2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamawaycım sılacım :))))))

kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler iyi sohbetler

umarım yarın ve yarından sonraki günlerimiz çok iyi güzel hayırlara vesile olur

görüşmek üzere

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan|
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan|
tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan|
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
sedosumm | ?? | 25 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz parrhisia TEBRIKLER!! | 25 | 26 Nisan|
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz nazarboncug TEBRIKLER!! | 31 | 30 Nisan|
fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis|
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis|
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis |
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz reyyan_TEBRIKLER!! | 28 | 6 Mayis|
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz happylife TEBRIKLER!! | 27 | 7 Mayis|
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
regen | 23 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
karyaa48 | 27 | 16 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
duygu7979 | 32 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 18 Mayis
KuPPe | ?? | 19 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
wifeofdemon | 29 | 21 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
Sevgi Kelebegi | 25 | 27 Mayis
_arzum_| 26 | 28 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
nihanca| ?? | 3 Haziran
neselikiz | ?? | 4 Haziran
pollyannaa | 27 | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
|||

Allah hepimize verir de veriri en kisa sürede insallah söyle yumak gibi kivil kivil evin yüzünde gezecek bebisler.. gönlümüzden ne geciyorsak artik.. sabah bizi uyandircak, yemek yaparken rahat vermicek,babasinin pesine aglicak kücücük kücücük eller ayaklar... insallah

tatlim sen de hakkaten göremicen bir yere koymussun demekki kökten kaldirmissin ortadan.. epeyce de pahaliymis testin

Günaydın Kızlar,ohooo dün gece burda çok koyu bir sohbet vardı,hatta ben bi ara bir şeyler yazdım ama görmediler bile beni
Bakalım bugün hamiş haberi falan alacak mıyız?

günaydın...

dün gece ne muhabbet etmişiniz,ben kaçırmışım

ben bugün yine ateşimi ölçim dedim. uyku arası ölçtüm. kendi kendine kapanmış alet. tabi ben rüya gördüm o arada,güya ateşim düşmüş,seviniyorum bende oh hastalanıyorum sonunda diye
Ama uyanıp son kayıda baktım ki ateşim tavan yapmış meğerse. rüyamla alakası yok. Sinirlerim hopladı. Test negatif diyor,ateş yükseliyor... off offf..

neyse dönim bi geçmişi okuyayım üzerine yorum yapacağım postlar var

arzum biraz doldur canım yumurtlamadan sonra "Early Pregnancy Signs" bölümünde yazacak. ve canım geç kalmamışsın. sadece hastayken ateşini görsen iyi olurdu ama çokta problem değil

sıla canım şuanki ateşini ölçmenden hiç bişey anlamazsın. eğer hasta olursan(inşallah olmazsın) o zaman başlarsın. biraz sinir bozucu benim açımdan ama düzenli kişilerin önünü görmesini sağlıyor.

canım testi sakla demiştim sana ama o kadarda değil dolapların üstüne bak,çamaşır çekmecelerini karıştır. ben genelde oralara koyuyorum

screamaway canım doktor sana yüz üstü yat demişse öyle yat. ben denemiştim bu ay. akma olmuyor merak etme. bencede yüz üstü yapmak mantıklı ama kişiden kişiye değişebilir. rahim şekline göre doktor böyle emiştir sana belkide.
hatta ben bu ay hepsini yaptım. sırt üstü,yüz üstü,yan.. zamanı bol olunca hepsini yapıyor insan ama hangisine denk geldide tutmadı bilemiyorum tam olarak.

nihanca canım sağ yumurtan için üzülme sakın. olacağı varsa olur zaten. benim annemin 1 tane yumurtalığı hiç çalışmıyormuş baya bi uğraşmış benim için (4sene) benden sonra 2 tane daha olmuş. korunmasa dahada olurmuş. yani Allah ol değince önüne geçilmez.Umarım sen çok uğraşmazsın hemen kavuşursun yavruna

regen tatlım "angelsounds" denen alet pek sağlıklı değilmiş diye duydum. bebek için zararlıymış sanırım. ama tabi şu devirde herşey zararlı ona bakarsan. bilg.,tlf,tv,...vs hepsi bişiler saçıyor.

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar,ohooo dün gece burda çok koyu bir sohbet vardı,hatta ben bi ara bir şeyler yazdım ama görmediler bile beni
Bakalım bugün hamiş haberi falan alacak mıyız?

