- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.061
selam kızlar...
ay bugün anneme çanta alim diye dışarı çıktım bütün herkeze bişeyler aldım..(kardeşlerim,babam,yiğenlerim)bugün hediye alma günümmüş ama öyle bir yoruldumki sormayın...:111:
bide canlarım benden düngece gelen o yapışık akıntı yine geldi. çok yoğun acayip bişey:26:
niye oluyorki yaa:44:
bide canlarım benden düngece gelen o yapışık akıntı yine geldi. çok yoğun acayip bişey:26:
kızlar bende hamile kalamayanlardanım 1tane oglum var ama ikinci olmuyor doktor adetinin 2ci günü geldedi acaba ne yapcak hap başlıcak herhalde ne hapı oluyor lütfen bilginiz varsa beni bilgilendirin bu catlatma yada yada igne ne oluyor
hoşgeldin canım
desene bugün herkesin gönlünü yaptın inşalah allah ta seni sevindirir sana en güzel hediyeni gönderiri
canım acaba gıt gıt mı oluyo ki
Amin canım. Alah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
şu pazar günü mutlu haberi alabilecek olanlar ne kadar şanslılar:97:
canım 39.gündeyim. geç yumurtladım ben. ateş ölçüyorum ona göre yumurtlamadın diyor..:44: ama anlamıyorum ben 2 gündür böyle akıntım oluyor hemde sadece akşamları. sabahtan akşama kadarda kuru oluyor 0 akıntı
yapışık dediğin akıntı çiğ yumurtanın akı kıvamındamıdır?
Amin canım. Alah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
şu pazar günü mutlu haberi alabilecek olanlar ne kadar şanslılar:97:
ah canm ya ben kendimi liste de göreceğim günü nasıl hayal ediyorum bir bilsen.inşallah biz de en yakın zaman da halayımızı çekerizzz
canım 39.gündeyim. geç yumurtladım ben. ateş ölçüyorum ona göre yumurtlamadın diyor..:44: ama anlamıyorum ben 2 gündür böyle akıntım oluyor hemde sadece akşamları. sabahtan akşama kadarda kuru oluyor 0 akıntı
inş. seneye anneler gününde bebişlerimiz kucağımızda olur da bizde anneler gününü kutlayabiliriz. Ay ezan vakti yazdım Allahım ne olur duy sesimizi...
canım mevsim geçişlerinden de böyle tuhaf durumlar olabiliyomuş dr öyle söylüyolar
belkide.. bilemiyorum valla... valla daraldım artık en sonunda vazgeçecem bu bebekten,sinirlerim bozulmaya başladı çünkü
ah canım benim ya hangimizin sinirleri bozulmadı ki benimkiler valla laçka oldu bende bıktım artık
iki arkadaşım arka arkaya doğu yapacak dayanmak çok zor ama elden ne gelir allahıma sığınıyorum artıkrabbim bu dualarımızı uğraşlarımızı boş geri çevirmesin
tamam guzelim hakkinda hayirmisi olsunnnevet canım gittim ama daha sabah geldi maşallah kırmızılardr herşeyin yolunda olduğunu söyledi hatta birazcık ta kilom varmış onun için de eşim beni spor salonuna yazdırdı yarın inşallah başlıyorum bebek için çekilen her çile kutsaldır ilgin için çok sağol canım allahım hepimize tez günde bebeklerimiz nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnn
masaalah bize ne aldin....... bize vereceginen iyi hediye mujdeli haberin canim bekliyoruzzzselam kızlar...
ay bugün anneme çanta alim diye dışarı çıktım bütün herkeze bişeyler aldım..(kardeşlerim,babam,yiğenlerim)bugün hediye alma günümmüş ama öyle bir yoruldumki sormayın...:111:
hayatim seni hemen calismaya yolluyoruz... hic hesap falan yapma bikerecik calis... hic bisey kaybetmezsin.. zaten pco var hic belli deil nezaman yumutlucan... akintin buna isarett yapis yapis ve de sunuyorsa yumurtlama akintisidir... Allah bilir... hayilisi guzelimmmmmyok canım elime sürüyorum yaşış yapış. yumurta akar gider tutamazsın bile ama bu öyle değil yapışıyor elime :44:
Amin canım amin...
Sabrımız sınanıyor biliyoruz ama işte yinede elde değil üzülmemek. benimde arkadaşım yeni doğum yaptı. 1 ay oldu hala gideceğim. inan ayaklarım gitmiyor. evt onun adına mutluyum ama kendi adıma mutsuzum. başka bir arkadaşımda yarın öbürgün hamileyim diyecek,duymamak için kızla görüşmüyorum.. ve bunları yaptığım için kendime acayip kızıyorum
tamam guzelim hakkinda hayirmisi olsunnn
sağol canım benim allahım hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin
tamam guzelim hakkinda hayirmisi olsunnn
masaalah bize ne aldin....... bize vereceginen iyi hediye mujdeli haberin canim bekliyoruzzz
hayatim seni hemen calismaya yolluyoruz... hic hesap falan yapma bikerecik calis... hic bisey kaybetmezsin.. zaten pco var hic belli deil nezaman yumutlucan... akintin buna isarett yapis yapis ve de sunuyorsa yumurtlama akintisidir... Allah bilir... hayilisi guzelimmmmm
aynı arkadaşım bende katılıyorum duyugularına.kötü anlam da değil ama işte bi kıskançlık giriyo içime bi kötü oluyorum ne bebek arabası ne de hamile görmeye tahammülüm yok zoruma gidiyoobende senin gibi arkadaşlarımla görüşümüyorum hep bi bahane buluyorum onlar bebeklerini anlatırken bana sadece susmak kalıyo onlara bakıp imrenerek ahh çekmek kalıyo sonra eve gelince zırıl zırıl ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?