- Konu Sahibi screamaway
- #28.661
gel bebisimm isitayim seniii :))![]()
açç kollarınıııııııııııııı geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel bebisimm isitayim seniii :))![]()
KIZLAARR yaa kotuyuummm nedirki bu?? simdi hangi dr gideyim... usg muayane yapmalari lazim... kasiklarim felaket ozellikle sol taraf.. yuruyemiyorum yaa sanki bisey oynuyo icerde hissediyorum. egilim kalkarken falan orda bisey hissediyorummm.. oof yaa nedirbu simdi cok da acitiyo canimi....
aklima kist olabilecegi gelio ama sasirdim !!!! dongununde 17.gunu bugun..![]()
Resimleri yükledimmmm profilimde görebilirsiniz
22.10.2011 ortaköy buluşmaaa :)))
![]()
herkese iyi geceler kizlar..
epeydir gelmiyorum, aslinda internete öyle cok girmiyorum malum son günlerde yasananlarla birlikte haberlerin, internetin, feysin tadi felan iyice kacti.. benim söylemek istedigim bi iki sey var.. bu hafta da bulusmussunuz galiba, kardaizcimin mesajin anlasiliyor. bunun üstüne de biraz komik kacacak ama ben yine de söyleyimson mesajimda biraz farkli anlasilmalar oldu. aslinda döndüm mesaji bulup tekrar okudum, öyle agir bi sey söylememisim ama yazdiklarim yine de yanlis anlasildi. ben biraz takilmak icin gidin baska yerde konusun, gelen var gelemeyen var, yazinca kovuyormus gibi olmusum sanirim.. sonuna da fazla mi sitem ettim, diye de saka oldugunu belirtecek bi cümle yazmama ragmen mesajim baska bi anlama büründü.. o an aldigim tepkiden de, gecen gün hlycim ile epeyce tartistik bu konu hakkinda, onunla olan yazismalarimdan da bunu daha iyi anladim.. benim öyle kimseyi kovmak gibi bi amacim yoktu ve olamaz da zaten, öyle bir sey yapmaya calissam cok komik ve yersiz olurdu, aptalca olurdu... hly ile tartistik dediysem, konu hakkinda uzunca konustuk anlaminda söyledim,o da zaten kendi düsüncelerini söyledi, tekrar belirteyim, yanlis anlasilma olmasin.. o da dedi, ben de senin meajina alindim kovmus gibi yazdin diye..Allah var cok ugrasti benimle, bikac tehditini saymazsak :))) yine söylüyorum hem de yeminle, öyle bir sey aklimin ucundan bile gecmedi.. neyse pek bi önemi olmasi da ben bunlari yazma geregi duydum gece gece
silacim, ruh ikizcim, acikcasi bekledim senden bi mesaj.. herkesten bekledim ama dedim ikizim beni merak eder kesin özelden yazar :)) hani sen de bi ara ugrayamamistin, geri gelince demistin özel mesaj kutumu doldurmussunuz kizlar diye, o zaman senin adina cok sevinmistim hatta bende yazmistim kac mesaj ama senden bi tane bile mesaj alamadim..yanlis anlasilmasin, kimse mecbur degil ama gönül, umuyor iste :))
bu sebepten gelmiyorum kizlar rahatsiz ettigimi hissettigim icin.. beni tanidiginizi düsündügüm icin bol bol saka yapiyordum belki büyütülecek bir sey degil diyorsunuz, iste tam da bu sebepten dolayi cok alindim, öyle önemli bir sey yazmamama ragmen yanlis anlasildim.. eger bi kisi bile böyle anlarsa, baskalari da öyle anlar muhakkak diye aciklama geregi duyuyorum ve alinan olduysa özür diliyorum.. kimseyi kovmak gibi bi niyetim yoktu.. eger öyle anlayan olduysa rahatsiz etmemek icin gelmeyi düsünmüyorum.. tartisma olarak anlasilmasin yazdiklarim.. ben sadece belirtmek istedim biraz duygusal düsünüyorum belki, olabilir de.. malum bu ay benim ayim, dogum günüm yaklasirken ben de akrep burcunun etkisine girdim sanirim, her duygumu fazlasiyla yasiyorum :)) uzun lafin kisasi, uzunca bi zamandir hukukumuz oldugu icin aciklamayi borc bildim.. yazmak, aslinda tehlikeli olabiliyormus onu da anladim :)) bu yazdiklarim lütfen yanlis anlasilmasin, tartismak amacli söylemiyorum..
