirsin.....

kizlar cok zor giriyorum buraya hatta giremiyorum gibi bisey anlamadim ya laptop bozuk ya net yada sitede bi hata var

ay uyuz oldum takiliyor baglanti kesiliyor. ay be hazir kalabalikken yazayim dedim yok banamisin demedim.
yarin imzayi atiyoruz cok sükür ev buldukkkkkkkk:21::21::21:
nihayet bulabildik. kisda geldi cok zor olacak hadi hayirlisi..

silacim ve hülyacim darisi sizlerin basina. ben ev bulabilmeniz icin dua edeyim. sizde bana hamis kalmam icin dua edin:52::52::1::1:

kizlar hepinize bisey yazmak isterdim ama malaesef anca acti mesaj kutusunu simdi ise annemlere gidiyorum maglum dünürleri gelecek e bizde hizmet edelim bari:34:

hepinize güzel bir aksam diliyorum:54:

insallah en kolaysekilde gecirirz canim...bebeklerimiz iyi olsunlarda..... sende cok kolay dogum yaparsin insallah

ooh valla azracimbende sevindim bitaneùmm... ne belli belkide tutmustur ve hi gelmeyecekler 9 ayyy:52::52: ayricada dualarimiz sizlerle insallah...
insallah tatlim ama sanmiyorum bayramin birinci gunu yumurtladim ve biz bayram gezmesindeydik o gecede calisma olmadi ananesinde kaldik.. esimin 3. gunu calisabildik insallah denk gelmistir :16:

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kocacığım gelmiş aşağıda bekliyor sinemaya gidicez :1:
öptüm hepinizi :54:
iyi eglenceler breshkacimmm bu cok iyi gelicek size iyi aksamlar tatlim:3:

caniim nasilsiinn.... haberimi aldin cokta sevindin sagol arkadasim... tkrar tsk etmek istedim.. insallah yolda pasacigimin kardesi..

sendennaber caniim..,, hamilelik nasil ilerliyoo?? guzelkizin nasil? simdi kiz bekliyorsunuz deilmi? hayirlisi canimbenim..sanada kolay dogumlar nasip etsin Rabbim..

buarada ikinci hamislik daha bi zor gibiymis cunku cocukla ilgilenmek,doyurmak,oynamak,yikamak vs vs lazim... yardimcida olmayinca...olsun ama gecicigunler bunlar hersey guzel olcak insallah...

hlyaciim canim beniim hayirlisi olsun tek cift kiz erkek fark yapmaz saglik olduktan sonra..... bende de hemenhemen aynibelirtiler var gobek agrisi haricinde... valla ben goguslere soktayimm hani regl olurken ben yazardim ya hep burayabasladi gogusler kirmizilar gelecek die wooo ayni onun agrisi ama uclari ekstrasi daha cok sizliyorlarrr....... cok istah yok bende belli seyler istiyo canim sadece ekmek yiyebiliyorum gri o da:( zaten kabizlikta var afedersin yardimci oluyo biraz....

ya ben kaynasamiyorum baska topiclerle yazamiyorum orasinada fikir edinmek amacli baktim senide gordum.... ama sen ac bitane olmazsa oraya gelebilirim....

bende teraziyimmm..

aynen canım hayırlısı neyse o olsun :) valla bnde iştah açıldıı resmen feci hmde :D amannnnn hiç umrumda değil kendimi kilo için kasmıcamm sonrasında ne yapar eder veririm :) bnde kaynaşmadım sadece o anki hamiş haberimlen yazdım işteee ama senin için açarım kuzummmmm :) bunlarda biziim mucizelerimiz diye olur mu :)

bu arada bnde yay burcuyum ve d. günüme 20 gün kaldı ve bununla bağlantılı olarak da bişi söleyim çok üzgünüm :( kocam d. günümde iphone 4 alıyodu söz verdi ama şimdi yavrimaaaaaaa zarar verir onlarrrrrr olmazzzzzzzzzzz dedi almıcakmış başka istediğin ne var diyo soruyoo :( üzüldümmm ya çok istiodummmmmmm :47::47:

ayrıca artık günlük limit koymuş pc me yarından itibaren sınırlı vakiitte 1 metre uzaktan girecekmişim bu da size 2. kötü haberim :50:

