- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.721
screamawaycım sılacım :))))))
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler iyi sohbetler
umarım yarın ve yarından sonraki günlerimiz çok iyi güzel hayırlara vesile olur
görüşmek üzere
insallah Allah sana da kisa zamanda mutterpass nasip eder regencimm...
screamaway,regen ve nihancacimm kizlar aramiza donun... koptum yaa bi biraktiktim sizi masallah pek keyifli sohbet etmisiniz kiskandim dogrusu...
Allahim yaaa koptum canim dert ettigin seye bak... ama daha yeniolur kiloalmazsin henuz hatta zayiflarsin bile... resmini koysana meerak ettim...
iste o da ayri bir sorun.. oglum delirtti bugun beni.. burda anlatmaya kalksam birgunumuzu topic kapanir:))) ama evlat iste... oyle ki ikinciyi istiyorum deli gibi... sevgileri herseyin ustesinden geliyorr
insallah bu sozunu hatirlacam sana canim uzun yillarbu kulupte olursak.....
ama bugun hic kalabaliklasamadik..dogrusu merak diger fistiklari???? nese yarin haber aliriz insallah hepiciginden... buarada 39. gunume dakkilar kaldi ama ben hala israrliyim 45.gune kadar beklemede....
ayyyy kizlar komigim ben yaa testi nereye koydugumuda bilmiyorum iyimi??oglum kurcaliyordu ulasamayacagi biyere koydum ama nerde?? tatlicadi gormeyecegiin biyere koy yapmazsin demisti bak iice kaybettim 16euroluk testimi:84::84:
Günaydın Kızlar,ohooo dün gece burda çok koyu bir sohbet vardı,hatta ben bi ara bir şeyler yazdım ama görmediler bile beni
Bakalım bugün hamiş haberi falan alacak mıyız?
günaydın...
dün gece ne muhabbet etmişiniz,ben kaçırmışım
ben bugün yine ateşimi ölçim dedim. uyku arası ölçtüm. kendi kendine kapanmış alet.tabi ben rüya gördüm o arada,güya ateşim düşmüş,seviniyorum bende oh hastalanıyorum sonunda diye
Ama uyanıp son kayıda baktım ki ateşim tavan yapmış meğerse. rüyamla alakası yok. Sinirlerim hopladı. Test negatif diyor,ateş yükseliyor... off offf..
neyse dönim bi geçmişi okuyayım üzerine yorum yapacağım postlar var
screamaway [/B] canım doktor sana yüz üstü yat demişse öyle yat. ben denemiştim bu ay. akma olmuyor merak etme. bencede yüz üstü yapmak mantıklı ama kişiden kişiye değişebilir. rahim şekline göre doktor böyle emiştir sana belkide.
hatta ben bu ay hepsini yaptım. sırt üstü,yüz üstü,yan.. zamanı bol olunca hepsini yapıyor insan ama hangisine denk geldide tutmadı bilemiyorum tam olarak.
Canim senin atesin gitgide artiyor... Bu iyiye isaret degil mi?
Adet de olmamissin henuz... Bence sen hamilesinnn... Kan testi yaptirmismiydin sen canim?
yok canım sadece idrar testi yaptım. ateşim evet öyle gösteriyor. ama güvenmiyorum artık ben ateşe.
misafirim var şu birkaç gün gitsin sonra gidip kan testi verecem.
sende gönder bakim ne durumda
Canimmm, sana birsey yazmadik miii? Hatirlamiyorum... Keske tekrarlasaydin postunu... Biz hayallerle kopmustuk...
yok canım sadece idrar testi yaptım. ateşim evet öyle gösteriyor. ama güvenmiyorum artık ben ateşe.
misafirim var şu birkaç gün gitsin sonra gidip kan testi verecem.
sende gönder bakim ne durumda
Canim mutlaka kan testi yaptir kisa zamanda bence... Idrarda cikmayanlar da oluyor..
Insallah hamilesindir canim...
Bak bu da benim sacma grafigim... Artik ates derecelerim kafasina gore takiliyor...
Screamaway Chart
Canım ateşim yükseliyor demişsin,ben de meraklandım şimdi,ateş yükselmesi iyi bir şey diye okumuştum bu topicte,sanki adet olmaya yakın ateş düşüyordu ama seninki yükseliyor,ilginççç))
Bu arada kızlar bugün adetim bitti sayılır,bu arada benimde ovülasyon günlerim screamawayın nihancaya yazdığı gibi 19-20 mayısa denk geliyor tahmini.Yani ben özellikle 13-23 mayıs arası çok yoğun olucam
Kızlar hani birde batma falan belirti diyorlarya benim bu ay çoook batma oldu ama adet oldum,gerçi korunmuştuk bu ay ama bilemiyorum yani bu belirtilere çok takmamam lazım))
Ki hala dünde bugünde batmalar var ama üşütmüşüm,idrar yolu enf.oldu galiba yine,bol su içmem lazım bugün:-(((
Canım ateşim yükseliyor demişsin,ben de meraklandım şimdi,ateş yükselmesi iyi bir şey diye okumuştum bu topicte,sanki adet olmaya yakın ateş düşüyordu ama seninki yükseliyor,ilginççç))
Bu arada kızlar bugün adetim bitti sayılır,bu arada benimde ovülasyon günlerim screamawayın nihancaya yazdığı gibi 19-20 mayısa denk geliyor tahmini.Yani ben özellikle 13-23 mayıs arası çok yoğun olucam
Kızlar hani birde batma falan belirti diyorlarya benim bu ay çoook batma oldu ama adet oldum,gerçi korunmuştuk bu ay ama bilemiyorum yani bu belirtilere çok takmamam lazım))
Ki hala dünde bugünde batmalar var ama üşütmüşüm,idrar yolu enf.oldu galiba yine,bol su içmem lazım bugün:-(((
ikimizin tablosuda tuhaf.maşallah bize canım bu arada seninki yerleşme düşüşü diye bişey varmış o olabilir biliyorsun dimi yani bebek yerini beğendi yerleşti belkide
regen tatlım "angelsounds" denen alet pek sağlıklı değilmiş diye duydum. bebek için zararlıymış sanırım. ama tabi şu devirde herşey zararlı ona bakarsan. bilg.,tlf,tv,...vs hepsi bişiler saçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?