kendinize cok iyi bakin..![]()
Kızlar merhaba, ben geldim ama kimsecikler yok, birazcık geçmişi okudum, kızlar buluşmuş ve bensiizzzzzzzzşaka şaka, ben zaten gelemeyecektim, önceden anlattıydım sebebini. ama çok isterdim hepinizle tanışmak canlı canlı :26::26::26:
Bu arada hepimizin başı sağolsun, hem şehitlerimiz için hem Van'daki depremden dolayı. ALLAH bu günleri bir daha göstermesin!
Kardaizcimmmmmm, resimleri paylaşmışsın, bir daha koyabilirmisin benim için? ben de sizleri birlikte görmek istiyorummmm
Screamcim, Tuğcecim hamişlik nasıl gidiyor kızlar? göbüşler büyümüştür şimdi... oooh oh... ay inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin!
Regencimmmm tatlımmmmmmm, sen topiğimizin neşe kaynağısın, bitanem, hiç öyle dargınlık küsgünlük falan kabul etmiyorum, topiğimize geri dön, sensiz olmuyor, anladınmı? OLMUYORRRRRRR! Hani bi şarkı var ya... Sensiz olmuyor... Yerin dolmuyor... falan filan işte, burası da sensiz olmuyor....
Hülyacım, Menbetacım, Bikere sevdimcimmmmm, Kardaizcim ve ismini sayamadığım diğer kızlarımız! Hepinizi çooooooooooooooooooooooooooooooooook özledim, inşallah hamişlik haberinizi en yakın zamanda duyucaz, inşallah! Bu arada kaçırdıklarım varsa düzeltin, belki de aranızda hamile kalan olmuştur da, ben geçmişin hepsini okuyamadığım için kaçırmış olabilirim. İnşallah vardır!![]()
herkese iyi geceler kizlar..
epeydir gelmiyorum, aslinda internete öyle cok girmiyorum malum son günlerde yasananlarla birlikte haberlerin, internetin, feysin tadi felan iyice kacti.. benim söylemek istedigim bi iki sey var.. bu hafta da bulusmussunuz galiba, kardaizcimin mesajin anlasiliyor. bunun üstüne de biraz komik kacacak ama ben yine de söyleyimson mesajimda biraz farkli anlasilmalar oldu. aslinda döndüm mesaji bulup tekrar okudum, öyle agir bi sey söylememisim ama yazdiklarim yine de yanlis anlasildi. ben biraz takilmak icin gidin baska yerde konusun, gelen var gelemeyen var, yazinca kovuyormus gibi olmusum sanirim.. sonuna da fazla mi sitem ettim, diye de saka oldugunu belirtecek bi cümle yazmama ragmen mesajim baska bi anlama büründü.. o an aldigim tepkiden de, gecen gün hlycim ile epeyce tartistik bu konu hakkinda, onunla olan yazismalarimdan da bunu daha iyi anladim.. benim öyle kimseyi kovmak gibi bi amacim yoktu ve olamaz da zaten, öyle bir sey yapmaya calissam cok komik ve yersiz olurdu, aptalca olurdu... hly ile tartistik dediysem, konu hakkinda uzunca konustuk anlaminda söyledim,o da zaten kendi düsüncelerini söyledi, tekrar belirteyim, yanlis anlasilma olmasin.. o da dedi, ben de senin meajina alindim kovmus gibi yazdin diye..Allah var cok ugrasti benimle, bikac tehditini saymazsak :))) yine söylüyorum hem de yeminle, öyle bir sey aklimin ucundan bile gecmedi.. neyse pek bi önemi olmasi da ben bunlari yazma geregi duydum gece gece
silacim, ruh ikizcim, acikcasi bekledim senden bi mesaj.. herkesten bekledim ama dedim ikizim beni merak eder kesin özelden yazar :)) hani sen de bi ara ugrayamamistin, geri gelince demistin özel mesaj kutumu doldurmussunuz kizlar diye, o zaman senin adina cok sevinmistim hatta bende yazmistim kac mesaj ama senden bi tane bile mesaj alamadim..yanlis anlasilmasin, kimse mecbur degil ama gönül, umuyor iste :))