öyle tabi canım benim Allah eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah ama ne bilim bir an öyle hissettim senin için genelde de çıkar yani :32: Valla bana herkes senin oğlun olacak diyor özellikle kaynanam sende erkek anası tipi var diyor :1: hayırlısı artık

vaaaaaaaaay sen nerde buldun ayol hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş. :49:

amannnnnnnnnnn ne çıkarsa bahtıma valla kuzummmmmm :) bncede snde erkek anası tipi var :D

ya ben temmuz anneleri topiğinde gördüm altta sonra özelden msj attım oda evet hamileyiim dedi :D benide öğrenmişş o :) sonra kızdım neden bizim topiğe yazmadın diye oda unutulmuşumdur diye yazmadım dedi :50: aşk olsun dedim bnde ama ondan önce yazdım haberi :1::1::1:

nirde gordun hayatiim.... masallah o da bizim kadar asagi yukari o zaman........

bu arada ev yok henuz haril harillbakiyozzzz artik bulmamiz sarttt!!! senin icinde hayirlisi insallah..bizdede tersi olurmus hani totemde once tasinma sonra bebektiya bizdede once bebek sonra tasinma olsun hiicfenaolmaz haniii:12:

temmuz topiğinde gördüm canım :)

valla aynen sılacan bizim de totemimiz var artıkın :32::32:

evet silacimmmm trdekiler cokkk sansli katiliyorum.... hulyacimmmm sen bizim icin de yersin artik... :56::56::1::1:

Insallah cok bulantili gecmez kizlar hamilelikleriniz... ve insallah benimkinden rahat gecer...:16:

canlarımmmmmmmm siz söleyin canınız ne çekerse ben sizin yerinize yerim :1::56::56::1::1::1::1:

ayyyyyyyy gercektenmiiiiii ben onu eski ceyiz topiginden beri taniyordum cok sevindim onun adinaaaaaa maşallahhh:nazar: allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insalahhhhhh:nazar:

aminnnnnnn tatlim yuregine agzina salgilk insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh dualariniz eksik etmeyinden benden nolurrr:16:

aynen canımmm valla fırça attım neden bize yazmadın diye ama unutulmuşumdur diye dedi üzüldüm :50:

Ayyy kizlar cok mutluyum ben ya bu gun siklusumun 21. gunundeyim veeeeeeeeeeeee hic lekelenmem yok duzene giriyorum galiba ben :17::52:

e maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh o zamn :nazar: kuzum bakk na şuraya yazıom sennnnnnnnn hemencecik hamile kalıvercennnnnnnnnn :49::emir_bebek::nazar:

benmi acmiyorummmmmm iftiraaaaa valla iftiraaaaa:1: saka biryana hulyacim gormedim aramani gercekten yoksa mutlaka geri donus yapardim kuzum benimm. O zaman bundan sonra sms değil cagri ile taciz ederim seni anlasildi:1:

bak bu ii fikir :1: ya msj yazmak varya bana ölüm gibi geliyo yaaaaa :31: o yzden aramayı tercih ediorum hem zaten benimki heryöne sınırsız sabit fiyat msj ekstra para :D keseme de zarar yani :1::1::1:

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kocacığım gelmiş aşağıda bekliyor sinemaya gidicez :1:

benim yerime deeeeeeeeee gezzzzzzzzzzzzzz :10::10:

kizlar cok zor giriyorum buraya hatta giremiyorum gibi bisey anlamadim ya laptop bozuk ya net yada sitede bi hata var

ay uyuz oldum takiliyor baglanti kesiliyor. ay be hazir kalabalikken yazayim dedim yok banamisin demedim.

silacim ve hülyacim darisi sizlerin basina. ben ev bulabilmeniz icin dua edeyim. sizde bana hamis kalmam icin dua edin:52::52::1::1:

kizlar hepinize bisey yazmak isterdim ama malaesef anca acti mesaj kutusunu simdi ise annemlere gidiyorum maglum dünürleri gelecek e bizde hizmet edelim bari:34:

canım benim saolasın etmemmiiiiiiiiii hepinize canı gönülden dua ediorum vallaaaaa :29:

ve evinizzzzzzzz hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnn :) güle güle oturun canım :)

Son düzenleme:

evet bendede ayni sorun vardi bugun sitede birsey var... Ev bulmussunuz hayirli olsun gule gule oturun kuzucum. ooooo dunurler geliyo ne tatli bir telas vardi annenlerde simdi:16:

hadi bakalim hemsiooommm git guzelce stresse at.... bu arada yaptigin testi unutmus ya da atlamis deilim..... ama seni heycanlandirmamak icin ustunde durmuyorum....