Canimmm, sana birsey yazmadik miii? Hatirlamiyorum... Keske tekrarlasaydin postunu... Biz hayallerle kopmustuk...

tatlicadicimmm, bizim atesler bu ay cok sacma sapan bir hal aldi.. Benimkisi de oyle... bak biraz sonra linkini gonderiririm.... sen de grafigin linkini versene...

canimmm, bu sefer yuzustu yatcam oyle denicem... simdiye kadar hep sirt ustu yatiyordum.. o sekilde mantikli diye...
ya aslinda biz ne sekilde yatarsak yatalim, sonucta kismet... Kismet olmayinca olmuyor...

Canim senin atesin gitgide artiyor... Bu iyiye isaret degil mi?

Adet de olmamissin henuz... Bence sen hamilesinnn... Kan testi yaptirmismiydin sen canim?

yok canım sadece idrar testi yaptım. ateşim evet öyle gösteriyor. ama güvenmiyorum artık ben ateşe.

misafirim var şu birkaç gün gitsin sonra gidip kan testi verecem.

sende gönder bakim ne durumda

yok canım sadece idrar testi yaptım. ateşim evet öyle gösteriyor. ama güvenmiyorum artık ben ateşe.

Canim mutlaka kan testi yaptir kisa zamanda bence... Idrarda cikmayanlar da oluyor..
Insallah hamilesindir canim...

Bak bu da benim sacma grafigim... Artik ates derecelerim kafasina gore takiliyor...

Screamaway Chart

Canım ateşim yükseliyor demişsin,ben de meraklandım şimdi,ateş yükselmesi iyi bir şey diye okumuştum bu topicte,sanki adet olmaya yakın ateş düşüyordu ama seninki yükseliyor,ilginççç))
Bu arada kızlar bugün adetim bitti sayılır,bu arada benimde ovülasyon günlerim screamawayın nihancaya yazdığı gibi 19-20 mayısa denk geliyor tahmini.Yani ben özellikle 13-23 mayıs arası çok yoğun olucam
Kızlar hani birde batma falan belirti diyorlarya benim bu ay çoook batma oldu ama adet oldum,gerçi korunmuştuk bu ay ama bilemiyorum yani bu belirtilere çok takmamam lazım))
Ki hala dünde bugünde batmalar var ama üşütmüşüm,idrar yolu enf.oldu galiba yine,bol su içmem lazım bugün:-(((

Canim mutlaka kan testi yaptir kisa zamanda bence... Idrarda cikmayanlar da oluyor..
Insallah hamilesindir canim...

Bak bu da benim sacma grafigim... Artik ates derecelerim kafasina gore takiliyor...

Screamaway Chart

ikimizin tablosuda tuhaf.maşallah bize canım bu arada seninki yerleşme düşüşü diye bişey varmış o olabilir biliyorsun dimiyani bebek yerini beğendi yerleşti belkide

evet canım ateş hasta olacağında düşüyor. hamileysende artışta oluyor. ama ben artık umut etmiyorum hatta düşüşü bekliyorum onun için ölçüyorum.

bide kızlar dün temizlik yaptım. çok yordum kendimi akşam kasıklarım çok ağrısı hatta hasta oluyorum diye düşündüm ama yine yok. bide pazar günü ata bindim ben pztsi de aynen öyle çok ağrımıştı. aramızdaki pco hastası olanlara soruyorum sizde böyle şeyler olmuşmuydu hiç??:26:

canimmm, su icme meselesini benimde aliskanlik haline getirmem gerekk... cok az su iciyorum bende...

ikimizin tablosuda tuhaf.maşallah bize canım bu arada seninki yerleşme düşüşü diye bişey varmış o olabilir biliyorsun dimiyani bebek yerini beğendi yerleşti belkide

o adetten bir hafta once olmuyor mu canim? benim adetim cuma... cok az kaldi...
zaten su atesi koltuk altindan olcme yakti beni... bence o yuzden garip cikiyor degerlerim... bir dahakine agizdan olccemm...

valla senin tablo bence gayet mantikli gidiyor... yavas yavas artiyor... benim tabloda azranin tablosuna benzedi... onunkisinde de zikzaklar vardi....

regen tatlım "angelsounds" denen alet pek sağlıklı değilmiş diye duydum. bebek için zararlıymış sanırım. ama tabi şu devirde herşey zararlı ona bakarsan. bilg.,tlf,tv,...vs hepsi bişiler saçıyor.

cok haklisin canim yaaa.. her sey zarali.. pc bileee o zaman birbirimizle hic konusmamak lazim.. benim internet kablosuzdu ama simdi kablöolu kullaniyorum o daha iyi.. kablosuz sinyalleri de zarali ama hos benim evde yoksa bile sagda solda altta var bende öyle bi angelsaounds olsa her dakka takarim karnima müzik dinler gibi dinlerim.. elim durmazki.. aman yaa öyle seyler hep para tuzagi iste biz de bebis hevesiyle yanip tutusurken millet de bundan cikar saglama derdinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…