bu sebepten gelmiyorum kizlar rahatsiz ettigimi hissettigim icin.. beni tanidiginizi düsündügüm icin bol bol saka yapiyordum belki büyütülecek bir sey degil diyorsunuz, iste tam da bu sebepten dolayi cok alindim, öyle önemli bir sey yazmamama ragmen yanlis anlasildim.. eger bi kisi bile böyle anlarsa, baskalari da öyle anlar muhakkak diye aciklama geregi duyuyorum ve alinan olduysa özür diliyorum.. kimseyi kovmak gibi bi niyetim yoktu.. eger öyle anlayan olduysa rahatsiz etmemek icin gelmeyi düsünmüyorum.. tartisma olarak anlasilmasin yazdiklarim.. ben sadece belirtmek istedim biraz duygusal düsünüyorum belki, olabilir de.. malum bu ay benim ayim, dogum günüm yaklasirken ben de akrep burcunun etkisine girdim sanirim, her duygumu fazlasiyla yasiyorum :)) uzun lafin kisasi, uzunca bi zamandir hukukumuz oldugu icin aciklamayi borc bildim.. yazmak, aslinda tehlikeli olabiliyormus onu da anladim :)) bu yazdiklarim lütfen yanlis anlasilmasin, tartismak amacli söylemiyorum..
kendinize cok iyi bakin..![]()
kankitommmmmm naberr![]()
kankiton yesin seni. pazar günü sabah bi baktım senin akpil benim koltukta
dedim ala ala akşam nasıl göremedim yaa anlamamışımda![]()
bnde otobüse bindimmm çantayı talan ettim 2 durak boyunca heryerime baktım yoookkksonra arkamdaki adam buyrun bunu kullanın dedi
bnde aldım mecbur artık otobüslerde para geçmiyor aldım bnde.. adama da 2lira verdik oldu bitti
![]()
ay canım uğraşmışsın bayaa...
sen bana msj yazdınyaa o sıra da 110 km hızla sana cevap yazdım :)))) iyi de olmadı aslında ama dikkatliyim çok şükür.
aşk olsun canım yaaa ben sana bi ara dedim neden öyle yaptn kii
ben sadece haber vermek için yazdım nolcak zaten bindim otobüse gittim ben...
kızma öle hemen amaaa. hem ne dedin ne dedin neden ben hatırlayamadım söle bakim ne demiştinnnn :))))![]()
bi ara bakarsın olur mu dedim![]()
hımmmm ben sana sadece cevap yazdım zaten sonra da baktım :)))
sen neredesin bakim, şu açtığın topicin adı neydi...
Günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum dünden beri çok kötüyüm bugün işe geldim ama bu son haftam bırakacam işi :)))
Resimlerinize bayıldım ne güzel eğlenmişsiniz inşallah birdahaki buluşmaya katılmak banada nasip olur![]()
burdayımmmm :) benim topikte değil depremle ilgili topiğe bakıorumm![]()
Günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum dünden beri çok kötüyüm bugün işe geldim ama bu son haftam bırakacam işi :)))
Resimlerinize bayıldım ne güzel eğlenmişsiniz inşallah birdahaki buluşmaya katılmak banada nasip olur![]()
geçmiş olsunnn kuzummm vitamin takviyesi yap kendine meyve tükett bolca dikkat et kötüleşme canım :) demek işi bırakıyosun heee iyi iyi bolca görüşürük o zamn :) filizin yanına giderriz berebaer öğle yemeği yeriz
ayy valla çok eğlendik gerçektenn tuğçeciğimin göbüşünü sevdik tonton tatlı bişi yaaaaaaaa
bi dahakine eksik kabul etmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()