2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnm pazar akşamı başlama belirtisi verdi.dün oldu sadece bugün yok bişey.bende emin olamadım.sağlık ocağıda sadece idrar testi yapıomuş.napsamki? bide ben msjlarımı nasıl takip etcem yaaa??senin yazdığın cevabı zor gördüm:S

mrb canım bnd bu ay klomene baslıcam eğer hamiş deilsem..2.denemenmi senn?

buarada aramıza yeni katılan arkadaşlarm hepnz hoşgldnz 1 hamişimz war allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn inşallah ve darısı bizim başımıza inşallah...

canım yukarıda forum takip yazıyor pembe araç çubuğunda oradan görebilirsin ama bu sayfadan çıkmazsan sayfayı f5 ile yenileyince mesajı görebilirsin.
sağlık ocağı nasıl idrar testi yapar yaa çok saçma onu herkes evinde yapar benim aile hekimim hemen kan testi istiyordu her ay hemde oradan bakıyorduk beraber bir gün sonra alıyordum sonucu.
canım bir şekilde test yaptır hatta günün geçtiğine göre sabahı beklemene gerek yok testi hemen yap varsa ben akşam yapmıştım cevap bekliyorum canım

buarada aramıza yeni katılan arkadaşlarm hepnz hoşgldnz 1 hamişimz war allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn inşallah ve darısı bizim başımıza inşallah...

çok teşekkür ederim arkadaşım hoşbulduk gerçekten çok güzel bir ortam burası.
Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın ve hepimize kucağımıza almayı nasip etsin hamile kaldıktan sonra da başka sıkıntılar başlıyor çünkü ne yazık ki

ahhh canım sıkıntısı olcak illaki ama su bekleme olayından kötü olamaz saınırım..bnm 10.denemem olcak bu ay 1 yıl oldu nerdyse bebişim gelmedi bi türlü

pko war bnd sn neden kullanıosun canım?

ben uzun zamandır pkoluyum.4 ay önce hamilelik planlıyorum diyerek doktora gittim.hormon tahlili yapalım dedi.bende genelde prolaktinim yükseliyo dedim.dr da o zaman tiroidlerinede baktıralım o yükseltebilir dedi.tahliller sonucunda hormonlar normal,tiroidler çalışmıo çıktı.dr 3 ay diane 35 verdi.ayrıca tiroid içinde hapa başladım.3 ay sonra gittiğimde tiroidim normale dönmüştü.dr muayene etti ve kist görünmüyo klomene başlayalım dedi.geçen ay içtim.18 mm yumurtam oluşmuştu ve iğne vuruldum.fakat kanamam oldu işte.bu ay tekrar gittim.dr izinliydi.sağlık ocağına uğradım ve ordaki dra sordum.tekrar tiroidlere baktırdı oda.ilacı yazalım o zaman sen başla dedi.konrtole kendi doktoruna gidersin dedi.bende karar veremedim.drum 9 mayısa kadar izinli.

ha bide dahiiye gliforda verdi kilo vermeme yardımcı olur diye ama 4 ayda 2 kilo verdim sadece

idrar testi hemen çıkmaz gibi geliyo bana.çünkü geçen ay 22sinde hastalandım.en azından yarın sabahı bekleyim diyorum.aslında kan testi yaptırmak daha mantıklı ama ...

idrar testi hemen çıkmaz gibi geliyo bana.çünkü geçen ay 22sinde hastalandım.en azından yarın sabahı bekleyim diyorum.aslında kan testi yaptırmak daha mantıklı ama ...

tamam canım sabahı bekle o zaman ama mutlaka haber ver bize bir de negatif çıkarsa sakın üzülme eğer hasta olmazsan mutlaka kan testi yaptır bir şekilde

ahhh canım sıkıntısı olcak illaki ama su bekleme olayından kötü olamaz saınırım..bnm 10.denemem olcak bu ay 1 yıl oldu nerdyse bebişim gelmedi bi türlü

canım çok çok haklısın bekleme olayının ne kadar kötü olduğunu çok iyi bilirim. bizde şu an kalp atışlarını duyabilmek için bekliyoruz bahsettiğim sıkıntı buydu zor kavuşunca kaybetme korkusu daha fazla oluyor.

moralini sakın bozma cnm.güzel günler seni bekliyor.sen tedaviylemi hamile kaldın?

aslında şeytan diyoki sabah kalk kan testi yaptırcak bi yer bul

canım bunu sadece şeytan değil bende diyorum :))) ben o kadar çok kan testi yaptırdım ki artık çok doğal geliyor. sabah bence bir yer bul ve hemen yaptır. inşallah çıkar ama çıkmazsa da en azından kafandaki soru işaretlerini atıp klomen e başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…