2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoşgeldin canım
desene bugün herkesin gönlünü yaptın inşalah allah ta seni sevindirir sana en güzel hediyeni gönderiri

inşalah canım rabbim sana da tez günde evladını nasip eder.seni 2.günü çağırdıysa heralde hormon tahlili yapacak ilaç genel de adetin 5. günü veriyolar canım.çatlama ya da çatlatmaksa genel de yumurtaların durumuna göre çatlamıyosa karından iğne yapılıp öyle çatlatılıyo

ayy valla dr gide gele jinekolog gibi olduk artık

hoşgeldin canım
desene bugün herkesin gönlünü yaptın inşalah allah ta seni sevindirir sana en güzel hediyeni gönderiri

Amin canım. Alah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

şu pazar günü mutlu haberi alabilecek olanlar ne kadar şanslılar:97:

canım acaba gıt gıt mı oluyo ki

canım 39.gündeyim. geç yumurtladım ben. ateş ölçüyorum ona göre yumurtlamadın diyor..:44: ama anlamıyorum ben 2 gündür böyle akıntım oluyor hemde sadece akşamları. sabahtan akşama kadarda kuru oluyor 0 akıntı

inş. seneye anneler gününde bebişlerimiz kucağımızda olur da bizde anneler gününü kutlayabiliriz. Ay ezan vakti yazdım Allahım ne olur duy sesimizi...

canım mevsim geçişlerinden de böyle tuhaf durumlar olabiliyomuş dr öyle söylüyolar

belkide.. bilemiyorum valla... valla daraldım artık en sonunda vazgeçecem bu bebekten,sinirlerim bozulmaya başladı çünkü

ah canım benim ya hangimizin sinirleri bozulmadı ki benimkiler valla laçka oldu bende bıktım artık

iki arkadaşım arka arkaya doğu yapacak dayanmak çok zor ama elden ne gelir allahıma sığınıyorum artık rabbim bu dualarımızı uğraşlarımızı boş geri çevirmesin

Amin canım amin...
Sabrımız sınanıyor biliyoruz ama işte yinede elde değil üzülmemek. benimde arkadaşım yeni doğum yaptı. 1 ay oldu hala gideceğim. inan ayaklarım gitmiyor. evt onun adına mutluyum ama kendi adıma mutsuzum. başka bir arkadaşımda yarın öbürgün hamileyim diyecek,duymamak için kızla görüşmüyorum.. ve bunları yaptığım için kendime acayip kızıyorum

tamam guzelim hakkinda hayirmisi olsunnn
masaalah bize ne aldin....... bize vereceginen iyi hediye mujdeli haberin canim bekliyoruzzz
yok canım elime sürüyorum yaşış yapış. yumurta akar gider tutamazsın bile ama bu öyle değil yapışıyor elime :44:
hayatim seni hemen calismaya yolluyoruz... hic hesap falan yapma bikerecik calis... hic bisey kaybetmezsin.. zaten pco var hic belli deil nezaman yumutlucan... akintin buna isarett yapis yapis ve de sunuyorsa yumurtlama akintisidir... Allah bilir... hayilisi guzelimmmmm

aynı arkadaşım bende katılıyorum duyugularına.kötü anlam da değil ama işte bi kıskançlık giriyo içime bi kötü oluyorum ne bebek arabası ne de hamile görmeye tahammülüm yok zoruma gidiyoo bende senin gibi arkadaşlarımla görüşümüyorum hep bi bahane buluyorum onlar bebeklerini anlatırken bana sadece susmak kalıyo onlara bakıp imrenerek ahh çekmek kalıyo sonra eve gelince zırıl zırıl ağlıyorum

canım dün geldi ilk , bende gecenin 2sinde yine dayanamadım kocişi uyandırıp çalıştım. bu gecede kandırabilirsem yapacağım. ne olur ne olmaz,belkide bir yerde yanliş hesapladım bilmiyorum. belkide 2. kere yumurtladım.. zira pcolular birçok yumurta bırakıp büyütme sorunu yaşarlarmış bir makalede okudum. hatta pcolu kişiler çoğul gebelik oranında üstelermiş.. yani ben tedbiri elden bırakmıyorum. keşke ovu.testim olsaydı:97: sağol canım ilgilendiğin için

ağlama canım ağlama.. illa bizde kavuşacağız ama ne zaman Allah bilir. bizde böyle sınanıyoruz de rahatlamaya çalış,ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…