oohh arkadasiiimmmm hayirli olsuunn..gulue gule oturunn bak insallah totem tutar sende, sen tasinasiya kadar ilac kullanma surende bitmis olur buyuk olasi...

elbette bitanemm dua edicem sana sende bize ediyormussun.. Allahb razi olsun.... hadi optum cok..

tamam hlyaciiim bakalim insallah breshkamda mujdeyi verirse oda katilir... ettik 3 e obur aya da regen,azra,menbeta ,nartanesi geliir bizdebasligina temmuz agustos anneleri deriz ya da yaz anneleri deriz hemde degisik olurr..... 2012 yaz anneleri......

tamam hlyaciiim bakalim insallah breshkamda mujdeyi verirse oda katilir... ettik 3 e obur aya da regen,azra,menbeta ,nartanesi geliir bizdebasligina temmuz agustos anneleri deriz ya da yaz anneleri deriz hemde degisik olurr..... 2012 yaz anneleri......

olur kzuum iyi olur :) başlık da güzelmiş :)

ben çıkıorum hanımlarrr :) bu arada size yazdığım uzun postu umarım gözden kaçırmamışsınızdır :19:

yemek yapcam karnım gurullduyor :1:

mercimeğimi doyurayım da geleyim hadi hoşçakalınnnnnnnnn :10:

olur kzuum iyi olur :) başlık da güzelmiş :)

ben çıkıorum hanımlarrr :) bu arada size yazdığım uzun postu umarım gözden kaçırmamışsınızdır :19:

yemek yapcam karnım gurullduyor :1:

mercimeğimi doyurayım da geleyim hadi hoşçakalınnnnnnnnn :10:

haayy masallaahh... benim yemek yapmaya bile tahammulum yok yaaaaaaaaa... 1 tabakta bana yollasanda oglusu doyursammmm....valla daha 5.haftada haci yatmaz gibiyimmm.. sanki tugcenin falan daha gec baslamisti...

Allah Allah hangi post acaba butun postlarin uzundu hemen hemen bugun?

ask olsun size yaaaa simdiden yeni topik planlari yapiosunuz :( hani soz vermistik birbirimize hamisliklerimizi ve insallah dogumumuzu bile burda paylasicaktikk:(( simdi hemen burayi birakmiycaz ki fln diyceksiniz biliorum amaa yeni topik acilirr yine 1,2 kayibimiz olur.... valla cok alindimm haberiniz olsun... bnde baska topikleri okuyorum tabiki herkez özgür ama sizler bnm dostumm gibi oldunuz artk baska topiklerde paylasim yapmaya ihtiyac bile duymuyorum amaa baskalarinin tecrubelerini okuyorum hihh:19::19:

ayyyyyyyy gercektenmiiiiii ben onu eski ceyiz topiginden beri taniyordum cok sevindim onun adinaaaaaa maşallahhh:nazar: allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insalahhhhhh:nazar:
aaaa öylemi screamawaycim elimden geldigince sık girmeye calisiyorum bu hafta sonu dugun vardi anadolu yakasinda cok gec bitti eve donmedik baska bi arkadasin evinde sabahladik. O yuzden bu hafta sonu iptaldim giremedim hic.. sirkette sende anlarsin beni azcok inan kacak giriyorum cok iyi takip edemiyorum. okuyorum bazen yazamiyorum bazen yaziyorum ama takibini kaciyorum kor topal biseyrler yapmaya calisiyorum işte:1: eskiyi bende cok ozluyorum ne gunlerdi onlar yahuuuuu insallah hamiş topigine dondugumuzde yine o sekilde devam ederiz. Ben size yetisemedim o yuzden ortak sohbetimiz olamiyo sanirim:31: Hayirlisi ama hersey allahtan elbet birgun sizinle ayni konuda konusabilirim diye umit ediyorum bende napim:16:
aminnnnnnn tatlim yuregine agzina salgilk insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh dualariniz eksik etmeyinden benden nolurrr:16:

oyle deme azracimmmmmmmmmmmmmmmm sen yeterki gel, biz daha ne ortak konular buluruzzzz... oyle dusunme... hem ayni yollardan gectik, ayni yere ilerliyoruz...:1: ortak konu cokkkkk....

ne filme gitcenizzz bakimmmm breshkacimmmm

pit diye dislanmisimmmmmmmmmmmmmmm ben demekkkk.. 2012 yaz anneleriymissssssss... küstümmmmmmmmmmmmmmmmm size.................:19::19::19::19::19:

ben oysaki burda sizin heyecaninizi paylasiyordummmm... oyle olsun bakalim.....:14::14:

haayy masallaahh... benim yemek yapmaya bile tahammulum yok yaaaaaaaaa... 1 tabakta bana yollasanda oglusu doyursammmm....valla daha 5.haftada haci yatmaz gibiyimmm.. sanki tugcenin falan daha gec baslamisti...

