• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

o da ayrı bir acı verici durum. dün akşam eve gelince öğrendim çok üzüldüm. gece 1:30 a kadar haberleri izledim. Allahtan gelen bişey kimsenin elinden bişey gelmiyo. Allahım kimseye bir daha yaşatmasın.

günaydın tatlımmm :) geçmiş olsun dikkat et kendine.
teşekkür ederiz canımmm harika bir gündü, inşallah sende gel bidahakine tabiki :))

evett kuzumm ben deperemi ciddi yaşayan bi insan olarak yaşadıklarını anlıyorum ama malasef ki çokkkkk yanlışlıklar yapıyorlarrr ....

geçmiş olsunnn kuzummm vitamin takviyesi yap kendine meyve tükett bolca dikkat et kötüleşme canım :) demek işi bırakıyosun heee iyi iyi bolca görüşürük o zamn :) filizin yanına giderriz berebaer öğle yemeği yeriz :56:

ayy valla çok eğlendik gerçektenn tuğçeciğimin göbüşünü sevdik tonton tatlı bişi yaaaaaaaa :38:

bi dahakine eksik kabul etmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :19::19:

bol bol c vitamini meyveler yiyorum canım ama baş ağrısı yapıyorya o çok kötü inşallah geçer tez zamanda :)))
İnşallah birdahakine bende olacağım orda bu haftadan sonra evdeyim artık kardaizcime süpriz yaparız ne güzel bir gün evimede beklrim inşallah sizleri :16:

o da ayrı bir acı verici durum. dün akşam eve gelince öğrendim çok üzüldüm. gece 1:30 a kadar haberleri izledim. Allahtan gelen bişey kimsenin elinden bişey gelmiyo. Allahım kimseye bir daha yaşatmasın.

günaydın tatlımmm :) geçmiş olsun dikkat et kendine.
teşekkür ederiz canımmm harika bir gündü, inşallah sende gel bidahakine tabiki :))

Canım çok tşk ederim inşallah geleceğim bende resimlerinizden nekadar güzel bir gün olduğu belli oluyor :))))

bol bol c vitamini meyveler yiyorum canım ama baş ağrısı yapıyorya o çok kötü inşallah geçer tez zamanda :)))
İnşallah birdahakine bende olacağım orda bu haftadan sonra evdeyim artık kardaizcime süpriz yaparız ne güzel bir gün evimede beklrim inşallah sizleri :16:

Canım çok tşk ederim inşallah geleceğim bende resimlerinizden nekadar güzel bir gün olduğu belli oluyor :))))

kuzum başağrısı içinde bol su iç iyi gelir :) vallaha gideriz filizcimeee beraberr süper olur :) artık sizlerede bebek görmeye geliriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sağlıkla :emir_bebek::nazar:

kuzum başağrısı içinde bol su iç iyi gelir :) vallaha gideriz filizcimeee beraberr süper olur :) artık sizlerede bebek görmeye geliriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sağlıkla :emir_bebek::nazar:

Hayırlsıyla o günlere bi gelelimde tatlım inşallahhh birbirimize bebek görmeye gideriz sırayla Rabbim tez zamanda göstersin o güzel günleri :16:

ayol nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sıla hanımmm sıla hanımmmmm hala gelmedinnn bekliorum seni...... azracımmmmmmmmmmmmmm snde yoksunnnn :43::43::43:

Kizlarrrr gunaydinnnnnnnnnnn... Kimsecikler yok amaa... cok uzuldummmm...:5::5:

Günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum dünden beri çok kötüyüm bugün işe geldim ama bu son haftam bırakacam işi :)))

Resimlerinize bayıldım ne güzel eğlenmişsiniz inşallah birdahaki buluşmaya katılmak banada nasip olur :16:

bikere_sevdimmmmmm, canim isi mi birakiyorsun?? neden ki canim... zaten birakcakmiydin? yoksa hamile kaldigin icin mi birakiyorsun?

yaaaa resimlere bakiyorum da simdiii... neden bunlar bende cokk kucuk gorunuyor... zoom in de yapamadim isyerindeyim diyeee... kardaizcimmmmm, sakin kaldirma bunlari... eve gidince yine bakcam... :16::16::16::16:

[TABLE="class: grid"][tr][td]:nazar:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Eylul [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:nazar:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][/tr]
[/TABLE]

kizlar durumu degisen var mi?
Bir de yeni hamilelerimizi ilk sayfaya gondermedim daha... Hem de bu listeyi cok da kucultmek istemiyorum...:26:

iyiyimmmm hulyacimmmm sen nasilsin??
guzel bir ctesi gecirmissiniz gordugum kadariyla... :16::16::16:

bnde iyiyim canım nolsunnn :) ayy evet çok güzel vakit geçirdik.. çok eğlendikkk.. tuğçeciğin göbüşünü sevdik.. hoş sohbet muhabbet.. güzeldi yani :)

ay azracım da tuğçecimde çok tatlılardı valla :16::16:

bnde iyiyim canım nolsunnn :) ayy evet çok güzel vakit geçirdik.. çok eğlendikkk.. tuğçeciğin göbüşünü sevdik.. hoş sohbet muhabbet.. güzeldi yani :)

tugcenin gobegi filan hicc belli diil fotolarda... ya da ben fotolari kucucuk gordugumden farkedemedim... :1:
ya ben de orda olmak isterdim... nargile filan da icmissinizdir siz simdiiii... :26:

silacimmmmmm nerde yaaa... silaaaaaacimmmkiziyorumm bakkkk 2 gundur nerdesinnnn... :20::20::20:

kardaizin isi yogun sanirim... sabahtan burdaymis, ama sonra cikmis...:26:

evettttttttt çok güzel bir gundu vakit cok hizli gecti hicbisi anlamadim bennnnnnnnnn yine yapalim yine yapalimm:46: hulyacim o senin tatliliginnnnnn:48:

tugcenin gobegi filan hicc belli diil fotolarda... ya da ben fotolari kucucuk gordugumden farkedemedim... :1:
ya ben de orda olmak isterdim... nargile filan da icmissinizdir siz simdiiii... :26:

evet mantosuyla gizliyor çunki:1: cok tatli bi gobişi olmuşşşş maşallahhhhh:nazar: bizde seninde olmani cok isterdik birdahaki istanbula gelisinde ayarlariz neden olmasin:16:

canım tuğçenin göbüş belli.. ama üstünde kalın mont var ondan anlaşılmıyor :1: baksana göbüşüne ellerimizi koyduk resimlerde :1::1: fotoları ben normal görüyorum canım sen neden küçük görüyosun ki :26:

kız ne nargilesi.. yemek yedik çay içtik o kadar... düşün ortaköye gittik ama kumpir yiyemeden döndük :1::1:

evettttttttt çok güzel bir gundu vakit cok hizli gecti hicbisi anlamadim bennnnnnnnnn yine yapalim yine yapalimm:46: hulyacim o senin tatliliginnnnnn:48:

evet mantosuyla gizliyor çunki:1: cok tatli bi gobişi olmuşşşş maşallahhhhh:nazar: bizde seninde olmani cok isterdik birdahaki istanbula gelisinde ayarlariz neden olmasin:16:

evet yaa birazda geç buluştuk yaa ondan çabuk geçti :5::5: bi dahakine daha erken buluşalım yahuuuu zaten hava çabuk kararıyor ... erken buluşursak daha çok vakit geçiririzzzzzzzzz :16::16::16:

screawaycım artık sen ne zaman TR ye gelirsen senin içinde bi buluşma organize ederiz :16:

evet yaa birazda geç buluştuk yaa ondan çabuk geçti :5::5: bi dahakine daha erken buluşalım yahuuuu zaten hava çabuk kararıyor ... erken buluşursak daha çok vakit geçiririzzzzzzzzz :16::16::16:

screawaycım artık sen ne zaman TR ye gelirsen senin içinde bi buluşma organize ederiz :16:

evet bende cok isterdim kuzucum erken olmasini ama ctesi gunu 1 de bile cikarken kacıyormus gibi cikiyorum :31: ctesi daha erken bir sekilde gelmem mumkun değil keşke olabilse. Pazar olursa sabahin korunde bile gelirim:1:

Back