Allah Allah hangi post acaba butun postlarin uzundu hemen hemen bugun?

cnmm bnmde 6. haftada baslamisti Allah yardimcin olsun yaaa cok zorrr sen bana teselli veriyodunn simdide ben sana ayni tesellileri tekrar iade ediyorum silacimm :)) cok sukur rabbime bu zor ama guzel duyguyu bizlere taddirdigi icin

ask olsun size yaaaa simdiden yeni topik planlari yapiosunuz :( hani soz vermistik birbirimize hamisliklerimizi ve insallah dogumumuzu bile burda paylasicaktikk:(( simdi hemen burayi birakmiycaz ki fln diyceksiniz biliorum amaa yeni topik acilirr yine 1,2 kayibimiz olur.... valla cok alindimm haberiniz olsun... bnde baska topikleri okuyorum tabiki herkez özgür ama sizler bnm dostumm gibi oldunuz artk baska topiklerde paylasim yapmaya ihtiyac bile duymuyorum amaa baskalarinin tecrubelerini okuyorum hihh:19::19:

al benden de o kadar tugcecimmmmm ben de coooookkkkk alindim.... neyse ben cikimmmm... zaten postlar yazilip dagilinmis....

iyi geceler....

Son düzenleme:
al benden de o kadar tugcecimmmmm ben de coooookkkkk alindim.... neyse ben cikimmmm... zaten postlar yazilip dagilinmis....

iyi geceler....

ben ara ara girip okuyorum daaa esas kizlar cikmisss alicaginiz olsun esas kizlarrr vallahide billahide cok kirildimmm oleu olucak biz cikalim bu topigin adinida degistirin yaz anneleri diye :(:43:

Hepinize iyi akşamlar, ben geç kalmısım sanırım bütün gün ne çok konuşup gitmişsiniz:52:

hülyacım demek canın bişeler istemeye başladı ne güzel:56:

breshkacımm bana batımı sormustun bende yazmıstım gördünmü? ekledinmi listeye beni?:52::52:

regencim
evet başbaşa kalmısız dün akşam ama degerlendiremedikkk çıkmısım o an demek ben:1::1:

buarada alıntı yapamadığımdan böle rengarenk yazdım ama hoş oldunuz sanki bölede:9: bu arada bende hemen tripimi atayım ne öle yeni topiklerin adı geçio kızlarrr biz ne olacagız burda peki:43::43:

zaten hamile kalamıyorum birde sizsiz mi kalayım:43:

pit diye dislanmisimmmmmmmmmmmmmmm ben demekkkk.. 2012 yaz anneleriymissssssss... küstümmmmmmmmmmmmmmmmm size.................:19::19::19::19::19:

ben oysaki burda sizin heyecaninizi paylasiyordummmm... oyle olsun bakalim.....:14::14:

iyi geceler....

ben ara ara girip okuyorum daaa esas kizlar cikmisss alicaginiz olsun esas kizlarrr vallahide billahide cok kirildimmm oleu olucak biz cikalim bu topigin adinida degistirin yaz anneleri diye :43:
hiic bii kuvvet beniburdan bi yere gonderemeeezzz uleeeyynnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... ne topici,kim topic acmis ,kim nereye gitmis, iftira bee.... yok oyle bisey.... canlarimbenimm gercekten alinmissiniz tugcecim vallahide billahide diyor ayni sekilde bende vallahide billahide cook uzuldum asla yan gozle bile bakmam baska topiclere...... zaten hlyaya da dedimya paylasamiyorum ben oralarda diye...yook anacimm yook

valla afedersiniz yanii kizlar hecanimiz henuz cok yeni haycanimiza verin...... hadi bakim 6 ay buyuk hamis ablasiniz sizzz... opuselim barisalimmm.........

hersey regenin basinin altindan cikti zaten.........................(kizin dunyzzdn hzberi yok!!!!)

kizginliginiz gecti demi bakin zaten cok bulantiliyim guluk cekiyorum aglariimmmmmmmmmmmmm :5::5::5::5::5::5::5:

Hepinize iyi akşamlar, ben geç kalmısım sanırım bütün gün ne çok konuşup gitmişsiniz:52:

hülyacım demek canın bişeler istemeye başladı ne güzel:56:

breshkacımm bana batımı sormustun bende yazmıstım gördünmü? ekledinmi listeye beni?:52::52:

regencim
evet başbaşa kalmısız dün akşam ama degerlendiremedikkk çıkmısım o an demek ben:1::1:

buarada alıntı yapamadığımdan böle rengarenk yazdım ama hoş oldunuz sanki bölede:9: bu arada bende hemen tripimi atayım ne öle yeni topiklerin adı geçio kızlarrr biz ne olacagız burda peki:43::43:

zaten hamile kalamıyorum birde sizsiz mi kalayım:43:

olsun fistik ben burdayim simdi.. sinyal yolluyorum sana... koordinatlari dogru tutturabilirsem gelirsin yoksa sansima küserim :1::1::1::1:

hiic bii kuvvet beniburdan bi yere gonderemeeezzz uleeeyynnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... ne topici,kim topic acmis ,kim nereye gitmis, iftira bee.... yok oyle bisey.... canlarimbenimm gercekten alinmissiniz tugcecim vallahide billahide diyor ayni sekilde bende vallahide billahide cook uzuldum asla yan gozle bile bakmam baska topiclere...... zaten hlyaya da dedimya paylasamiyorum ben oralarda diye...yook anacimm yook

valla afedersiniz yanii kizlar hecanimiz henuz cok yeni haycanimiza verin...... hadi bakim 6 ay buyuk hamis ablasiniz sizzz... opuselim barisalimmm.........

hersey regenin basinin altindan cikti zaten.........................(kizin dunyzzdn hzberi yok!!!!)

kizginliginiz gecti demi bakin zaten cok bulantiliyim guluk cekiyorum aglariimmmmmmmmmmmmm :5::5::5::5::5::5::5:

ben ara ara girip okuyorum daaa esas kizlar cikmisss alicaginiz olsun esas kizlarrr vallahide billahide cok kirildimmm oleu olucak biz cikalim bu topigin adinida degistirin yaz anneleri diye :(:43:

iyi geceler....

tamam tamam benim basimin altindan cikti o neyse :1::1::1::1::1: ikizim öyle diyorsa vardir bi bildigi :1::1:

regencimmmmmm az kaldi senin de bildigim kadariyla... 3 ay dolmak uzere di mi? ne zaman basliyor calismalar...?

tugcecimmm dedigim gibi burda pek cesit yok... oyle duz siradan beyaz mobilya aldim... ama suslemeyi dusunuyorum odayi... :1: ama ne kadar becerebilirim bilmem....

ahh silacimmm, ve hulyacimmmm esler yandi desenize.. :1: simdiden asermeler baslamisssssssss... :1: ben valla ilk zamanlarda hic asermedim... hicbisi yiyemedimmmmm... ama simdi cikariyorum acisini... yeni yeni...:1:

silacimmmm, bosver onlari sen... benim bir arkadas bana bakip kiz demisti... erkek oldu.. inanmiyorum ben onlara.... sana kiz gelecek insallahhhhh:16: hem bu ay da baya bi calismistin sen sanirim... kiz olmasi daha muhtemel.. :1:

evet canim.. doldu gibi bir sey... yani tam gün olarak hesaplarsak, 22sinde bitiyor ama ben simdi biraksam da korunmayi, tutmaz cünkü yumurtlama günüm gecti, gögüs agrilarim belirdi accik accik... 20sine beklyorum misafirleri zaten.. iyyyy gelsin gitsin yumurtlucam insallah onu da tutturcam :52::52::52::52::52: ay bak yine heyecan yaptim... tutmazsa da dr'a gidip test istiycem.. en azindan icim rahat etsin bi.. sen de almissin nerdeyse her seyi canim benim... valla mobilya konusunda haklisin.. bebek esyasi diye yaptiklari tipte yataklarda benim ebemler yatardi desem yeridir :19::19::19::19: yani öyle modelli cicili bicili seyler nerdeeee.... hayirlis olsun güle güle kullanin.. oglun cikolatali elleriyle batirsin her tarafini :9::9::9::9::9:

Back